Telia Rajaton 5G 300M 30,99€/kk

Telia Rajaton 5G 300M liittymä – Tutustu ja tarkista vaihtoehdot

Monet ihmiset muistavat Telia Rajaton 5G 300M liittymän sen ansioista Kuluttaja-lehden testivoittajana. Tämä ei todellakaan tule yllätyksenä, ottaen huomioon liittymän erinomaisen hinta-laatu-suhteen. Se antaa käyttäjilleen tarpeeksi nopeuden ja tarjoaa rajattoman käyttöoikeuden eri palveluihin, tekee tästä ihanteellisen valinnan sekä työ- että viihdekäyttöön. Halusitpa sitten uppoutua pelien maailmaan, katsella suoratoistettuja ohjelmia tai vapaasti selata netissä huippunopeuksilla, tämä puhelinliittymä on sinulle. Liittymä mahdollistaa 300 Mbit/s nopeuden rajattomasti Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisäksi kuukausihintaan sisältyy 32 Gt dataa EU- ja ETA-maissa. Nyt voit hankkia tämän puhelinliittymän erikoishintaan 30,99 €/kk kahden vuoden ajan, minkä jälkeen hinta nousee 34,99 €/kk. Huomioithan, että liittymän avaamiseen liittyy 7,99 € avausmaksu, joka laskutetaan ensimmäisen kuukauden yhteydessä.

[adservice-comparison-feed feed=kaikkiliittymat2]

Rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja nopeaa 5G nettiä

Telia Rajaton 5G 300M liittymä on huoleton valinta kaikille, jotka etsivät nopeaa ja luotettavaa yhteyttä. Liittymän kuukausihinta sisältää rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja dataa, jolloin sinun ei tarvitse koskaan murehtia ylittäväsi kuukausittaisia rajoja tai yllätyslaskuja. Sen 300 Mbit/s nettiyhteyden maksiminopeus on suunniteltu riittämään jopa kaikkein vaativimpiin tarpeisiin. Joten olitpa sitten intohimoinen pelaaja, suoratoistopalveluiden käyttäjä tai jatkuvasti matkustava liikemies, tämä nettiliittymä tukee kaikkia tarpeitasi.

Yksi parhaista ominaisuuksista on, että liittymän netin käyttöön ei ole asetettu minkäänlaista datakattoa. Tämä tekee liittymästä erittäin sopivan niille, jotka kuluttavat paljon dataa, esimerkiksi katsomalla elokuvia tai pelaamalla netissä. Telia Rajaton 5G 300M liittymä toimii paitsi kotimaassa, myös Pohjoismaissa ja Baltian maissa, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka matkustavat paljon.

Tämä mobiililaajakaista on toiseksi nopein Telian 5G-liittymien valikoimasta, mutta sen netin nopeus on lähes puolet suurempi kuin tällä hetkellä saatavilla olevien nopeimpien 4G liittymien. Tämä tarkoittaa, että saat parhaan mahdollisen yhteyden, riippumatta siitä, mitä tarvitsetkaan.

Liittymän kuukausimaksu kattaa kaikki normaalihintaiset puhelut ja viestit Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tämä tarkoittaa, että voit soittaa ja lähettää viestejä rajattomasti ilman lisämaksuja näissä maissa. Puhelut tai tekstiviestit palvelu- tai yritysnumeroihin eivät sisälly kuukausihintaan, vaan ne laskutetaan erikseen palveluntarjoajan määrittelemän hinnan sekä Telian perimän matkapuhelinmaksun mukaan.

Erityisen kätevää on, että Telian liittymillä voit soittaa Wifi-puheluita, jotka laskutetaan aina edullisina kotimaanpuheluin. Esimerkiksi, jos olet Kapkaupungissa ja soitat Wifi-puhelun, maksat vain kotimaanpuhelun hinnan. Suomesta soitetuista ulkomaanpuheluista veloitetaan erillisen hinnaston mukaan, joten voit olla varma, että tiedät tarkalleen, mitä maksat.

Käyttö EU/ETA-alueella

Telia Rajaton 5G 300M -liittymä tarjoaa sinulle samat hinnat puheluille ja tekstiviesteille EU/ETA-alueella kuin kotimaassasi. Lisäksi voit käyttää internetiä valitsemallasi nopeudella sen määrän, joka kuuluu pakettiisi. Kun olet käyttänyt EU/ETA-maiden datasi rajan, voit silti jatkaa netin käyttöä normaalinopeudella hintaan 1 €/päivä enintään 1 Gt asti. Tämän jälkeen yhteysnopeutesi laskee 128 kbit/s:aan loppupäiväksi, mutta voit silti käyttää nettiä rajattomasti.

Näe maailmaa ja nauti joustavasta 4G-verkosta, joka on saatavilla jo melkein 50 maassa. Muistathan aina tarkistaa kyseisen maan hinnoittelun ennen liittymän käyttöä matkasi aikana.

Käyttö Pohjolassa ja Baltiassa

Telia Rajaton 5G 300M liittymä tarjoaa mahdollisuuden soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä samoin kustannuksin Pohjoismaissa ja Baltiassa kuin mitä maksaisit kotimaassasi. Lisäksi tämä liittymä tarjoaa internetin käytön joko rajattomasti tai rajoitetusti, riippuen valitsemastasi datapaketista.

Vaihtoehto muoviselle sim-kortille

Telia Rajaton 5G 300M -liittymä on saatavana myös eSIM-versiona. Uusille käyttäjille tarjotaan vaihtoehto valita fyysisen SIM-kortin sijaan digitaalisen eSIMin, kunhan kirjautuminen suoritetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jos olet jo Telian asiakas ja haluaisit päivittää olemassa olevan liittymäsi eSIM-versioon, voit tehdä sen asiakaspalvelun avulla tai käymällä lähimmässä Telia Kaupassa. Ennen kuin päivität liittymäsi eSIMiin, tarkista kuitenkin, että laitteesi on yhteensopiva eSIM-teknologian kanssa.

Ilmainen mobiilivarmenne

Telia Rajaton 5G 300M -liittymän käyttäjänä sinulla on mahdollisuus hyödyntää mobiilivarmennetta ilman lisämaksua. Mobiilivarmenne toimii digitaalisena henkilöllisyystodistuksena, joka on yhdistetty puhelimesi SIM-korttiin. Tämä mahdollistaa henkilöllisyytesi todistamisen useissa nettipalveluissa, verkko-ostospaikoissa sekä verkkopankeissa ilman tarvetta perinteiseen verkkopankkitunnistukseen – turvallisuudesta tinkimättä ja vaivattomasti. Voit lisätä mobiilivarmenteen Telian liittymiisi ilman lisäkuluja.

Telian asiakasedut

Telia on tunnustettu yritys, joka tarjoaa uusille asiakkailleen erittäin houkuttelevia tarjouksia. Nämä voivat pitää sisällään huomattavia alennuksia liittymien hinnoista yleensä 12-24 kuukauden ajanjakson ajan. Liittymän tilaajana voit myös saada kolmen kuukauden ilmaisen tilauksen suoratoistopalveluun, sekä lahjakortin arvoltaan 30-50 €. Mutta tämä ei ole kaikki, sillä voit odottaa saavasi lisää upeita tarjouksia ja etuja.

Esimerkiksi, Telia tarjoaa toisinaan asiakkailleen matkapuhelimet alennettuun hintaan ja elektroniikkalaitteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Joitakin näistä tarjouksista voi saada ainoastaan Telian omien sovellusten kautta, joten kannattaa tarkkailla näitä mahdollisuuksia.

Hyödynny Telia Rajaton 5G 300M liittymätarjous ja säästä puhelinlaskuissa

Onko sinulla tarvetta nopealle ja luotettavalle puhelinliittymälle? Silloin Telia Rajaton 5G 300M liittymä voisi olla juuri sinulle sopiva valinta. Tämä liittymä on saanut kiitosta kuluttajilta sen monipuolisuuden ja laadun vuoksi, ja nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää upea liittymätarjous, joka voi säästää sinulle huomattavasti puhelinlaskuissa.

Telia Rajaton 5G 300M -liittymä tarjoaa rajattomasti puheluita, viestejä sekä netin käyttöä. Nettiyhteyden maksiminopeus on jopa 300 Mbit/s, joka riittää erinomaisesti niin työ- kuin viihdekäyttöön. Voit striimata ohjelmia, pelata pelejä tai surffata netissä huippunopeudella ilman huolta datakaton ylittymisestä.

Lisäksi tämän liittymän käyttö ei rajoitu pelkästään kotimaahan. Voit käyttää liittymääsi myös Pohjoismaissa ja Baltian maissa ilman lisäkustannuksia. Kuukausihintaan sisältyy lisäksi 32 Gt EU- ja ETA-maiden datapaketti.

Uusille asiakkaille liittymän tarjoushinta on 24 kk ajan vain 30,99 €/kk, jonka jälkeen hinta on 34,90 €/kk. Liittymän avausmaksu on 7,99 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa. Nämä tarjoukset voivat tuoda merkittäviä säästöjä puhelinlaskuusi.

Kun otat Telia Rajaton 5G 300M -liittymän käyttöösi, et ainoastaan saa loistavaa liittymää, vaan myös mahdollisuuden säästää selvää rahaa. Nyt on siis oikea aika hyödyntää tämä ainutlaatuinen tarjous ja säästää puhelinlaskuissa. Älä jää paitsi tästä huikeasta tarjouksesta.

Telia Rajaton 5G 300M kokemuksia

Telia Rajaton 5G 300M on kiistatta suosittu liittymävalinta monien asiakkaiden keskuudessa. Käyttäjien kokemukset ja palautteet heijastavat tätä myönteistä suhtautumista.

Erityisen merkittävänä pidetään liittymän nopeutta ja luotettavuutta. Yhteys on vakaa, ja liittymän maksiminopeus 300 Mbit/s mahdollistaa huolettoman ja sujuvan suurien tiedostojen lataamisen, verkkopelaamisen sekä videoiden striimaamisen.

Rajattomuus on toinen asia, jota asiakkaat arvostavat suuresti Telia Rajaton 5G 300M -liittymässä. Puheluiden, viestien ja datan käyttö on rajatonta, mikä vapauttaa käyttäjät ylimääräisten kustannusten pelosta. Tämä on erityisen kätevää ulkomailla, kun ei tarvitse huolehtia mahdollisista datarajoista.

Liittymän hinnasto on selkeä ja ehdot ovat avoimet, mikä on kerännyt kehuja käyttäjiltä. Hinta-laatusuhde on koettu hyväksi, ja erityisesti uusille asiakkaille suunnatut tarjoushinnat ovat herättäneet kiinnostusta.

Telia on saanut kiitosta myös asiakaspalvelustaan, joka on osoittautunut nopeaksi ja asiantuntevaksi. Olipa kyseessä liittymän hankinta, tekninen ongelma tai laskutuskysymys, asiakkaat ovat saaneet tarvittavan avun.

Liittymän käyttäjien kokemukset ovat erittäin positiivisia. Liittymä on tarjonnut luotettavaa ja nopeaa nettiyhteyttä, säästänyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja palvellut hyvin niin kotimaassa kuin matkoillakin. Tämän perusteella se on vahva valinta kenelle tahansa, joka etsii laadukasta ja edullista puhelinliittymää.

Liittymätarjoukset.fi
Logo