Liittymävertailu

Liittymävertailu tarkoittaa eri puhelinliittymien vertailua ja arviointia, jotta löydetään juuri omiin tarpeisiin sopiva liittymä.

Puhelinliittymien vertailu auttaa löytämään juuri omiin tarpeisiin sopivan liittymän, joka tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen.

Vertaa liittymät helposti ja nopeasti alapuolella olevasta vertailutaulukosta ja vaihda puhelinliittymäsi edullisempaan.

Vertaa liittymät ja valitse sopivin

 Vaihda liittymäsi Telialle – saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
Vaihda liittymäsi Telialle – saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
27,99€/kk 34,99€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
9,99€/kk 18,99€/kk

50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

5G-liittymän tilaajalle avausmaksu nyt 0€ (norm. 8,99€)
5G-liittymän tilaajalle avausmaksu nyt 0€ (norm. 8,99€)
0€

Mitä liittymävertailu tarkoittaa?

Liittymävertailu on prosessi, jossa verrataan erilaisia puhelinliittymiä, niiden ominaisuuksia ja hintoja. Puhelinliittymät voivat sisältää erilaisia palveluita, kuten puheluita, tekstiviestejä, datayhteyksiä ja muita lisäpalveluita. Vertailu auttaa käyttäjää löytämään parhaiten omaan käyttöön sopivan liittymän halvimpaan mahdolliseen hintaan.

Liittymävertailu on erityisen tärkeää nykypäivänä, sillä markkinoilla on runsaasti erilaisia puhelinliittymiä ja palveluntarjoajia. Jokaisella palveluntarjoajalla on omat hintansa ja ehdot, ja käyttäjän on vaikea löytää itselleen sopivaa liittymää ilman vertailua. Lisäksi monet palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia etuja ja tarjouksia, joten puhelinliittymä vertailu auttaa löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen.

Liittymävertailu kannattaa aloittaa miettimällä omia tarpeita. Kuinka paljon tarvitset puheluita, tekstiviestejä ja dataa sekä kuinka nopean nettiliittymän tarvitset? Kuinka paljon käytät puhelinta päivittäin tai kuukausittain? Miten paljon olet valmis maksamaan liittymästä kuukausittain? Nämä kysymykset auttavat valitsemaan sopivan liittymän.

Vertailu kannattaa tehdä huolellisesti ja vertailla useita eri palveluntarjoajia. Nykyaikana ei enää tarvitse tutustua jokaisen operaattorin sivustoihin erikseen ja selvittää niiden tarjoamat palvelut ja hintatiedot. Liittymätarjoukset.fi vertailupalvelun liittymävertailu esittelee kaikki Moi liittymät, Telia liittymät, DNA liittymät ja Elisa liittymät selkeästi samassa vertailutaulukossa.

Liittymävertailun avulla voi säästää merkittävästi rahaa ja löytää parhaan mahdollisen liittymän omiin tarpeisiin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että halvin puhelinliittymä ei aina ole paras vaihtoehto, vaan kannattaa valita liittymä, joka tarjoaa parhaan vastineen omille tarpeille ja käytölle.

Miksi puhelinliittymä vertailu kannattaa?

Liittymävertailu kannattaa tehdä useista syistä. Ensinnäkin, eri operaattoreilla on usein erilaisia liittymäpaketteja ja niiden ominaisuuksia, joten vertailemalla eri vaihtoehtoja voi löytää sopivimman liittymän omaan käyttöön. Liittymävertailun avulla voi löytää esimerkiksi halvemman liittymän tai liittymän, joka tarjoaa enemmän dataa tai muita palveluita.

Liittymävertailu auttaa säästämään rahaa. Vertailemalla eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä voi löytää edullisimman vaihtoehdon, joka vastaa parhaiten omaa käyttötarvetta. Liittymävertailun avulla voidaan myös selvittää, mitkä palvelut ja ominaisuudet ovat tarjolla eri operaattoreilta ja millaisia hintaeroja niillä on.

Liittymävertailu auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä sopimusta tehdessä. Kun vertailee eri liittymiä, voi selvittää, mitä palveluita ja ominaisuuksia eri liittymäpaketteihin sisältyy, ja millaisia hintaeroja eri operaattoreiden välillä on. Näin välttyy yllätyksiltä ja mahdollisilta lisäkustannuksilta tulevaisuudessa.

Liittymävertailu auttaa löytämään juuri omaan käyttötarpeeseen sopivan puhelinliittymän. Jokaisella meistä on erilaiset käyttötarpeet, ja siksi on tärkeää löytää juuri siihen sopiva puhelinliittymä. Liittymävertailussa voi vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja niiden ominaisuuksia, jotta voi valita sopivimman vaihtoehdon omaan käyttöön.

Liittymävertailun avulla voi selvittää mahdolliset kampanjatarjoukset ja liittymäetuisuudet. Useat operaattorit tarjoavat uusille asiakkailleen etuja, kuten alennuksia kuukausimaksuista tai ilmaisia datapaketteja. Kampanjatarjouksia kannattaa seurata aktiivisesti, sillä ne voivat tarjota hyvän mahdollisuuden löytää edullinen ja laadukas puhelinliittymä tai mobiililaajakaista.

Mistä liittymävertailu kannattaa aloittaa?

Eri operaattoreiden liittymien ja tarjousten vertailu kannattaa aloittaa oman käyttötarpeen kartoittamisella. Tärkeää on selvittää, kuinka paljon käytät puhelinta, lähetätkö paljon viestejä ja käytätkö paljon dataa. Näiden tietojen avulla voit vertailla eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja niiden sisältöä. Valikoimastamme löydät Moi mobiilin, Telian, DNA:n ja Elisa Saunalahden liittymät.

Seuraavaksi kannattaa vertailla liittymien hintoja ja niiden sisältämiä palveluita. Liittymätarjouksissa voi olla merkittäviä hintaeroja ja myös palveluiden sisällössä voi olla eroja. Tärkeää on huomioida, mitä palveluita ja ominaisuuksia liittymä sisältää ja mitkä palvelut ovat tarpeellisia omassa käytössä.

Myös liittymän sopimuksen kesto ja mahdolliset lisäkustannukset, kuten ylimääräiset maksut ulkomaanpuheluista tai -viesteistä, on tärkeä huomioida liittymävertailua tehdessä. Monet liittymäsopimukset ovat määräaikaisia, jolloin niiden irtisanominen ennen sopimuksen päättymistä voi aiheuttaa lisäkustannuksia. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että operaattorit voivat muuttaa sopimuksen ehtoja, kuten hintaa tai paketin sisältöä.

Kampanjatarjoukset ja etuisuudet voivat myös vaikuttaa liittymien vertailuun. Monet operaattorit tarjoavat uusille asiakkailleen etuja, kuten alennuksia kuukausimaksuista. Kampanjatarjouksia kannattaa seurata aktiivisesti, sillä ne voivat tarjota hyvän mahdollisuuden löytää halvin liittymätarjous.

Liittymävertailussa kannattaa ottaa huomioon myös operaattorin kattavuus ja palvelun laatu. On tärkeää varmistaa, että operaattorin verkko toimii hyvin omalla alueella ja että asiakaspalvelu toimii tarvittaessa.

Eri operaattoreiden liittymien vertailu kannattaa aloittaa oman käyttötarpeen kartoittamisella, jonka jälkeen kannattaa vertailla liittymien hintoja, sisältöä, sopimuksen ehtoja, kampanjatarjouksia ja palvelun laatua. Kilpailuta puhelinliittymä säännöllisesti ja säästä selvää rahaa puhelinlaskuissa.

Hyödynnä kampanjatarjoukset ja etuisuudet uuden liittymän hankinnassa

Uuden puhelinliittymän hankkiminen voi olla iso investointi etenkin suurissa perheissä, mutta hyödyntämällä kampanjatarjouksia ja etuisuuksia voi säästää rahaa. Useat operaattorit tarjoavat uusille asiakkailleen erilaisia etuja, kuten alennuksia kuukausimaksuista. Kampanjatarjoukset voivat tarjota hyvän tilaisuuden löytää sopiva ja edullinen puhelinliittymä tai yritysliittymä.

Kampanjatarjouksia kannattaa seurata tarkasti, sillä ne voivat vaihdella suuresti ja olla voimassa vain tietyn ajan. Tarjouksia voi löytää esimerkiksi operaattorin verkkosivuilta, Liittymätarjoukset.fi palvelusta tai erilaisista mainoksista. Tarjouksia on eri operaattoreilla eri aikoina ja eri asiakasryhmille, joten niitä kannattaa seurata aktiivisesti.

On kuitenkin tärkeää tarkistaa kampanjatarjouksen ehdot huolellisesti ennen liittymän hankintaa. Joissakin tapauksissa kampanjatarjous voi edellyttää sitoutumista tietyn pituiseen sopimukseen tai määrättyjen palveluiden käyttämistä. Lisäksi on tärkeää tarkistaa, mitkä palvelut sisältyvät tarjoukseen ja millainen sopimuksen kesto on.

Kampanjatarjouksia hyödyntäessä kannattaa myös varmistaa, että tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotta voi hyötyä siitä. Joissakin tapauksissa tarjous voi olla voimassa myös olemassa oleville asiakkaille, mutta silloin se edellyttää usein liittymän vaihtamista tai palveluiden laajentamista. Tämä kannattaa ottaa huomioon liittymävertailussa.

Kampanjatarjouksia ei kannata valita pelkästään hinnan perusteella. On tärkeää huomioida myös liittymän sisältö, sopimuksen kesto, lisäkustannukset ja palvelun laatu. Näin varmistat, että löydät itsellesi sopivan ja edullisen puhelinliittymän, joka vastaa tarpeitasi pitkällä aikavälillä. Kampanjatarjousten hyödyntäminen voi kuitenkin auttaa säästämään rahaa liittymän hankinnassa.

Vertaa liittymien hintoja pitkällä aikavälillä

Kun vertailet eri puhelinliittymien hintoja, on tärkeää ottaa huomioon myös sopimuksen kesto ja mahdolliset hintamuutokset pitkällä aikavälillä. Usein liittymätarjoukset ovat voimassa vain tietyn ajan, minkä jälkeen hinta saattaa nousta huomattavasti. Liittymätarjoukset ovat voimassa yleisesti 12-24 kuukauden ajan.

Kun vertaat liittymien hintoja, kannattaa tarkastella kuukausimaksun lisäksi myös muita kustannuksia, kuten mahdollisia avaus- tai liittymismaksuja sekä lisämaksuja käytön ylittäessä sovitut rajat. Lisäksi on tärkeää huomioida liittymän sisältö ja käyttötarpeet.

Kun valitset liittymää, joka sopii sinulle parhaiten pitkällä aikavälillä, tarkista myös, onko liittymä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva. Määräaikaisissa sopimuksissa kuukausimaksu pysyy yleensä samana koko sopimuskauden ajan, kun taas toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa hinnat voivat muuttua.

Jos olet valinnut toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, kannattaa säännöllisesti tarkistaa, ovatko hintamuutokset vaikuttaneet liittymän hintaan. Jos hinta on noussut huomattavasti, voit harkita vaihtamista toiseen liittymään.

Liittymävertailu ja liittymän hintojen vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta voit varmistaa, että olet edelleen valinnut sopivan liittymän ja että maksat sopivaa hintaa käyttämästäsi palvelusta. On hyvä muistaa, että halvin hinta ei välttämättä tarkoita parasta liittymää, vaan liittymän valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös liittymän sisältö, sopimuksen kesto ja muut tarjolla olevat ominaisuudet.

Liittymävertailussa mukana kaikki operaattorit

Eri operaattorien välinen liittymävertailu voi olla haastavaa, sillä tarjolla on monia erilaisia liittymäpaketteja ja tarjouksia. Alla on kuitenkin muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua vertailemaan eri operaattoreiden liittymiä ja tarjouksia:

 1. Vertaile liittymien sisältöä: Liittymän sisältö, kuten kuukausimaksu, puhe- ja viestipaketit sekä datan määrä, vaihtelee eri operaattoreiden välillä. Vertaile eri liittymien sisältöä ja mieti, mikä sopii sinulle parhaiten käyttötarpeidesi mukaan.
 2. Tarkista liittymän hinta: Vertaa eri operaattoreiden liittymien hintoja ja huomioi mahdolliset avaus- ja liittymismaksut sekä lisämaksut, kuten käytön ylittämisestä veloitettavat maksut. Lisäksi muista tarkastella hintojen muutoksia pitkällä aikavälillä.
 3. Selvitä sopimuksen kesto: Mieti, haluatko sitoutua määräaikaiseen vai toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus antaa sinulle mahdollisuuden irtisanoa sopimuksen milloin tahansa, kun taas määräaikaisen sopimuksen aikana sinun on pidettävä kiinni sopimuksen ehdoista.
 4. Tarkista operaattorin kattavuus: Tarkista, millainen kattavuus operaattorilla on alueella, jossa käytät liittymääsi eniten. Varmista, että operaattorin verkko kattaa paikat, joissa asut, liikut ja työskentelet.
 5. Selvitä mahdolliset kampanjatarjoukset ja etuisuudet: Seuraa operaattoreiden kampanjoita ja tarjouksia, joita voi löytää Liittymätarjoukset.fi palvelun liittymävertailusta. Kampanjatarjoukset voivat sisältää esimerkiksi alennuksia.

Kun vertailet eri operaattoreiden liittymiä, on tärkeää ottaa huomioon omat käyttötarpeet ja arvioinnin kriteerit, jotta löydät juuri sinulle sopivan liittymän. Lisäksi on hyvä muistaa, että edullisin liittymä ei välttämättä ole aina paras valinta, vaan on tärkeää huomioida myös liittymän sisältö ja sopimuksen ehdot. Liittymävertailu kannattaa kuitenkin aina, sillä se auttaa löytämään parhaan mahdollisen liittymän tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä liittymävertailu tarkoittaa?

Liittymävertailu tarkoittaa eri puhelinliittymien hintojen, ominaisuuksien ja palveluiden vertailua. Tavoitteena on löytää henkilökohtaisiin tarpeisiin sopiva ja taloudellisesti edullinen vaihtoehto.

Miksi minun kannattaa vertailla liittymiä?

Liittymävertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän. Vertailemalla voit löytää edullisemman tai paremmin tarpeitasi vastaavan liittymän kuin mitä olet tällä hetkellä käyttänyt.

Miten liittymävertailu toimii?

Liittymävertailu toimii yksinkertaisesti: Puhelinliittymä vertailu on vaivatonta, sillä kaikkien operaattoreiden liittymät on koottu samaan vertailutaulukkoon. Voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sinulle sopivan liittymän.

Mitä tietoja tarvitsen ennen liittymävertailua?

Tarvitset tietää nykyinen liittymäsi ja sen ominaisuudet, kuten data- ja puheaikamäärät sekä tekstarit. Voit myös miettiä, millaisia ominaisuuksia haluat uudelta liittymältä. Kuinka nopean nettiyhteyden tarvitset ja kuinka paljon puheluita ja tekstiviestejä.

Onko puhelinliittymä vertailu maksullista?

Liittymätarjoukset.fi palvelussa liittymävertailu on täysin ilmaista nyt ja aina. Netissä saattaa olla myös erilaisia maksullisia palveluita.

Liittymätarjoukset.fi
Logo