Halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä omaan käyttöön kannattaa hankkia, jos haluat säästää rahaa ja löytää sopivan liittymän tarpeisiisi.

Halvin liittymä vaihtelee paljon riippuen omista tarpeistasi, joten on tärkeää tehdä huolellinen vertailu eri vaihtoehtojen välillä.

Halvin liittymä ei tarkoita huonointa laatua, sillä monet operaattorit tarjoavat edullisia paketteja erilaisilla ominaisuuksilla ja tarjouksilla.

Hyödyntämällä operaattorin uusille asiakkaille suunnatun liittymätarjouksen, saat sopivan liittymän tarjoushintaan, joka vastaa tarpeitasi.

Vertaa halvin liittymä tästä

Telian huipputarjous - Nyt saat 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan
Telian huipputarjous - Nyt saat 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan
27,99€/kk 34,99€/kk
Telian mobiililaajakaista nyt rajoitetun ajan edulliseen tarjoushintaan
Telian mobiililaajakaista nyt rajoitetun ajan edulliseen tarjoushintaan
14,99€/kk 18,99€/kk

Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän huippuedullisesti.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Laite-etuseteli kaupan päälleRajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän huippuedullisesti. Lisäksi saat kaupan päälle 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Laite-etuseteli kaupan päälleRajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän huippuedullisesti. Lisäksi saat kaupan päälle 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Vaihda liittymäsi Telialle - Saat 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan
Vaihda liittymäsi Telialle - Saat 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan
27,99€/kk 34,99€/kk

Miksi etsiä halvin puhelinliittymä?

Nykyään puhelinliittymät ovat välttämättömyys monille ihmisille, ja se on yksi kuukausittaisista menoeristä. Siksi monet ihmiset etsivät halvinta mahdollista puhelinliittymää, joka sopii heidän tarpeisiinsa. Halvin puhelinliittymä ei kuitenkaan välttämättä aina ole paras vaihtoehto, sillä se ei välttämättä sisällä kaikkia tarvittavia ominaisuuksia. On tärkeää harkita huolellisesti omia tarpeitaan ja löytää puhelinliittymä, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen.

Halvin puhelinliittymä voi olla vaikea aluksi löytää, sillä markkinoilla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Ennen kuin aloitat liittymävertailun, on hyvä miettiä, mitä tarvitset liittymältä. Esimerkiksi tarvitsetko vain vähän puheluita ja tekstiviestejä vai rajattomasti? Tarvitsetko rajattomasti dataa vai riittääkö tietty määrä kuukaudessa? Kuinka nopean nettiyhteyden tarvitset? Haluatko 4G vai 5G liittymän?

Kun olet määrittänyt tarpeesi, voit aloittaa vertailun eri puhelinliittymien välillä. On tärkeää tarkistaa kaikki liittymän sisältämät ominaisuudet ja rajoitukset, kuten datanopeus, roaming-hinnat ja kuukausimaksu. Huomioi myös, että jotkut halvat liittymät voivat sisältää piilotettuja kustannuksia, kuten aktivointi- tai laskutusmaksuja, jotka voivat nostaa kokonaiskustannuksia.

Löytääksesi parhaan mahdollisen halvimman liittymän, on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti. Tarkista eri operaattoreiden paras liittymätarjous ja hyödynnä uusille asiakkaille suunnattuja tarjouksia ja vertaile myös niitä keskenään. Muista myös tarkistaa asiakkaiden arvostelut ja kokemukset eri liittymistä, jotta saat paremman kuvan siitä, millainen palvelu ja laatu niissä on.

Vaikka halvimman puhelinliittymän löytäminen voi tuntua aluksi haasteelliselta, se voi myös säästää sinulta huomattavasti rahaa pitkällä aikavälillä. Ota siis aikaa ja harkitse huolellisesti ennen kuin teet päätöksen. Helpoin tapa löytää halvin puhelinliittymä on vertailla liittymiä kattavasta vertailutaulukosta, johon on koottu kaikki Moi liittymät, Telia liittymät, DNA liittymät ja Elisa liittymät.

Halvin liittymä löytyy helpoiten vertailutaulukosta

Liittymätarjoukset.fi on suomalainen vertailusivusto, joka tarjoaa kattavan vertailun eri puhelinliittymistä, nettiliittymistä ja niiden hinnoista. Yksi suosituimmista vertailukriteereistä on liittymän hinta ja sitä kautta halvin puhelinliittymä. Monet käyttäjät haluavat kilpailuttaa puhelinliittymän ja löytää edullisen vaihtoehdon, joka sopii heidän käyttötarpeisiinsa.

Halvin liittymä löytyy helpoiten Liittymätarjoukset.fi vertailutaulukosta, joka sisältää kattavan listan eri puhelinliittymistä ja niiden hinnoista. Vertailutaulukon avulla voit vertailla samasta taulukosta kaikkien Suomen suosituimpien operaattoreiden puhelinliittymiä, hintoja ja muita ominaisuuksia. Vertailutaulukosta näet liittymien hinnan, datan määrän ja soitto- ja viestimäärän, netin nopeuden ja avausmaksun, jolloin löydät nopeasti sinulle sopivan ja halvimman vaihtoehdon.

Halvin puhelinliittymä ei kuitenkaan aina ole se paras vaihtoehto, sillä liittymävalikoimaan vaikuttaa myös oma käyttötarkoitus. Jos esimerkiksi käytät paljon dataa tai puheluita, kannattaa valita liittymä, joka tarjoaa riittävästi dataa ja puheaikaa, vaikka se olisikin hieman kalliimpi. Tarkoitus on aina löytää halvin liittymä, joka kuitenkin tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

On myös tärkeää ottaa huomioon liittymän tarjoamat ominaisuudet ja kattavuus, sillä halvin puhelinliittymä ei välttämättä tarjoa kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset. Siksi kannattaa tutustua huolellisesti eri liittymiin ja niiden ominaisuuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Liittymätarjoukset.fi auttaa sinua löytämään halvimman ja sopivimman liittymän tarpeisiisi. Vertailu on helppoa ja nopeaa ja voit milloin tahansa tarkistaa vertailutaulukosta ajankohtaiset liittymätarjoukset ja niiden ominaisuudet samassa paikassa täysin ilmaiseksi.

Mistä puhelinliittymän hinta koostuu?

Mikäli tarkoitus on löytää omaan käyttöön halvin puhelinliittymä, on hyvä tietää, mistä liittymän hinta koostuu. Puhelinliittymän hinta koostuu useista eri tekijöistä. Yksi merkittävä tekijä on datan määrä ja netin nopeus. Peruskäyttäjän datan kulutus on yleensä muutaman gigatavun verran kuukaudessa, kun taas aktiivisella puhelimenkäytöllä datankäyttö voi nousta useisiin kymmeniin gigatavuihin kuukauden aikana. Jos datankäyttösi on suurta, kannattaa hankkia ehdottomasti rajaton datapaketti. Mikäli taas käytät dataa vain vähän, voi olla edullisempaa hankkia liittymä rajoitetulla datankäytöllä.

Toinen tekijä, joka vaikuttaa puhelinliittymän hintaan, on puhe- ja tekstiviestipaketit. Dataa käyttävien puhelu- ja viestisovellusten kuten WhatsAppin ja Messengerin yleistyminen on vähentänyt tarvetta tavallisille puheluille ja tekstiviesteille. Miksi maksaa puheluista, kun sovelluksilla se on ilmaista? Kannattaa miettiä tarkkaan puhelimen käyttöä ja valita puhe- ja viestipaketit sen perusteella. Turhasta ei kannata maksaa.

Lisäksi lähes kaikissa puhelinliittymissä on jonkinlainen kiinteä kuukausimaksu, jonka suuruus riippuu liittymän ominaisuuksista. Mikäli käyttösi on hyvin vähäistä, voi käyttöösi sopiva halvin puhelinliittymä sisältää alhaisen kuukausimaksun. On kuitenkin huomioitava, että edullisemmissa liittymissä veloitetaan yleensä erikseen puheen ja viestien käytöstä.

Kaikilla operaattoreilla on myös avausmaksu, jonka suuruus on yleensä noin 5-7 euroa. Avausmaksun suuruudella ei kuitenkaan ole juurikaan merkitystä liittymän vuosikustannuksiin, joten kannattaa tarkastella säästömahdollisuuksia yllä mainituista tekijöistä. Puhelinliittymän hintaan vaikuttaa siis moni eri tekijä ja kilpailuttamalla eri vaihtoehtoja voi löytää itselleen sopivan ja edullisen liittymän.

Kannattaako valita halvin puhelinliittymä?

Kysymykseen, kannattaako valita halvin puhelinliittymä, ei ole yksiselitteistä vastausta. Halvin liittymä ei välttämättä ole aina se paras vaihtoehto, sillä halvin vaihtoehto voi sisältää vain vähän dataa, puheaikaa tai tekstiviestejä, jolloin sen käyttömahdollisuudet ovat rajoitetut. Toisaalta, jos käytät puhelintasi harvoin ja tarvitset liittymän lähinnä vain yhteydenpitoon, niin halpa puhelinliittymä voi olla hyvä valinta.

Halvimman liittymän valitseminen voi kuitenkin olla hyödyllistä myös silloin, kun haluat säästää rahaa. Monet operaattorit tarjoavat erilaisia liittymäpaketteja, joiden hinta riippuu siitä, mitä ominaisuuksia liittymä sisältää. Esimerkiksi, jos tarvitset vain vähän dataa, voit valita halvan liittymän, joka sisältää vain muutaman gigatavun datamäärän. Toisaalta, jos käytät paljon dataa, kannattaa harkita halvinta rajatonta datapakettia.

Toinen asia, joka vaikuttaa liittymän valintaan, on oma käyttötarpeesi. Mieti tarkkaan, mitä ominaisuuksia tarvitset liittymältäsi ja mihin käytät puhelintasi eniten. Jos käytät paljon dataa, tarvitset liittymän, joka sisältää riittävästi dataa. Jos taas soitat paljon puheluita, valitse liittymä, joka sisältää riittävästi puheaikaa. Tarvitsetko paljon tekstiviestejä? Silloin liittymän, joka sisältää rajattoman määrän tekstiviestejä, voi olla paras vaihtoehto.

Huomioi myös se, että vertailutaulukon mukaan valittu halvin puhelinliittymä ei aina tarkoita halvinta kokonaiskustannusta. Esimerkiksi liittymässä voi olla alhainen kuukausimaksu, mutta puheluista ja tekstiviesteistä saattaa tulla lisäkuluja kulutuksen mukaan.

Mikäli käytät puhelinta ja nettiä aktiivisesti, voi rajattoman liittymän valitseminen olla pidemmän päälle halvempaa kuin hankkia rajoitettu datapaketti. Jos dataa käyttää paljon, kertyy datapaketin ylimenevästä datasta merkittävästi lisäkustannuksia, jolloin kyseessä ei melko varmasti ole halvin puhelinliittymä käyttöösi.

On siis tärkeää tarkastella koko liittymän kokonaiskustannuksia ennen päätöksen tekemistä. Kilpailuttamalla liittymän ja vertailemalla eri operaattoreiden tarjouksia voi löytää edullisimman vaihtoehdon, joka sopii omiin tarpeisiin ja käyttötottumuksiin. Paras halvin puhelinliittymä on sellainen, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet edullisimpaan hintaan.

Millä operaattorilla on halvin liittymä?

Halvimman puhelinliittymän löytäminen on tärkeää monelle kuluttajalle, mutta se voi olla haastavaa, sillä operaattoreiden tarjoamat liittymät ja niiden hinnat vaihtelevat suuresti. Onneksi nykyään on olemassa paljon erilaisia tapoja vertailla eri operaattoreiden puhelinliittymiä ja löytää melko helposti halvin puhelinliittymä.

Helpoin tapa löytää halvin puhelinliittymä on käyttää liittymien vertailutaulukkoa, joka koostaa kaikkien operaattoreiden tarjoamat liittymät yhteen paikkaan. Tällä tavoin voit vertailla eri operaattoreiden liittymien hintoja ja ominaisuuksia suoraan ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kun tarkastelet liittymien vertailutaulukkoa, huomaa, että halvin liittymä ei välttämättä ole aina paras valinta. Tärkeintä on löytää liittymä, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Jos käytät puhelintasi paljon ja tarvitset runsaasti dataa, rajaton datapaketti voi olla paras vaihtoehto. Jos käytät puhelintasi vain vähän, voit säästää rahaa valitsemalla liittymän, joka tarjoaa pienemmän datapaketin tai rajoitetun datankäytön.

On myös tärkeää huomioida, että liittymän hinta koostuu usein monesta eri tekijästä, kuten kuukausimaksusta, datapaketin hinnasta ja mahdollisista avausmaksuista. Halvin puhelinliittymä ei siis välttämättä ole halvin vaihtoehto vertailutaulukossa. Siksi onkin tärkeää vertailla eri operaattoreiden tarjoamia vaihtoehtoja huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä.

Halvin puhelinliittymä voi löytyä monen eri operaattorin valikoimasta. Kilpailu markkinoilla on kovaa, joten operaattorit yrittävät houkutella uusia asiakkaita tarjoamalla erilaisia etuja ja alennuksia. Voit hyödyntää tätä kilpailua ja vertailla eri operaattoreiden liittymiä löytääksesi juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Muista kuitenkin, että halvin liittymä ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Tarkista huolellisesti liittymän ominaisuudet ja hinta ennen ostopäätöksen tekemistä. Näin löydät juuri sinulle sopivan puhelinliittymän, joka tarjoaa parhaan mahdollisen vastineen rahallesi.

Miten halvin puhelinliittymä kannattaa valita?

Halvimman puhelinliittymän valitseminen ei aina ole yksiselitteinen valinta, sillä jokaisella käyttäjällä on erilaisia tarpeita ja vaatimuksia puhelinliittymän suhteen. Jos haluat valita halvimman mahdollisen vaihtoehdon, seuraavat vinkit voivat auttaa sinua:

 1. Kilpailuta liittymät: Vertailu on tärkeää, sillä eri operaattoreiden hintaerot voivat olla suuria. Käytä apuna Liittymätarjoukset.fi vertailutaulukkoa, josta voit tarkastella eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja niiden hintoja. Vertailusivustot auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.
 2. Mieti käyttötarpeitasi: Kun valitset puhelinliittymää, sinun tulee arvioida oma käyttötarpeesi. Tarvitsetko paljon dataa vai käytätkö enemmän puheluita ja tekstiviestejä? Jos käytät paljon dataa, kannattaa valita rajaton datapaketti tai suurempi datapaketti, joka vastaa tarpeitasi. Jos taas käytät paljon puheluita ja tekstiviestejä, valitse liittymä, joka sisältää riittävästi puheaikaa ja tekstiviestejä.
 3. Huomioi lisäkustannukset: Halvin puhelinliittymä ei välttämättä ole halvin vaihtoehto vertailutaulukossa, sillä lisäkustannukset voivat nostaa hintaa. Tarkista esimerkiksi, sisältyykö liittymään avausmaksu tai muita maksuja, kuten laskutuslisä. Lisäksi tarkista, miten ylitykset veloitetaan, sillä ylimenevät datamäärät tai puheluajat voivat nostaa hintaa.
 4. Huomioi verkon kattavuus: Verkon kattavuus voi vaihdella eri operaattoreilla ja alueilla. Ennen kuin valitset halvimman puhelinliittymän, varmista, että kyseinen operaattori tarjoaa hyvän verkkokattavuuden siellä, missä sinä asut ja liikut. Tarkista myös, että operaattorilla on hyvä asiakaspalvelu, joka auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa.
 5. Mieti sopimusaikaa: Jotkut halvimmat liittymät voivat edellyttää pidempää sopimusaikaa, joten harkitse tarkkaan, haluatko sitoutua operaattoriin pidemmäksi aikaa. Muista, että jos haluat vaihtaa liittymää kesken sopimuskauden, se voi aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia.

Halvin puhelinliittymä kannattaa valita tarkkailemalla omaa käyttöä ja tarpeita. Ennen liittymän valintaa on hyvä harkita, millaisia ominaisuuksia tarvitset ja kuinka paljon käytät dataa, puheluita ja tekstiviestejä kuukaudessa. Kannattaa myös vertailla eri operaattoreiden tarjouksia ja tarkistaa vertailutaulukosta, millä operaattorilla on tällä hetkellä halvin liittymä. Huomioi kuitenkin, että halvin liittymä ei välttämättä ole aina edullisin vaihtoehto juuri sinulle, joten tarkista myös liittymän datapaketin hinta ja mahdolliset piilokulut. Lisäksi on hyvä muistaa, että liittymän vaihtaminen on helppoa, joten voit tarvittaessa etsiä uuden liittymän myöhemmin uudelleen.

Edullisin puhelinliittymä saattaa olla operaattorin uusille asiakkaille suunnattu liittymätarjous

Yksi yleisimmistä tavoista löytää halvin puhelinliittymä on hyödyntää operaattoreiden uusille asiakkaille suunnattuja liittymätarjouksia. Monet operaattorit tarjoavat uusille asiakkailleen alennuksia ja muita etuja liittymän tilaamisesta, joten kannattaa tutustua tarjouksiin ennen liittymän valintaa.

Uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset yleensä tuntuvia alennuksia kuukausimaksuista tietyn ajanjakson ajan. Joissakin tapauksissa operaattorit voivat myös tarjota kaupan päälle esimerkiksi lahjakortin omaan tai yhteistyökumppanin verkkokauppaan tai muita etuja liittymän tilaamisen yhteydessä.

On tärkeää kuitenkin huomioida, että monissa tapauksissa uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset ovat voimassa vain tietyn ajanjakson ajan, esimerkiksi vuoden tai kahden vuoden ajan. Tämän jälkeen liittymän hinta voi nousta normaaliksi, mutta silloin voit jälleen vaihtaa puhelinliittymäsi edullisempaan.

Lisäksi kannattaa tarkistaa, että uusille asiakkaille suunnattu tarjous sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten riittävästi dataa, puheluja ja tekstiviestejä. Vaikka kyseessä olisi halvin puhelinliittymä, se ei välttämättä ole hyvä valinta, jos sen ominaisuudet eivät vastaa omaa käyttöä.

Uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset voivat olla hyvä tapa löytää edullinen puhelinliittymä, mutta kannattaa varmistaa, että ominaisuudet sopii omaan käyttöön ja huomioida, että tarjous voi olla voimassa vain tietyn ajan. Operaattoreista ainakin Elisa Saunalahti, Telia ja DNA tarjoaa jatkuvasti uusille asiakkailleen puhelinliittymät tavallista edullisempaan kuukausihintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Onko halvin puhelinliittymä aina paras vaihtoehto?

Halvin puhelinliittymä ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, sillä se voi olla rajoitetumpi ominaisuuksiltaan kuin kalliimmat vaihtoehdot. On tärkeää vertailla eri tarjouksia ja valita liittymä, joka vastaa omia tarpeita.

Miten voin löytää halvimman puhelinliittymän?

Halvimman puhelinliittymän löytämiseksi kannattaa käyttää vertailusivustoja, kuten Liittymätarjoukset.fi, jossa voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä. Vertailusivustoilla voit vertailla kaikkien operaattoreiden puhelinliittymiä samasta vertailutaulukosta.

Mikä on tärkein tekijä halvimman liittymän valinnassa?

Tärkein tekijä halvimman liittymän valinnassa riippuu käyttötavoistasi. Jos käytät paljon dataa, kannattaa valita liittymä, jossa on riittävä määrä dataa. Jos puhut paljon, kannattaa valita liittymä, jossa on riittävä määrä puheminuutteja.

Mitä asioita tulisi ottaa huomioon halpaa liittymää valitessa?

Tärkeimpiä asioita ovat datan määrä, puheminuutit ja tekstiviestit, kuukausimaksun suuruus, avausmaksun suuruus ja netin nopeus. On hyvä miettiä omaa käyttöä ja valita halvin liittymä sen mukaisesti.

Voinko säilyttää saman numeroni vaihtaessani halvempaan liittymään?

Kyllä, voit säilyttää saman numeron vaihtaessasi halvempaan liittymään. Tätä kutsutaan numeron siirroksi, ja sen avulla voit vaihtaa liittymääsi säilyttäen saman numeron.

Liittymätarjoukset.fi
Logo