DNA liittymät

DNA liittymät ja parhaat tarjoukset

Tämän sivun vertailutaulukosta löydät kaikki DNA liittymät ja ajankohtaiset tarjoukset.

Vertailutaulukosta näet kaikkien liittymien hinnat ja ominaisuudet helposti ja nopeasti.

Tarkista maksatko nykyisestä liittymästäsi ylihintaa ja voisitko saada samat ominaisuudet halvemmalla.

Edullisin liittymätarjous kannattaa tarkistaa säännöllisesti, sillä hinnat ja ominaisuudet muuttuvat nopeasti.

Monissa tapauksissa liittymän vaihtaminen on tuonut säästöä vuositasolla jopa yli 100 euroa.

Mikäli hankit koko perheen käyttöön edulliset DNA puhelinliittymät, on säästö vuodessa reilusti enemmän.

Tässä kaikki halvimmat DNA liittymät, valitse sinulle sopivin

DNA liittymät ovat yhä useamman valinta

Eikä se ole mikään ihme, koska heillä on moniin muihin operaattoreihin verrattuna huomattavasti suurempi ja monipuolisempi liittymävalikoima sekä aina edulliset liittymätarjoukset.

Monilla muilla operaattoreilla on myös liittymätarjouksia, mutta DNA valikoima on yli tuplasti suurempi.

Valikoimasta löytyy sopiva DNA liittymä takuulla netin suurkuluttajalle, harvoin nettiä selaavalle sekä vähäiselle käyttäjälle.

Kuten jo aikaisemmin totesimme, valikoimassa on useita erilaisia paketteja. Ensisilmäyksellä valikoima saattaa näyttää liiankin suurelta, josta sitten pitäisi osata valita itselle sopiva puhelinliittymä.

Kaikki Dna liittymät ovat kuitenkin melko selkeästi esitelty ja eri pakettien ominaisuudet nähtävillä samalta sivulta. Joukossa on useampi rajaton liittymä, joista maksetaan vain kiinteä kuukausihinta sekä käytön mukaan laskutettavia paketteja.

Mikäli et tahdo löytää itsellesi sopivaa pakettia, suosittelemme siirtymään operaattorin verkkosivuille. Siellä voit tehdä ilmaiseksi testin, mikä liittymä sopii sinun käyttöösi parhaiten.

Testissä sinulle esitetään erilaisia kysymyksiä, joihin sinulla on vastausvaihtoehtoina kyllä ja ei. Testin tarkoitus on kartoittaa sitä, mikä DNA liittymistä olisi sinun käyttöösi edullisin ja ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto.

Testin tekeminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua ostamaan liittymää. Testin tehtyäsi sinulle tarjotaan käyttöösi sopivaa pakettia, jonka voit halutessasi ostaa.

DNA liittymäasiakkaille erilaisia laitteita edulliseen asiakasetuhintaan

DNA:n puoleen on huoletonta kääntyä, sillä samasta paikasta saat hankittua kaiken tarpeellisen.

Oli kyseessä sitten puhelinliittymät, nettiliittymät, puhelin, tietokone, tabletti, televisio, pelikonsoli, modeemi, mokkula tai vaikka kanavapaketti.

Kaiken tämän ja paljon muuta saat helposti samasta paikasta ja vielä edulliseen asiakasetuhintaan.

Asiakasetuhinta tarkoittaa sitä, että saat esimerkiksi puhelinliittymäasiakkaana runsaasti muita laitetarjouksia.

Miksi siis hankkia puhelinliittymä yhdeltä operaattorilta, puhelin toiselta ja netti kotiin tai mökille kolmannelta operaattorilta?

Tilaamalla koko perheelle DNA liittymät ja keskittämällä kaikki muutkin tulevaisuuden hankinnat samalle operaattorille, säästät takuulla paljon rahaa vuositasolla.

Harvalla meistä on myöskään varaa ostaa kalliita laitteita kertamaksuna kaupasta, koska pelkästään hyvä älypuhelin maksaa nykyään 300-1200 euroa.

DNA tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan myöntämällä asiakkailleen täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Näin voit maksaa tarvitsemasi laitteen operaattorille sinulle sopivissa erissä.

Kuluton ja koroton maksuaika kannattaa ehdottomasti hyödyntää varsinkin kalliimmissa hankinnoissa, silloin voit maksaa tuotteen sinulle sopivissa kuukausierissä, etkä joudu maksamaan tuotteen hinnan lisäksi silti korkoa tai muita kuluja.

Dna tarjoaa lisäksi puhelinliittymä asiakkailleen muitakin etuja, kuten ilmaisia toimituksia, tuotteisiin pidemmät takuut sekä antaa vanhasta puhelimesta tai tabletista vaihtohyvityksen.

Kenelle DNA liittymät sitten sopivat?

Operaattorin valikoima on moniin kilpailijoihin verrattuna huomattavasti suurempi, joten valinnan varaa todella riittää.

Juuri tästä syystä yhä useampi henkilö löytää valikoimasta itselle sopivan paketin. Mikäli liittymiä olisi tarjolla vain muutama, ei ne vastaisi ominaisuuksiltaan kaikkien puhelimen käyttäjien vaatimuksia.

Jokainen puhelimen käyttäjä käyttää liittymänsä ominaisuuksia hieman eri tavalla. Toiset selaavat päivittäin nettiä puhelimella, toiset ei selaa milloinkaan, kun toiset taas puhuvat paljon puhelimessa ja toiset hoitavat kaikki asiat nettipohjaisilla pikaviestisovelluksilla.

DNA puhelinliittymät sopivat suuren valikoiman ansiosta lähes jokaiselle. Olitpa sitten netin, puheen tai tekstiviestien suurkuluttaja tai käytät jotain ominaisuuksia vain harvoin, on valikoimassa runsaasti erilaisia rajattomia ja käytön mukaan laskutettavia vaihtoehtoja.

Mikäli et ole täysin varma siitä, mikä liittymistä olisi sinun käyttöösi paras ja edullisin vaihtoehto, suosittelemme tutustumaan nykyiseen puhelinlaskuusi. Siitä näet nopeasti sen, kuinka paljon todellisuudessa olet käyttänyt kuukaudessa dataa, puhetta ja teksiviestejä.

Millainen puhelinliittymä sopii käyttöösi parhaiten?

Liittymää ei koskaan suositella hankkimaan hätiköiden. Ennen liittymän tilaamista kannattaa pohtia tarkasti mitkä DNA puhelinliittymät vastaavat parhaiten käyttötottumuksiasi ja mikä niistä on juuri sinun käyttöösi paras sekä edullisin vaihtoehto.

Monet valitsevat liittymän hätiköiden sen mukaan, missä on halvin kuukausihinta, mutta puheluiden ja tekstiviestien hinnoittelua ei pidä unohtaa tarkistaa.

Monessa paketissa puhelut ja tekstiviestit saatetaan laskuttaa käytön mukaan, silloin liittymän hinta saattaa nousta huomattavasti korkeammaksi.

Kaikki liittymän ominaisuudet kannattaa ottaa huomioon ennen kuin ostaa paketin, silloin saat varmasti ominaisuuksiltaan toimivan liittymän, joka on käyttötottumuksiisi edullisin.

Tarkista aina liittymiä vertaillessa, sisältääkö paketti rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä vai laskutetaanko ne käytön perusteella.

Seuraavaksi voit miettiä sitä, kuinka nopean netin tarvitset? Pärjäätkö ilman nettiä, oletko satunnainen selailija, kevyt surffailija, selaatko nettiä lähes jatkuvasti, haluatko siirtyä 5G-aikaan mahdollisimman edullisesti vai haluatko kenties niin nopean netin kuin rahalla saa?

Netin nopeus on varmasti yksi liittymien tärkeimmistä ominaisuuksista, siksi se kannattaa valita huolella. Mikä voikaan ottaa enemmän päähän, kun jatkuvasti pätkivät netti, jonka takia videoiden, elokuvien ja pelien pelaaminen on täysin mahdotonta.

DNA liittymät ovat kuitenkin erittäin monipuolisia, joten valikoimasta löytyy sopiva paketti niin vähän nettiä selaavalle kuin videoita, elokuvia ja muita sovelluksia käyttävälle selaajalle.

Puhelinliittymien lisäpalvelut

DNA puhelinliittymät ovat muunneltavissa siten, että ne vastaavat varmasti käyttäjän tarpeita.

Voit valita puhelinliittymääsi erilaisia maksullisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi:

Vastaaja – Vastaaja vastaa silloin, kun puhelin on varattu, verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella tai pois päältä.

Rajoitukset ja estot – Rajoitus- ja estopalvelut helpottavat puhelimen käyttöä ja pitävät kustannukset kurissa.

Deezer – Musiikkipalvelu, jossa on yli 53 miljoonaa kappaletta, omat soittolistat sekä paljon muuta.

Tunnistaudu puhelimellasi – Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin.

DNA liittymät tarjoavat asaikkailleen kaiken tämän

Suuren liittymävalikoiman, runsaasti rahanarvoisia etuja asiakkailleen ja edulliset hinnat myös muille tuotteille.

Nopea ja kattava 4G verkko – Huipputasoinen 4G netti, joka tavoittaa yli 99% suomalaisista. Valitse itsellesi sopivin netin nopeus.

Sopiva valikoima – Kattavasta valikoimasta löydät varmasti edullisen paketin, joka on juuri sellainen kuin sinulle parhaiten sopii.

Rajaton netti – Mahdollisuus valita rajaton käyttö, valmis paketti tai maksaa vain siitä, mitä todellisuudessa kulutat.

Asiakasetuhinta – Runsaasti rahanarvoisia etuja, valikoituja tarjouksia ja edulliset hinnat myös muissa tuotteissa.

DNA asiakaspalvelu ja yhteystiedot yksityisasiakkaille

DNA.fi verkkosivuilta löydät kaikki tavat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18.00 ja la 9-16.30 välisenä aikana numerossa 044 144 044. Soittaminen ja jonottaminen maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran. DNA:n lankapuhelinliittymistä asiakaspalveluun soittaminen on maksutonta.

Seniorilinja palvelee arkisin klo 9-16.00 välisenä aikana numerossa 044 144 244. Seniorilinjan hinta on saman verran kuin muihinkin DNA:n liittymiin soittaessa.

Vika- ja katveilmoitukset voit ilmoittaa numeroon 0800 300 500. Vika- ja katveilmoituksien palvelunumero on maksuton kotimaasta soittaessa.

Tärkeää tietoa DNA puhelinliittymistä

Miten DNA liittymät tilataan?

Palvelumme vertailutaulukosta löydät kaikki DNA tarjoukset, joista voit valita sinulle sopivan paketin. Klikkaammalla tilaa nappia, siirryt suoraan liittymän tilaussivuille, jossa saat vielä lisätietoa liittymästä. Seuraavaksi voit tilata liittymän seuraamalla sivuston antamia ohjeita.

Mikä liittymä sopii minulle?

Mikäli et ole täysin varma siitä, mitä ominaisuuksia paketin tulee sisältää, tutustu nykyisen liittymäsi puhelinlaskuun. Tarkista laskuerittelystä, mistä nykyisen liittymäsi hinta tarkalleen koostuu ja kuinka paljon olet käyttänyt dataa, puheaikaa sekä tekstiviestejä kuukaudessa.

Kannattaako valita halvin DNA liittymä?

Emme suosittele valitsemaan liittymää hinnan perusteella. Halvin DNA tarjous on luultavasti perusliittymä, joka ei sisällä lainkaan nettiä. Paketissa saatetaan laskuttaa myös puhelut ja tekstiviestit käytön mukaan.

Saako liittymään lisäpalveluita?

Kyllä, voit täydentää matkapuhelinliittymääsi halutessasi erilaisilla lisäpalveluilla. Lisäpalveluita ovat esimerkiksi mobiilivarmenne ja puheluiden sekä tekstiviestien rajoitukset.

Mitä asiakasetuja saan DNA:n liittymä asiakkaana?

DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat nyt mahdollisuuden ostaa erilaisia laitteita edulliseen asiakasetuhintaan. Voit ostaa tuotteita korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla tai kertaostona. Lisäksi saat vanhasta puhelimesta tai tabletista hyvitystä.

Liittymätarjoukset.fi
Logo