Matkapuhelimet & puhelintarvikkeet

matkapuhelimet

Matkapuhelimet & Puhelintarjoukset
Matkapuhelimet & Puhelintarjoukset
Näytönsuojat & Panssarilasit
Näytönsuojat & Panssarilasit
Suojakuoret & Kotelot
Suojakuoret & Kotelot
 Adapterit & Laturit
Adapterit & Laturit

Matkapuhelimet ja puhelintarvikkeet netistä

Matkapuhelimet ja puhelintarvikkeet ostetaan nykyaikana yhä useammin netistä, kuten myös puhelinliittymät. Verkkokaupoissa on huomattavasti laajempi valikoima älypuhelimia ja puhelintarvikkeita, mitä kivijalkakaupoissa. Netissä matkapuhelimien ominaisuuksiin ja hintoihin on mahdollista tutustua kaikessa rauhassa ennen ostopäätöstä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla, silloin kuin itselle parhaiten sopii. Verkkokauppojen valtavasta tuotevalikoimasta löytyy lähes kaikki markkinoilla olevat matkapuhelimet useista eri hintaluokista.

Laajasta tuotevalikoimasta huolimatta kuluttajan on melko helppo löytää omaan käyttötarpeeseen sopiva puhelin, sillä verkkokaupoissa on useita suodattimia, joiden avulla tuotevalikoimasta saadaan esille vain esimerkiksi matkapuhelimet, joiden hinta on 200-400 euroa. Verkkokaupoissa on erilaisia suodattimia käytössä, joiden avulla voidaan suodattaa tuotteita esimerkiksi hinnan perusteella, etsiä uutuuspuhelimet, halvimmat matkapuhelimet ja parhaat älypuhelimet lapsille.

Netissä älypuhelimien ominaisuuksia on huomattavasti helpompi vertailla kuin kivijalkakaupoissa, voit esimerkiksi järjestää matkapuhelimet hintajärjestykseen halvimmasta kalliimpaan. Vaihtoehtoisesti voit asettaa älypuhelimet käyttöliittymän, kameran laadun tai muistin perusteella järjestykseen ja valita käyttötarpeeseesi parhaiten soveltuvan matkapuhelimen. Uuteen puhelimeen on myös hyvä ostaa suojakuoret ja panssarilasi, jotka löytyvät melko varmasti verkkokaupan valikoimasta.

Lähes kaikista älypuhelimia myyvistä verkkokaupoista löydät kaikki suosituimmat Android- ja iOS matkapuhelimet tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Apple, Samsung, OnePlus ja Sony. Valikoimassa on yleensä myös kaikki ajankohtaiset ja ostetuimmat älypuhelimet seuraavilta valmistajilta: Honor, Huawei, Xiaomi, Doro, LG ja Nokia. Lukuisista verkkokaupoista saat tarvittavan informaation matkapuhelimista ja tarvittavat vinkit niiden käyttöön.

Millainen älypuhelin kannattaa ostaa?

Matkapuhelimet ostetaan yleensä sen perusteella, mikä puhelinmalli tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet halvimpaan hintaan. Joskus valtavasta valikoimasta poimitaan myös sopivat älypuhelimet sen perusteella, onko matkapuhelin tulossa pienen lapsen, nuoren, aikuisen vai seniorin käyttöön. Suuresta valikoimasta voidaan esimerkiksi suodattaa matkapuhelimet seuraavista hintaryhmistä, kuten pienelle lapselle 100-250€, nuorelle 200-400€, aikuiselle 300-2000€ ja senioreille 100-300€.

Millainen puhelin sitten kannattaisi ostaa? Samat matkapuhelimet eivät yleensä sovi yhtä hyvin esimerkiksi pienelle lapselle, nuorelle, aikuiselle tai vanhemmalle henkilölle. Puhelinta on mahdotonta suositella, jos ei ole tarkempaa tietoa siitä, millaiselle käyttäjälle älypuhelin on tulossa. Verkkokauppojen valikoima on tänä päivänä erittäin kattava ja monipuolinen, jokaisesta löytyy suosituimmat puhelinmallit useasta eri hintaryhmästä, josta jokainen voi valita itselleen sopivan.

Mikäli sopivaa matkapuhelinta on vaikea löytää tai tehdä valinta satojen älypuhelimien joukosta, voit käydä myös halutessasi lähimmässä kivijalkakaupassa tutustumassa eniten myytyihin puhelinmalleihin ja tarvittaessa pyytää henkilökunnalta apua. Toinen hyvä vaihtoehto on pyytää neuvoa verkkokaupan henkilökunnalta esimerkiksi chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla. Henkilökunta esittelee varmasti mielellään suosituimmat ja eniten myydyt matkapuhelimet.

Matkapuhelimet ovat nykyaikana yhä kovemmassa käytössä joka päivä ja sama puhelin voi olla käytössä useamman vuoden ajan. Niihin tallentuu tärkeimmät hetket kuvien ja videoiden muodossa. Tänä päivänä älypuhelin on yhä useammalle henkilölle myös erittäin tärkeä työväline, jonka takia uutta matkapuhelinta ei kannata ostaa hätiköiden tai valita nuukuuksissaan sitä kaikista halvinta puhelinmallia, joka ei sitten välttämättä tarjoa kaikkia tarvittavia ominaisuuksia.

Milloin matkapuhelimet kannattaa ostaa?

Matkapuhelimet suosittelemme ostamaan silloin, kun ne on saatavilla halvimpaan hintaan. Nykyaikana useat verkkokaupat myyvät samoja älypuhelimia eri hinnoilla, joka tietenkin mahdollistaa hintojen vertailemisen. Mikäli haluat saada matkapuhelimen halvimpaan mahdolliseen hintaan, vertaile useamman verkkokaupan hintoja esimerkiksi joulun tai Black Friday viikonloppuna, jolloin lähes kaikissa kaupoissa julkaistaan vuoden parhaat tarjoukset.

Varmasti paras tapa säästää jopa satoja euroja älypuhelinta ostaessa on vertailla ensin eri puhelinmalleja ja valita niistä parhaiten omaan käyttötarpeeseen soveltuva malli. Tarkista sen jälkeen useammasta verkkokaupasta matkapuhelimen hinta, sillä sama matkapuhelin saattaa löytyä jopa kymmenestä eri verkkokaupasta eri hintaan. Seuraavaksi voit ostaa älypuhelin sieltä verkkokaupasta, mistä se on tällä hetkellä saatavilla halvimpaan hintaan.

Matkapuhelimet ovat onneksi sellaisia tuotteita, jotka ovat melko usein tarjouksessa. Älypuhelimet maksavat tänä päivänä noin 150-3000 euroa, joten pienikin alennus ostotilanteessa ei ole varmasti pahitteeksi etenkään kalliimpien mallien kohdalla. Mikäli puhelimen haluaa halvimpaan mahdolliseen hintaan, suosittelemme hyödyntämään yläpuolella olevat vinkit. Näin voit saada matkapuhelimet edullisesti netistä ja säästää kymmeniä ellet jopa satoja euroja.

Mikäli tarvitset älypuhelinta, joka sattuu olemaan siinä kaikista korkeimmassa hintaryhmässä, muista hyödyntää verkkokauppojen koroton ja kuluton maksuaika. Esimerkiksi DNA:n ja Telian verkkokaupoissa on tarjottu asiakkaille jopa 12-36 kuukauden mittaista korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jonka avulla ne kalliimmatkin hankinnat saadaan helposti pilkottua pieniin kuukausieriin. Näin matkapuhelin ei jää hankkimatta ja saat maksaa ostoksen sinulle sopivissa erissä.

5G puhelimet ovat yleistyneet kovaa vauhtia

Muutama vuosi sitten harva matkapuhelinta ostava valitsi 5G:tä tukevan puhelinmallin, sillä silloin valikoima oli lähes olematon ja puhelimien hinnat olivat muihin malleihin nähden huomattavasti korkeammat. Nykyaikana lähes kaikki uudet matkapuhelimet tukevat jo 5G:tä ja yhä useampi kuluttaja hankkii myös 5G liittymän. Samaa älypuhelinta käytetään yleisesti noin 2-3 vuoden ajan, jonka jälkeen se vaihdetaan uuteen, joten 5G puhelin kannattaa nyt hankkia.

Jos tutustutaan minkä tahansa älypuhelimia myyvän verkkokaupan tuotevalikoimaan ja valitaan suodatin näyttämään ainoastaan suosituimmat ja myydyimmät matkapuhelimet, on varmasti jo kaikki 5G puhelimia. 5G puhelimen ostajan ei ole kuitenkaan mikään pakko hankkia vielä 5G liittymää, sillä operaattorien mukaan 5G matkapuhelimella saavutetaan suurin hyöty ja nopeus myös 4G verkossa. Tästä syystä varmasti monet kuluttajat ostavat jo valmiiksi 5g puhelimen.

5G verkko leviää kovaa vauhtia ja on jo toiminnassa suomen suurimmissa kaupungeissa. Mikäli olet suunnitellut ostavasi nyt uuden matkapuhelimen, etkä jostain syystä halua vielä hankkia 5G puhelinta, on valinnanvaraa pieni valikoima ja lähitulevaisuudessa ei enää sitäkään vähää. 5G matkapuhelimet tulevat nyt rytinällä markkinoille ja 4G puhelimet väistyvät niiden tieltä. Muutaman vuoden kuluttua ei varmasti ole enää muuta vaihtoehtoa, kuin ostaa 5G puhelin.

Tänä päivänä 5G matkapuhelimia on onneksi saatavilla jo niin valtava valikoima, että niiden hinnat ovat pudonneet merkittävästi. Ensimmäiset 5G puhelimet saattoivat maksaa jopa kaksi kertaa niin paljon kuin tänä päivänä. Mikäli nyt tutustutaan 5G älypuhelimien tarjontaan, löytyy verkkokauppojen valikoimasta 5G puhelimia useasta eri hintaryhmästä. Nopeasti katsottuna halvin 5G matkapuhelin maksaa tällä hetkellä vain 99 euroa.

Hyödynnä netin parhaat puhelintarjoukset

Matkapuhelimet maksavat tänä päivänä noin 100-3000 euroa, joka tarkoittaa sitä, että jo keskihintaisen älypuhelimen ostaminen jää monella haaveeksi tai joutuu turvautumaan osamaksuun. Tästä syystä puhelinta ei kannata ostaa hätiköiden, vaan ajan kanssa vertailla useamman verkkokaupan hintoja ja hyödyntää parhaat puhelintarjoukset. Näin voit säästää parhaassa tapauksessa jopa satoja euroja.

Onneksi matkapuhelimet kuuluvat nykyaikana kymmenien eri verkkokauppojen ja kivijalkakauppojen tuotevalikoimaan, jonka ansiosta älypuhelimien hintoja on mahdollista vertailla. Paras tapa vertailla hintoja on tehdä hintavertailua netissä useammassa verkkokaupassa, kaikessa rauhassa kotoa käsin omalla puhelimella, tietokoneella tai tabletilla ja valita lopuksi halvin vaihtoehto. Kalliin ostoksen kohdalla jo pieni hintavertailu saattaa tuoda säästöä satoja euroja.

Lähes jokainen verkkokauppa julkaisee vaihtuvia tarjouksia joko viikoittain tai joka kuukausi ja usein tarjouksessa on myös suosituimmat matkapuhelimet. Jos tiedät jo tarkasti, minkä älypuhelimen ostat seuraavaksi, suosittelemme tarkistamaan verkkokauppojen vaihtuvat tarjoukset säännöllisesti. Kun ostat älypuhelimen vasta sitten, kun siitä julkaistaan uusi tarjous, säästät varmasti jopa kymmeniä euroja.

Matkapuhelimet ostetaan yhä useammin juuri silloin, kun ne on tarjouksessa. Tällainen ajankohta on tietenkin Black Friday, joka on noussut erittäin suosituksi ostospäiväksi myös suomessa. Toinen ajankohta on joulukuu, silloin verkkokaupat ja kivijalkakaupat julkaisevat erinomaisia tarjouksia. Kolmantena ajankohtana tulee tietenkin alkuvuosi, eli tammikuu. Etenkin verkkokaupat täräyttävät heti alkuvuodesta kovia tarjouksia ilmoille, jolla saadaan hyvä startti vuoden myyntiin.

Liittymätarjoukset.fi
Logo