Telia Rajaton 200M 29,99€/kk

Telia Rajaton 200M liittymä – Tutustu ja tarkista vaihtoehdot

Telia Rajaton 200M -liittymä tarjoaa sinulle täydellisen huoletonta netin käyttöä parhaimmillaan. Tämä on puhelinliittymä, joka tarjoaa äärimmäistä tehokkuutta sekä työ- että vapaa-ajan tarpeisiisi. Se kattaa rajattomat puhelut ja tekstiviestit sekä tarjoaa sinulle erittäin nopean 200 Mbit/s internet-yhteyden, jota voit käyttää kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa ilman rajoituksia. Saat myös 30 Gt datan käytettäväksi muissa EU/ETA-maissa. Nettiliittymä on tällä hetkellä tarjolla edulliseen hintaan, vain 29,99 €/kk ensimmäisen 24 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta nousee 31,99 €/kk. Liittymän avausmaksu on 7,99 €, joka veloitetaan ensimmäisessä laskussa.

Rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja nopeaa netti

Telia Rajaton 200M -liittymä tarjoaa suorituskykyisen ja luotettavan kokemuksen 4G-verkossa, mukanaan rajattomasti puheluita, viestejä ja vapaata nettisurffailua. Ilmoitetun maksiminopeuden ollessa 200 Mbit/s, tämä nettiliittymä johtaa joukkoa Telian 4G-valikoimassa nopeudellaan. Vaikka 5G liittymät ovat toistaiseksi saatavilla rajoitetuissa alueilla – pääasiassa Suomen suurimmissa kaupungeissa – Telian laajalle ulottuva 4G-verkko kattaa lähes koko Suomen maaperän. Tämä tekee Telian 4G-liittymistä huolettoman käyttökokemuksen tarjoavan vaihtoehdon.

Telia Rajaton 200M -liittymä sisältää kaiken, mitä tarvitset, olitpa sitten käyttämässä sitä työhön tai vapaa-ajan viihdetarkoituksiin. Kiinteällä kuukausimaksulla pääset nauttimaan rajattomasti puheluita ja viestejä kaikkiin normaalihintaisiin numeroihin Suomessa, Suomesta Pohjoismaihin ja Baltiaan. Lisäksi, ollessasi matkalla EU- tai ETA-maassa, pystyt soittamaan puheluita ja lähettämään tekstiviestejä toiseen EU- tai ETA-maahan ilman ylimääräisiä kuluja. Huomaathan, että puhelut ja tekstiviestit yritys- ja palvelunumeroihin eivät sisälly kuukausimaksuun. Nämä veloitetaan erikseen palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti ja Telian matkapuhelinmaksu alkaen 0,09 € minuutilta lisätään kokonaishintaan.

Tämä Telia liittymä tarjoaa sinulle vapauden viestiä, soittaa ja surffata netissä ilman huolta siitä, että ylittäisit kuukausittaisen datarajasi. Käyttäessäsi Telia Rajaton 200M -liittymää, voit olla varma, että olet yhteydessä milloin ja missä tahansa. Haluatpa sitten streamata elokuvan, tehdä videopuheluita, ladata suuria tiedostoja tai pelata pelejä, tämä mobiililaajakaista on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Lisäksi voit hyödyntää nopeaa ja rajatonta internetyhteyttä kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, sekä käyttää 30 Gt datamäärää muissa EU- tai ETA-maissa.

Käyttö EU/ETA-alueella

Telia Rajaton 200M liittymä tarjoaa puhelut ja tekstiviestit EU/ETA-maissa samaan hintaan kuin kotimaassasi sekä mahdollistaa netin käytön valitulla nopeudella pakettiisi kuuluvan datamäärän puitteissa. Kun EU/ETA-maiden nettipakettisi dataraja on täyttynyt, voit jatkaa netin käyttöä normaalilla nopeudella hintaan 1 €/päivä enintään 1 Gt asti. Tämän jälkeen yhteytesi nopeus hidastuu 128 kbit/s:aan loppupäiväksi, mutta käyttö on rajatonta.

Nauti nopean 4G-verkon tarjoamasta sujuvuudesta jo lähes 50 eri maassa. Muistathan tarkistaa hinnoittelun kohdemaassasi ennen liittymän käyttöä.

Käyttö Pohjolassa ja Baltiassa

Telia Rajaton 200M liittymä mahdollistaa puheluiden ja viestien lähettämisen Pohjoismaissa ja Baltian maissa samoilla hinnoilla kuin kotimaassasi. Se tarjoaa myös internetin käytön rajattomasti tai mukautetun paketin määrittelemän datarajan mukaisesti.

Vaihtoehto muoviselle sim-kortille

Telia Rajaton 200M -liittymän voit hankkia eSIM-versiona. Uusille asiakkaille tarjotaan mahdollisuus valita tilauksen yhteydessä perinteisen SIM-kortin asemasta sähköisen eSIMin, mikäli kirjautumisesi tapahtuu verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Mikäli olet jo Telian asiakas ja haluat päivittää nykyisen liittymäsi eSIMiin, tämä onnistuu asiakaspalvelun kautta tai vierailulla Telia Kaupassa. Ennen kuin teet päivityksen eSIMiin, varmista, että laitteesi tukee eSIM-teknologiaa.

Ilmainen Mobiilivarmenne

Telia Rajaton 200M -liittymän tilaajana pääset hyödyntämään mobiilivarmennetta veloituksetta. Mobiilivarmenne on digitaalinen henkilöllisyystodistus, joka linkitetään puhelimesi SIM-korttiin. Tämän ansiosta voit todistaa henkilöllisyytesi useissa verkkopalveluissa, verkkokaupoissa ja verkkopankeissa perinteisen verkkopankkitunnistautumisen sijaan, turvallisesti ja vaivattomasti. Voit liittää mobiilivarmenteen Telian liittymiisi täysin ilmaiseksi.

Telian asiakasedut

Telia on tunnettu uusille asiakkailleen tarjoamistaan houkuttelevista tarjouksista, jotka voivat sisältää merkittäviä alennuksia liittymähinnoista yleensä 12-24 kuukauden ajaksi. Liittymän tilaajana saatat myös saada suoratoistopalvelun käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi ilmaiseksi ja lisäksi 30-50 € lahjakortin. Tämä ei ole ainoa etu, sillä lisää mahtavia tarjouksia ja etuja on luvassa.

Esimerkiksi, voit saada valittuja matkapuhelimia tarjoushintaan ja elektroniikkalaitteita tavallista parempaan hintaan. Jotkin näistä tarjouksista ovat saatavilla vain Telian omien sovellusten kautta, joten kannattaa pitää silmällä erilaisia mahdollisuuksia.

Hyödynny Telia Rajaton 200M liittymätarjous ja säästä puhelinlaskuissa

Telia Rajaton 200M liittymätarjous on mahtava tilaisuus tehdä säästöjä puhelinlaskuissasi ja nauttia parhaasta mahdollisesta liittymäkokemuksesta. Tämä liittymätarjous sisältää rajattoman määrän puheluita, tekstiviestejä sekä huippunopean 200 Mbit/s nettiliittymän, jotka ovat saatavilla samassa paketissa.

Telia Rajaton 200M on täydellinen valinta sekä työ- että viihdekäyttöön. Liittymä on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean internet-yhteyden päivittäin. Rajaton netin käyttö takaa, että voit surffata, ladata tiedostoja, katsella videoita ja tehdä paljon muuta ilman, että sinun täytyy huolehtia datamäärän loppumisesta. Ja mikä parasta, voit tehdä kaiken tämän kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa ilman lisäkustannuksia.

Tarjoushinta on voimassa 24 kuukautta, jonka aikana voit nauttia tästä huippuluokan liittymästä vain 29,99 €/kk hinnalla. Tämän 24 kuukauden jälkeen hinta nousee 31,99 €/kk, joka on edelleen erittäin kilpailukykyinen verrattuna muihin samanlaisten ominaisuuksien liittymiin.

Älä siis missaa tätä tilaisuutta, vaan hyödynnä Telia Rajaton 200M liittymätarjous ja aloita säästäminen puhelinlaskuissasi heti. Tämän lisäksi, uuden liittymän avausmaksu on vain 7,99 €, joka veloitetaan ensimmäisessä laskussa.

Muista myös, että liittymä on saatavilla eSIM:nä ja tarjoaa mahdollisuuden käyttää mobiilivarmennetta ilmaiseksi. Tämä sähköinen henkilötodistus liitetään matkapuhelimen SIM-korttiin ja se mahdollistaa henkilöllisyyden todistamisen monissa verkkopalveluissa, verkkokaupoissa ja verkkopankeissa turvallisesti ja helposti.

Telia Rajaton 200M kokemuksia

Telia Rajaton 200M -liittymän käyttäjät ovat jakaneet useita positiivisia kokemuksia ja suosituksia. Erityisesti sen luotettavuus ja vakaus ovat saaneet kiitosta. Käyttäjät ovat iloinneet häiriöttömästä internet-yhteydestä, joka on pysynyt vakaana niin ruuhka-aikoina kuin muulloinkin, ja on ollut korvaamaton sekä työ- että vapaa-ajankäytössä.

Tämän liittymän nopeus on myös herättänyt innostusta käyttäjissä. 200 Mbit/s nettiliittymän ansiosta tiedostojen lataaminen, videopuhelut ja elokuvien suoratoisto ovat sujuneet vaivattomasti ja nopeasti.

Rajattoman datan ominaisuus on ollut erityisen suosittu. Käyttäjät ovat nauttineet vapaudesta surffata netissä niin paljon kuin haluavat, ilman huolta ylitsevuotavasta datamäärästä. Tämä on osoittautunut erittäin hyödylliseksi etätyöskentelyn, suoratoistopalveluiden ja pelien ystäville.

Käyttäjät ovat myös kiittäneet Telian laajaa 4G-verkkokattavuutta. He ovat kertoneet, että nettiyhteys toimii hyvin myös syrjäisemmillä alueilla Suomessa.

Lisäksi liittymän hinta-laatusuhde on saanut kiitosta. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti tarjousta, jossa liittymän hinta on alennettu ensimmäisen 24 kuukauden ajaksi. Tämä on antanut heille tunteen, että liittymä tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle.

Kaiken kaikkiaan, kokemukset Telia Rajaton 200M -liittymästä ovat olleet erittäin myönteisiä, ja sen käyttäjät ovat suositelleet sitä lämpimästi. Liittymän nopeus, luotettavuus ja kattavuus ovat tehneet siitä suositun valinnan monenlaisille käyttäjille.

Liittymätarjoukset.fi
Logo