Liittymä lapselle

Sopiva liittymä lapselle löytyy helpoiten kattavasta vertailutaulukosta, johon koottu kaikki Suomen suosituimpien operaattoreiden puhelinliittymät.

Vertailutaulukosta voit vertailla liittymien ominaisuuksia ja hintoja ilmaiseksi. Näin löydät halvimman ja sopivimman vaihtoehdon lapsesi tarpeisiin.

Kannattaa tarkistaa, että liittymä sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten puhelut, tekstiviestit ja riittävä määrä dataa halvimpaan kuukausihintaan.

Valitse puhelinliittymä lapselle laajasta valikoimasta, joka tarjoaa juuri sopivan määrän ominaisuuksia, jotta maksat vain tarpeellisista palveluista.

Valitse tästä puhelinliittymä lapselle

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
23€/kk
 Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
14,99€/kk 18,99€/kk

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!Telia Dot 4G rajaton

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 24 Gt/kk
 • Hyödynnä 10% keskittämisbonus
 • Avausmaksu 0€
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
28,99
€/kk
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
30,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
23€/kk

Liittymä lapselle edullisella tarjousjaksolla

Liittymä lapselle edullisella tarjousjaksolla voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat löytää edullisemman vaihtoehdon lapsesi puhelinliittymälle. Monet operaattorit tarjoavat uusille asiakkaille erilaisia liittymätarjouksia, joissa esimerkiksi kuukausimaksu voi olla edullisempi kuin normaalisti tai kaupan päälle voi saada esimerkiksi lahjakortin. Näitä tarjousjaksoja voi ja kannattaa hyödyntää, kun etsit edullista liittymää lapselle.

Kun etsit liittymää lapsellesi, kannattaa tutustua eri operaattorien tarjousjaksoihin ja vertailla niitä keskenään. Esimerkiksi Moi Mobiili, Telia, Elisa Saunalahti ja DNA tarjoavat erittäin hyvän liittymävalikoiman, josta löytyy varmasti myös tavallista edullisempi liittymätarjous uusille asiakkaille. Tarjousjaksojen kesto ja hinta voivat vaihdella suurestikin, joten on tärkeää selvittää, mikä puhelinliittymä sopii sinun ja lapsesi tarpeisiin parhaiten.

Muista kuitenkin, että tarjousjakson jälkeen kuukausimaksu saattaa nousta huomattavasti. Siksi on tärkeää tarkistaa, mikä on liittymän normaali hinta ja arvioida, sopiiko se käytettäväksi myös tarjousjakson päätyttyä. Yleisesti liittymätarjoukset ovat voimassa 12-24 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta nousee useamman euron. Tässä kohtaa liittymävertailu kannattaa, sillä voit vaihtaa jälleen liittymän edullisempaan.

On myös tärkeää tarkistaa, että liittymä lapselle tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet. Esimerkiksi, jos lapsesi käyttää paljon dataa, kannattaa valita liittymä, joka tarjoaa riittävän suuren datapaketin. Jos taas lapsesi puhuu paljon puhelimessa, kannattaa valita puhelinliittymä, joka tarjoaa riittävästi puheminuutteja.

Muista myös, että valikoiman halvin puhelinliittymä lapselle ei aina ole paras vaihtoehto. Vaikka kuukausimaksu olisi halpa, voi liittymässä olla rajoituksia tai puutteita, jotka eivät sovi lapsesi tarpeisiin.

Puhelinliittymä lapselle edullisella tarjousjaksolla voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat säästää rahaa lapsesi puhelinliittymän kuukausimaksuissa. On kuitenkin tärkeää tutustua tarjousjaksojen ehtoihin ja rajoituksiin sekä arvioida, sopiiko liittymän normaali hinta taloudellisiin resursseihisi myös tarjousjakson jälkeen.

Ensimmäinen puhelin ja puhelinliittymä lapselle

Kun hankit ensimmäistä puhelinta ja puhelinliittymää lapsellesi, on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja. Ensinnäkin on hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen puhelinta ja liittymää tarvitaan. Onko tarkoituksena käyttää puhelinta lähinnä kommunikointiin ja yhteydenpitoon perheen ja ystävien kanssa vai käytetäänkö sitä myös netin selailuun ja pelaamiseen? Tämä vaikuttaa olennaisesti siihen, millainen liittymä lapselle kannattaa valita.

Toinen tärkeä tekijä on hinta. Kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa matkapuhelimen ja liittymän hankintaan sekä kuukausittaisiin kustannuksiin? Usein lapsen ensimmäinen puhelin ja liittymä on tarkoitus hankkia edullisesti, jotta kustannukset pysyvät kohtuullisina. Onneksi nykyään on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista voi valita juuri sopivan hintaisen puhelinliittymän.

Kolmas tekijä on turvallisuus. Kun lapsella on oma puhelin, on hyvä miettiä, kuinka voi varmistaa hänen turvallisuutensa ja estää esimerkiksi yhteydenpidon tuntemattomien ihmisten kanssa. Tähän on olemassa erilaisia sovelluksia ja asetuksia, jotka voi ottaa käyttöön.

Kun olet harkinnut nämä seikat, voit aloittaa liittymien vertailun. Useimmat operaattorit tarjoavat erilaisia liittymiä lapsille ja nuorille, joten kannattaa käydä läpi eri vaihtoehdot ja vertailla niitä. Yksi hyvä tapa löytää sopiva liittymä lapselle on käyttää vertailusivustoa, johon on koottu eri operaattorien liittymät. Tällä tavalla voit helposti vertailla hintoja, ominaisuuksia ja ehtoja ja löytää sopivan liittymän.

Kun olet valinnut sopivan liittymän, voit hankkia puhelimen. Tärkeää on muistaa, että puhelimen ei tarvitse olla uusi ja kallis, vaan käytettykin puhelin voi olla hyvä vaihtoehto. On myös hyvä keskustella lapsen kanssa siitä, millaisen puhelimen hän haluaa ja tarvitsee. Tämä voi auttaa välttämään turhia hankintoja ja varmistaa, että lapsi on tyytyväinen uuteen puhelimeensa.

Monella operaattorilla on erinomainen ensiliittymä lapselle

Monet operaattorit tarjoavat erityisiä ensiliittymiä lapsille, jotka ovat helppo ja edullinen tapa aloittaa lapsen puhelinliittymän käyttö. Näitä ensiliittymiä tarjotaan yleensä alle 15-vuotiaille lapsille, ja niissä on rajoitettu datankäyttö, mutta tarpeeksi tekstiviestejä ja puheluita lapsen tarpeisiin.

Lisäksi näissä ensiliittymissä on usein erilaisia hallintatyökaluja, jotka auttavat vanhempia seuraamaan lapsen liittymän käyttöä ja asettamaan rajoituksia, kuten tiettyä aikaa, jolloin liittymää voi käyttää, ja rajoittamalla datan käyttöä, jotta lapsi ei käytä liikaa dataa.

Joillakin operaattoreilta voi olla myös mahdollista saada liittymä lapselle edullisempaan kuukausihintaa, jos vanhemmat ovat jo operaattorin asiakkaita. Tämä voi olla houkutteleva vaihtoehto vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapselleen mahdollisuuden käyttää puhelinta ja liittymää, mutta eivät halua maksaa liittymästä normaalihintaa.

Ennen ensiliittymän hankkimista kannattaa kuitenkin tutustua tarkasti sen ominaisuuksiin ja rajoituksiin, jotta voidaan varmistaa, että se sopii juuri lapsen tarpeisiin. On myös tärkeää pitää huolta siitä, että lapsi ymmärtää liittymän käytön säännöt ja käyttäytyy vastuullisesti sen käytössä.

Kun lapsi kasvaa ja tarpeet muuttuvat, on tärkeää arvioida säännöllisesti liittymän sopivuutta ja mahdollisesti harkita sen päivittämistä tai vaihtamista toiseen liittymään. Tämä voi auttaa varmistamaan, että lapsi saa juuri tarpeisiinsa sopivan liittymän, joka on myös taloudellisesti järkevä vanhemmille.

Ekaluokkalainen ei tarvitse vielä huippunopeaa nettiä

Kun hankitaan ensimmäistä puhelinta ja liittymää ekaluokkalaiselle, on tärkeää huomioida, että lapsi ei välttämättä tarvitse vielä huippunopeaa nettiliittymää. Yleensä ekaluokkalaisen käyttöön riittää 4G-verkko, joka mahdollistaa jo tarvittavat toiminnot, kuten pikaviestit, kuvien jakamisen ja surffailun.

Huippunopea 5G-verkko on vielä harvinaisempi ja sitä ei välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla. Lisäksi se voi olla tarpeettoman kallis puhelinliittymä lapselle, kun ottaa huomioon ekaluokkalaisen käyttötarpeet. Onkin hyvä miettiä, mihin lapsi puhelinta ja nettiä tarvitsee ja valita sen mukainen liittymä lapselle.

On myös tärkeää huomioida, että liian nopea nettiyhteys voi olla haitallinen lapsen käytön kannalta. Nopea yhteys mahdollistaa helposti pelien pelaamisen ja videoiden katselun ympäri vuorokauden, mikä voi haitata lapsen sosiaalisia suhteita, oppimista ja nukkumista.

Yksi tärkeä seikka ensimmäisen lapsen liittymän valinnassa on myös sen hinta. Ekaluokkalainen ei tarvitse kaikkea mahdollista, joten kannattaa valita liittymä lapselle, joka sisältää juuri tarvittavat ominaisuudet kohtuulliseen hintaan. Joissain tapauksissa operaattorit tarjoavat myös erikoishintaisia liittymiä lapsille, jotka ovat edullisempia kuin muut liittymät.

Tärkeintä ensimmäisen puhelimen ja liittymän hankinnassa on kuitenkin huomioida lapsen tarpeet ja käyttötarkoitus. Liian kallis tai monimutkainen liittymä lapselle voi olla tarpeeton ja hankala käyttää. Valitsemalla sopivan liittymän ja opettamalla lapselle turvallisen ja vastuullisen netinkäytön, voi puhelimen ja liittymän hankinta olla hyödyllinen ja turvallinen ratkaisu.

Liittymä lapselle, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä?

Kun etsit sopivaa puhelinliittymää lapsellesi, on tärkeää ottaa huomioon joitain keskeisiä ominaisuuksia. Ensinnäkin, haluat varmistaa, että liittymässä on riittävä määrä dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä lapsesi tarpeisiin. Riittävä määrä dataa tarkoittaa, että lapsesi pystyy käyttämään internetiä tarpeen mukaan, katsomaan videoita ja käyttämään sosiaalista mediaa ilman, että hän joutuu pelkäämään datan loppumista kesken. Puheaika ja tekstiviestit voivat olla hyödyllisiä, mutta nykyaikana on olemassa useita sovelluksia, jotka mahdollistavat ilmaiset viestit ja puhelut.

Toiseksi, kannattaa harkita liittymän hintaa. Yleensä halvemmat liittymät tarjoavat vähemmän ominaisuuksia, mutta ne voivat silti olla riittäviä lapsen tarpeisiin. On tärkeää löytää tasapaino tarvittavien ominaisuuksien ja kuukausittaisen maksun välillä.

Kolmanneksi, huomioi liittymän turvallisuusominaisuudet. Monet operaattorit tarjoavat esimerkiksi lapsille suunnattuja palveluita, jotka rajoittavat tiettyjen sivustojen käyttöä, estävät haitallisten sovellusten lataamisen tai sallivat vanhempien valvoa lapsen puhelinkäyttöä etäältä.

Lopuksi, mieti myös liittymän joustavuutta. Onko se helposti muokattavissa, jos lapsesi tarpeet muuttuvat? Voiko liittymään lisätä dataa, jos lapsesi aloittaa käyttämään enemmän internettiä? Varmista, että liittymä lapselle on tarpeeksi joustava vastaamaan kaikkia tarpeita.

Aluksi saattaa tuntua siltä, että sopiva liittymä lapselle on vaikea valita, mutta ottamalla huomioon lapsesi tarpeet, budjetin, turvallisuusominaisuudet ja joustavuuden, voit löytää sopivan vaihtoehdon, joka toimii lapsesi ja koko perheen tarpeisiin. Kilpailuta puhelinliittymä helposti netissä ja löydä halvin liittymä lapselle.

Mikä on paras puhelinliittymä lapselle?

Paras puhelinliittymä lapselle riippuu täysin lapsen käyttötarpeista ja perheen budjetista. Tärkeintä on löytää liittymä lapselle, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Lapsen käyttötarpeisiin vaikuttavat muun muassa ikä, puhelimen käyttötarkoitus ja perheen tarpeet, joten on mahdotonta sanoa, mikä on paras liittymä lapselle.

Yleisesti ottaen liittymän tulisi tarjota kohtuullinen määrä dataa, puheminuutteja ja tekstiviestejä, riippuen lapsen käyttötavoista. Tärkeää on myös valita puhelinliittymä lapselle, jossa on mahdollisuus estää haitalliset sisällöt tai sovellukset ja joka tarjoaa turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi vanhempien hallintapaneelin.

Liittymän hinta on myös tärkeä tekijä, joten kannattaa vertailla eri operaattorien tarjouksia ja kampanjoita. Usein uusille asiakkaille tarjotaan edullisempia liittymiä, joten kannattaa hyödyntää nämä tarjoukset. Yleensä operaattorit tarjoavat erityisiä liittymiä lapsille ja nuorille, jotka sisältävät sopivan määrän dataa, puheminuutteja ja tekstiviestejä edulliseen hintaan

Yksi hyvä vaihtoehto on hankkia lapselle liittymä, joka on osa perheen jo olemassa olevaa liittymäsopimusta. Tämä voi usein olla edullisempi vaihtoehto kuin erillisen liittymän hankkiminen. Lopuksi on tärkeää huomioida, että lapsen kanssa on tärkeää keskustella liittymän käytöstä ja asettaa selkeät säännöt ja rajoitukset, jotta liittymän käyttö pysyy turvallisena ja hallinnassa.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin on sopiva aika hankkia ensimmäinen liittymä lapselle?

Sopiva aika hankkia ensimmäinen puhelinliittymä lapselle riippuu lapsen iästä ja tarpeista. Yleensä koulun aloitusvaiheessa lapsen tarve itsenäiselle yhteydenpidolle kasvaa ja silloin puhelinliittymä voi olla tarpeen.

Mitä ominaisuuksia lapsen puhelinliittymässä pitäisi olla?

Lapsen liittymässä kannattaa olla rajattomat puhelut ja tekstiviestit sekä riittävä määrä dataa lapsen tarpeisiin. Vanhemmat voivat myös halutessaan asettaa rajoituksia esimerkiksi puhelimen käytön ajalle tai tiettyjen sovellusten käytölle.

Kuinka valita sopiva liittymä lapselle?

Sopivan liittymän valinta riippuu lapsen iästä, käyttötavoista ja tarpeista. Tärkeää on vertailla eri operaattoreiden tarjoamia vaihtoehtoja ja löytää sopiva ja edullinen liittymä lapselle, joka tarjoaa tarvittavat ominaisuudet, kuten rajattomat tai riittävän suuret puhe- ja viestipaketit sekä sopivan netin nopeuden.

Onko rajaton netti tarpeellinen lapsen liittymässä?

Rajaton netti voi olla hyvä vaihtoehto lapsen liittymässä, sillä se antaa lapselle mahdollisuuden käyttää puhelintaan huolettomasti. Toisaalta, jos lapsen tarpeet ovat vähäiset, kannattaa harkita rajoitetun datamäärän liittymää, joka on edullisempi vaihtoehto.

Miten voin varmistaa, että lapsen liittymän käyttö pysyy kohtuullisena?

On hyvä keskustella lapsen kanssa liittymän käytöstä ja sopia yhdessä esimerkiksi netin käytöstä tai puheluiden määrästä. Lisäksi joissakin liittymissä voi asettaa rajoituksia tai seurata käyttöä esimerkiksi operaattorin sovelluksen avulla.

Liittymätarjoukset.fi
Logo