Puhelinliittymät

Suosituimmat puhelinliittymät ovat yleensä niitä, joissa yhdistyy hyvä hinta-laatusuhde ja kattavat palvelut.

Suosituimpiin liittymiin kuuluu yleensä rajattomat puhe- ja tekstiviestit sekä riittävä määrä mobiilidataa.

Puhelinliittymien vertailu auttaa löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

 Valitse tästä sopiva puhelinliittymä

Vaihda liittymäsi Telialle – saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
Vaihda liittymäsi Telialle – saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
27,99€/kk 34,99€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
9,99€/kk 18,99€/kk

50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

5G-liittymän tilaajalle avausmaksu nyt 0€ (norm. 8,99€)
5G-liittymän tilaajalle avausmaksu nyt 0€ (norm. 8,99€)
0€

Mitä puhelinliittymät ovat?

Puhelinliittymä on palvelu, joka mahdollistaa matkapuhelimen käytön puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen, tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, sekä internetin käyttöön matkapuhelimella. Puhelinliittymän avulla matkapuhelin on kytketty teleoperaattorin verkkoon, joka mahdollistaa yhteyden muihin puhelimiin ja internetiin. Puhelinliittymät ovat saatavilla operaattoreilta: Moi Mobiili, Telia, DNA ja Elisa Saunalahti.

Puhelinliittymät tarjoavat erilaisia palvelupaketteja eri tarpeisiin ja käyttäjäryhmille. Nykyään suosituimpia liittymätyyppejä ovat rajattomat liittymät, jotka tarjoaa rajattomasti kaikkia ominaisuuksia kiinteään kuukausihintaan. Monet liittymät tarjoavat myös muita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat puhelimen käytön myös ulkomailla yhtä edulliseen hintaan kuin kotimaassa.

Puhelinliittymät ovat kehittyneet huomattavasti viime vuosien aikana, ja nykyään monet liittymät tarjoavat erittäin nopean datayhteyden, jonka avulla voi käyttää esimerkiksi suoratoistopalveluita ja pelata pelejä mobiililaitteilla. Mobiililaajakaistat ovat myös yleistyneet viime vuosien aikana, ne mahdollistavat langattoman nettiyhteyden erilaisille laitteille, kuten tableteille ja kannettavilla tietokoneille.

Puhelinliittymien vertailu ja valitseminen voi olla haastavaa, sillä eri tarjoajien liittymätarjoukset ja hintatasot voivat vaihdella suuresti. On tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja arvioida omat käyttötarpeet ennen liittymän valintaa, jotta voi löytää parhaiten omaan käyttöön sopivan liittymän.

Yksi tapa vertailla eri puhelinliittymiä on käyttää vertailusivustoja, jotka tarjoavat kattavan kuvauksen eri liittymistä ja niiden ominaisuuksista. Vertailusivustoilla voi myös verrata eri tarjoajien hintoja ja erikoistarjouksia, jolloin voi löytää sopivan puhelinliittymän edulliseen hintaan.

Puhelinliittymät ovat tärkeä osa nykypäivän arkea ja kommunikaatiota. On tärkeää valita omaan käyttöön sopiva liittymä, joka tarjoaa tarvittavat ominaisuudet ja palvelut kohtuulliseen hintaan. Vertailusivustojen käyttäminen on helppo ja nopea tapa löytää parhaiten omaan käyttöön sopiva puhelinliittymä.

Puhelinliittymät on helpointa vertailla netissä

Puhelinliittymät ovat nykyään tärkeä osa arkea ja ne ovat välttämättömyys niille, jotka haluavat pysyä yhteydessä ystäviinsä, perheeseensä ja työtovereihinsa. On kuitenkin tärkeää valita sopiva puhelinliittymä, joka vastaa omia tarpeita. Puhelinliittymiä vertailemalla voi löytää juuri itselleen sopivan vaihtoehdon.

Netti on nykyään paras paikka vertailla eri puhelinliittymiä ja niiden ominaisuuksia. Netissä voi löytää laajan valikoiman eri liittymiä eri hintaluokissa, ja vertailusivustot auttavat löytämään sopivan liittymän tarpeiden mukaan. Vertailusivustot tarjoavat usein kätevät työkalut, joiden avulla voi valita sopivan liittymän muun muassa datan, puheminuuttien ja tekstiviestien määrän perusteella.

Puhelinliittymien vertailu netissä on myös nopeaa ja helppoa. Vertailusivustojen avulla voi vertailla eri liittymiä suoraan omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Vertailusivustojen kautta voi myös suoraan siirtyä haluamansa liittymän tarjoajan sivuille ja tilata liittymän suoraan verkosta.

Netistä löytyy myös paljon tietoa eri puhelinliittymistä, niiden tarjoamista ominaisuuksista ja hinnoista. Käyttäjien arvostelut ja kokemukset voivat auttaa valitsemaan sopivan liittymän, ja erilaiset arviot ja testit voivat auttaa vertailemaan eri liittymien nopeutta ja toimivuutta.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että pelkkä hinta ei välttämättä kerro koko totuutta liittymän ominaisuuksista. On hyvä ottaa huomioon myös liittymän nopeus, peittoalue ja asiakaspalvelun laatu ennen kuin tekee lopullisen päätöksen.

Kaiken kaikkiaan puhelinliittymien vertaaminen netissä on nopeaa, helppoa ja kätevää. Se auttaa löytämään sopivan liittymän tarpeisiin ja budjettiin sopivalla hinnalla, ja varmistaa että käyttäjä saa tarvitsemansa palvelut ja ominaisuudet puhelinliittymältään.

Valitse sopiva puhelinliittymä vertailutaulukosta

Puhelinliittymän valitseminen voi olla haastavaa, kun markkinoilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Vertailutaulukko voi olla hyvä työkalu, jonka avulla voit helposti vertailla puhelinliittymät ja nettiliittymät sekä löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Suomen suosituimpien operaattoreiden puhelinliittymät ovat kaikki edustettuina vertailutaulukossa. Vertailutaulukosta näet kaikki Elisa liittymät, Moi liittymät, Telia liittymät ja DNA liittymät. Operaattoreiden yritysliittymät ovat myös koottu erilliseen vertailutaulukkoon.

Vertailutaulukon avulla voit vertailla eri puhelinliittymien hintoja, käyttörajotteita, nopeuksia ja muita ominaisuuksia. Voit myös tarkastella liittymätarjouksia, joita useat operaattorit tarjoavat uusille asiakkaille.

Ennen kuin valitset puhelinliittymän, sinun kannattaa harkita huolellisesti omia tarpeitasi ja käyttötapojasi. Jos käytät paljon mobiilidataa esimerkiksi videoiden suoratoistoon, kannattaa valita puhelinliittymä, joka tarjoaa suuren datamäärän. Jos taas käytät puhelintasi lähinnä puhumiseen ja tekstiviestien lähettämiseen, voit valita liittymän, joka tarjoaa rajattomia puhe- ja tekstiviestipaketteja.

Kun olet tutkinut eri vaihtoehtoja vertailutaulukon avulla, voit tehdä päätöksen siitä, mitkä puhelinliittymät sopii parhaiten juuri sinulle. Muista kuitenkin, että puhelinliittymien markkinat muuttuvat nopeasti, joten kannattaa tarkistaa uudet liittymätarjoukset ja vaihtoehdot säännöllisesti.

Puhelinliittymät lapsille: mitä tulee ottaa huomioon?

Puhelinliittymät ovat tärkeä osa nykypäivän arkea ja erityisesti lapsille puhelinliittymän valinta on tärkeä asia. Kun valitsee lapselle sopivaa puhelinliittymää, tulee ottaa huomioon useita seikkoja. Yksi tärkeimmistä asioista on valita liittymä, joka vastaa lapsen tarpeita.

Valinnan edessä on kaksi päävaihtoehtoa: rajattomat liittymät ja kulutuksen mukaan laskutettavat puhelinliittymät. Rajattomien liittymien suurin etu on niiden ennakoitavuus – ei ole riskiä siitä, että lasku yllättää vanhemmat liiallisella käytöllä. Toisaalta nämä liittymät voivat olla kalliimpia kuin kulutuksen mukaan laskutettavat liittymät. Kulutuksen mukaan laskutettavat liittymät ovat usein edullisempia, mutta niiden käyttöä on seurattava tarkemmin.

Toinen tärkeä asia on netin nopeuden valitseminen. Jos lapsi käyttää liittymäänsä vain puheluihin ja tekstiviesteihin, ei nopeus ole niin tärkeä. Jos taas lapsi käyttää liittymäänsä paljon internetin käyttöön ja esimerkiksi pelien pelaamiseen, nopeampi yhteys on tärkeä. Tällöin kannattaa harkita esimerkiksi perinteisen 4G liittymän sijaan 5G liittymää, joka mahdollistaa nopeamman netin käytön.

Kaiken kaikkiaan puhelinliittymän valinta lapselle vaatii vanhemmilta tarkkaa harkintaa. On tärkeää löytää liittymä, joka vastaa lapsen tarpeita, mutta joka ei myöskään ole liian kallis. Puhelinliittymien vertailu netissä on helppoa ja kannattavaa, sillä se auttaa löytämään parhaan vaihtoehdon lapselle.

Miten säästää rahaa puhelinliittymissä?

Puhelinliittymät ovat tärkeä osa arkipäiväämme, mutta niiden kustannukset voivat kertyä merkittäväksi kulueräksi etenkin suurissa perheissä. Onneksi on olemassa monia tapoja säästää rahaa puhelinliittymissä.

Yksi tapa säästää rahaa on valita omaan käyttöön sopiva puhelinliittymä. Monesti tarpeettomista ominaisuuksista maksaminen nostaa liittymän hintaa merkittävästi, joten kannattaa tarkistaa, mitkä ominaisuudet ovat itselle todella tarpeellisia. Esimerkiksi rajattomat puhelinliittymät voivat olla houkuttelevia, mutta jos ei käytä paljon dataa, voi datapaketilla varustettu liittymä olla huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Toinen tapa säästää rahaa on vertailla eri puhelinliittymiä ja niiden tarjoamia etuja. Kannattaa tarkistaa eri operaattoreiden tarjoamat liittymät ja niiden hinta-laatusuhde. Liittymien hintavertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä tarjoukset ja kampanjat voivat vaihdella.

Kolmas tapa säästää rahaa on harkita kulutuksen mukaan laskutettavaa liittymää. Tällöin maksat vain pienen kiinteän kuuksimaksun lisäksi käyttämästäsi puheluista ja tekstiviesteistä. Tämän tyyppiset puhelinliittymät voivat olla edullisempia, jos et käytä puhelintasi paljon.

Neljäs tapa säästää rahaa on tarkistaa, onko sinulla tarpeettomia lisäpalveluita tai tilauksia. Monesti puhelinliittymään voi tulla lisäkuluja esimerkiksi ulkomaanpuheluista tai -viesteistä. Kannattaa tarkistaa, onko olemassa halvempia vaihtoehtoja tai voitko välttää lisäkustannukset esimerkiksi käyttämällä WhatsAppia tai muita ilmaisia viestisovelluksia.

Säännöllinen hintavertailu ja puhelinliittymän käytön tarkkailu auttavat säästämään rahaa. Jos huomaat toistuvasti käyttäväsi liittymääsi vähemmän tai enemmän kuin ennen, harkitse liittymän ominaisuuksien tarkastamista. Yleensä sopiva puhelinliittymä käyttöösi on se kaikista halvin vaihtoehto.

Kilpailuta puhelinliittymät säännöllisesti

Puhelinliittymät ovat tärkeä osa arkipäiväämme, mutta niiden hinta voi olla merkittävä kuukausittainen kulu. Siksi onkin tärkeää kilpailuttaa puhelinliittymät säännöllisesti, jotta saa mahdollisuuden säästää rahaa ja löytää itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Puhelinliittymien kilpailutuksen voi aloittaa vertailemalla eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja niiden hintoja. Kannattaa tarkistaa, mitä ominaisuuksia liittymässä on, kuinka monta puheluminuuttia, tekstiviestiä ja dataa siihen sisältyy sekä minkälaisia lisämaksuja esimerkiksi ulkomaanpuheluista tai ylimääräisestä datamäärästä tulee.

Liittymän valinnassa on tärkeää miettiä myös omaa käyttötarvetta. Jos käyttää paljon dataa esimerkiksi videoiden katseluun ja musiikin suoratoistoon, kannattaa harkita rajatonta liittymää. Jos taas dataa kuluu vähemmän, voi datapaketilla varustettu puhelinliittymä olla huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Lisäksi kannattaa miettiä, kuinka paljon puheluita ja tekstiviestejä tulee kulutettua kuukaudessa.

Kun vertailu on tehty ja itselle sopiva puhelinliittymä löydetty, ei kannata unohtaa säännöllistä kilpailutusta. Operaattorit muuttavat tarjouksiaan ja kampanjoitaan jatkuvasti, joten oma liittymä voi tulla tarpeettoman kalliiksi. Kilpailutus kannattaa tehdä esimerkiksi vuosittain tai kahden vuoden välein, jolloin saa aina mahdollisuuden löytää uuden, edullisemman vaihtoehdon.

Puhelinliittymien kilpailutus ei ole vaikeaa. Monet verkkopalvelut tarjoavat puhelinliittymien vertailua ja kilpailutuspalveluita, joissa voi vertailla eri liittymiä ja niiden hintoja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hinnan lisäksi on tärkeää tarkistaa myös liittymän ominaisuudet ja ehdot ennen sopimuksen tekemistä.

Kaiken kaikkiaan puhelinliittymien kilpailutus on helppo tapa säästää rahaa ja löytää itselle sopivin liittymä. Vertailu kannattaa tehdä huolellisesti ja ottaa huomioon oma käyttötarve sekä liittymän ominaisuudet

Puhelinliittymän valinta eri käyttötarpeisiin

Puhelinliittymän valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa suoraan arkipäivän käyttöön ja kustannuksiin. On tärkeää tarkastella erilaisia vaihtoehtoja ja miettiä, mikä liittymä sopii juuri omaan käyttöön parhaiten. Puhelinliittymät tarjoavat erilaisia etuja ja ominaisuuksia, kuten rajattomia puhe- ja tekstiviestipaketteja, datapaketteja, rajattomia ominaisuuksia, 4G- ja 5G-yhteyksiä, netin nopeusvaihtoehtoja ja paljon muuta.

Rajattomat puhelinliittymät ovat usein houkuttelevia vaihtoehtoja, sillä ne tarjoavat rajoittamatonta käyttöä tiettyyn hintaan. Rajattomat liittymät sopivat hyvin henkilöille, jotka käyttävät puhelinta ja nettiä paljon päivittäin. Toisaalta, jos käyttö on vähäistä, voi rajattoman liittymän hinta tuntua turhan korkealta.

uudet 5G liittymät ovat suosittuja, sillä ne tarjoavat nopeamman ja paremman yhteyden nettiin. Jos käyttää nettiä paljon esimerkiksi työssä tai opiskelussa, kannattaa harkita 5G-liittymää. Netin nopeusvaihtoehdoilla voi myös vaikuttaa hintaan.

Datapaketilla varustetut puhelinliittymät ovat hyvä vaihtoehto, jos käyttää nettiä paljon, mutta ei tarvitse rajatonta käyttöä. Datapakettiin sisältyvä määrä dataa riippuu puhelinliittymän hinnasta ja paketista. Jos käyttää nettiä enemmän kuin datapaketti sallii, voi ylimenevästä käytöstä tulla lisäkustannuksia.

Rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä tarjoavat liittymät sopivat henkilöille, jotka käyttävät puhelinta paljon soittamiseen ja viestittelyyn. Tämä vaihtoehto sopii esimerkiksi vanhemmille henkilöille, jotka eivät käytä nettiä niin paljon, mutta haluavat kommunikoida ystävien ja perheen kanssa.

Puhelinliittymän valinta riippuu siis paljon henkilökohtaisista käyttötarpeista. Vertailu eri operaattoreiden tarjoamien liittymien välillä voi auttaa löytämään juuri sopivan liittymän ja säästämään rahaa samalla. Moi Mobiili, Elisa Saunalahti, DNA ja Telia tarjoaa monipuolisen valikoiman liittymiä.

Rajattomat liittymät ovat yhä suositumpia

Puhelinliittymät ovat tärkeä osa arkipäiväämme ja niiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Erityisesti rajattomat puhelinliittymät ovat yleistyneet viime vuosina, sillä ne tarjoavat huolettoman ja ennakoitavan tavan käyttää puhelinta ja internetiä.

Rajattomat puhelinliittymät tarkoittavat yleensä liittymiä, joissa puheaika, tekstiviestit ja internetin käyttö ovat rajoittamattomia. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitse huolehtia ylittääkö kuukausittaisen käyttörajan. Rajattomat puhelinliittymät ovatkin hyvä valinta esimerkiksi lapsille tai nuorille, jotka käyttävät puhelinta ja internetiä paljon.

4G- ja 5G-puhelinliittymät puolestaan tarjoavat nopean ja luotettavan nettiyhteyden, mikä on tärkeää etenkin silloin, kun käytetään suoratoistopalveluita tai ladataan suuria tiedostoja. 5G-verkko on vielä melko uusi teknologia, mutta sen käyttö yleistyy tulevaisuudessa ja se voi tarjota entistä nopeampia yhteyksiä.

Netin nopeuden valitseminen onkin tärkeää, sillä se vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti sivut latautuvat ja miten sujuvasti esimerkiksi videopuhelut tai -streamaukset toimivat. Datapaketilla varustettu puhelinliittymä puolestaan tarjoaa tietyn määrän datayhteyttä kuukaudessa, jonka jälkeen ylimenevästä käytöstä veloitetaan erikseen.

Rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä sisältävät liittymät ovat hyvä valinta esimerkiksi niille, jotka käyttävät puhelinta paljon normaaleihin puheluihin ja tekstiviesteihin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että nykyään monet viestit lähetetään esimerkiksi WhatsAppin tai muiden viestisovellusten kautta, jolloin rajattomat tekstiviestit eivät välttämättä ole tarpeellisia.

Puhelinliittymät normaalihintaa halvemmalla kuukausimaksulla?

Puhelinliittymät ovat tärkeä osa arkipäiväämme, ja moni meistä haluaa säästää rahaa liittymien kuukausikustannuksissa. Tästä syystä kannattaa hyödyntää operaattorien uusille asiakkaille suunnattuja liittymätarjouksia. Tarjouksilla pyritään houkuttelemaan uusia asiakkaita ja tarjoamaan heille edullisempia vaihtoehtoja.

Operaattoreiden tarjoamat liittymätarjoukset voivat sisältää monia etuja, kuten alennetun kuukausihinnan ensimmäiset 12-24 kuukauden ajan, lahjakortin tai muita alennuksia erilaisista palveluista. Nämä edut voivat auttaa säästämään huomattavasti rahaa liittymän kuukausikustannuksissa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että tarjoukset ovat yleensä voimassa rajoitetun ajan, jonka jälkeen normaalihinta palautuu voimaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hyötyä edullisesta hinnasta vain tarjousjakson ajan, mutta voit silti säästää rahaa liittymän kuukausikustannuksissa.

Liittymän vaihtaminen pelkästään tarjouksen perusteella ei kuitenkaan aina ole järkevää. On tärkeää ottaa huomioon myös liittymän tarjoamat ominaisuudet ja kustannukset tarjousjakson jälkeen. Muista myös tarkistaa mahdolliset lisäkustannukset, kuten liittymän avausmaksut tai toimituskulut.

Liittymätarjoukset kannattaa kuitenkin ehdottomasti hyödyntää, jos olet jo harkinnut puhelinliittymän vaihtoa tai etsit uutta liittymää. Muista vertailla eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja niiden etuja huolellisesti, jotta löydät sopivan liittymän juuri sinun tarpeisiisi ja säästät rahaa liittymän kuukausikustannuksissa.

Puhelinliittymän vaihtaminen: miten se tehdään käytännössä?

Tämän päivän nopeasti kehittyvässä teknologiamaailmassa on monia syitä, miksi voit haluta vaihtaa puhelinliittymääsi. Ehkä haluat säästää rahaa, tai ehkä tarvitset enemmän dataa tai parempia etuja. Mitä syyt ovatkaan, puhelinliittymän vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.

Ensin kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjoamia puhelinliittymiä ja niiden etuja. Voit käyttää internetiä tai puhelinliittymen vertailusivustoja auttamaan sinua löytämään sopivan liittymän. Muista tarkistaa myös tarjoukset ja kampanjat, joita eri operaattorit tarjoavat.

Kun olet löytänyt sopivan puhelinliittymän, voit tilata sen verkosta muutamassa minuutissa. Uuden liittymän tilaamisen yhteydessä sinulle toimitetaan  uusi sim-kortti. Kun olet saanut uuden sim-kortin, voit asentaa sen puhelimeesi ja aktivoida uuden liittymän.

Kun uusi puhelinliittymä on aktivoitu, voit käyttää sitä normaalisti. Vanhan liittymän irtisanomisen hoitaa uusi operaattorisi puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä erikseen.

Puhelinliittymän vaihtaminen on siis helppoa ja nopeaa, ja se voi säästää sinulle huomattavasti rahaa ja tarjota parempia etuja. Muista kuitenkin vertailla eri puhelinliittymiä ja niiden etuja huolellisesti, jotta voit löytää sopivan liittymän juuri sinun tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä puhelinliittymät on?

Puhelinliittymä on sopimus, joka mahdollistaa puheluiden, tekstiviestien ja datan käytön matkapuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Puhelinliittymän avulla voit käyttää matkapuhelintasi yhteydenpitoon ja tiedonvälitykseen.

Mitä puhelinliittymä sisältää?

Puhelinliittymät voi sisältää erilaisia ominaisuuksia ja palveluita, kuten ilmoitetun määrän dataa, puheaikaa, tekstiviestejä, EU-datapaketin sekä muita etuja ja lisäpalveluita.

Miten voin vertailla eri puhelinliittymiä?

Voit vertailla eri puhelinliittymiä ja niiden etuja käyttämällä esimerkiksi Liittymätarjoukset.fi vertailusivustoa tai etsimällä tietoa eri operaattoreiden verkkosivuilta. Muista tarkistaa myös tarjoukset ja kampanjat, joita eri operaattorit tarjoavat.

Mitä tulee ottaa huomioon puhelinliittymää valitessa?

Puhelinliittymää valitessa kannattaa ottaa huomioon oma käyttötarkoitus ja tarpeet. Muista tarkistaa, että liittymä sisältää riittävästi dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä sekä muita ominaisuuksia, jotka ovat sinulle tärkeitä. Vertaile eri liittymien hintoja ja etuja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Miten puhelinliittymä vaihdetaan?

Puhelinliittymän vaihtaminen on helppoa. Voit tilata uuden liittymän netistä muutamassa minuutissa. Uuden liittymän tilaamisen jälkeen sinulle toimitetaan uusi sim-kortti. Kun olet saanut uuden sim-kortin, voit asentaa sen puhelimeesi ja aktivoida uuden liittymän. Vanhan liittymän irtisanomisen hoitaa uusi operaattorisi puolestasi.

Liittymätarjoukset.fi
Logo