Telia liittymät

Telia on yksi Suomen suurimmista operaattoreista ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä eri tarpeisiin.

Telia liittymien avulla voit nauttia nopeasta 4G- ja 5G-verkosta, rajattomasta netinkäytöstä, monipuolisista palveluista ja edullisista hinnoista.

Valitse itsellesi sopivin Telia liittymä valikoimasta ja vertaile eri vaihtoehtoja helposti ja nopeasti vertailupalvelussamme.

Telia liittymät ja tarjoukset

Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
9,99€/kk

Tutustu liittymiin ja vertaile vaihtoehdot

Telia Rajaton 200M -liittymä tarjoaa sinulle täydellisen huoletonta netin käyttöä parhaimmillaan. Tämä on puhelinliittymä, joka tarjoaa äärimmäistä tehokkuutta ...

Telia Rajaton 5G 450M on suorituskyvyltään kärkisijalla Telian liittymävalikoimassa. Sen avulla voit nauttia rajattomasta puhelujen ja tekstiviestien ...

Monet ihmiset muistavat Telia Rajaton 5G 300M liittymän sen ansioista Kuluttaja-lehden testivoittajana. Tämä ei todellakaan tule yllätyksenä, ottaen huomioon ...

Telia Dot 4G Rajaton on Telian tarjoama puhelinliittymä, joka sisältää rajoittamattomat puhelut, tekstiviestit sekä internetin käytön Suomessa, ...

Telia liittymät ja parhaat tarjoukset

Liittymätarjoukset.fi palvelusta on aina helppo tarkistaa Telian paras liittymätarjous ja liittymien vertaileminen on vaivatonta sekä tietenkin maksutonta. Operaattorilta ilmestyy markkinoille lähes säännöllisesti uusia liittymätarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli haluaa säästää rahaa puhelinlaskuissa.

Seuraamme aktiivisesti Telian tarjouksia ja lisäämme uudet Telia liittymät palvelumme kattavaan vertailutaulukkoon, kun ne ovat saatavilla. Mikäli olet tällä hetkellä jonkun kilpailevan operaattorin asiakas, voit hyödyntää Telian tarjouksen ja saada tarjoushintaisen liittymän käyttöösi jopa 12-24 kuukauden ajaksi.

Onko sinulla käytössä vielä vanha nettiliittymä, jonka kuukausimaksu paisuu usein kohtuuttoman suureksi? Ei hätää, palvelumme kautta voit helposti ja nopeasti hankkia edullisemman Telia liittymän muutamassa minuutissa. Miksi maksaa ylihintaa vanhasta liittymästä, kun sen voi helposti vaihtaa halvempaan?

Löydät taulukostamme aina halvimmat puhelinliittymät ja ajankohtaiset tarjoukset. Hyödyntämällä huipputarjoukset, voit säästää kymmeniä ellet jopa satoja euroja vuositasolla. Tästä syystä Telia liittymät kannattaa katsoa säännöllisesti, sillä ero kalleimman ja halvimman liittymän välillä, voi olla vuodessa jopa satoja euroja.

Telian huipputarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan

Etsitkö edullisempaa liittymää nykyisen tilalle vai haluatko avata kokonaan uuden liittymän? Halusitpa sitten vaihtaa nykyisen liittymäsi halvempaan tai avata kokonaan uuden, suosittelemme tutustumaan Telia liittymät valikoimaan. Telia tarjoaa liittymät uusille asiakkaille aina edulliseen tarjoushintaan.

Monet Telia liittymät ovat tällä hetkellä saatavilla entistäkin edullisempaan kuukausihintaan, sillä operaattori on pudottanut hintojaan entisestään. Telia liittymät valikoimasta löytyy aina erilaisia huipputarjouksia uusille asiakkaille, joissa tavallista edullisempi liittymätarjous on voimassa yleensä 12-24 kuukauden ajan.

Liittymätarjoukset on suunnattu uusille asiakkaille, eli kaikille heille, jotka siirtävät numeronsa Telialle ja jotka valitsevat liittymää tilatessa uuden puhelinnumeron. Telia liittymät ovat suosittuja myös siitä syystä, että usein operaattori antaa liittymän tilaajalle erilaisia lahjakortteja kaupan päälle.

Tämän tyyppiset huipputarjoukset ovat voimassa kuitenkin usein vain muutamasta vuorokaudesta viikkoon. Esimerkiksi Telian Black Friday liittymätarjous on usein tarjonnut uusille asiakkaille tarjoushintaisen puhelinliittymän lisäksi 30 euron arvoisen Lidl lahjakortin kaupan päälle muutaman päivän ajan.

Suuresta valikoimasta jokaiselle sopiva Telia liittymä

Telian liittymät valikoima on niin kattava ja monipuolinen, että siitä on helppo valita omaan käyttötarkoitukseen paras vaihtoehto. Mikäli et löytänyt vertailutaulukosta juuri sinulle sopivaa liittymää, on operaattorin verkkosivuilla vielä monipuolisempi liittymävalikoima, johon kannattaa siinä tapauksessa tutustua.

Valikoimasta löytyy erinomainen ensiliittymä lapselle, liittymä koululaiselle sekä hyvä valikoima rajattomia 4G ja 5G liittymiä useilla eri netin maksiminopeuksilla. Telia liittymät on saatavilla tällä hetkellä 0,5 Mbit/s, 20 Mbit/s, 200 Mbit/s, 300 Mbit/s, 450 Mbit/s ja 1000 Mbit/s netin maksiminopeudella.

Onko sinulla hankaluuksia tehdä valinta, mikä Telia liittymä olisi käyttöösi paras vaihtoehto? Siinä tapauksessa etsi ensimmäisenä nykyisen puhelinliittymäsi lasku, josta voit nopeasti tarkistaa liittymän hinnan, kuinka paljon tarvitset keskimäärin dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa.

Tarkista myös se, kuinka paljon sinulta on laskutettu yhteensä käyttämistäsi ominaisuuksista. Nyt olet selvittänyt sen, mitä ominaisuuksia puhelinliittymässä tulee olla ja kuinka paljon todellisuudessa eri ominaisuuksia käytät. Nyt voit valita Telia liittymät valikoimasta tarjoushintaisen ja nykyistä halvemman puhelinliittymän.

Rajattomat Telia liittymät

Rajaton ominaisuus on tänä päivänä liittymissä yksi suosituimmista ominaisuuksista. Silloin ei tarvitse pohtia sitä, kuinka paljon voit käyttää puheaikaa, tekstiviestejä ja nettiyhteyttä kuukaudessa. Rajaton ominaisuus tarkoittaa lyhyesti kerrottuna sitä, että voit käyttää sitä rajattomasti niin paljon kuin haluat ilman lisäkustannuksia.

Telia liittymä on mahdollista tilata muun muassa rajattomalla netillä, puheajalla ja tekstiviesteillä. Näin voit käyttää kaikkia puhelimen ominaisuuksia niin paljon kuin itse haluat aina edulliseen kuukausihintaan. Rajattomissa liittymissä on aina kiinteä kuukausimaksu, jonka suuruuden tiedät joka kuukausi ennakkoon.

Rajaton ominaisuus on erinomainen valinta myös lasten liittymiin, silloin ei tarvitse seurata lapsen puhelimen käyttöä peläten suurta puhelinlaskua. Tänä päivänä myös koulutehtäviä vastaanotetaan ja osaksi myös tehdään tabletilla ja puhelimella, jolloin rajaton ominaisuus on erinomainen valinta.

Lähes jokainen Telia liittymät valikoimassa oleva mobiililaajakaista on varustettu rajattomalla ominaisuudella ja tarjousjaksolla uusille asiakkaille. Mikäli liittymän kuukausimaksu on tavallisesti esimerkiksi 24,90€, saattaa sen kuukausimaksu olla uusille asiakkaille 12-24 kuukauden ajan esimerkiksi vain 19,90€.

Telia puhelinliittymät toimii myös uudella E-sim kortilla

Tiesitkö, että Telia liittymät toimii myös uudella E-sim kortilla, jolloin saat liittymäsi lähes heti käyttöön? Näin sinun ei tarvitse odottaa 1-3 arkipäivää, että saat liittymän sim-kortin postissa kotiin ja otettua uuden puhelinliittymän käyttöön. Nykyaikana lähes kaikki matkapuhelimet sisältää E-sim valmiuden.

Tavallisesti sim-korttia ei tarvitse odottaa montaa päivää, mutta jos liittymäsopimuksen solmii esimerkiksi perjantaina, joutuu sim-korttia odottamaan huomattavasti kauemmin, sillä se toimitetaan postin välityksellä. Liittymäsopimusta tehdessä asiakas voi valita joko perinteisen sim-kortin tai uuden sähköisen E-sim kortin.

Vaihtoehtoisesti voit myöhemmin päivittää perinteisen sim-korttisi E-simmiin kirjautumalla operaattorin omille verkkosivuille. Mikäli valintasi on sähköinen E-sim kortti, saat ohjeet sen käyttöönottoon ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lähes heti liittymäsopimuksen solmittua.

Jos valitset tilausta tehdessä perinteisen sim-kortin, toimitetaan se postitse suoraan kotiisi. Telia liittymät on huoletonta tilata myös perinteisellä sim-kortilla, silloin sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi pohtien, minkä kokoinen sim-kortti puhelimeesi mahtaa sopia. Sim-kortti kehyksestä voit irroittaa puhelimeesi sopivan nano-, micro-, tai mini kortin.

Kannattaako valita halvin Telia liittymä?

Halvin puhelinliittymä ei missään nimessä ole automaattisesti paras ja edullisin vaihtoehto jokaiselle käyttäjälle. Telia liittymä kannattaa tilata vasta sen jälkeen, kun olet selvittänyt sen, mitä ominaisuuksia liittymän tulee sisältää. Onko paras vaihtoehto esimerkiksi rajaton liittymä vai kulutuksen mukaan laskutettava.

Telia halvin liittymä saattaa sisältää esimerkiksi ominaisuuksia rajattomasti, joita et välttämättä tarvitse ollenkaan tai kulutuksen mukaan laskutettavia ominaisuuksia, joita todellisuudessa tarvitset päivittäin. Tarvittava netin maksiminopeus on myös yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka tulee tietää liittymää tilatessa.

Mikäli tarvitset puheaikaa rajattomasti ja se laskutetaan liittymässä käytön mukaan, saattaa puhelinlasku kasvaa yllättävän suureksi. Halvin Telia liittymä saattaa sisältää esimerkiksi 20 Mbit/s nettiyhteyden, vaikka todellisuudessa saatat tarvita huomattavasti nopeampaa nettiyhteyttä, kuten esimerkiksi 200 Mbit/s.

Suosittelemme aina ennen liittymän tilaamista tarkistamaan vanhasta puhelinlaskusta, kuinka paljon olet käyttänyt kuukaudessa dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä sekä netin ilmoitetun maksiminopeuden. Kun tiedät mitä ominaisuuksia liittymän tulee sisältää, on sopiva Telia liittymä helpompi valita.

Vaikka liittymä olisi halvin vaihtoehto liittymätaulukossa, ei se välttämättä ole aina halvin vaihtoehto jokaiselle puhelimen käyttäjälle.

Telian kuuluvuusalue

Telia liittymät toimivat mainiosti ympäri suomea, sillä sen kuuluvuusalue on Suomen parhaita. Mikäli et kuitenkiaan ole täysin vakuuttunut 4G verkon kattavuudesta, voit tutustua ennen liittymän ostamista operaattorin kuuluvuuskarttaan Telian omilla verkkosivuilla, josta voit tarkistaa 3G, 4G ja 5G kuuluvuuden.

Telia 5G verkko kattaa jo nyt 3,7 miljoonaa ihmistä Suomessa ja verkko laajenee jatkuvasti. Mikäli haluat päästä 5G verkkoon, tulee sinulla olla 5G teknologiaa tukeva matkapuhelin tai reititin sekä 5G liittymä tai 5G mobiililaajakaista. Tiesitkö, että 5G laitteella saavutat myös parhaat nopeudet Telia 4G verkossa?

Kuten kaikilla operaattoreilla, myös Telian kuuluvuusalueeseen vaikuttaa merkittävästi maaston muoto ja miten lähellä olevat talot ovat sijoitettu. Mikäli hankintasi on Telia liittymä, etkä jostain syystä olekaan täysin tyytyväinen ostokseen, on sinulla onneksi kuitenkin aina 14 päivän peruutusoikeus.

Tässä ajassa ehdit hyvin testaamaan kaikkia puhelinlittymän ominaisuuksia. Jos liittymä osoittautuu jostain syystä huonoksi, voit perua kaupat ja tilata joltakin toiselta operaattorilta palvelumme kautta uuden liittymän ajankohtaiseen tarjoushintaan. Varmasti jonkun operaattorin liittymä toimii alueella, jossa asut.

Telia tarjoaa kuluttajille ja yritysasiakkaille monipuolisen valikoiman 5G liittymiä ja puhelinten sekä nettilaitteiden valikoima kasvaa koko ajan. Palvelumme valikoimasta löydät myös ensimmäisten joukossa Telia yritysliittymät, kun ne on saatavilla.

Kaikki Telian liittymät

Rajaton Lite 5M

 • 4G-verkon maksiminopeus = 0,5 Mbit/s
 • Netti kotimaassa = Rajaton
 • Puhelut ja tekstiviestit = 0,07 € / min & kpl
 • Netti Eu/Eta-maissa = 15 Gt/kk
 • Avausmaksu = 7,99 €
 • Kuukausimaksu = 15,99 €

Telia 4G 20M

 • 4G-verkon maksiminopeus = 20 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa = Rajaton
 • Puhelut ja tekstiviestit = Rajaton
 • Netti Eu/Eta-maissa = 25 Gt/kk
 • Avausmaksu = 7,99 €
 • Kuukausimaksu = 24,99 € (12kk jälkeen 26,99 €/kk.)

Telia rajaton 4G 200M

 • 4G-verkon maksiminopeus = 200 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa = Rajaton
 • Puhelut ja tekstiviestit = Rajaton
 • Netti Eu/Eta-maissa = 30 Gt/kk
 • Avausmaksu = 7,99 €
 • Kuukausimaksu = 29,99 € (24kk jälkeen 31,99 €/kk.)

Telia rajaton 5G 300M

 • 5G-verkon maksiminopeus = 300 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa = Rajaton
 • Puhelut ja tekstiviestit = Rajaton
 • Netti Eu/Eta-maissa = 32 Gt/kk
 • Avausmaksu = 7,99 €
 • Kuukausimaksu = 30,99 € (24kk jälkeen 34,99 €/kk.)

Telia rajaton 5G 450M

 • 4G-verkon maksiminopeus = 450 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa = Rajaton
 • Puhelut ja tekstiviestit = Rajaton
 • Netti Eu/Eta-maissa = 41 Gt/kk
 • Avausmaksu = 7,99 €
 • Kuukausimaksu = 32,99 € (24kk jälkeen 44,99 €/kk.)

Telia rajaton 5G 1000M

 • 5G-verkon maksiminopeus = 1000 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa = Rajaton
 • Puhelut ja tekstiviestit = Rajaton
 • Netti Eu/Eta-maissa = 45 Gt / kk
 • Avausmaksu = 7,99 €
 • Kuukausimaksu = 44,99 € (24kk jälkeen 49,99 €/kk.)

Telia asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu yksityisasiakkaat

 • 020 690 400 (mpm/pvm, myös jonotusajalta) Ma-pe 9–17. Hätätilanteissa (PUK-koodi, liittymän sulkeminen sekä TV-häiriöiden ilmoitukset) 24/7 – Asiakaspalvelu auttaa liittymiin, tilauksiin, laskutukseen ja asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä häiriötilanteissa.
 • Minun Teliassa maksat laskut helposti, hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi, löydät puk-koodin, teet vikailmoituksen ja keskustelet asiakaspalvelun kanssa.
 • 0600 10 100 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm) Ma–pe 8–20, la 9–16.30 – Helppi on asennuspalvelu, joka asentaa laitteet, liittymät ja palvelut puolestasi. Helppi tarjoaa myös teknistä tukea esimerkiksi laitteiden käyttöön. Soita ja kysy apua tai tilaa Helppi luoksesi.

Asiakaspalvelu yritysasiakkaat

 •  0200 20 300 (94 snt/puh + 54 snt/alkava min, alv 0 % + mpm/pvm, jonotus mpm/pvm) Arkisin 8–16 – Telia palvelee numerossa kaikkia Telian asiakkaita ja Telia Inmics-Nebulan PK-asiakkaita.
 •  060 016 171 (mpm/pvm) Arkisin 9–15. Vikailmoitukset 24/7 – Telia palvelee numerossa Telia Inmics-Nebulan suuryritysasiakkaita.
 • Haluatko apua heti? Chat-asiakaspalvelu on apunasi, kun olet kirjautuneena Minun Telia Yrityksille -asiointipalveluun.
 • 0600 15 500 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm (alv. 24 %) Ma-pe 8–20, la 9-16.30 – Käyttötuki auttaa asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa puhelimitse tai yrityksenne tiloissa.

Usein kysyttyä Telia liittymistä

Kuinka kauan Telian tarjoukset ovat voimassa?

Tarjoukset ovat voimassa yleisesti rajoitetun ajan. Päivitämme palvelumme valikoimaan aina uusimmat tarjoukset ja Telia liittymät, heti kun ne ovat saatavilla.

Miten Telia liittymä tilataan?

Palvelumme vertailutaulukosta löydät kaikki ajankohtaiset tarjoukset. Voit tutustua tarjouksiin ja siirtyä tilaamaan liittymän tarjoushintaan. Klikkaamalla kohdasta tilaa, siirryt liittymän tilaussivuille, jossa saat vielä lisätietoa. Seuraa sivuston antamia ohjeita ja tilaa puhelinliittymä muutamassa minuutissa.

Mikä sim-kortti liittymän tilaajalle toimitetaan?

Tilausta tehdessä voit valita liittymääsi perinteisen sim-kortin tai uuden E-sim kortin. Perinteinen sim-kortti toimitetaan suoraan kotiin 1-2 arkipäivässä, jossa on mukana kaikki sim-korttikoot, eli nano-, micro- ja mini-simmit. Mikäli valitset E-sim kortin, toimitetaan se lähes heti sähköpostiisi käyttöönotto ohjeiden kera.

Mikä Telia liittymä sopii parhaiten käyttööni?

Mikäli liittymän valinta tuntuu vaikealta, suosittelemme tutustumaan nykyisen liittymäsi puhelinlaskun erittelyyn, josta voit tarkistaa käyttämäsi datan, puheajan ja tekstiviestit kuukauden ajalta. Tämän jälkeen uusi liittymä on huomattavasti helpompi valita.

Voinko perua netistä tilatun liittymän?

Mikäli et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi liittymään, kannattaa kauppa siinä tapauksessa perua mahdollisimman nopeasti ja tilata uusi puhelinliittymä toiselta operaattorilta. Netistä tilatuilla tuotteilla on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Liittymätarjoukset.fi
Logo