Yritysliittymät

Yritysliittymät ovat liittymiä, jotka on suunnattu yrityskäyttöön. Ne tarjoavat yleisesti yrityksille tärkeitä ominaisuuksia.

Yritysliittymien avulla yritykset voivat hallita kustannuksiaan ja varmistaa, että niillä on käytössään tarvittavat yhteydet.

Erilaisia yritysliittymiä tarjoavat useat suuret operaattorit ja liittymän valintaan vaikuttaa muun muassa yrityksen tarpeet ja koko.

Suosituimmat yritysliittymät
Bisnes laitenetti

Nopea uplink laitteille
 • Liittymään voi soittaa
  Lähtevät puhelut on estetty
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,5 Mbit/s
  Lähetysnopeus 5 Mbit/s
 • Toimii vain Suomessa
3,25
€/kkMoi Bisnes Potti 100M

Edullinen kestosuosikki
 • Puhe ja SMS max. 4€/kk
 • 6Gt jaettavaa dataa
 • EU/ETA maissa 10 Gt/kk
 • Maksiminopeus 100 Mbit/s
7,50
€/kkBisnes 4G 200M

Asiakkaiden suosikki, huippudiili!
 • Puhe ja SMS max. 4€/kk
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 19 Gt/kk
 • Maksiminopeus 200 Mbit/s
14,50
€/kkReilu Bisnes 5G 400M

Käyttää joustavasti 5G- ja 4G-verkkoa
 • Puhe ja SMS max. 4 €/kk
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 29 Gt/kk
 • Maksiminopeus 400 Mbit/s
15-22
€/kkReilu Bisnes 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS max. 4 €/kk
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 46 Gt/kk
 • Maksiminopeus 1000 Mbit/s
28-35
€/kkTyhjä SIM-kortti

Tarvitsetko vain tyhjän SIM-kortin?
 • Pelkkä SIM-kortti
 • Ei sisällä liittymää
 • Voit tilata SIM-kortteja varastoon
 • Vaihda kadonneen puhelimen SIM-kortti Yritys Moista.

DNA, Moi Mobiili ja Elisa Saunalahti liittymät yrityksille

Ennen yritysliittymät sai hankittua ja kilpailutettua vain vierailemalla suoraan operaattorien myymälöissä.

Tähän vierailuun jouduttiin varaamaan tietenkin oma aikansa, jonka takia nettiliittymä tai puhelinliittymä jäi monelta kilpailuttamatta.

Nykyään kaikki liittymätarjoukset ovat kuitenkin onneksi siirtyneet yhä enemmän nettiin ja niin myös operaattorien palvelut.

Nyt niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin voi tilata tai kilpailuttaa puhelinliittymät muutamassa minuutissa omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella kotoa tai työpaikalta käsin.

Vaikka liittymät on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla netissä, voi ominaisuuksiltaan sopivan ja edullisen puhelinliittymän löytäminen tuntua aluksi vaikealta.

Palvelumme avulla sinun ei tarvitse kahlata jokaisen operaattorin omia verkkosivuja läpi päästääksesi vertailemaan tuotteita operaattorien välillä.

Ilmaisen palvelumme avulla kuka tahansa voi helposti ja nopeasti tarkistaa eri operaattorien hinnat, tuotteet ja ominaisuudet samalta verkkosivulta.

Sivuiltamme löydät lisätietoa kaikkien Suomen suurimpien operaattorien puhelinliittymistä ja yritysliittymistä, jonka jälkeen voit siirtyä helposti palvelumme kautta suoraan operaattorin omille verkkosivuille tekemään tilauksen.

Sivuillamme voit ilmaiseksi vertailla operaattoreita, mobiililaajakaistoja, perusliittymiä ja muita palveluja kaikessa rauhassa, kunnes tiedät minkä operaattorin palvelut ja puhelinliittymät ovat parhaat juuri sinun yritykselle.

Mikä yritysliittymä on minulle sopivin?

Yrityksellesi sopivin ja halvin yritysliittymä löytyy helposti vertailemalla eri operaattorien palveluja ja ominaisuuksia.

Palvelussamme voit vertailla neljän suuren operaattorin paketteja, kuten Moi liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät ja Telia liittymät.

Tällä sivulla kerromme lyhyesti jokaisesta operaattorista ja heidän liittymistä.

Monessa tapauksessa yrityksen koko kertoo jo hieman suuntaa siitä, minkä operaattorin palvelut sopivat parhaiten yrityksellesi.

Moi Mobiili on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Heidän kautta saat 1-200 sim-korttia, jotka kasvattavat yhteistä pottia. Moi on helppokäyttöinen, edullinen ja hyvällä asiakaspalvelulla varustettu operaattori.

DNA:lla on useampi Business Rajaton liittymä yrityksille, jotka tarjoavat rajattoman datan käytön Suomessa ja naapurimaissa Virossa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa ja Latviassa. DNA on hyvä vaihtoehto reissaavalle yrittäjälle.

Elisan valikoima on lähes yhtä kattava kuin DNA:lla. Hinnoittelultaan molemmilla on lähes saman hintaiset yrityspaketit. Elisa tarjoaa yritysliittymät niin suurille kuin pienillekkin yrityksille.

Moi yritysliittymät lyhyesti:

Moi Mobiili liittymät yhdistää kaikkien liittymien datan, puheen ja viestit yhteiseen pooliin. Yritykselle avataan siis vain yksi tili, johon voidaan lisätä yksi, kymmenen tai enimmillään jopa 200 liittymää. Tämä helpottaa liittymien hallintaa, sillä yhden tilin kautta voit hallinnoida helposti kaikkia liittymiä, lisätä tai sulkea palveluja.

Moi liittymä toimii huippunopeassa DNA 4G-verkossa, joka peittää jo 99,6% suomalaisista ja toimii laajalti myös ulkomailla ympäri maailman.

Moi Mobiilin avoin hinnoittelu, liittymien hallinnoinnin helppous ja Suomen halvimmat hinnat yhdessä erinomaisen asiakaspalvelun kanssa tekevät Moista täydellisen yritysliittymän.

DNA yritysliittymät lyhyesti:

DNA liittymä valikoimassa on useita Business Rajaton liittymiä, joissa on rajattomasti dataa Suomessa sekä naapurimaissa Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Kotimaan lisäksi voit siis surffailla ja soitella rajattomasti myös lähinaapureiden rajojen sisällä kiinteällä hinnalla.

Business Rajaton – valikoimasta löytyy useampi paketti netin nopeuden ja EU-datapaketin koon mukaan.

Halvin liittymä on Business Rajaton 4G 50M Suomi, jonka saa tällä hetkellä 23 euron kuukausihintaan.

Kallein liittymä on Business Rajaton 4G 300M, jonka saa nyt 36 euron kuukausihintaan.

Kaikestaan eri kokoisia ja hintaisia paketteja on neljä, joten jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopiva yritysliittymä.

Elisan yritysliittymät lyhyesti:

Elisan valikoima on hieman kattavampi kuin DNA:lla. Heiltä löytyy yhteensä kuusi ominaisuuksiltaan erilaista vaihtoehtoa. Valikoimasta löytyy yritysliittymät siis pienille ja suurille yrityksille.

Elisan liittymillä puhut ja surffaat huoletta kotimaan hinnoilla lähes koko Euroopassa. Puhu, tekstaa ja nettaile rajoituksetta ilman määräaikaisuutta.

Yritysliittymistä viisi on 4G liittymiä ja yksi on uusi 5G liittymä, jolla on mahdollista päästä jopa 500-600 Mbit/s nopeuksiin 4G-verkossa.

Arkipäivää 5G-verkoista tulee kuitenkin arviolta 2020-luvun alkupuolella.

Elisan liittymillä voit tekstata ja puhua rajoituksetta EU- ja ETA-maissa kotimaan hinnoilla. Dataa käytät liittymäkohtaisen käyttörajan puitteissa ilman lisämaksua.

Yritysliittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti

Siinä missä kuluttajia kehoitetaan kilpailuttamaan puhelinliittymät kerran tai kaksi kertaa vuodessa myös yrityksen liittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti.

Kuluttajalla kilpailuttamisessa ei kulu aikaa usein kuin muutama minuutti mutta suurissa yrityksissä, joissa voi olla jopa satoja liittymiä, saattaa kilpailuttaminen viedä aikaa jopa tunteja.

Kannattaa muistaa se, että vaikka kilpailuttaminen olisi aikaa vievää puuhaa, se voi tuoda vuodessa jopa satojen eurojen säästöt! Se on jo hyvä palkka muutaman tunnin työstä.

Ensimmäisenä yrityksen tulee kartoittaa oma tarpeensa mielellään mahdollisimman tarkasti, eli se kuinka monta liittymää, millaisia ominaisuuksia niissä tarvitaan ja käytetäänkö liittymää ulkomailla.

Monesti määrät lasketaan vähän sinne päin tyylisesti aivan liikaa yläkanttiin, jolloin yritys saattaa maksaa vuositasolla satoja euroja liikaa. Kymmenessä vuodessa tämä muutama satanen on jo tuhansia euroja.

Oli tarpeesi sitten mobiililaajakaista, puhelinliittymä ilman nettiä tai todella nopea 4G liittymä, löytyy palvelustamme varmasti edullinen liittymätarjous.

Millä operaattorilla on halvimmat yritysliittymät?

Yksittäistä vastausta halvimmasta liittymästä on lähes mahdotonta antaa, sillä toisen operaattorin halvin liittymä sisältää melko varmasti eri ominaisuuksia kuin toisen operaattorin.

Jokaiselta operaattorilta löytyy varmasti se halvin liittymä, mutta mikä niistä on halvin sinun yrityksellesi, se selviää vain vertailemalla.

Mikäli kaikki yritysliittymät sisältäisivät täysin samat ominaisuudet, olisi vastaus helppo antaa.

Halvin paketti löytyy kuitenkin melko helposti, kun ensin kartoitat oman yrityksen tarpeen, jonka jälkeen on helppo vartailla eri operaattorien tuotteita.

Mikäli tarvitset yrityksellesi monta liittymää, kannattaa vilkaista ensin Moi Mobiilin liittymävalikoima, mutta jos tarvitset vain yhden tai muutaman liittymän, suosittelemme vilkaisemaan DNA:n ja Elisan yritysliittymät.

Miten DNA yritysliittymä tilataan?

Liittymän tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti DNA:n verkkokaupassa. Verkkokaupasta saat yrityksellesi kätevästi tilattua myös kaikki muut laitteet, kuten puhelimet, tietokoneet, läppärit, tabletit, mokkulat yms.

Helpoiten pääset DNA:n verkkokauppaan painikkeesta ”DNA yritysliittymät”.

Verkkauppaan on koottu kaikki liittymät yrityksille, joista voit valita sopivimman vaihtoehdon.

Tutustu ja tilaa napista saat lisätietoa liittymästä, kuten kenelle pakettia suositellaan.

Sopivan liittymän löytyessä, täytä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen.

Muista tarkistaa vielä lopuksi täyttämäsi tiedot virheettömiksi.

Muutaman minuutin kuluttua tilauksen lähettämisestä saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Miten Elisan yritysliittymät tilataan?

Elisan liittymän tilaaminen tapahtuu muutamassa minuutissa operaattorin verkkosivuilta, jonne siirryt automaattisesti klikkaamalla painikkeesta ”Elisa yritysliittymät”.

Operaattorin verkkosivuilla on selkeästi esillä kaikki liittymät yrityksille, joihin kannattaa tutustua tarkemmin.

Siirrä yrityksellesi sopivin liittymä ostoskoriin ja valitse liittymien lukumäärä.

Jatka eteenpäin kassalle ja täytä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen.

Tarkista lopuksi huolellisesti täyttämäsi tiedot ja lähetä tilaus.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on onnistuneesti vastaanotettu.

Miten Moi yritysliittymät tilataan?

Moi Mobiilin liittymän tilaaminen on helppoa ja se vie aikaa vain muutaman minuutin.

Klikkaamalla kohdasta ”Moi yritysliittymät” siirryt automaattisesti Moin verkkosivuille.

Ensin valitset kuinka monta simmiä tarvitset väliltä 1-200 kpl.

Arvioi seuraavaksi kuinka paljon gigatavuja, viestejä ja puheluminuutteja kukin simmi kuluttaa kuukaudessa.

Moi Mobiilin helppokäyttöisessä yritysMoi-tilinhallinnassa voit muokata määriä milloin vain.

Seuraavaksi näet liittymien yhteishinnan ja sen mitä hinta sisältää.

Täytä vielä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen ja lähetä tilaus.

Tilausvahvistuksen saat muutamassa minuutissa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Miksi valita DNA liittymä?

Business Rajaton -liittymillä surffaat huoletta Pohjolassa, Baltiassa ja EU-alueella.

 • Aina edulliset hinnat ja rahanarvoiset edut.
 • Puhelinliittymäasiakkaana saat valikoituja laitteita tarjoushintaan.
 • Nettikaupassa ilmainen toimitus ja palautus.
 • Hyvä valikoima yritysliittymiä.
 • Kaikki yrityksen laitteet samasta paikasta.
 • DNA:n huippunopea 4G-verkko kattaa jo yli 99% suomalaisista.

Miksi valita Elisa liittymä?

 • Suuri valikoima yritysliittymiä.
 • Luotettava, kattava ja nopea 4G-verkko takaa erinomaisen kuuluvuuden.
 • Ei määräaikaisuutta eikä sitoutumispakkoa.
 • Yritysliittymissä rajaton data ja hurjasti puhetta.
 • Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu.
 • Huoletonta ulkomaan käyttöä.

Miksi valita Moi liittymä?

 • Kotimainen luotettava yritys.
 • Selkeä, edullinen, läpinäkyvä hinnoittelu ja ei ikäviä piilokuluja.
 • Yrityksen yhteinen puhe- ja datapaketti säästää selvää rahaa.
 • Kattava ja huippunopea 4G verkko, joka peittää 99,6% suomalaisista.
 • Ei vaadi sitoutumista.
 • Skaalautuu jokaisen yrityksen tarpeisiin.
 • Liittymän tilaaminen onnistuu helposti netistä.

Usein kysyttyä yritysliittymistä

Miten yritysliittymät tilataan?

Palvelussamme voit tutustua Moi Mobiilin, Elisan ja DNA:n liittymävalikoimaan ja siirtyä tekemään tilauksen. Tilauksen tekeminen kunkin operaattorin verkkosivuilla on helppoa. Seuraamalla annettuja ohjeita on liittymän tilaaminen on vaivatonta.

Mikä on halvin yritysliittymä?

Tähän on mahdoton sanoa vastausta. Halvin liittymä voi olla millä vain operaattoreista, sillä hintaan vaikuttaa aina myös yrityksen suuruus. Moi Mobiilia mainostetaan usein halvimmaksi vaihtoehdoksi yrityksille, joissa työskentelee 1-200 henkilöä.

Voinko pyytää liittymästä tarjousta?

Yleisesti tarjousta ei erikseen pyydetä operaattoreilta. Esimerkiksi Moi Mobiilin verkkosivuilla on selkeä laskuri, jolla voit laskea arvioidun hinnan ennen tilauksen tekemistä.

Kuinka usein yritysliittymät kannattaa kilpailuttaa?

Liittymä kannattaa kilpailuttaa ainakin kerran vuodessa, kuten monet muutkin palvelut. Yhden puhelinliittymän kilpailuttaminen saattaa tuoda vuositasolla kymmenien tai jopa satojen eurojen säästöt mutta jos yrityksellä on esimerkiksi 200 liittymää käytössä, saattaa säästö olla jopa tuhansia euroja.

Liittymätarjoukset.fi
Logo