Telia Dot 4G Rajaton 23€/kk

Telia Dot 4G Rajaton liittymä – Tutustu ja tarkista vaihtoehdot

Telia Dot 4G Rajaton on Telian tarjoama puhelinliittymä, joka sisältää rajoittamattomat puhelut, tekstiviestit sekä internetin käytön Suomessa, maksiminopeudella 100 Mbit/s. Tähän liittymään kuuluu lisäksi mobiilivarmenne sekä eSIM-ominaisuus. Telia Dot -sovelluksen avulla voit hallita liittymääsi vaivattomasti sekä seurata laskutustasi milloin ja missä tahansa. Liittymä tarjoaa käyttöoikeuden myös Pohjoismaissa ja Baltian maissa ilman lisäkuluja, sekä EU- ja ETA-maissa käyttäen 21 Gt/kk datapakettia. Telia tarjoaa uusille käyttäjille 14 päivän peruskäyttöoikeuden täysin ilmaiseksi. Kun sinulla on vähintään kaksi liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi automaattisesti 10%.

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
23€/kk

[adservice-comparison-feed feed=kaikkiliittymat2]

Uudelle käyttäjälle aina 14 vrk peruskäyttöä ilmaiseksi

Uusille käyttäjille tarjotaan 14 päivän maksuton kokeilujakso. Tämä tarkoittaa, että voit tutustua Telia Dot 4G Rajaton liittymän ominaisuuksiin ja sen käyttöön kahden viikon ajan täysin maksutta. Kokeilujakson aikana maksat vain lisämaksullisista palveluista, kuten maksullisiin numeroihin soitetuista puheluista ja viesteistä, sekä roamingista EU- ja ETA-maiden ulkopuolella.

Kun kokeilujakso on ohi, liittymäsi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia sopimuksen päättämisestä, vaan voit jatkaa liittymän käyttöä niin pitkään kuin haluat. Halutessasi voit myös peruuttaa tilauksen milloin tahansa, sillä Telia haluaa tarjota asiakkailleen reilun ja joustavan sopimuksen.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tarjottu 14 päivän kokeilujakso on käyttäjäkohtainen, mikä tarkoittaa, että jokainen uusi Telia Dot -liittymän käyttäjä voi hyödyntää sen vain kerran. Jos olet jo aiemmin käyttänyt kokeilujakson, et voi käyttää sitä uudelleen. Tämä on tärkeä huomio, jotta vältät yllättävät kulut ja maksat vain siitä, mitä todella käytät.

Hyödynnä Telia Dot 4G Rajaton liittymän ilmainen kokeilujakso tai tarkista vaihtoehtoisesti muut Telia liittymät ja tarjoukset. Telian valikoimassa on useampi edullinen liittymätarjous, jotka ovat suunnattu uusille asiakkaille. Nämä tarjoukset tarjoavat kaikille uusille asiakkaille mahdollisuuden säästää rahaa puhelinlaskuissa hyödyntämällä 12-24 kuukauden mittainen tarjousjakso.

Telia Dot 4G Rajaton tarjoaa rajattomasti nettiä, puheaikaa ja viestejä

Telia Dot 4G Rajaton on ainutlaatuinen nettiliittymä, joka tarjoaa käyttäjilleen rajoittamattoman internet-yhteyden Telian 4G-verkossa jopa 100 Mbit/s huippunopeudella. 4G liittymä sisältää myös rajattoman määrän tekstiviestejä, mahdollistaen viestintävapauden ilman ylimääräisiä kustannuksia. On kuitenkin huomattava, että yritys- ja palvelunumeroihin lähetetyistä viesteistä veloitetaan 0,09 €/kpl palvelumaksun lisäksi.

Lisäksi Telia Dot 4G Rajaton -liittymä tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden soittaa rajoittamattomasti puheluita ilman lisäkustannuksia. Huomioitavaa on, että yritys- ja palvelunumeroihin soitettaessa puhelun hintaan lisätään 0,09 € jokaista alkavaa minuuttia kohden.

Käyttäjät, joilla on vähintään kaksi Telian liittymää ja jotka kuluttavat vähintään 5 €/kk/liittymä, saavat 10 % keskittäjäedun peruskäytöstä. Tämä etu hyvitetään aina seuraavan kuun laskussa.

Telia Dot on ihanteellinen valinta niille, jotka suorittavat paljon internet-aktiviteetteja tai soittavat usein puheluita. Rajoittamattomat internet- ja puhelumahdollisuudet tarkoittavat sitä, että voit käyttää laitteitasi vapaasti ilman pelkoa yllättävistä lisäkustannuksista. Keskittäjäetu puolestaan antaa säästöä peruskäytöstä, mikä voi olla erityisen hyödyllistä perheille tai yhteisöille, joilla on useita Telian liittymiä.

Mitä muuta liittymä tarjoaa?

Telia Dot 4G Rajaton -liittymä tarjoaa käyttäjilleen laajan ja rajoittamattoman käyttöoikeuden Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tähän pakettiin sisältyy rajoittamaton 4G-internet-yhteys 100 Mbit/s huippunopeudella sekä rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit. Lisäksi liittymän käyttäjät voivat käyttää internetiä EU- ja ETA-maissa, jossa datan käyttö on kuitenkin rajoitettu 21 Gt/kk.

Soittaessasi tai tekstiviestiä lähettäessäsi yritys- ja palvelunumeroihin, puhelut ja tekstiviestit veloitetaan erikseen 0,09 € per alkava minuutti. Roaming-maksut EU- ja ETA-maiden ulkopuolella veloitetaan erillisellä hinnastolla.

Telia Dot 4G hyödyntää Telian nopeaa 4G-verkkoa, jonka sisääntulevan dataliikenteen nopeus vaihtelee 10-100 Mbit/s 4G-verkossa ja 0,4-40 Mbit/s 3G-verkossa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat hyötyä nopeasta ja luotettavasta internet-yhteydestä missä tahansa, missä Telian verkko on saatavilla.

Telia Dot -liittymän peruspalvelu on rajoittamaton ja sen hinta kattaa kaiken tämän monipuolisen käytön. Käyttäjät voivat halutessaan tilata lisämaksullisia palveluita. Telia tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla liittymää ilmaiseksi 14 päivän ajan, jolloin käyttäjät voivat tutustua palveluun omassa tahdissaan ja maksavat ainoastaan lisäpalveluista sekä roaming-maksuista EU- ja ETA-maiden ulkopuolella.

Telia Dot 4G Rajaton -liittymä tarjoaa käyttäjilleen laajan ja rajoittamattoman käyttömahdollisuuden sekä kotimaassa että ulkomailla, ja liittymän peruspalvelu sisältää kaiken tämän edulliseen hintaan.

Hyvä liittymä myös mukaan matkalle

Telia Dot 4G Rajaton on täydellinen valinta, jos etsit sopivaa mobiililaajakaistaa matkakumppaniksi. Liittymän käyttäminen Pohjoismaissa ja Baltiassa on vaivatonta, sillä se sisältää rajattomat puhelut, viestit ja netin käytön. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää liittymääsi aivan kuin olisit kotimaassasi, ja voit nauttia häiriöttömästä yhteydestä matkustellessasi.

EU- tai ETA-maissa matkustaessasi pääset hyödyntämään 21 Gt/kk datan määrää liittymäsi maksiminopeudella. Tämä mahdollistaa nopean verkkosurffailun ja tiedonvaihdon matkallasi, mahdollistaen yhteydenpidon ystäviesi ja perheesi kanssa kätevästi ja taloudellisesti. EU- ja ETA-maissa soitetut puhelut ja lähetetyt tekstiviestit laskutetaan erillisellä hinnastolla, joten suosittelemme tarkistamaan hinnat ennen matkaasi.

Jos matkasi vie sinut EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle, liittymän käytöstä laskutetaan erillisen ulkomaankäytön hinnaston mukaan. Onneksi voit ostaa Telia Dot -sovelluksen Roaming-osiossa tarjolla olevan edullisen datapaketin matkakohteesi mukaisesti, jolloin voit käyttää liittymääsi myös kauempana kotimaastasi taloudellisesti ja vaivattomasti.

Kaiken kaikkiaan Telia Dot 4G Rajaton on ihanteellinen valinta matkailijoille, sillä voit hyödyntää liittymääsi huolettomasti sekä kotona että ulkomailla. Nopea ja luotettava nettiyhteys sekä rajattomat puhelut ja viestit tekevät matkastasi vieläkin mukavamman ja helpomman kokemuksen.

Telia Dot 4G rajaton lisäpalvelut

Telia Dot 4G rajaton -liittymä tarjoaa käyttäjilleen myös useita lisäpalveluita, jotka tekevät liittymän käytöstä entistäkin monipuolisempaa ja kätevämpää. Yksi näistä lisäpalveluista on mobiilivarmenne, joka on saatavilla maksutta liittymän yhteydessä. Mobiilivarmenne on kätevä tapa todistaa henkilöllisyytensä yli tuhannessa suomalaisessa verkkopalvelussa, sillä sen avulla tunnistaudutaan omalla matkapuhelimella ja valitsemalla tunnusluvulla.

Toinen lisäpalvelu, joka on saatavilla Telia Dot 4G rajaton -liittymän yhteydessä, on eSIM. eSIM on sähköinen SIM-kortti, jonka voi aktivoida heti tilauksen jälkeen. eSIMin käyttöönotto onnistuu kätevästi Telia Dot -sovelluksessa, eikä perinteistä SIM-korttia tarvitse odottaa postissa. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että laitteesi tukee eSIMiä ennen sen tilaamista.

Näiden lisäpalveluiden avulla Telia Dot 4G rajaton -liittymän käyttäjät voivat entistäkin helpommin hoitaa arkipäivän asioita kuten tunnistautuminen verkkopalveluissa tai liittymän aktivointi uudessa laitteessa. Lisäksi mobiilivarmenne on turvallinen tapa hoitaa henkilöllisyyden todistamista, sillä se vaatii käyttäjän tunnusluvun ja oman kännykän käyttöä. Kaiken kaikkiaan Telia Dot -liittymän lisäpalvelut tekevät sen käytöstä entistäkin monipuolisempaa ja helpompaa.

Maksuton Telia Dot -sovellus iOSille ja Androidille

Telia Dot 4G Rajaton -liittymän käyttäjille tarjotaan joustavat työkalut liittymän hallintaan Telia Dot -sovelluksen kautta. Tämä ilmainen mobiilisovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille, antaen käyttäjälle mahdollisuuden hallita liittymäänsä vaivattomasti milloin ja missä tahansa.

Telia Dot -sovelluksen avulla käyttäjä voi mukauttaa asetuksiaan, asettaa estoja, hankkia uusia liittymiä ja seurata laskutustaan reaaliajassa. Sovelluksen sisäisen chatin kautta käyttäjä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun ja saada nopeat vastaukset kysymyksiinsä.

Sovellus on suunniteltu käyttäjäkeskeisesti, joten sen käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista. Käyttäjä voi esimerkiksi tarkastella omaa käyttöhistoriaansa, seurata laskutusjaksoaan, tutkia erilaisia maksutapahtumia, hankkia uusia liittymiä ja seurata niiden käyttöä.

Telia Dot -sovelluksen käyttö on erittäin suositeltavaa Telia Dot 4G Rajaton -liittymän käyttäjille, koska se tekee liittymän hallinnasta vaivatonta ja tehokasta. Sovellus on suunniteltu tarjoamaan nopea ja luotettava käyttökokemus. Sen avulla käyttäjä voi seurata omaa liittymän käyttöään reaaliajassa ja tehdä tarpeelliset muutokset asetuksiin ja estoihin helposti ja nopeasti.

Hyödynnä Telia Dot 4G Rajaton keskittäjäetu ja säästä puhelinlaskuissa

Telia Dot -asiakkaille tarjotaan houkutteleva etu, kun he keskittävät palveluitaan Teliaan – tämä on Telia Dot keskittäjäetu. Käyttämällä useampaa kuin yhtä Telia Dot -liittymää samalla asiakastilillä, asiakas on oikeutettu 10 %:n alennukseen peruskäytön kuukausilaskutuksesta. Tämä keskittäjäetu kumuloituu automaattisesti ja se vähennetään seuraavan kuukauden peruskäytön laskusta.

Tämä etu on saatavilla, kun asiakkaalla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää samalla asiakastilillä, joissa kummassakin on yli 5 €/kk peruskäytön laskutus. Tähän peruskäyttöön lasketaan mukaan kotimaan normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit ja datankäyttö, sekä kiinteähintaiset liittymät ja huippunopeus-palvelut. On tärkeä huomata, että ennakkoon maksetut Telia Dot -liittymät eivät kerrytä keskittäjäetua.

Telia Dot keskittäjäetu on tehokas keino säästää kustannuksissa ja se palkitsee Telia Dot -asiakkaita, jotka hyödyntävät Telian palveluita usealla liittymällä. Kun suunnittelet Telia Dot -liittymän hankintaa, on ehdottomasti hyödyllistä ottaa tämä etu huomioon.

Telia Dot 4G Rajaton kokemuksia

Kun tarkastelemme Telia Dot 4G Rajaton -liittymän käyttäjien kokemuksia, näyttää siltä, että tämä liittymä on saanut paljon positiivista palautetta sen tarjoamasta rajattomuudesta ja monipuolisuudesta. Käyttäjät ovat erityisen tyytyväisiä liittymän tarjoamaan rajattomaan 4G-nettiin 100 Mbit/s maksiminopeudella, rajattomiin puheluihin ja tekstaripaketteihin sekä laajaan kotimaan, Pohjolan ja Baltian kattavuuteen.

Erityisesti liittymän monipuolisuutta ja mukautuvuutta on kiitelty. Käyttäjät ovat maininneet, että liittymä soveltuu niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, ja sen avulla voi helposti ja vaivattomasti käyttää nettiä myös EU- ja ETA-maissa.

Telia Dot -sovelluksen käyttö on myös ollut erittäin suosittua käyttäjien keskuudessa. Sovelluksen käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys on kerännyt paljon positiivista palautetta. Lisäksi sovelluksen avulla käyttäjä voi helposti hallinnoida omaa liittymäänsä ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Keskittäjäetu on myös saanut positiivisia arvioita käyttäjiltä, jotka ovat hyödyntäneet Telian palveluita useilla liittymillä. Tämä etu on todettu erittäin hyväksi keinoksi säästää rahaa ja palkita asiakkaita, jotka ovat sitoutuneet Telian palveluihin.

Kaikesta huolimatta, kuten minkä tahansa palvelun tai tuotteen kanssa, on aina tärkeää ottaa huomioon, että käyttäjäkokemukset voivat vaihdella. Suosittelemme aina tarkistamaan arvostelut ja kokemukset useasta lähteestä, jotta saat kattavan kuvan liittymästä.

Liittymätarjoukset.fi
Logo