Puhelinliittymä vertailu

Puhelinliittymä vertailu tarkoittaa eri puhelinliittymien vertailua keskenään, jotta löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Vertailuun voi sisältyä esimerkiksi hinta, netin nopeus, käytettävissä oleva data, puheaika, tekstiviestit ja muut ominaisuudet. Puhelinliittymä vertailu auttaa löytämään sopivan liittymän omiin tarpeisiin.

Uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset ovat yleinen tapa houkutella asiakkaita liittymän ostoon. Useat operaattorit tarjoavat erityisiä tarjouksia, kuten alennuksia uusille asiakkailleen. Tarjoukset voivat koskea esimerkiksi liittymän kuukausihintaa tai tarjota muita etuja kaupan päälle, kuten esimerkiksi lahjakortti.

Puhelinliittymä vertailu kannattaa, sillä eri operaattoreilla voi olla erilaisia etuja ja alennuksia. Kannattaa myös huomioida, että monet liittymätarjoukset ovat voimassa vain 12-24 kuukauden ajan, jonka jälkeen puhelinliittymän hinta nousee normaalille tasolle.

Vertaile liittymiä ja löydä halvin liittymä

Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
9,99€/kk

Puhelinliittymä vertailu suositellaan tekemään kerran vuodessa

Puhelinliittymä vertailu jää useilta liittymien omistajilta tekemättä ja tästä syystä monet maksavat liittymästään turhaan ylihintaa. Liittymävertailu suositellaan tekemään yleisesti vähintään kerran vuodessa. Tässä artikkelissa käsittelemme liittymien vertailemista ja mitä asioita tulee muistaa ottaa huomioon.

Useimmat liittymän omistajat jättävät puhelinliittymien vertailemisen kokonaan tekemättä ja maksavat tästä syystä turhaa ylihintaa. Monet hankkivat puhelinliittymän ja pitävät saman liittymän käytössään vuosikausia. Nykyaikana puhelinliittymä vertailu suositellaan tekemään tasaisin väliajoin, yleisesti noin kerran vuodessa hieman riippuen tilanteesta.

Säännöllinen liittymävertailu ja puhelinliittymien hintojen seuraaminen voi tuoda mukavasti säästöä pitkällä aikavälillä. Tänä päivänä samaa puhelinliittymää ei suositella pitämään käytössä montaa vuotta, sillä vanhan liittymän kustannukset ovat huomattavasti suuremmat kuin vähän aikaa sitten hankitun liittymän. Hintaero johtuu uusille asiakkaille suunnatuista liittymätarjouksista.

Nykyaikana valtaosa operaattoreista tarjoaa kaikki puhelinliittymät uusille asiakkailleen huomattavasti edullisemmalla kuukausimaksulla. Tällä tavalla operaattorit saavat houkuteltua uusia kilpailevan operaattorin asiakkaita itselleen. Edulliset hinnat eivät kuitenkaan ole ikuisesti voimassa, vaan yleensä noin 12-24 kuukauden ajan liittymän käyttöönotosta.

Puhelinliittymä vertailu on siis suurimmaksi osaksi sitä, että hankitaan tarjoushintainen liittymä vuoden tai kahden ajaksi, jonka jälkeen vaihdetaan liittymä toiselle operaattorille. Operaattorin vaihtaminen kannattaa, koska silloin saat pidettyä lähes jatkuvasti tarjoushintaista liittymää käytössä. Muulloin edullinen puhelinliittymä tarjous päättyy ja liittymän normaalihinta astuu voimaan.

Palvelumme valikoimasta halvin puhelinliittymä löytyy muutamassa minuutissa. Valikoimastamme löydät kaikki halvimmat Moi liittymät, Telia liittymät, Elisa liittymät ja DNA liittymät.

Milloin puhelinliittymien vertaileminen kannattaa?

Puhelinliittymien vertaileminen kannattaa yleensä silloin, kun olet hankkimassa uutta liittymää tai mietitään vaihtoa nykyisestä liittymästä. Lisäksi puhelinliittymä vertailu voi olla hyödyllistä, jos olet esimerkiksi muuttamassa toiselle paikkakunnalle, jossa oma nykyinen operaattorisi ei ehkä ole paras vaihtoehto. Vertailemalla voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman liittymän, joka vastaa tarpeitasi ja käyttötottumuksiasi.

Puhelinliittymä vertailu kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen nykyisen liittymän tarjousjakson umpeutumista. Useimmat puhelinliittymien vertailemiseen suunnitellut verkkosivut suosittelevat asiakkaitaan tekemään liittymävertailun vähintään vuoden välein. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että valtaosa uusille asiakkaille suunnatuista liittymätarjouksista on voimassa 12 kuukautta.

Toisinaan puhelinliittymä vertailu saattaa viedä aikaa odotettua kauemmin tai muiden kiireiden takia vertailu ei onnistu silloin kuin on ensin suunnitellut. Tästä syystä kannattaa hoitaa puhelinliittymien vertaileminen hyvissä ajoin ennen tarjousjakson päättymistä. Tarjousjakson jälkeen liittymän kuukausimaksu kasvaa hieman liittymätyypistä riippuen 5-10 euroa.

Liittymien vertaileminen edullisemman kuukausimaksun takia kannattaa säännöllisesti, mutta samalla tulee muistaa kiinnittää huomio myös liittymien ominaisuuksiin. Kaikki puhelinliittymät ovat ominaisuuksiltaan hieman erilaisia ja on varustettu eri ominaisuuksilla. Liittymävertailua tehdessä, mieti millaisen liittymän todella tarvitset ja päivitä ominaisuudet ajan tasalle.

Operaattoreilla on useita erilaisia puhelinliittymiä valikoimassaan, joista löytyy sopiva vaihtoehto nopeaa nettiyhteyttä tarvitsevalle, vähemmän nettiä kuluttavalle sekä vain harvoin puhelimella nettiä selaavalle. Liittymien hinnat vaihtelevat paljon riippuen netin maksiminopeudesta ja onko kyseessä 4G liittymä vai 5G liittymä. Voit säästää useamman euron kuukaudessa, jos karsit turhat ominaisuudet pois, joita et tarvitse.

Missä tilanteessa puhelinliittymä vertailu tulee tehdä heti?

Puhelinliittymien vertailu kannattaa tehdä heti esimerkiksi silloin, jossa olet vaihtamassa liittymää tai hankkimassa uutta liittymää. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka vastaa tarpeitasi. Lisäksi voit löytää vertailusta erilaisia tarjouksia ja etuja, jotka voivat olla hyödyllisiä sinulle.

Vertailu kannattaa tehdä myös silloin, kun olet huomannut, että nykyinen liittymäsi ei enää vastaa tarpeitasi tai olet huomannut liittymässä jotain ongelmia. Vertailun avulla voit löytää uuden liittymän, joka tarjoaa paremmat ominaisuudet ja palvelut nykyistä edullisempaan kuukausihintaan.

Puhelinliittymä vertailu suositellaan tekemään myös silloin heti tai mahdollisimman nopeasti, jos et ole vaihtanut nykyistä liittymääsi useampaan vuoteen. Silloin käytössä on vanha puhelinliittymä, jonka tarjousjakso on melko varmasti umpeutunut jo kauan aikaa sitten. Tässä tilanteessa, suosittelemme tilaamaan vertailutaulukosta uuden tarjoushintaisen liittymän.

Useamman vuoden vanhassa liittymässä voi olla useita huonoja puolia, kuten esimerkiksi liittymän suuri kuukausimaksu ja vääränlaiset ominaisuudet. Monta vuotta vanhan puhelinliittymän kuukausimaksu voi olla jopa yli 30 euroa, vaikka nykyaikana samankaltainen liittymä olisi saatavilla yhden tai kahden vuoden tarjousjaksolla hintaan 19,90 euroa.

Aina puhelinliittymä vertailu ei ole ajankohtainen vain liittymän hinnan takia. Toisinaan liittymien vertailu saattaa olla ajankohtaista myös jostain seuraavasta syystä: liittymän nettiyhteys on aika päivittää nopeampaan, et ole varma, mitä ominaisuuksia liittymä sisältää, et ole tyytyväinen nykyiseen operaattoriin ja liittymään tai satuit näkemään paremman liittymän toisella operaattorilla.

Vaikka puhelinliittymä vertailu olisi jäänyt tekemättä ja olisi pitänyt hoitaa jo aikoja sitten. Voit yhtä hyvin nyt vertailla puhelinliittymät palvelussamme, josta löytyy ajankohtaiset liittymätarjoukset. Palvelussamme puhelinliittymien vertaileminen on täysin maksutonta nyt ja myös tulevaisuudessa. Katso kaikki tarjoushintaiset vaihtoehdot, vertaa liittymät ja vaihda edullisempaan.

Liittymien vertailu on taloudellisesti kannattavaa

Vielä useampi vuosi sitten liittymän kilpailuttaminen ja vaihtaminen oli melko työlästä puuhaa. Silloin harva viitsi kilpailuttaa puhelinliittymää säännöllisesti paremman paketin tai säästöjen toivossa. Ennen liittymätarjoukset piti käydä katsomassa tai pyytämässä erikseen kunkin operaattorin kivijalkaliikkeessä, johon kului aikaa helposti useampi tunti.

Nykyään liittymien hintaa ja ominaisuuksia on todella helppo vertailla esimerkiksi palvelumme vertailutaulukosta, jonka avulla puhelinliittymä vertailu hoituu muutamassa minuutissa. Liittymätarjoukset.fi on käyttäjille maksuton palvelu, jossa on mahdollista vertailla puhelinliittymien ominaisuuksia ja hintoja vaivattomasti silloin kuin itselle parhaiten sopii.

Jostain syystä silti varsinkin vanhemmat ihmiset jättävät liittymien vertailun kokonaan edelleen tekemättä ja tyytyvät maksamaan ylihintaan vanhasta liittymästä. Oli kyseessä sitten puhelinliittymä, nettiliittymä, kiinteä laajakaista, mobiililaajakaista, puhelin tai tietokone on vertailu aina paikallaan. Muutaman minuutin hintojen vertailu eri tuotteissa, voi tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt.

Myös puhelinliittymä vertailu voi tuoda säännöllisesti tehtynä melkoiset säästöt elämän aikana. Yhden liittymän vaihtaminen edullisempaan ei kartuta säästöä merkittävästi, mutta jos vaihtaa samalla kertaa koko perheen puhelinliittymät edullisempaan, kertyy säästöä vuodessa jo huomattavasti enemmän.

Suuressa perheessä saattaa olla käytössä jopa kymmenen liittymää. Mikäli yhden liittymän kilpailuttaminen tuo kuukaudessa säästöä esimerkiksi 5 euroa, säästöä kertyy kuukaudessa yhteensä 50 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että kymmenen henkinen perhe voi säästää jopa 600 euroa vuodessa vain puhelinliittymä vertailun avulla.

Missä puhelinliittymä vertailu on helpointa?

Puhelinliittymien vertailu ja valitseminen voi olla haastavaa, kun markkinoilla on useita eri palveluntarjoajia. Aikaa kuluu paljon jo pelkästään siihen, että löytää useilta eri sivustoilta kaikki puhelinliittymät ja ajankohtaiset liittymätarjoukset. Sivustojen etsiminen netistä ja liittymien vertailu tällä tavalla voi viedä paljon aikaa.

Paras tapa tehdä puhelinliittymä vertailu on käyttää vertailusivustoja, kuten Liittymätarjoukset.fi. Tällaisilta sivustoilta löydät kaikkien suosituimpien operaattoreiden puhelinliittymät ja niiden tarjoamat palvelut. Vertailutaulukoissa on yleensä kerrottu tarkasti, mitä liittymä sisältää, kuten esimerkiksi avausmaksu, hinta, puhelut, tekstiviestit, data ja netin nopeus.

Liittymätarjoukset.fi vertailusivustolta löytyy myös operaattoreiden uusille asiakkaille suunnattuja liittymätarjouksia. Näiden tarjousten avulla voit säästää huomattavan summan rahaa puhelinlaskussasi. Uusille asiakkaille suunnattujen tarjousten lisäksi vertailusivustoilta löydät myös muita tarjouksia ja kampanjoita, joita operaattorit tarjoavat säännöllisesti.

Puhelinliittymä vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä operaattorit muuttavat ja päivittävät liittymätarjouksiaan jatkuvasti. Jos et ole vertaillut liittymiäsi pitkään aikaan, saatat maksaa liikaa ja liittymä saattaa sisältää liikaa tai liian vähän ominaisuuksia. Vertailemalla voit kuitenkin löytää edullisemman liittymän, joka vastaa paremmin tarpeitasi ja säästää sinulta rahaa pitkällä aikavälillä.

Puhelinliittymä vertailu on tärkeä askel oikean liittymän valitsemisessa. Vertailusivustot, kuten Liittymätarjoukset.fi, ovat erinomainen apuväline, kun etsit sopivaa liittymää lapselle tai omaan käyttöön. Vertailemalla eri liittymiä säännöllisesti voit myös säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä.

Liittymätarjoukset.fi
Logo