Telia Dot liittymät

Nyt voit unohtaa puhelinliittymän säännöllisen kilpailuttamisen ja hankkia aina yhtä edullisen Telia Dot liittymän.

Mikäli sinulla on vähintään kaksi Telia Dot liittymää, säästät liittymälaskusta automaattisesti 10% joka kuukausi.

Telia tarjoaa uudelle puhelinliittymän käyttäjälle aina 14 vrk peruskäyttöä ilmaiseksi, joten et maksa turhasta.

Telia Dot liittymässä ei ole määräaikaisuutta, sitoutumispakkoa tai avausmaksua, joten tilaa omasi jo tänään.

Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
9,99€/kk

Tilaa Telia Dot liittymä puhelimeen

Telia Dotin valikoimasta löytyy eri liittymävaihtoehtoja, jotka vastaavat monenlaisiin tarpeisiin. Telia Dot valikoimassa on vaihtoehtoina 4G Rajaton, 4G Rajaton+ ja 5G. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse sopiva puhelinliittymä tarpeisiisi. Telia liittymät ovat tunnettuja etenkin erinomaisesta valikoimasta ja edullisista hinnoista.

4G rajaton: Liittymän ilmoitettu maksiminopeus on 100 Mbit/s ja se sisältää rajattomasti nettiä, puheluita ja viestejä. Sen kuukausihinta on kiinteä 23 €. Datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa on rajaton, mutta EU/ETA-maissa raja on 21 Gt/kk.

4G Rajaton+: Tämä on hieman nopeampi liittymä, joka tarjoaa 200 Mbit/s nopeudet ja rajattomasti nettiä, puheluita ja viestejä. Kuukausihinnaltaan se on 26 €. Tässäkin liittymässä Pohjolassa ja Baltiassa netinkäyttö on rajaton ja EU/ETA-alueella raja on 24 Gt/kk.

5G: Tämä on huippunopea 5G liittymä, jonka ilmoitettu maksiminopeus on 300 Mbit/s. Liittymä tarjoaa rajattomasti nettiä, puheluita ja viestejä. Sen kuukausihinta on 29,90 €. Netin käyttö Pohjolassa ja Baltiassa on rajaton ja EU/ETA-alueella dataraja on 27 Gt/kk.

Riippumatta siitä, minkälaista liittymää etsit – olipa se kotikäyttöön, työhön tai matkustamiseen, valikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Hyödynnä nyt edullinen liittymätarjous ja voit unohtaa säännöllisen puhelinliittymän kilpailuttamisen, sillä hinta ei nouse vuoden tai kahden vuoden kuluttua.

Ilmainen sovellus tekee liittymäasioiden hoitamisesta vaivatonta

Telia Dot -sovellus on suunniteltu tehostamaan liittymäasioinnin hallintaa. Sen kautta käyttäjät voivat keskittää kaiken liittymään liittyvän yhteen selkeään näkymään, tehden prosessista sujuvan ja miellyttävän.

Olitpa sitten asettamassa liittymällesi estoja tai muokkaamassa asetuksia, sovelluksen intuitiivinen käyttöliittymä varmistaa, että kaikki tarpeellinen on vain muutaman napautuksen päässä. Ja jos tarvitset lisäliittymiä, voit tilata ne sovelluksen kautta nopeasti ja helposti.

Sovelluksella voit myös pitää silmällä laskutustasi sekä mahdollisia keskittämisetujasi, joten pysyt aina kärryillä menoistasi ja mahdollisista säästöistäsi. Tavoitteena on tehdä liittymäasioinnista mahdollisimman saumatonta.

Kun apua tarvitaan, sovelluksen chat-toiminto mahdollistaa suoran yhteyden Telia Dotin asiantuntijoihin. He ovat tavoitettavissa arkisin klo 9-17, ja heidän kokenut tiiminsä on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan haasteiden ratkaisussa.

Käyttäjien antama korkea arvostelu, 4,3/5 App Storessa, puhuu puolestaan sovelluksen käytettävyydestä ja toimivuudesta. Sovellus on luotu tekemään liittymäasioista vaivatonta, ja se mahdollistaa kaikkien liittymiesi hallinnan kätevästi yhdestä paikasta.

Telia Dot tarjoaa samat reilut hinnat kaikille asiakkaille

Telia Dot -liittymässä yhdistyy oikeudenmukainen ja joustava hinnoittelu, joka on yhdenmukainen kaikille, olitpa sitten uusi asiakas tai pitkäaikainen käyttäjä. Tämä selkeä ja tasapuolinen hinnoittelustrategia eliminoidaan tarve jatkuvasti vaihtuville kampanjoille ja tarjouksille, koska jokainen asiakas saa aina kilpailukykyisen ja oikeudenmukaisen hinnan.

Tämän ansiosta Telia Dot -käyttäjänä voit olla huoletta, tietäen ettei sinun tarvitse seurata jatkuvia tarjouskampanjoita tai murehtia mahdollisista menetetyistä alennuksista. Hinnoittelu on rakennettu tarjoamaan kaikille asiakkaille kestävää edullisuutta.

Erityinen vahvuus liittymässä on sen sopeutuvuus. Liittymää on helppo säätää vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi, ja muutosten tekeminen tai jopa liittymän irtisanominen sujuu vaivattomasti ilman byrokratiaa tai piilokustannuksia. Telialla on sydäntä lähellä antaa asiakkaidensa hallita liittymäänsä heidän omien elämäntilanteidensa mukaisesti.

Kaikki tämä osoittaa Telia Dotin sitoutumista hinnoittelun läpinäkyvyyteen ja tasapuolisuuteen. Uudet ja vanhat asiakkaat ovat samalla viivalla, nauttien samoista hinnoista. Telia Dotin visiona on tarjota jokaiselle asiakkaalle optimaalista vastinetta heidän investoinnilleen.

Hyödynnä keskittäjäetu ja hanki useampi Telia Dot liittymä

Telia Dot -palvelussa on selvää etua niille, jotka yhdistävät useita liittymiä samaan palveluun. Kaksi tai useampi Dot -liittymä tililläsi, joiden kuukausittainen perusmaksu on yli 5 €/kk per liittymä, avaa sinulle oikeuden keskittäjäetuna saatuun alennukseen. Käytännössä saat 10 % alennuksen kuukausilaskusi perusmaksusta ja tämä alennus lasketaan automaattisesti seuraavassa laskussasi.

Kun otetaan huomioon esimerkki, jossa käytössäsi on 4G Rajaton liittymä 23 €/kk hinnalla ja 5G kotinettiliittymä 29 €/kk, yhteislaskusi on 52 € kuukausittain. Tämän keskittäjäedun kautta voit vähentää laskustasi 5,20 € joka kuukausi, eli vuositasolla 62,40 €, mikä on melkein kolmen kuukauden puhelinlaskusi verran.

Jos otetaan huomioon esimerkki perheestä: Maija käyttää Telia Dot 5G -liittymää 29,90 €/kk, Veera käyttää Telia Dot 4G Rajatonta 23 €/kk ja heillä on yhteinen kotinettiliittymä 29 €/kk. Kuukausilasku on tällöin 81,90 €. Tämän perheen säästöt keskittäjäedulla ovat 8,19 € kuukaudessa, mikä tekee 98,28 € vuodessa. Tämä summa kattaa lähes 4,3 kuukauden laskut Veeralle.

Entä jos perheessä on useampi lapsi? Esimerkiksi Tiinalla on Telia Dot 5G -liittymä 29,90 €/kk, Mikolla, Annukalla ja Ristolla on 4G Rajaton liittymät 23 €/kk ja 26 €/kk ja heillä on myös yhteinen 5G kotinettiliittymä 29 €/kk. Heidän yhteenlaskettu kuukausilaskunsa on 130,90 €. Tämän perheen säästö on 13,09 € kuukaudessa eli 157,08 € vuodessa, joka vastaa Mikon lähes seitsemän kuukauden puhelinlaskuja.

Keskittämällä useamman liittymän Telia Dotiin saat huomattavia säästöjä. Keskittäjäetu on loistava keino maksimoida liittymiesi arvo. Tästä syystä suosittelemme yhdistämään liittymäsi Telialle ja aloittamaan säästäminen. Oli tarpeesi sitten mobiililaajakaista, puhelinliittymä, netti kotiin, valokuitu tai netti mökille, Telian suuresta valikoimasta löydät varmasti edullisen ratkaisun.

Telian kattavat asiakasedut

Telia Dot on paljon enemmän kuin tavallinen liittymä. Se on kokonaisvaltainen palvelu, joka rikastuttaa käyttäjiensä elämää erilaisilla eduilla ja lisäominaisuuksilla, vastaten monenlaisiin tarpeisiin.

Viihde ja urheilu ovat etulinjassa Telia Dotin tarjouksissa. Asiakkaat voivat nauttia laajasta valikoimasta, joka sisältää suosikkisarjoja, elokuvia ja huippuluokan urheilua, kuten Liiga-otteluja, MM-rallia ja paljon muuta – kaikki ilman keskeytyksiä.

Ei pidä unohtaa myöskään erityisiä etuja, joita Telia Dot tarjoaa laitteilleen. Asiakkaiden mobiililaitteille myönnetään poikkeuksellinen 3 vuoden takuuaika. Lisäbonuksena voit saada houkuttelevia alennuksia eri laitteista Telian myymälöissä. Telian asiakkaana voit saada esimerkiksi matkapuhelimet edullisempaan hintaan vaikka koko perheelle.

Uusille Telia Dot -käyttäjille annetaan mahdollisuus kokeilla palvelua 14 päivän ajan maksutta. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi perheenjäsenille, jotka harkitsevat liittymän ottamista ensi kertaa.

Myös digitaalinen turvallisuus on huomioitu: Telia Dot sisältää ilmaisen mobiilivarmennuksen, joka on yksinkertainen ja suojattu keino vahvistaa henkilöllisyys useissa suomalaisissa verkkopalveluissa. Aktivointi on vaivatonta Dot-sovelluksen kautta. Liittymä tarjoaa asiakkailleen monia lisäetuja, jotka nostavat palvelun eri tasolle ja tekevät siitä entistä arvokkaamman.

Telia Dot kokemuksia

Telia Dot -liittymän asiakkaat ovat jakaneet erilaisia palautteita käyttökokemuksistaan, jotka heijastavat heidän yksilöllisiä tarpeitaan ja toiveitaan. Tässä tiivistelmä asiakkaiden yleisimmistä mielipiteistä.

Useat asiakkaat korostavat sen joustavuutta ja personoitavuutta. Liittymää voi mukauttaa oman elämäntilanteen ja tarpeiden mukaisesti, joten ylimääräisistä palveluista ei tarvitse maksaa. Liittymän irtisanominen ja muokkaaminen on myös yksinkertaista, mikä lisää käyttäjien tyytyväisyyttä.

Moni käyttäjä on tyytyväinen Telia Dotin tarjoamaan laajaan liittymävalikoimaan, joka kattaa eri datamäärät ja nopeudet. Tähän yhdistyy kiitollisuus erilaisista asiakaseduista, kuten viihteen tarjonnasta, erikoistarjouksista laitteisiin ja kätevästä mobiilivarmenteesta.

Asiakkaat arvostavat myös Telia Dot -sovelluksen käyttäjäystävällisyyttä. Sovellus mahdollistaa liittymän tehokkaan hallinnan, datankäytön seurannan, asetusten säätämisen ja yhteyden asiakaspalveluun. Useimmat pitävät myös Telia Dotin hinnoittelumallista, joka on selkeä ja suoraviivainen, poistaen tarpeen seurata jatkuvasti alennuksia ja tarjouksia.

Vaikka suurin osa palautteista on positiivisia, kaikki eivät ole täysin tyytyväisiä. Esimerkiksi, jotkut toivovat parempaa verkkojen kuuluvuutta tietyissä paikoissa tai lisää valinnanvaraa datarajoissa.

Kaiken kaikkiaan, suurin osa käyttäjistä vaikuttaa olevan tyytyväisiä palveluun. Erityisesti joustavuus, monipuolinen valikoima, erilaiset edut, sovelluksen helppokäyttöisyys ja läpinäkyvä hinnoittelu saavat kiitosta. Kuten aina, on suositeltavaa vertailla eri palveluita ja niiden tarjoamia etuja ennen lopullista valintaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä 14 päivän tutustumisjakso tarkoittaa?

Uudet asiakkaat voivat nauttia 14 päivää ilmaisesta peruskäytöstä. Ainoastaan lisäpalvelut, kuten puhelut maksullisiin numeroihin, viestittely ja EU:n sekä ETA-alueen ulkopuoliset roaming-maksut, laskutetaan erikseen. On syytä muistaa, että tämä kahden viikon kokeilujakso on henkilökohtainen: jokaista Telia Dot -liittymän uutta käyttäjää kohden tarjous on voimassa vain yhden kerran.

Mikä on Telia Dot keskittäjäetu?

Kun käytät Telia Dot -palvelua, saat mahdollisuuden nauttia keskittäjäedusta, joka tuo sinulle 10% alennuksen peruskäytön laskutuksesta. Tämä säästö näkyy automaattisesti seuraavassa kuukausilaskussasi. Jotta saat tämän edun, sinulla pitää olla vähintään kaksi Telia Dot -liittymää samassa asiakastilissä, ja molempien liittymien peruslaskutuksen tulee ylittää 5 € kuukausittain.

Säilyykö puhelinnumeroni, jos tilaan Telia Dot liittymän?

Voit pitää vanhan puhelinnumerosi tai valita uuden, jos haluat. Jos siirrät olemassa olevan numerosi Telia Dotiin, muista, että tämä prosessi päättää nykyisen liittymäsi käytön heti kun siirto on suoritettu. Jos sinulla on määräaikainen sopimus kyseisen liittymän kanssa, saattaa sinun tarvita maksaa jäljellä olevat sopimusmaksut.

Miten voin maksaa liittymälaskuni?

Kun tilaat Telia Dot -liittymän sovelluksen kautta, syötät maksukorttisi tiedot, jolloin laskut maksetaan automaattisesti. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse itse seurata laskujen eräpäiviä. Jos maksu epäonnistuu jostakin syystä, saat asiasta muistutuksen sekä viestillä että sähköpostilla. Voit tarkistaa laskutusajankohdan sekä menneiden kuukausien laskutiedot suoraan sovelluksen Laskut-kohdasta.

Onko Telia Dot liittymän irtisanominen vaikeaa?

Irtisanominen on tehty helpoksi ja suoraviivaiseksi. Sovelluksessa voit navigoida 'Liittymien asetukset' ja sitten 'Sopimukset' -osioon löytääksesi toiminnon, jolla voit päättää liittymäsi. Kun irtisanot liittymäsi, nykyinen numerosi ei enää ole käytettävissäsi. Jos haluat pitää nykyisen numerosi, suorita numeronsiirto toiseen haluamaasi liittymään.

Liittymätarjoukset.fi
Logo