Parhaat älypuhelimet 2022

Parhaat älypuhelimet 2022

Viime vuonna näimme sarjan edistyneitä älypuhelimia, jotka asettivat uudet standardit sille, mitä vaadimme kännyköiltämme. Suuret nimet, kuten Apple, Samsung, Google ja OnePlus, loivat laitteita, jotka nousivat monissa ”parhaat puhelimet” listauksissa huipulle. Samaan aikaan muutkin valmistajat kuten HONOR, Motorola ja Xiaomi esittelivät kilpailukykyisiä malleja, jotka yhdistivät huipputason ominaisuudet kustannustehokkaaseen pakettiin.

Parhaat älypuhelimet

Vilkas toiminta on vallannut älypuhelinsektorin tänä vuonna. Uusia malleja on lanseerattu niin iPhonelta, Samsungilta, Honorilta, Motorolalta kuin OnePlusilta ja mukana on ollut upeita keksintöjä sekä uudistuksia. Kun harkitset uuden matkapuhelimen ostoa, on tärkeää tietää eri mallien uniikit piirteet ja toiminnot. Markkinoilla on nyt yhä enemmän 5G puhelimia, jonka ansiosta 5G puhelinliittymät ovat yhä suositumpia.

Mietitkö, onko nykyinen puhelimesi tarpeeksi nopea ja tehokas? Haluatko kuvata korkealaatuisia videoita ja ottaa tyylikkäitä kuvia? Puhelin voi olla sinulle paljon enemmän kuin vain käyttöesine – se saattaa toimia työkalunasi, viestintävälineenäsi, viihdekeskuksenasi tai luovuuden ilmaisunasi. Uusimmat puhelinmallit houkuttavat monia niiden ominaisuuksilla.

Älypuhelimen suorituskyky on nykyisin ennennäkemättömällä tasolla ja uuden laitteen hankinta voi tuoda lisäarvoa arkeesi. Netistä ostaminen helpottaa valintaprosessia ja säästää aikaasi. Olipa sitten kyse lahjasta tai työvälineestä, älypuhelin on monesti varma valinta. Etenkin, jos käytät puhelintasi intensiivisesti työtehtävissä, voi olla hyvä miettiä uudempaan malliin siirtymistä.

Vaikka iPhone pitää yhä kärkisijaa markkinoilla malleillaan kuten iPhone 14 ja iPhone 14 Pro, ei tule unohtaa Samsung Galaxy A-sarjaa, joka tarjoaa tyylikkyyttä ja kilpailukykyistä hintaa. Katso Liittymätarjoukset.fi tiimin suosittelemat huippupuhelimet alta. Mikäli tarkoitus on ostaa matkapuhelin, kannattaa samalla takistaa myös halvin liittymätarjous, joka voi hyvin olla tarpeisiisi sopiva 5G liittymä.

iPhone 14 ja iPhone 14 Pro

Apple on tuonut markkinoille iPhone 14 -tuoteperheen, johon kuuluu neljä uutta mallia: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro sekä iPhone 14 Pro Max. iPhone 14 korostaa erityisesti edistyksellistä kamerateknologiaa ja lisääntynyttä turvallisuutta. Tämä malli tarjoaa akullaan vaikuttavaa kestoa, sillä se mahdollistaa jopa 26 tunnin videoiden katselun yhdellä latauksella.

Jos olet valokuva- ja videoentusiasti, iPhone 14 Pro ja Pro Max tulevat olemaan mieleesi. Nämä mallit tarjoavat 48 MP:n kameran, tarkan resoluution ja erinomaisen kuvanlaadun, varmistaen vaikuttavat kuvat ja videot monissa eri valaistusolosuhteissa. Kuvista tulee eläväisiä ja videoista dynaamisia.

iPhone 14 tarjoaa nopean tiedostojen latausnopeuden sekä sulavan videoiden striimausmahdollisuuden 5G-verkossa. Lisäksi sen Super Retina XDR -näyttö varmistaa miellyttävän katseluelämyksen. Pelaajat arvostavat erityisesti iPhone 14 Pro:n ja Pro Max:n suorituskykyä, sillä niiden A16 Bionic -siru takaa peleille sulavan pelattavuuden ja huiman grafiikan.

Koko iPhone 14 -sarja on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestäväksi. Tämä näkyy erityisesti Ceramic Shield -näyttölasissa, joka on suunniteltu kestämään iskuja. Myös puhelimen teräsrunko on vedenkestävää laatua.

Samsung Galaxy S22

Samsungin tuore Galaxy S22 asettuu Android-puhelinten kärkeen erinomaisten yökuvien ja akun keston ansiosta. Kameraominaisuudet ovat erinomaiset, joten voit luottaa laadukkaisiin otoksiin, vaikka olosuhteet olisivat haastavat valaistuksen suhteen.

Takana sijaitsee kolme kameraa: ultralaajakulma, normaali laajakulma sekä telekamera 3-kertaisella optisella zoomilla. Tämän ansiosta voit kuvata niin laajoja maisemia kuin zoomata lähelle kaukaisia kohteita sekä ottaa selkeitä kuvia vähässä valossa. Puhelimen etupuolella sijaitseva selfie-kamera varmistaa, että jokainen otos itsestäsi on laadukas.

Erityiset hetket yöllä eivät jää enää tallentamatta. Galaxy S22:n suuripikselinen kamera nappaa valoa tehokkaasti, voittaen haastavimmatkin valaistusolosuhteet. Eikö yökuvaus olekin siitä hienoa, että voit ikuistaa mieleenpainuvimmat hetket riippumatta valaistuksesta? Galaxy S22:n Nightography-ominaisuus mahdollistaa tämän, antaen sinulle vapaat kädet luovuuden jakamiselle.

Mutta Galaxy S22 ei ole vain kameraihme. Sen sydämessä toimii 4 nm:n prosessoritekniikka, joka on nopein koskaan Galaxy-laitteissa. 120 Hz:n Infinity 0 -näyttö tarjoaa puolestaan kirkkaita ja tarkkoja kuvia missä tahansa tilanteessa.

Samsung Galaxy Z Fold4

Samsungin Galaxy Z Fold4 edustaa taitettavien puhelinten uutta sukupolvea, muuntuessaan laajaksi, tabletinomaiseksi näytöksi kuten avautuva teos. Auki ollessaan sen koko muistuttaa mini-tablettia, optimoiden työnteon ja samanaikaisen sovellusten käytön. Kätevästi taitettuna se sujahtaa helposti taskuun.

Z Fold4 on mestari moniajon hallinnassa. Sovellusten yhdistely App pair -toiminnolla on nopeaa ja ison näytön myötä sovelluksia on helppo tarkastella. Multi View -toiminto tekee esimerkiksi sähköpostien selailusta vaivatonta. Laitteen sydämenä sykkii tehokas prosessori, minkä ansiosta laite taipuu monipuolisiin työskentelytarpeisiin.

Galaxy Z Fold4 sisältää myös Samsungille tyypillisen Nightography-tekniikan, joka mahdollistaa kirkkaiden ja terävien otosten ikuistamisen vähävaloisissakin olosuhteissa. Z Fold4:n jakotila puolestaan tekee kuvien ja videoiden lähettämisestä kavereille tai sosiaaliseen mediaan entistä sujuvammaksi.

Samsung Galaxy A53

Samsungin Galaxy A-sarja tarjoaa tyylikkyyden ja suorituskyvyn yhdistelmän edulliseen hintaan. Erityisesti sosiaalisen median ystäville Galaxy A53 on houkutteleva vaihtoehto, sillä se mahdollistaa korkealaatuisen valokuvauksen ilman suurta investointia. Sen viisi kameraa varmistavat, että niin hämärät illat kuin aurinkoiset päivät ikuistuvat laadukkaasti. Lisäksi OIS-pääkamera optisella kuvanvakaimella varmistaa, että kuvat eivät säröile, vaikka valo-olosuhteet eivät olisi ideaalit.

Galaxy A53:n 6,5-tuumainen Super AMOLED Infinity-O-näyttö, jossa on 120 Hz:n virkistystaajuus, luo silkinpehmeän visuaalisen elämyksen olipa kyseessä sitten pelaaminen, videoiden katselu tai viestintä. Värit ovat kirkkaita ja liiketoiminnot sulavia.

Kun tämä yhdistetään tehokkaaseen prosessoriin, kestävään 5 000 mAh akkuun ja uusinta 5G-yhteyksiin, Galaxy A53 osoittautuu monipuoliseksi ja ajantasaiseksi laitteeksi, joka vastaa monenlaisiin käyttötarpeisiin.

Motorola Edge 30

Motorola Edge -linja esittelee huippulaadukkaita puhelimia, ja Edge 30 on yksi tämän sarjan kirkkaista tähdistä. Tämän tyylikkään ja keveän mallin ergonominen muotoilu istuu hyvin kädessä ja takaa käyttömukavuuden. Sen 6,5 tuuman AMOLED-näytössä Full HD+ -tarkkuus tarjoilee värikkäät ja teräväpiirtoiset kuvat, olitpa sitten katsomassa videoita tai uppoutunut peleihin. Lisäksi näytön 144 Hz:n virkistystaajuus varmistaa saumattoman pelielämyksen.

Kameraominaisuuksissa Motorola Edge 30 ei jää jälkeen edes huippumalli Edge 30 Pro:sta. Sen 50 megapikselin pääkamera, jossa on OV50A-sensori, tuottaa kirkkaat ja terävät kuvat. Optisen kuvanvakaimen ansiosta kuvat ovat selkeitä myös liikkeen aikana. Ultralaajakulmakamera puolestaan nappaa koko näkymän 118 asteen laajuudella, kun taas syvyyskamera mahdollistaa taidehenkiset otokset taustan ollessa sumea ja kohde terävänä etualalla.

Edge 30 on loistava valinta laadukkuuden etsijöille, jotka eivät halua maksaa liikaa. Laite on varustettu integroidulla sormenjälkitunnistimella ja uusimmalla Android 12 -järjestelmällä, tarjoten käyttäjälleen vaivatonta ja turvallista käyttöä.

Google Pixel 7

Google Pixel 7 on varustettu edistyksellisellä Google Tensor G2 -prosessorilla, joka vie puhelimen tehokkuuden aivan uusiin sfääreihin. Tämä prosessori optimoi akun käytön ja tarjoaa samalla sekä nopean että turvallisen käyttöympäristön, tehdäkseen mediasisällön kulutuksesta erittäin miellyttävää.

Kun puhutaan valokuvauksesta, Pixel 7 ei jätä toivomisen varaa. Google tekoälyn ja G2-prosessorin synergia mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa värit hehkuvat ja tarkkuus yltää jopa 4K-resoluutioon. Videokuvaajille Cinematic Blur -ominaisuus on erottuva piirre, tuoden mukaan ammattimaista syvyysterävyyttä – kohde on selkeästi fokusoitu, kun taas tausta on sulavasti sumennettu.

Turvallisuus on myös keskiössä Google Pixel 7:ssa, sillä laite saa viisi vuotta tietoturvapäivityksiä, mikä takaa mielenrauhan ja turvallisen käytön vuosiksi eteenpäin.

OnePlus 10T 5G

OnePlus 10T 5G on suunniteltu huippusuorituskykyä ja monikäyttöisyyttä varten. Laitteen moottorina toimii tehokas Snapdragon 8+ Gen 1 -prosessori ja kamerapuolella se yhdistelee 50, 8 ja 2 megapikselin sensoreita. 6,7 tuuman Fluid AMOLED FHD+ -näyttö takaa kuvien ja videoiden terävyyden, kun taas 120 Hz:n adaptiivinen virkistystaajuus varmistaa liikkeiden sulavuuden.

OnePlus 10T erottuu erityisesti pikalatauskyvyllään – akku täyttyy kymmenessä minuutissa. Laite osaa säätää virkistystaajuuttaan sen mukaan, mitä teet, optimoiden sekä akun että suorittimen käyttöä. Gorilla Glass 5 ja valmiiksi asennettu näytönsuoja lisäävät laitteen kestävyyttä ja suojaa.

Kuvausominaisuuksissaan OnePlus 10T ei tingi. Pääkameralla saat selkeät kuvat myös vähävaloisissa olosuhteissa. 119,9 asteen ultralaajakulmakamera yhdessä 10-kertaisen zoomin kanssa laajentaa kuvaushorisonttiasi. Makrokameran avulla voit keskittyä pienimpiin yksityiskohtiin ja saada ne taltioitua terävästi.

HONOR 70

HONOR 70 on yhdistelmä eleganttiutta ja suorituskykyä, määritellen uudelleen älypuhelimen käyttökokemuksen. Sen OLED-näyttö yhdessä pitkäkestoisella akulla varmistaa käytön sujuvuuden ja nautinnon. Sen erottuva 66 W:n HONOR SuperCharge -latausominaisuus tankkaa puhelimen akun jopa 70 %:iin vain 20 minuutissa, ja 4 800 mAh:n akku on optimoitu kestävyyteen ja energiatehokkuuteen.

Tämä malli varustautuu kaksoiskameralla: 54 megapikselin pääkamera yhdessä 50 megapikselin ultralaajakulmakameran kanssa, mahdollistaen erinomaisen kuvauslaadun joka tilanteessa. Olitpa sitten kuvaamassa 4K-videota, yksityiskohtaisia makrokuvia tai laajakulmaisia maisemia, HONOR 70 vastaa haasteeseen.

Pelaajien ja elokuvafanien iloksi, 6,67 tuuman OLED-näyttö, joka pystyy toistamaan miljardeja värejä, tarjoaa häikäisevän visuaalisen elämyksen. 120 Hz:n virkistystaajuus luo silkinpehmeän käyttökokemuksen, riippumatta siitä, pelasitko intensiivistä peliä, nautitko elokuvasta tai selaatko vain verkossa.

Liittymätarjoukset.fi
Logo