Yritysliittymät

Yritysliittymät nyt helposti ja edullisesti netistä

Ennen yritysliittymät sai hankittua ja kilpailutettua vain vierailemalla suoraan operaattorien myymälöissä. Tähän vierailuun jouduttiin varaamaan tietystin oma aikansa, jonka takia puhelinliittymät jäi monelta kilpailuttamatta.

Nykyään kaikki palvelut ovat kuitenkin onneksi siirtyneet yhä enemmän nettiin ja niin myös operaattorien palvelut.

Nyt niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin voi tilata helposti ja nopeasti puhelinliittymän tai kilpailuttaa yritysliittymät muutamassa minuutissa omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella kotoa tai työpaikalta käsin.

Vaikka yritysliittymät on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla netissä, voi ominaisuuksiltaan sopivan ja edullisen puhelinliittymän löytäminen tuntua aluksi vaikealta. Sen takia Liittymätarjoukset.fi palvelu on avattu.

Liittymätarjoukset.fi on käyttäjille täysin maksuton palvelu, joka listaa samalle sivustolle kaikki suosituimmat yritysliittymät kotimaisilta operaattoreilta. Näin sinun ei tarvitse kahlata jokaisen operaattorin verkkosivuja läpi.

Palvelussamme voit ilmaiseksi vertailla operaattoreita, heidän tarjoamia palveluja ja miettiä kaikessa rauhassa, minkä operaattorin palvelut ja puhelinliittymät ovat parhaat juuri sinun yritykselle.


Moi Mobiilin yritysliittymät lyhyesti:

Moi Mobiilin yritysliittymät yhdistää kaikkien yritysliittymiesi datan, puheen ja viestit yhteiseen pooliin. Yritykselle avataan siis vain yksi tili, johon voidaan lisätä yksi, kymmenen tai enimmillään jopa 200 liittymää. Tämä helpottaa liittymien hallintaa, sillä yhden tilin kautta voit hallinnoida helposti kaikkia liittymiä, lisätä tai sulkea palveluja.

Moi yritysliittymät toimii huippunopeassa DNA 4G-verkossa, joka peittää jo 99,6% suomalaisista ja toimii laajalti myös ulkomailla ympäri maailman.

Moi Mobiilin avoin hinnoittelu, liittymien hallinnoinnin helppous ja Suomen halvimmat hinnat yhdessä erinomaisen asiakaspalvelun kanssa tekevät Moista täydellisen yritysliittymän. Lue lisää ja tilaa omasi helposti netistä!

Katso tästä Moi Mobiilin puhelinliittymä valikoima -> Moi Mobiili puhelinliittymät

tilaa moi mobiili yritysliittymä


DNA yritysliittymät lyhyesti

DNA yritysliittymä valikoimassa on useita Business Rajaton liittymiä, joissa on rajattomasti dataa Suomessa sekä naapurimaissa Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Kotimaan lisäksi voit siis surffailla ja soitella rajattomasti myös lähinaapureiden rajojen sisällä kiinteällä hinnalla.

Business Rajaton – valikoimasta löytyy useampi paketti netin nopeuden ja EU-datapaketin koon mukaan. Halvin yritysliittymä on DNA Business Rajaton 4G 50M Suomi, jonka saa tällä hetkellä 23 euron kuukausihintaan.

Kallein yritysliittymä on DNA Business Rajaton 4G 300M, jonka saa nyt 36 euron kuukausihintaan. Kaikestaan eri kokoisia ja hintaisia paketteja on neljä, joten jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopiva yritysliittymä.

Katso tästä DNA puhelinliittymä valikoima -> DNA puhelinliittymät

tilaa DNA yritysliittymä


Elisan yritysliittymät lyhyesti

Elisan yritysliittymä valikoima on hieman kattavampi kuin DNA:lla. Heiltä löytyy yhteensä kuusi ominaisuuksiltaan erilaista vaihtoehtoa. Valikoimasta löytyy yritysliittymät siis pienille ja suurille yrityksille.

Elisan liittymillä puhut ja surffaat huoletta kotimaan hinnoilla lähes koko Euroopassa. Puhu, tekstaa ja nettaile rajoituksetta ilman määräaikaisuutta.

Yritysliittymistä viisi on 4G liittymiä ja yksi on uusi 5G liittymä, jolla on mahdollista päästä jopa 500-600 Mbit/s nopeuksiin 4G-verkossa. Arkipäivää 5G-verkoista tulee kuitenkin arviolta 2020-luvun alkupuolella.

Elisan liittymillä voit tekstata ja puhua rajoituksetta EU- ja ETA-maissa kotimaan hinnoilla. Dataa käytät liittymäkohtaisen käyttörajan puitteissa ilman lisämaksua.

Katso tästä Elisa Saunalahden puhelinliittymä valikoima -> Saunalahti puhelinliittymät

tilaa Elisa yritysliittymä


Usein kysyttyä yritysliittymistä

Miten yritysliittymä tilataan?

Palvelussamme voit tutustua Moi Mobiilin, Elisan ja DNA:n liittymävalikoimaan ja siirtyä tekemään tilauksen. Tilauksen tekeminen kunkin operaatorin verkkosivuilla on helppoa. Seuraamalla annettuja ohjeita on yritysliittymän tilaaminen on vaivatonta.

Mikä on halvin yritysliittymä?

Tähän on mahdoton sanoa vastausta. Halvin yritysliittymä voi olla mikä vain operaattoreista, sillä hintaan vaikuttaa aina myös yrityksen suuruus. Moi Mobiilia mainostetaan usein halvimmaksi vaihtoehdoksi yrityksille, joissa työskentelee 1-200 henkilöä.

Voinko pyytää yritysliittymästä tarjousta?

Yleisesti tarjousta ei erikseen pyydetä operaattoreilta. Esimerkiksi Moi Mobiilin verkkosivuilla on selkeä laskuri, jolla voit laskea arvioidun hinnan ennen tilauksen tekemistä.

Milloin yritysliittymän voi tilata?

Palvelumme kautta voit siirtyä tekemään tilauksen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Palvelumme on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin.

Kuinka usein yritysliittymä kannattaa kilpailuttaa?

Yritysliittymä kannattaa kilpailuttaa ainakin kerran vuodessa, kuten monet muutkin palvelut. Yhden puhelinliittymän kilpailuttaminen saattaa tuoda vuositasolla kymmenien tai jopa satojen eurojen säästöt mutta jos yrityksellä on esimerkiksi 200 liittymää käytössä, saattaa säästö olla jopa tuhansia euroja.

Yritysliittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti

Siinä missä kuluttajia kehoitetaan kilpailuttamaan puhelinliittymät kerran tai kaksi kertaa vuodessa myös yritysliittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti. Liittymätarjoukset.fi palvelun liittymävertailussa se on helppoa.

Kuluttajalla kilpailuttamisessa ei kulu aikaa usein kuin muutama minuutti mutta suurissa yrityksissä, joissa voi olla jopa satoja liittymiä kilpailuttaminen voi viedä aikaa jopa tunteja.

Kannattaa muistaa se, että vaikka kilpailuttaminen olisi aikaa vievää puuhaa, se voi tuoda vuodessa jopa satojen eurojen säästöt! Se on jo hyvä palkka muutaman tunnin työstä!

Ensimmäisenä yrityksen tulee kartoittaa oma tarpeensa mielellään mahdollisimman tarkasti, eli se kuinka monta liittymää, millaisia ominaisuuksia niissä tarvitaan ja käytetäänkö liittymää ulkomailla.

Monesti määrät lasketaan vähän sinne päin tyylisesti aivan liikaa yläkanttiin, jolloin yritys saattaa maksaa vuositasolla satoja euroja liikaa. Kymmenessä vuodessa tämä muutama satanen on jo tuhansia euroja!

Oli tarpeesi sitten mobiililaajakaista, puhelinliittymä ilman nettiä tai todella nopea 4G liittymä, löydät palvelustamme melko varmasti sopivan paketin!


Mistä halvin yritysliittymä?

Yksittäistä vastausta halvimmasta yritysliittymästä on lähes mahdotonta antaa, sillä toisen operaattorin halvin liittymä sisältää melko varmasti eri ominaisuuksia kuin toisen operaattorin.

Jokaiselta operaattorilta löytyy varmasti se halvin yritysliittymä, mutta mikä niistä on halvin sinun yritykselle selviää vain vertailemalla.

Mikäli kaikki yritysliittymät sisältäisivät täysin samat ominaisuudet, olisi vastaus helppo antaa.

Halvin yritysliittymä löytyy kuitenkin melko helposti, kun ensin kartoitat oman yrityksen tarpeen, jonka jälkeen on helppo vartailla eri operaattorien tuotteita.

Mikäli tarvitset yrityksellesi monta liittymää, kannattaa vilkaista ensin Moi Mobiilin liittymävalikoima, mutta jos tarvitset vain yhden tai muutaman liittymän, suosittelemme vilkaisemaan DNA:n ja Elisan yritysliittymät.


Miten DNA:n yritysliittymä tilataan?

Yritysliittymän tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti DNA:n verkkokaupassa. Verkkokaupasta saat yrityksellesi kätevästi tilattua myös kaikki muut laitteet, kuten puhelimet, tietokoneet, läppärit, tabletit, mokkulat yms.

Helpoiten pääset DNA:n verkkokauppaan painikkeesta ”Lue lisää ja tilaa DNA yritysliittymä”.

Verkkauppaan on koottu kaikki yritysliittymät, joista voit valita sopivimman vaihtoehdon.

Tutustu ja tilaa napista saat lisätietoa liittymästä, kuten kenelle pakettia suositellaan.

Sopivan yritysliittymän löytyessä, täytä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen.

Muista tarkistaa vielä lopuksi täyttämäsi tiedot virheettömiksi.

Muutaman minuutin kuluttua tilauksen lähettämisestä saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Miten Elisan yritysliittymä tilataan?

Elisan yritysliittymän tilaaminen tapahtuu muutamassa minuutissa operaattorin verkkosivuilta, jonne siirryt automaattisesti klikkaamalla painikkeesta ”Lue lisää ja tilaa Elisa yritysliittymä”.

Operaattorin verkkosivuilla on selkeästi esillä kaikki yritysliittymät, joihin kannattaa tutustua tarkemmin.

Siirrä yrityksellesi sopivin yritysliittymä ostokoriin ja valitse liittymien lukumäärä.

Jatka eteenpäin kassalle ja täytä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen.

Tarkista lopuksi huolellisesti täyttämäsi tiedot ja lähetä tilaus.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on onnistuneesti vastaanotettu.

Miten Moi yritysliittymä tilataan?

Moi Mobiilin yritysliittymän tilaaminen on helppoa ja se vie aikaa vain muutaman minuutin.

Klikkaamalla kohdasta ”Lue lisää ja tilaa Moi yritysliittymä” siirryt automaattisesti Moin verkkosivuille.

Ensin valitset kuinka monta simmiä tarvitset väliltä 1-200 kpl.

Arvioi seuraavaksi kuinka paljon gigatavuja, viestejä ja puheluminuutteja kukin simmi kuluttaa kuukaudessa.

Moi Mobiilin helppokäyttöisessä yritysMoi-tilinhallinnassa voit muokata määriä milloin vain.

Seuraavaksi näet liittymien yhteishinnan ja sen mitä hinta sisältää.

Täytä vielä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen ja lähetä tilaus.

Tilausvahvistuksen saat muutamassa minuutissa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Miksi valita DNA yritysliittymä?

Business Rajaton -liittymillä surffaat huoletta Pohjolassa, Baltiassa ja EU-alueella.

Aina edulliset hinnat ja rahanarvoiset edut.

Puhelinliittymäasiakkaana saat valikoituja laitteita tarjoushintaan.

Nettikaupassa ilmainen toimitus ja palautus.

Hyvä valikoima yritysliittymiä.

Kaikki yrityksen laitteet samasta paikasta.

DNA:n huippunopea 4G-verkko kattaa jo yli 99% suomalaisista.

Miksi valita Elisan yritysliittymä?

Suuri valikoima yritysliittymiä.

Luotettava, kattava ja nopea 4G-verkko takaa erinomaisen kuuluvuuden.

Ei määräaikaisuutta eikä sitoutumispakkoa.

Yritysliittymissä rajaton data ja hurjasti puhetta.

Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu.

Huoletonta ulkomaan käyttöä.

Miksi valita Moi yritysliittymä?

Kotimainen luotettava yritys.

Selkeä, edullinen, läpinäkyvä hinnoittelu ja ei ikäviä piilokuluja.

Yrityksen yhteinen puhe- ja datapaketti säästää selvää rahaa.

Kattava ja huippunopea 4G verkko, joka peittää 99,6% suomalaisista.

Ei vaadi sitoutumista.

Skaalautuu jokaisen yrityksen tarpeisiin.

Liittymän tilaaminen onnistuu helposti netistä.

Mikä yritysliittymä on minulle sopivin?

Yrityksellesi sopivin ja halvin yritysliittymä löytyy helposti vertailemalla eri operaattoreiden palveluja ja ominaisuuksia.

Palvelussamme voit vertailla kolmen suuren operaattorin paketteja, kuten Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden ja DNA:n. Tällä sivulla kerromme lyhyesti jokaisesta operaattorista ja heidän yritysliittymistä.

Monessa tapauksessa yrityksen koko kertoo jo hieman suuntaa siitä, minkä operaattorin palvelut sopivat parhaiten yrityksellesi.

Moi Mobiili on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Heidän kautta saat 1-200 sim-korttia, jotka kasvattavat yhteistä pottia. Moi on helppokäyttöinen, edullinen ja hyvällä asiakaspalvelulla varustettu operaattori.

DNA:lla on useampi Business Rajaton liittymä yrityksille, jotka tarjoavat rajattoman datan käytön Suomessa ja naapurimaissa Virossa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa ja Latviassa. DNA on hyvä vaihtoehto reissaavalle yrittäjälle.

Elisan yritysliittymä valikoima on lähes yhtä kattava kuin DNA:lla. Hinnoittelultaan molemmilla on lähes saman hintaiset yrityspaketit. Elisa tarjoaa yritysliittymät niin suurille kuin pienillekkin yrityksille.