Tietoa meistä

Liittymätarjoukset.fi

Liittymätarjoukset.fi on kotimainen puhelinliittymien vertailupalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2018 lähtien.

Sivustomme valikoima kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä löydät meiltä kaikki Moi liittymät, Elisa liittymät, Telia liittymät ja DNA liittymät ja parhaat liittymätarjoukset. Kaikki suomessa toimivat operaattorit ovat tervetulleita palvelumme valikoimaan.

Päivitämme sivustoamme joka viikko, jotta se olisi käyttäjille mahdollisimman helppokäyttöinen, selkeä, nopea ja antaisi aina ajankohtaisimman tiedon operaattoreista sekä heidän tarjoamistaan tuotteista.

Tarkoituksemme on olla täysin puolueeton ja maksuton apu käyttäjille puhelinliittymien ja operaattorien vertailussa.

Liittymätarjoukset.fi ei itse myy sivustolla olevia tuotteita, vaan pyrkii esittelemään operaattorien liittymävalikoimaa ja muita tuotteita sekä kertomaan kuluttajille parhaista tarjouksista.

Varsinainen ostotapahtuma tapahtuu aina operaattorien omilla verkkosivuilla, joista tulevat myös kaikkien tuotteiden tärkeimmät tiedot, kuten hinta ja muut tuotetiedot.

Mitä me teemme?

Suomen liittymämarkkinoilla toimii useita suuria ja pieniä operaattoreita, kuten esimerkiksi Moi Mobiili, DNA, Telia, Elisa Saunalahti, Aina ja Globetel. Heidän välinen kilpailu uusista asiakkaista on tänä päivänä erittäin kovaa.

Heistä jokainen pyrkii saamaa mahdollisimman paljon uusia käyttäjiä omille liittymäpaketeilleen.

Liittymätarjonta kasvaa jatkuvasti ja operaattorit myyvät omia tuotteitaan mm: verkkokaupoissa, kivijalkaliikkeissä, kaupoissa, messuilla, ostoskeskuksissa ja muissa suurissa tapahtumissa.

Mikäli kuluttaja haluaa vertailla eri operaattoreita ja heidän tarjoamiaan tuotteita, tulee heidän selata jokainen verkkokauppa läpi ja etsiä liittymiä kymmeniltä eri verkkosivuilta.

Tämän takia Liittymätarjoukset.fi palvelu on perustettu.

Sivuiltamme löydät usean suuren operaattorin parhaat puhelinliittymä tarjoukset, jonka ansiosta säästät runsaasti aikaa ja rahaa. Palvelumme liittymätaulukosta voit helposti ja nopeasti vertailla eri operaattorien tarjoamia paketteja.

Monipuolisen liittymävalikoiman lisäksi löydät sivuiltamme jokaisen operaattorin esittelyn lisäksi myös paljon muuta tärkeää tietoa, jonka perusteella on helpompi tehdä ostopäätös.

Me emme suosittele kuluttajille mitään tiettyä operaattoria tai liittymäpakettia, vaan annamme kuluttajan rauhassa vertailla eri tuotteita ja operaattoreita maksuttoman palvelumme avulla.

Palvelumme yhteystiedot:

Liittymätarjoukset.fi

63300 Alavus

Suomi – Finland

Asiakaspalvelu: Yhteydenottolomake

Asiakaspalvelu palvelee: Ma – Pe klo: 8.00 – 16.00.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella:

    Hyväksyn tämän sivuston tietojen käsittelyn. Lue lisää: Tietosuojaseloste / Käyttöehdot

    Liittymätarjoukset.fi
    Logo