Telia Rajaton 5G 450M 32,99€/kk

Telia Rajaton 5G 450M liittymä – Tutustu ja tarkista vaihtoehdot

Telia Rajaton 5G 450M on suorituskyvyltään kärkisijalla Telian liittymävalikoimassa. Sen avulla voit nauttia rajattomasta puhelujen ja tekstiviestien lähettämisestä sekä 450 Mbit/s:n nopeudella toimivasta netistä. Tämä puhelinliittymä mahdollistaa huolettoman nettisurffailun, suoratoistopalveluiden käytön ja suurten tiedostojen lähettämisen. Voit hyödyntää liittymän 5G-verkkoyhteyttä niin kotimaassa kuin Pohjoismaissa ja Baltian maissa ilman rajoituksia. Lisäksi tarjolla on 41 Gt:n suuruinen datapaketti, jota voit käyttää kuukausittain EU- ja ETA-maissa. Puhelinliittymän voit nyt saada erikoishintaan 32,99 €/kk kahden vuoden ajan, minkä jälkeen hinta nousee 44,99 €/kk. Huomioithan, että liittymän avaamisesta veloitetaan 7,99 € ensimmäisessä laskussa.

[adservice-comparison-feed feed=kaikkiliittymat2]

Rajaton puheaika, viestit ja huippunopea 5G nettiä

Telia Rajaton 5G 450M -liittymä on huippunopea ja kattava nettiliittymä sinulle, joka haluat saada eniten irti mobiililaitteestasi. 5G liittymä tarjoaa rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja netin käyttöä, jossa voit hyödyntää 450 Mbit/s nopeudella toimivaa nettiä. Se on suunniteltu vastaamaan nykypäivän nopeatempoisen ja digitaalisen elämäntyylin vaatimuksiin, jossa vaaditaan suuria datakapasiteetteja ja huippunopeaa yhteyttä.

Nauti liittymän tuomasta vapaudesta niin kotimaassa kuin matkoillasi. Tämä mobiililaajakaista tarjoaa rajattoman netin käytön paitsi kotimaassa, myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Nämä ovat suuria etuja etenkin niille, jotka matkustavat säännöllisesti näihin maihin. Liittymän huippunopea 5G-yhteys varmistaa, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen laitteestasi, olitpa sitten kotona, töissä tai liikkeellä.

Telia Rajaton 5G 450M -liittymän kiinteä kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit Suomessa sekä Suomesta muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan. Tämä tarkoittaa, että voit soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ylimääräisistä kustannuksista. Lisäksi, kun olet EU/ETA-maissa, voit soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä toiseen EU/ETA-maahan ilman lisäkustannuksia.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yritys- ja palvelunumerot sekä muihin maihin lähetetyt tekstiviestit ja Suomesta ulkomaille soitettavat puhelut eivät sisälly kuukausimaksuun. Nämä maksut määräytyvät palveluntarjoajan hinnaston mukaan, ja yritys- ja palvelunumeroihin soittaessa lisätään Telian matkapuhelinmaksu.

Liittymälläsi voit soittaa Wifi-puheluita Wifi-verkossa, mikä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun olet ulkomailla. Wifi-puhelut laskutetaan aina kotimaan puheluhinnaston mukaan. Esimerkiksi, jos soitat Wifi-puhelun Havaijilta, se maksaa saman verran kuin kotimaan puhelu. Suomesta ulkomaille soitettavat puhelut veloitetaan aina erillisen hinnaston mukaisesti.

Käyttö EU/ETA-alueella

Liittymä tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia kotimaan puhelu- ja tekstiviestihinnoista EU/ETA-alueella. Sen lisäksi voit hyödyntää nettiyhteyttä datapakettiisi sisältyvän datamäärän verran. Kun olet kuluttanut datasi rajan EU/ETA-maissa, voit silti jatkaa netin käyttöä tavallisella nopeudella hinnalla 1 €/päivä aina 1 Gt saakka. Tämän jälkeen nettiyhteytesi nopeus pienenee 128 kbit/s:iin loppupäivän ajaksi, mutta sinulla on yhä mahdollisuus käyttää nettiä ilman rajoituksia.

Laajenna näkymiäsi ja hyödynnä joustavaa 4G-verkkoa, joka on käytettävissäsi jo lähes 50 maassa. Muistathan kuitenkin tarkistaa kohdemaan hinnaston ennen liittymäsi käyttöä matkan aikana.

Käyttö Pohjolassa ja Baltiassa

Telia Rajaton 5G 450M -liittymä tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia samanlaisista puhelu- ja tekstiviestikuluista Pohjoismaissa ja Baltiassa kuin mitä heillä olisi kotimaassaan. Tämän lisäksi liittymä mahdollistaa joko rajoittamattoman tai rajoitetun internetin käytön, joka määrittyy valitsemasi datapaketin mukaan.

Vaihtoehto muoviselle sim-kortille

Telia Rajaton 5G 450M -liittymä on saatavilla myös eSIM-muodossa. Uudet asiakkaat voivat valita perinteisen fyysisen SIM-kortin sijasta digitaalisen eSIM-version, kun he tekevät kirjautumisen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jos olet jo valmiiksi Telian asiakas ja haluaisit päivittää nykyisen liittymäsi eSIMiin, voit tehdä sen asiakaspalvelun kautta tai vierailemalla lähimmässä Telia Kaupassa. Ennen kuin päätät siirtyä eSIMiin, varmista kuitenkin, että käyttämäsi matkapuhelin on yhteensopiva eSIM-teknologian kanssa.

Ilmainen mobiilivarmenne

Telia Rajaton 5G 450M -liittymällä voit hyödyntää mobiilivarmennetta lisämaksutta. Mobiilivarmenne toimii digitaalisena tunnistautumismenetelmänä, joka on linkitetty SIM-korttiisi. Tämä tarkoittaa, että voit todistaa henkilöllisyytesi monissa nettipalveluissa, verkkokaupoissa sekä verkkopankeissa ilman perinteistä verkkopankkitunnistusta – kaikki tämä tehden turvallisuudesta tinkimättä ja sujuvasti. Telian liittymiin voit lisätä mobiilivarmenteen ilman lisämaksuja.

Telian asiakasedut

Telia on arvostettu toimija, joka houkuttelee uusia asiakkaita erinomaisilla tarjouksilla. Nämä saattavat sisältää merkittäviä alennuksia liittymien hinnoista yleensä 12-24 kuukauden ajaksi. Liittymän tilaajana voit myös saada kolmen kuukauden ilmaisen katseluoikeuden suoratoistopalveluun sekä lahjakortin, jonka arvo vaihtelee 30-50 euron välillä. Mutta tarjoukset eivät lopu tähän, sillä voit odottaa vielä lisää mahtavia etuja ja tarjouksia.

Telia toisinaan tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi matkapuhelimia alennetulla hinnalla ja elektronisia laitteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Joitakin näistä tarjouksista on saatavilla ainoastaan Telian omien sovellusten kautta, joten on hyvä pitää silmällä näitä tilaisuuksia.

Hyödynny Telia Rajaton 5G 450M liittymätarjous ja säästä puhelinlaskuissa

Haluatko kokea todellisen rajattomuuden ja huippunopeat yhteydet puhelimellasi? Nyt on oikea hetki hyödyntää Telia Rajaton 5G 450M liittymätarjous, joka tarjoaa merkittäviä säästöjä puhelinlaskuissasi.

Telia Rajaton 5G 450M on markkinoiden edelläkävijä, tarjoten rajattoman määrän puheluita, tekstiviestejä sekä nopean 450 Mbit/s nettiyhteyden. Tarjous antaa sinulle mahdollisuuden surffata internetissä täysin huoletta, katsoa suoratoistopalveluja ja lähettää suuria tiedostoja ilman ongelmia. 5G-verkon ansiosta yhteytesi on nopea ja luotettava.

Parasta tässä tarjouksessa on sen taloudellisuus. Kun hyödynnät tarjouksen, saat nauttia täysin rajattomasta liittymästä erittäin edulliseen hintaan. Tarjoushinta on voimassa 24 kuukautta, jonka jälkeen liittymän hinta palautuu normaaliksi. Näin ollen voit säästää huomattavasti puhelinlaskuissasi.

Lisäksi tarjoukseen kuuluu myös suuri 41 Gt datapaketti, jota voit käyttää EU- ja ETA-maissa kuukaudessa. Tämä mahdollistaa internetin käytön myös ulkomailla ilman lisämaksuja.

Tämä liittymätarjous on siis erinomainen tapa säästää rahaa samalla kun nautit huippunopeista nettiyhteyksistä, rajattomista puheluista ja tekstiviesteistä sekä monipuolisesta viihdetarjonnasta. Joten miksi et hyödyntäisi Telia Rajaton 5G 450M -liittymätarjousta jo tänään ja aloittaisi säästämistä puhelinlaskuissasi?

Telia Rajaton 5G 450M kokemuksia

Telia Rajaton 5G 450M -liittymä on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Erityisesti huippunopea 450 Mbit/s 5G-nettiyhteys on ollut kiitoksen aiheena. Asiakkaat ovat kommentoineet, kuinka nopeus ja luotettavuus ovat todella parantaneet heidän internetin käyttökokemustaan, mahdollistaen sujuvan suoratoistopalveluiden käytön, nopeat lataukset ja häiriöttömän netin selailun.

Asiakkaat ovat myös arvostaneet liittymän ”rajattomuutta”. Rajattomat puhelut ja tekstiviestit ovat tuoneet huolettomuutta, sillä ei tarvitse miettiä kuinka paljon puheluita tai viestejä on lähettänyt kuukauden aikana. Erityisesti perheet ja paljon puheluita työssään käyttävät asiakkaat ovat pitäneet tästä ominaisuudesta.

Monet asiakkaat ovat myös kiitelleet liittymän kansainvälistä käytettävyyttä. 41 Gt datapaketti EU- ja ETA-maissa kuukaudessa on ollut suuri plussa niille, jotka matkustavat paljon. Tämä on mahdollistanut netin käytön ulkomailla ilman lisämaksuja tai yllättäviä laskuja.

Liittymän asiakkaat ovat myös kertoneet arvostavansa Telian asiakaspalvelua. Apua on ollut saatavilla nopeasti ja asiantuntevasti, olipa kyse sitten teknisistä ongelmista tai liittymävaihtoehtojen vertailusta.

Kaiken kaikkiaan Telia Rajaton 5G 450M -liittymä on saanut paljon positiivisia arvosteluja käyttäjiltään. Se tarjoaa luotettavuutta, nopeutta ja rajattomuutta, joka vastaa modernin puhelinkäyttäjän tarpeita.

Liittymätarjoukset.fi
Logo