Puhelinliittymä ilman nettiä

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä helposti netistä

Tarvitsetko aivan tavallisen puhelinliittymän, jossa ei ole ollenkaan datapakettia?

Vai kuuluuko nykyiseen liittymääsi nopea netti, jota et kuitenkaan tarvitse?

Mikäli et selaa puhelimella milloinkaan nettiä, ei siitä silloin kannata turhaan maksaakaan.

Palvelumme auttaa löytämään sopivan paketin listaamalla taulukkoon puhelinliittymät ilman nettiä.

Vaihtamalla puhelinliittymäsi edullisempaan, voit säästää vuositasolla kymmeniä ellet jopa satoja euroja.

Valitse vertailutaulukosta puhelinliittymä ilman nettiä

Usein kysytyt kysymykset

Miltä operaattoreilta saan puhelinliittymän ilman nettiä?

Palvelustamme löydät kaikki Telian, Moi Mobiilin, DNA:n ja Elisa Saunalahden liittymätarjoukset listattuna. Liittymä ilman internettiä löytyy näistä vaihtoehdoista vain DNA:lta ja Saunalahdelta. Molemmilla on valikoimassaan vain yksi liittymä ilman datapakettia.

Onko puhelinliittymä ilman nettiä halvin vaihtoehto?

Liittymä ilman datapaketti on melko varmasti kuukausimaksultaan halvin vaihtoehto. Yleensä liittymä ilman datapakettia hinnoitellaan kulutuksen mukaan, joten jos puheluminuutteja ja tekstiviestejä käyttää paljon saattaa liittymän lasku kasvaa yllättävän suureksi.

Kannattaako hankkia puhelinliittymä ilman nettiä?

Puhelinliittymä ilman datapakettia ei välttämättä ole halvempi kuin datapaketilla varustettu liittymä. Mikäli et kuitenkaan tarvitse ikinä internettiä puhelimessa, ei sitä kannata hankkia.

Voinko tilata liittymän ilman nettiä?

Kyllä voit tilata puhelinliittymän myös ilman internettiä. Suurin osa operaattoreista on kuitenkin viime vuosien aikana poistanut valikoimastaan kaikki puhelinliittymät, jotka ei sisällä datapakettia. Liittymävalikoimastamme löytyy kuitenkin vielä muutama liittymä ilman nettiä.

Millä operaattorilla on halvin puhelinliittymä ilman nettiä?

Voit tarkistaa ajankohtaiset puhelinliittymä tarjoukset helposti palvelumme vertailutaulukosta. Halvin puhelinliittymä ilman nettiä on kuitenkin löytynyt jo pitkään Saunalahdelta ja DNA:lta. Saunalahti tarkka puhe liittymä ei sisällä nettiä, maksat puheluista ja tekstiviesteistä käytön mukaan 0,069e/min/kpl. Liittymän avausmaksu on 3,90 euroa ja kuukausimaksu 4,90 euroa. DNA puhe liittymä ei sisällä datapakettia, maksat puheluista ja tekstiviesteistä käytön mukaan 0,07e/min/kpl. Liittymän avausmaksu on 3,90 euroa ja kuukausimaksu 4,90 euroa.

Miksi hankkia puhelinliittymä ilman nettiä?

Puhelinliittymä ilman nettiyhteyttä saattaa kuulostaa monen mielestä aluksi vanhanaikaiselta, sillä mobiililaajakaistat ovat tuntuneet vallanneen liittymämarkkinat.

Todellisuudessa varsinkin vanhemmat ihmiset käyttävät vielä vanhoja puhelimia, joilla ei pysty selaamaan nettiä.

Monilla ihmisillä on myös toisena puhelimena halpa työpuhelin, jota käytetään ainoastaan puheluihin vastaamiseen, soittamiseen ja silloin tällöin myös perinteisten tekstiviestien lähettämiseen.

Näissä tapauksissa puhelinliittymä ilman nettiä on siis huomattavasti järkevämpi hankinta kuin huippunopea 4G liittymä rajattomalla datalla.

Nykyään operaattorit mainostavat toinen toistaan nopeampia, suurempia ja monipuolisempia liittymiä, joissa kilpaillaan netin nopeudella ja datan määrällä, mutta silti markkinoilla on edelleen useampi puhelinliittymä, jossa ei ole ollenkaan internet yhteyttä.

Osa suurista operaattoreista näyttäisi kuitenkin luopuneen viime vuosien aikana kokonaan netittiömistä liittymäpaketeista, kuten esimerkiksi Telialta ei löydy tällä hetkellä ollenkaan kiinteähintaista liittymää, joka ei sisältäisi datapakettia.

Mikäli tarpeesi on puhelinliittymä ilman nettiä, kannattaa vilkaista kaikki:

Moi Mobiili puhelinliittymät

DNA puhelinliittymät

Saunalahti puhelinliittymät

Mikäli tarpeesi on kuitenkin halvin puhelinliittymä netillä, suosittelemme katsomaan kaikki Telia puhelinliittymät.

Tutustu Elisa Saunalahti Huoleton Puhe -liittymään, joka maksaa 19,90 euroa kuukaudessa, eikä sisällä lainkaan nettiyhteyttä.

Toinen puhelinliittymä ilman nettiä on Elisa Saunalahti Puhe, joka maksaa vain 4,90 euroa kuukaudessa.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä

Vaikka monet suuret operaattorit ovat alkaneet jostain syystä karsimaan valikoimastaan netittömiä puhelinliittymiä, mutta näyttäisi niitä vielä onneksi olevan jokunen markkinoilla.

Ensimmäistä vaihtoehtoa ei kannata suoraan valita, vaan puhelinliittymä ilman nettiä kannattaa aina kilpailuttaa samoin kuin muutkin liittymät, sillä näissäkin liittymätyypeissä on paljon eroja.

Netittömiä puhelinliittymiä on nimittäin kahta erilaista vaihtoehtoa, kuten rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä sisältävä paketti kiinteään kuukausihintaan sekä käytön mukaan laskutettava paketti, jossa hinta koostuu puhutuista minuuteista ja lähetetyistä tekstiviesteistä.

Jos käytät puhelinta vain harvoin, ei sinun kannata ostaa puhelinliittymää, joka on varustettu rajattomalla puheella ja tekstiviestillä.

Halvempi vaihtoehto on ostaa puhelinliittymä ilman nettiä, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan.

Mikäli taas puhut päivittäin puhelimessa esimerkiksi työn takia, suosittelemme valitsemaan liittymä rajattomalla puheella.

Voi olla että tulevaisuudessa kaikki netittömät puhelinliittymät poistuvat markkinoilta, jolloin kaikkien tulee hankkia nettiliittymä vaikka ei pystyisi vanhalla ns ”karvalakkimallilla” nettiä selaamaan.

Uskomme kuitenkin, että ne eivät ole silloin sen kalliimpia kuin nyt puhelinliittymät ilman nettiä.

Halvin liittymä ilman nettiä voi olla myös Prepaid liittymä

Jos tarpeesi on halvin puhelinliittymä ilman datapakettia, kannattaa miettiä olisiko Prepaid liittymä oikea valinta?

Markkinoilla on nimittäin tällä hetkellä monta Prepaid liittymää, jotka eivät sisällä lainkaan internettiä.

Prepaid liittymä eroaa tavallisesta liitymästä siten, ettei siinä ole lainkaan kuukausimaksua, vaan kaikki maksetaan etukäteen. Mikäli et käytä puheminuutteja tai lähetä tekstiviestejä, ei sinulle kerry mitään maksettavaa.

Vähän puhelinta käyttävälle Prepaid-liittymä ilman nettiyhteyttä saattaa olla jopa halvin vaihtoehto, mutta vain puhelinliittymä vertailu kertoo sen, mikä on sillä hetkellä edullisin paketti.

Prepaid-liittymä on kätevä tapa rajata puhelimen käyttöä ja siksi se onkin erinomainen puhelinliittymä lapselle ensimmäiseksi liittymäksi.

Osa prepaid-liittymistä saattaa sisältää nykyään myös nettipaketin, mutta yleisesti halvimmat puhelinliittymät eivät sisällä datapakettia.

Mikäli tuntuu siltä, että prepaid-liittymä on sinulle sopivin vaihtoehto, löydät sivuiltamme kaikkien operaattorien puhelinliittymät ilman nettiä. Lisäksi voit kysyä lisätietoa prepaid-paketeista useilta kioskeilta ja kaupoista.

Puhelinliittymä ilman nettiä vähäiseen käyttöön

Monet ihmiset tarvitsevat puhelimessa päivittäin nettiä niin töissä kuin vapaa-ajalla, mutta kaikki sitä ei kuitenkaan tarvitse tai edes halua.

Operaattorit karsivat jakuvasti täysin netittömiä liittymiä ja tänä päivänä täysin ilman nettiä olevia liittymiä on todella vähän. Puhelimen vähäisen käyttäjän kannattaakin ottaa vertailuun mukaan kaikki halvimmat puhelinliittymät.

Osa paketeista saattaa sisältää myös hitaan netin, mutta se on melko varmasti halvimmissa paketeissa niin hidas ettei sitä kannata edes laskea miksikään.

Mikäli vertaillaan maltilliselle käyttäjälle halpa puhelinliittymä ilman nettiä, ei valinnanvaraa hirveästi ole.

1.) Elisa Saunalahti Tarkka Puhe liittymä ilman nettiä on hyvä perusliittymä puhelimen vähäiselle käyttäjälle. Liittymän avausmaksu on vain 3,90 euroa ja kuukausihinta 4,90 euroa. Puheluista veloitetaan 6,9 senttiä minuutilta ja tekstiviesteistä samoin 6,9 senttiä kappaleelta.

2.) DNA Puhe puhelinliittymä ilman internettiä on toinen varteenotettava vaihtoehto puhelimen maltilliselle käyttäjälle. Liittymän avausmaksu on sama kuin Elisalla 3,90 euroa ja kuukausihinta 4,90 euroa. Puheluista veloitetaan käytön mukaan 7 senttiä minuutilta ja tekstiviesteistä samoin 7 senttiä kappaleelta. Puhelut ja viestit maksavat siis sentin enemmän Elisalla.

Olisiko Elisan tai DNA:n puhelinliittymä ilman dataa sopiva sinun käyttöösi? Vilkaise ennen päätöstä vielä yllä olevasta liittymävertailusta muut vaihtoehdot läpi ja valitse niitä paras liittymä.