Halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä jopa alle minuutissa

Milloin viimeksi olet tarkistanut sen, maksatko nykyisestä puhelinliittymästäsi ylihintaa?

Tiesithän, että puhelinliittymä suositellaan kilpailuttamaan vähintään kerran vuodessa?

Mikäli liittymävertailusta on kulunut aikaa yli vuosi, maksat melko varmasti liittymästäsi liikaa.

Alla olevasta listasta löydät tämän hetken parhaat liittymätarjoukset muutamassa minuutissa.

Sivustomme on käyttäjille maksuton ja siksi halvin puhelinliittymä kannattaa tarkistaa säännöllisesti.

Halvin puhelinliittymä löytyy nopeasti vertailutaulukostamme

Usein kysyttyä halvimmista puhelinliittymistä

Millä operaattorilla on halvin puhelinliittymä?

Jokaisella operaattorilla on suuri valikoima ominaisuuksiltaan erilaisia ja eri hintaisia paketteja. Liittymävalikoima myös vaihtuu melko usein, joten kannattaa tarkistaa ajankohtaiset liittymätarjoukset säännöllisesti. Palvelumme vertailutaulukosta voit tarkistaa sen, onko halvimman puhelinliittymän tarjoaja tällä hetkellä Moi Mobiili, DNA, Telia vai Elisa Saunalahti. Vertailutaulukosta löydät halvimman liittymän muutamassa minuutissa.

Mistä tiedän onko minulla halvin puhelinliittymä?

Voit tarkistaa asian muutamassa minuutissa vertailemalla nykyistä liittymääsi palvelumme vertailutaulukon paketteihin. Selkeän vertailutaulukomme ansiosta tarkistat asian helposti ja nopeasti. Mikäli nykyinen liittymäsi ei ole kulutukseesi halvin vaihtoehto, voit tilata uuden paketin helposti netistä.

Mikä on halvin puhelinliittymä minulle?

Halvin liittymä vastaa yksinkertaisesti kulutustasi mahdollisimman pieneen hintaan. Mikäli hoidat lähes kaikki asiat puhelimella netissä, on rajaton nettiliittymä varmasti halvin liittymä. Jos käytät nettiä vain vähän puhelimella, valitse kulutuksen mukaan laskutettava vaihtoehto. Sama kaava pätee myös puheluihin ja perinteisiin tekstiviesteihin. Valitse oman käytön perusteella edullisempi vaihtoehto, eli käytön mukaan laskutettava tai rajaton vaihtoehto. Mikäli et ole täysin varma määristä, tarkista uusimmasta puhelinlaskusta käytetyt puheluminuutit, tekstiviestit ja kekimääräinen tiedonsiirto.

Kannattaako valita halvin puhelinliittymä?

Ei kannata. Emme suosittele valitsemaan liittymää vain hinnan perusteella. Etsi vertaulitaulukostamme halvin liittymä, joka vastaa myös parhaiten tarpeitasi. Jos et ole varma mitä ominaisuuksia tarvitset, tutustu puhelinlaskuusi, jossa on eritelty käytetyt puheluminuutit, tekstiviestit ja datan määrä.

Mikä on edullisin puhelinliittymä tällä hetkellä?

Halvin liittymä on tällä hetkellä tavallinen DNA-puhe liittymä, jonka hinta on vain 4,90 euroa kuukausi. Puhelut ja tekstiviestit käytön mukaan kotimaassa ja koko EU/ETA-alueella 0,07 € / min / kpl. Liittymän avausmaksu 3,90 euroa. Ei tiedonsiirto-ominaisuutta.

Mistä puhelinliittymän hinta koostuu?

Mikäli tarkoitus on etsiä halvin puhelinliittymä on hyvä ensin miettiä mistä liittymien hinnat yleensä koostuvat.

Yhä useampi henkilö ei nimittäin osaa vastata kysymykseen, kuinka paljon he maksavat nykyisestä liittymästä ja mistä tämä hinta tarkalleen koostuu.

On hyvä olla kartalla siitä, kuinka paljon liittymien erilaiset ominaisuudet maksavat, silloin tietää oman tarpeen ja puhelinliittymän kilpailuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa.

Yleisesti puhelinliittymän hinta koostuu liittymän avaamisesta, kuukausittaisesta kiinteästä maksusta ja puheesta sekä tekstiviesteistä.

Liittymän avausmaksuissa ei ole suurta eroa, mutta jos halvin puhelinliittymä on kiikarissa, silloin kaikki maksut kannattaa ottaa huomioon. DNA:lla ja Elisa:lla liittymän avausmaksu on 3,90 euroa ja Moi Mobiililla 5,00 euroa.

Avausmaksuissa ei siis ole suurta eroa mikäli avaa yhden liittymän, mutta entäs sitten kun avataan kerralla esimerkiksi kymmenen liittymää, silloin avausmaksuissa on jo melko suuri ero.

Suosituimmat niin sanotut huolettomat puhelinliittymät sisältävät rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja dataa kiinteään kuukausihintaan. Toiset liittymät sisältävät ilmoitetun määrän dataa, puhetta ja tekstiviestejä.

EU-roaming merkintä tarkoittaa sitä, että pystyt käyttämään liittymää EU-alueella kotimaan hinnoilla.

Datalla tarkoitetaan määrää, jolla pystyt käyttämään nettiä. Mikäli datan määrä ylittyy kertyy siitä lisämaksu, joka vastaa ylitettyä datan määrää.

Liittymätarjoukset.fi taulukossa on eritelty jokaisen liittymän avausmaksu, kuukausimaksu, datan, puheen ja tekstiviestien hinta. Selkeästä taulukosta liittymävertailu on helppoa ja nopeaa.

Kannattaako valita edullisin puhelinliittymä?

Vaikka puhelinliittymä vertailu ja kilpailuttaminen suositellaan tekemään säännöllisesti ja vaihtamaan edullisempaan säästöjen toivossa, emme koskaan suosittele valitsemaan liittymää pelkän hinnan perusteella.

Halvin puhelinliittymä ei ole missään nimessä ominaisuuksiltaan paras ja edullisin jokaiselle, sillä kaikki ihmiset käyttävät puhelinta eri tavoin.

Se liittymä mikä on sinulle halvin ja ominaisuuksiltaan vastaa parhaiten käyttötottumuksiasi, ei ole sitä välttämättä toiselle henkilölle.

Yleensä esimerkiksi vanhukset käyttävät puhelinta vain soittamiseen ja perinteisten tekstiviestien lähettämiseen, kun taas nuoret selaavat nettiä ehkä jopa hieman liikaakin sekä käyttävät erilaisia sovelluksia viestittelyyn.

On selvää, että kuukausitasolla vanhemmilla ihmisillä puhelimen käyttö jää vähäiseksi ja silloin edullisin puhelinliittymä saattaa olla käytön mukaan laskutettava liittymä, jonka hinta koostuu puheesta ja lähetetyistä tekstiviesteistä, ehkä jopa puhelinliittymä ilman nettiä.

Vaikka käytön mukaan laskutettava puhelinliittymä saattaa olla halvin vaihtoehto vanhemmille henkilöille, jotka eivät käytä nettiä puhelimella, ei se ole halvin puhelinliittymä lapselle, jotka selaavat päivittäin nettiä.

Jokaisella operaattorilla on tarjolla monta edullista vaihtoehtoa nuorille, jotka selaavat nettiä puhelimella. Useat mobiililaajakaistat ovat yleensä nimensä mukaisesti huoleton liittymiä, jotka sisältävät rajattomasti dataa, puhetta ja tekstiviestejä kiinteään kuukausihintaan.

Miltä operaattorilta löytyy halvin puhelinliittymä?

Suomessa toimii varmasti tälläkin hetkellä useita kymmeniä operaattoreita ja satoja erilaisia liittymiä.

Näistä kuitenkin vain kolme ovat suuria operaattoreita, joiden puhelinliittymät ovat varmasti jokaiselle tuttuja television ja netin mainoksista, nämä operaattorit ovat tietystin Moi Mobiili, DNA ja Elisa Saunalahti.

Verkkopalvelustamme ei valitettavasti löydy kaikkien operaattorien palveluja, vaan kaikki:

Moi Mobiili puhelinliittymät

DNA puhelinliittymät

Saunalahti puhelinliittymät

Telia puhelinliittymät

Yllä olevasta liittymätauluskosta löydät kaikkien operaattorien liittymät helposti vertailtavassa muodossa. Mikäli tarvitset uutta liittymää yritykselle, tutustu valikoimaan tästä – yritysliittymät.

On hyvä pitää mielessä, että edullisin puhelinliittymä ei ole välttämättä hinnan perusteella valittu liittymä, sillä listassa on paljon erilaisia paketteja, kuten nopeita nettiliittymiä, rajattomia vaihtoehtoja sekä pelkkiä puhepaketteja.

Yllä olevaan kysymykseen on siis lähes mahdotonta antaa selvää vastausta, sillä jokaisella operaattorilla on valikoimissa varmasti se halvin puhelinliittymä mikä ei välttämättä vastaa tarpeitasi.

Ominaisuuksiltaan halvin puhelinliittymä löytyy kuitenkin melko vaivattomasti vertailutaulukosta, josta näet nopeasti puhelinliittymän ominaisuudet, hinnat ja avausmaksut.

Miten halvin puhelinliittymä sitten löytyy helpoiten?

Aluksi monesta saattaa tuntua siltä, että puhelinliittymän kilpailuttaminen ja liittymien vertailu on vaikeaa.

Eikä mikään ihme, sillä liittymävalikoima on nykyään todella suuri ja paketit muuttuvat jatkuvasti.

Jos sinulla on vielä käytössä useamman vuoden vanha puhelinliittymä, voi vertailu tuntua haastavalta.

Itselle sopivimman ja halvimman puhelinliittymän löydät miettimällä mitä ominaisuuksia tarvitset.

Selaatko esimerkiksi internettiä puhelimella runsaasti päivittäin, vain joskus vai et ollenkaan?

Jos et ole täysin varma siitä, mitä ominaisuuksia uudessa puhelinliittymässä tulee olla, suosittelemme tarkistamaan asian vanhasta puhelinlaskusta, jossa on eritelty datan, tekstiviestien ja puheen määrä.

Seuraavaksi voit vertailla taulukosta eri liittymiä ja katsoa, miltä operaattorilta löytyy halvin puhelinliittymä asettamillasi kriteereillä.

Kaikkien operaattorien puhelinliittymät löytyvät samasta vertailutaulukosta, joten kaikkien tarjousten läpi käyminen ei pitäisi viedä kuin muutaman minuutin.

Halvin puhelinliittymä voi olla myös prepaid liittymä

Onko sinulla käytössä niin vanha puhelin, että sillä netin selaaminen on lähes mahdotonta?

Tarvitsetko vain edullisen paketin, joka tarjoaa puhelut ja tekstiviestit edullisesti, mutta ei sisällä lainkaan dataa?

Vai oletko vain lomalla Suomessa ja tarvitset mahdollisimman nopeasti liittymän muutamaksi viikoksi?

Prepaid liittymä on varteenotettava vaihtoehto, jos haluat käyttöösi etukäteen maksetun puhelinliittymän.

Prepaid on monille puhelimen vähäiselle käyttäjälle halvin puhelinliittymä, sillä yksi latauskerta saattaa riittää jopa vuodeksi.

Tämä on myös siitä mukava liittymätyppi, että se maksetaan etukäteen eikä saldo pääse ylittymään milloinkaan.

Vaikka Prepaid liittymätyyppi ei olisi aivan se halvin puhelinliittymä, moni valitsee sen myös seuraavista syistä.

1.) Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa saattaa vaikuttaa puhelinliittymän saamiseen useilla operaattoreilla ja silloin etukäteen maksettu prepaid liittymä on ainoa vaihtoehto.

2.) Prepaid liittymän hinnassa ei tule milloinkaan jälkikäteen ikäviä yllätyksiä, kun käyttö maksetaan etukäteen.

3.) Prepaid liittymä ei ole käyttäjän nimellä, se siis takaa erinomaisen yksityisyydensuojan verrattuna tavallisiin liittymiin.

4.) Kaupasta ostettava Prepaid on melko varmasti paras ja halvin puhelinliittymä esimerkiksi turisteille.

5.) Prepaid liittymä on hyvä ja nopea vaihtoehto lyhytaikaista liittymää tarvitsevalle.