Halvin puhelinliittymä netillä

Halvin puhelinliittymä netillä helposti netistä

Oletko miettinyt jo pitkään, miltä operaattorilta mahtaa löytyä halvin liittymä netillä?

Vai haluatko vain kilpailuttaa nykyisen liittymäsi ja vaihtaa sen edullisempaan?

Niin tai näin, sivuiltamme löydät kaikki halvimmat mobiililaajakaista tarjoukset listattuna.

Palvelumme vertailutaulukosta löydät Telian, Moi Mobiilin, DNA:n ja Elisa Saunalahden liittymät netillä.

Valitse alla olevasta taulukosta halvin puhelinliittymä netillä

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako valita halvin puhelinliittymä netillä?

Puhelinliittymää ei suositella valitsemaan vain hinnan perusteella. Edullisin puhelinliittymä omaan käyttöön löytyy yleensä tutustumalla ensin nykyisen liittymän laskun erittelyyn. Selvittämällä omat tarpeesi voit vertailla nykyistä liittymääsi uusiin paketteihin ja selvittää mikä on halvin vaihtoehto kulutukseesi.

Mistä tiedän onko minulla halvin liittymä netillä?

Voit selvittää asian muutamassa minuutissa palvelussamme täysin ilmaiseksi. Helpoin tapa selvittää onko sinulla tällä hetkellä halvin liittymä netillä on vertailla vanhaa liittymääsi palvelumme olevan vertailutaulukon paketteihin. Jos löydät vertailutaulukostamme ominaisuuksiltaan paremman, nopeamman tai halvemman liittymän, voit tilata sen helposti sivustomme kautta.

Millä operaattorilla on halvin puhelinliittymä netillä?

Jokaiselta operaattorilta löytyy erittäin monipuolinen valikoima erilaisia paketteja. Edullisin liittymä netillä löytyy muutamassa minuutissa palvelumme vertailutaulukosta. Taulukkoon on koottu ajankohtaiset tarjoukset Telialta, Moi Mobiililta, DNA:lta ja Elisa Saunalahdelta.

Miltä operaattoreilta voin tilata puhelinliittymän netillä?

Sivuiltamme löydät kaikkien suurimpien operaattorien puhelinliittymät listattuna, kuten Telia, Moi Mobiili, DNA ja Elisa Saunalahti. Halpa puhelinliittymä netillä löytyy varmasti myös monilta muilta pienemmiltä operaattoreilta.

Halvin puhelinliittymä netillä, mutta mistä?

Nykyään harvalla meistä on käytössä puhelinliittymä ilman nettiä.

Muutaman vuoden sisällä saattaa käydä niin, että kaikki netittömät puhelinliittymät poistuvat markkinoilta.

Useampi suuri operaattori on nimittäin poistanut viime vuosien aikana kokonaan valikoimastaan puhelinliittymät, jotka ei sisällä lainkaan internettiä.

Jos vilkaistaan esimerkiksi Telian liittymävalikoimaa, ei heiltä löydy yhtään kiinteähintaista liittymää, joka ei sisältäisi datapakettia.

Älypuhelimien yhä yleistyvän ja vanhojen puhelimien poistuminen kasvattaa yhä nettiliittymien menekkiä, sillä harva älypuhelimen omistaja hankkii puhelinliittymää ilman nettiä.

Tällä hetkellä lähes jokainen lapsi ja aikuinen omistaa älypuhelimen eikä vanhoja värinäytöttömiä peruspuhelimia enää hirveästi kaupoissa myydä.

Lapset ja aikuiset ovat siis nettiliittymien suurkuluttajia ja vanhemmat ihmiset käyttävät mielellään viimeiseen asti vanhoja puhelimia, joihin ei ole edes mahdollista liittää nettiä.

Tänä päivänä hankitaan hyvin harvoin sellainen puhelinliittymä lapselle, joka ei sisällä lainkaan nettiä.

Vaikka operaattorit kilpailevat asiakkaista ja yrittävät pitää valikoimissaan jatkuvasti se nopein ja halvin puhelinliittymä netillä, on valikoimissa onneksi edelleen aivan tavallisia perusliittymiä vanhuksille.

Valitse alta operaattori, jonka tarjoukset haluat nähdä:

Moi Mobiili puhelinliittymät

Telia puhelinliittymät

DNA puhelinliittymät

Saunalahti puhelinliittymät

Onko sinulla halvin puhelinliittymä netillä?

Nettiliittymien jyrätessä markkinoille kannattaa kuluttajien muistaa kilpailuttaa liittymä säännöllisesti ja valita omaan käyttöön halvin puhelinliittymä netillä. Myös yritysliittymät on syytä muistaa kilpailuttaa.

Tällä hetkellä jokaiselta operaattorilta löytyy suuri valikoima halpoja nettiliittymiä, joten puhelinliittymä vertailu kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa.

Mikäli sinulla on mielestäsi käytössä halvin puhelinliittymä netillä, mutta et ole kilpailuttanut pakettia viimeiseen kahteen vuoteen, saattaa markkinoilla olla ominaisuuksiltaan saman veroinen nettiliittymä huomattavasti edullisempaan kuukausihintaan.

Muista kilpailuttaa nettiliittymä kaikkien suurten operaattorien kesken, eikä vilkaista vain oman operaattorin liittymätarjouksia.

Yhä useammin halvempi puhelinliittymä löytyy juuri kilpailijalta, sillä operaattorien välinen kilpailu asiakkaista on kasvanut rajusti viime vuosina.

Ennen liittymän kilpailuttamista kannattaa pohtia sitä, onko nykyinen nettiliittymä tarpeeksi kattava ja nopea?

Tässä vaiheessa on hyvä miettiä myös sitä, mitä ominaisuuksia uuden puhelinliittymän tulee sisältää.

Kun olet hieman listannut omia tarpeitasi, voit vertailla operaattoreita ja nettiliittymiä toisiinsa.

Jokaiselle operaattorilla on paras liittymä netillä

Suomessa toimii useita suuria ja pieniä operaattoreita, joista jokainen yrittää saada tietystin mahdollisimman paljon uusia asiakkaita talliinsa ja tietystin pitää kaikin tavoin kiinni nykyisistä.

Operaattorien välinen kilpailu kuumeni tuntuvasta muutama vuosi sitten, kun markkinoille ilmestyi uusi ja toimintatavoiltaan täysin erilainen operaattori, eli Moi Mobiili.

Operaattorien kilpaileminen asiakkaista on kuitenkin kuluttajalle vain erinomainen asia, sillä kilpailu tarkoittaa alhaisempia hintoja ja parempia palveluja.

Mikäli operaattoreilta kysytään, löytyy heiltä jokaiselta varmasti ominaisuuksiltaan paras ja halvin puhelinliittymä netillä.

Siksi on erittäin tärkeää, että kuluttajat voivat vartailla kaikkien operaattorien hintoja itsenäisesti ilman turhaa tuotteiden tyrkyttämistä.

Vaikka kaikilla operaattoreilla olisi valikoimissaan halpa puhelinliittymä netillä, ominaisuuksiltaan näissä paketeissa on varmasti suuria eroja.

Tässä tapauksessa esimerkiksi netin nopeus on varmasti ensimmäinen asia, joka ei välttämättä vastaa omia tarpeita.

Halvin puhelinliittymä netillä helposti verkosta

Onneksi nykyään halvimman puhelinliittymän netillä voi tilata vaivattomasti verkosta.

Vaikka liittymien vertailu ja tilaaminen onnistuu nopeasti ja helposti kotoa käsin verkossa, ei puhelinliittymää kannata valita hätiköiden.

Mikäli kuitenkin tiedät tarkalleen millaisia ominaisuuksia uusi nettiliittymä tulee pitää sisällään, voit siinä tapauksessa tilata liittymän vaikka heti.

Mikäli taas et ole täysin varma mitä omiaisuuksia uusi puhelinliittymä tulisi sisältää, että se olisi takuulla paras vaihtoehto, kannattaa pohtia muutama asia valmiiksi.

1.) Halutko liittymääsi rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä vai kulutuksen mukaan laskutettavan vaihtoehdon?

2.) Selaatko puhelimella internettiä päivittäin vai vain muutaman kerran kuukaudessa?

3.) Onko sinulle tärkeää, ettei netti pätki ja takkuile nettiä selatessa?

4.) Katsotko puhelimella usein videoita tai elokuvia?

5.) Haluatko selata puhelimella nettiä rajattomasti ilman pelkoa suuresta laskusta?

Yllä olevia kysymyksiä pohtimalla tiedät jo hieman millainen puhelinliittymä on sinulle sopiva.

Aloita liittymien vertailu, jonka jälkeen voit siirtyä ”Tilaa” nappia klikkaamalla operaattorin omille verkkosivuille lukemaan vielä tarkemmat tiedot liittymästä.