Puhelinliittymä

Vertaile ja vaihda puhelinliittymäsi edullisempaan!

Tiesitkö, että puhelinliittymä olisi hyvä kilpailuttaa ainakin kaksi kertaa vuodessa?

Milloin viimeksi sinä olet tarkistanut, maksatko liittymästäsi liikaa?

Vaihtamalla puhelinliittymän uuteen, voit saada samat tai paremmat ominaisuudet halvemmalla.

Vertaa alla puhelinliittymät ja vaihda liittymäsi edullisempaan ja ominaisuuksiltaan parempaan.

Parhaassa tapauksessa saat paremman puhelinliittymän ja säästät rahaa kuukausimaksuissa!

Mikä parasta liittymävertailu on maksutonta ja uuden tilaaminen vie aikaa vain 5-10 minuuttia.

Valitse alta käyttöösi sopiva puhelinliittymä

Hanki puhelinliittymä halvemmalla netistä

Liittymätarjoukset.fi listaa palvelussaan kaikkien kotimaisten suurien operaattorien liittymätarjoukset ja päivittää palveluun joka päivä Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden ja DNA:n uudet puhelinliittymä tarjoukset.

Voit vertailla palvelussamme täysin ilmaiseksi ja helposti operaattorien ominaisuuksia ja hintoja. Kaikki puhelinliittymät ovat listattu samaan taulukkoon, joka helpottaa huomattavasti liittymävertailua.

Sivustollamme on joka päivä kymmeniä eri liittymävaihtoehtoja, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle ominaisuuksiltaan halvin puhelinliittymä.

Oli tarpeesi sitten halvin puhelinliittymä, puhelinliittymä lapselle, pelkkä nettiliittymä, pieni puhepaketti, yritysliittymä tai kovaan käyttöön soveltuva liittymä, kannattaa ehdottomasti tutustua palvelumme tarjontaan.

Aloita puhelinliittymien vertailu yllä olevasta taulukosta, josta näet kaikkien operaattorien puhelinliittymät, tarjoushinnat, ominaisuudet ja muut kustannukset helposti ja nopeasti.

Puhelinliittymä vertailu vie aikaa vain muutaman minuutin ja uuden puhelinliittymän tilaaminen noin 5-10 minuuttia, joten aloita liittymävertailu nyt ja vaihda puhelinliittymä uuteen ja edullisempaan vaivattomasti netissä.

Palvelustamme löydät alla olevien operaattoreiden puhelinliittymät:

Milloin puhelinliittymä on syytä kilpailuttaa?

Nykyään lähes kaikilla puhelin ja puhelinliittymä on joka päivä kovassa käytössä ja siksi liittymä tulisi olla ominaisuuksiltaan käyttäjälle paras mahdollinen ja sisältää kaikki ne ominaisuudet joita käyttäjä tarvitsee.

Puhelinliittymän vaihtamiseen ei ole kuitenkaan yleisesti vain yhtä tiettyä syytä, vaan yleensä puhelinliittymä ei vastaa enää ollenkaan tai osittain käyttäjän vaatimuksia tai se on yksinkertaisesti liian vanha ja kallis.

Jos nykyinen puhelinliittymä maksaa yli tai lähes 30 euroa kuukaudessa, suosittelemme vaihtamaan liittymä edullisempaan. Uskomme, että löydät tilalle ominaisuuksiltaan saman tai paremman liittymän halvemmalla.

Vaikka ihmisiä kehoitetaan vertailemaan puhelinliittymä säännöllisesti ja vaihtamaan liittymä ainakin kerran vuodessa, jää monilla liittymävertailu tekemättä. Tästä syystä liittymä ei vastaa käyttäjän tarpeita ja on usein kallis.

Mikäli käyttäjä ei viitsi tarkistaa operaattorien tarjouksia ja kilpailuttaa puhelinliittymää säännöllisesti, saattaa käydä myös niin, että käyttäjä ei itsekkään osaa kertoa sitä, mistä nykyisen liittymän hinta tarkalleen koostuu.

Nykyään lähes kaikki puhelinliittymät sisältävät nettiyhteyden, mutta mikäli et tarvitse lainkaan nettiä, kannattaa tarkistaa löytyykö valikomasta liittymä, jossa ei ole lainkaan nettiä hieman halvempaan kuukausihintaan.

Tuntuuko siltä, että puhelinliittymän lasku paisuu kohtuuttoman suureksi kuukausittain? Nyt on aika kilpailuttaa nykyinen liittymä ja vaihtaa se nykyaikaisempaan, nopeampaan ja ennen kaikkea edullisempaan!

Puhelinliittymän netti tökkii ja sitä on lähes mahdotonta käyttää. Netin selaamisessa netti toimii kohtuullisesti mutta videoita on aivan turha edes yrittää katsoa. Nyt on aika hankkia tilalle nopeampi mobiililaajakaista!

Miten löytää sopiva puhelinliittymä?

Suurta liittymävalikoimaa selatessa saattaa aluksi tuntua siltä, että sopiva liittymä on lähes mahdotonta löytää.

Ei ole ihme vaikka aluksi tuntuisi siltä, että liittymävalikoima on liian suuri ja operaattoreita on paljon ja kaikilta heiltä löytyy monta hyvää liittymätarjousta.

Miten siis löytää sopiva puhelinliittymä helposti näin suuresta valikoimasta?

Liittymävertailu on huomattavasti helpompaa, kun aloitat puhelinliittymien vertailun tutustumalla vanhaan puhelinlaskuun, jonka jälkeen tiedät millainen puhelinliittymä kannattaa hankkia seuraavaksi.

Ehkä nykyisessä liittymässä on jotain puutteita, esimerkiksi liian hidas netti tai tarvitset enemmän puheaikaa tai ehkä enemmän tekstiviestejä? Vai onko nykyisessä liittymässä liikaa ominaisuuksia, joita et enää tarvitse?

Tässä kohtaa on hyvä miettiä tarkasti valmiiksi, millainen puhelinliittymän tarvitsee, jolloin puhelinliittymien vertailu helpottuu huomattavasti ja silloin uusi puhelinliittymä pitäisi olla varmasti paras mahdollinen sinulle.

Vanhassa laskussa on eritelty käytetyt puheminuutit, tekstiviestit ja datan määrä. Jo ensivilkaisulla näet sen, mistä nykyisen puhelinliittymäsi hinta on suurimmaksi osaksi koostunut.

 Käy nämä viisi asiaa läpi ennen kuin tutustut uusiin liittymiin, silloin tiedät millaisen puhelinliittymän tarvitset.

1. Mistä nykyisen liittymäsi hinta koostuu?

2. Kuinka paljon olet käyttänyt puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa kuukaudessa?

3. Tuleeko uudessa liittymässä olla datan käyttö edullista myös ulkomailla?

4. Tarvitsetko uuteen liittymääsi nettiä?

5. Rajaton puhelinliittymä vai veloitus puheminuuteista, tekstiviesteistä ja datasta käytön mukaan?

Kun olet käynyt läpi yllä olevat viisi asiaa ja tutustunut ajan kanssa vanhaan puhelinlaskuusi, on uusi puhelinliittymä paljon helpompi valita, kun tietää oman tarpeensa. Taidat jo tietää, millainen puhelinliittymä kannattaa hankkia.

Miten uusi puhelinliittymä tilataan?

Uuden puhelinliittymän tilaaminen on nykyään todella nopea ja helppo prosessi. Uuden liittymän etsimisessä ei yleensä kulu aikaa kuin muutama minuutti ja uuden puhelinliittymän tilaamisessa menee aikaa noin 10 minuuttia.

Mikäli et kuitenkaan ikinä ole tilannut puhelinliittymää netistä tai se tuntuu jostain syystä vaikealta, niin alla ohjeet joita seuraamalla onnistut varmasti.

Ensimmäisenä voit vertailla ja valita vertailutaulukostamme itsellesi sopivin puhelinliittymä. Voit käyttää vertailuun aikaa juuri niin kauan kuin haluat, sillä vertailu on palvelussamme täysin maksutonta.

Vertailutaulukko on erinomainen apu uutta, ominaisuuksiltaan parempaa tai edullisempaan puhelinliittymää etsiessä, sillä siinä on selkeäsi listattu liittymän nopeus, hinta ja ominaisuudet.

Kun olet löytänyt sopivan operaattorin ja liittymän, voit siirtyä operaattorin omille verkkosivuille tutustumaan tarkemmin puhelinliittymään klikkaamalla kohdasta ”tilaa”.

Operaattorin verkkosivuilla tulee vain seurata selkeitä ohjeita ja täyttää tilauslomake sekä lopuksi allekirjoittaa uusi sopimus omilla verkkopankkitunnuksilla.

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa näkyy tilatut tuotteet ja muut tiedot selkeästi. Tarkista nämä tiedot vielä oikeiksi kaikessa rauhassa.

Mikäli tilasit nykyisen liittymän tilalle uuden puhelinliittymän eri operaattorilta, ei sinun tarvitse huolehtia vanhan liittymän irtisanomisesta, sillä uusi operaattori irtisanoo nykyisen liittymäsi maksutta.

Uusi puhelinliittymä on nyt tilattu, eikö ollutkin helppoa ja nopeaa? Uusi sim-kortti toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä postitse ilmoittamaasi osoitteeseen.

Kannattaako valita halvin puhelinliittymä?

Yksi tärkeimmistä kriteereistä uutta liittymää tilatessa on se, että uusi puhelinliittymä on edullinen, mutta liittymävertailua tehdessä ei kannata etsiä ainoastaan halvinta vaihtoehtoa.

Suosittelemme punnitsemaan eri vaihtoehtoja aina monipuolisesti, eli hinnan, ominaisuuksien ja nopeuden mukaan. Toki operaattorit on myös tärkeää muistaa vertailla uutta liittymää hankkiessa.

Halvin puhelinliittymä on yleensä perusliittymä, jonka hinta koostuu puhutuista minuuteista, lähetetyistä tekstiviesteistä ja netin käytöstä käytön mukaan.

Perusliittymä on vertailussa usein halvin puhelinliittymä, mutta kovassa käytössä se voi olla jopa kallein vaihtoehto.

Huomattavasti suositumpi vaihtoehto on ollut jo vuosien ajan rajaton puhelinliittymä, joka sisältää nimensä mukaisesti rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja netin käyttöä.

Rajaton puhelinliittymä on huoleton vaihtoehto, sitä voi käyttää kuukaudessa niin paljon kuin haluaa täysin huolettomasti ja puhelinlasku on silti kuukausittain saman suuruinen, esimerkiksi 24,90 euroa.

Halvin puhelinliittymä netillä on usein juuri rajaton liittymä, sitä voit käyttää rajattomasti ilman pelkoa kalliista puhelinlaskusta.

Mikäli et kuitenkaan tarvitse liittymääsi lainkaan nettiä ja puhelut sekä tekstiviestitkin jäävät kuukausittain vähäisiksi, suosittelemme tutustumaan halvimpiin vaihtoehtoihin.

Sopiva puhelinliittymä suurkuluttajalle

Yleisesti puhelinliittymän suurkuluttaja käyttää liittymäänsä seuraavasti. Monet käyttävät samaa puhelinliittymää  vapaa-ajalla ja töissä, joten puheminuutteja, tekstiviestejä ja netin käyttöä kertyy runsaasti kuukausittain.

Puheminuutteja ja perinteisiä tekstiviestejä kertyy runsaasti joka kuukausi.

Suurin osa netin selaamisesta tapahtuu puhelimella.

Lähettää lähes päivittäin suuria liitteitä sähköpostitse.

Videoita ja elokuvia katsotaan pääsääntöisesti puhelimesta.

Suurkuluttajalle parhaiten soveltuva puhelinliittymä on nykyaikainen 4G puhelinliittymä, jonka nopeus on 50-100 Mbit/s.

Varmasti paras valinta on rajaton puhelinliittymä, joka sisältää nimensä mukaisesti rajattomasti puheminuutteja, tekstiviestejä ja netin käyttöä. Kaikki tämä rajattomasti aina saman suuruiseen kuukausihintaan.

Tällöin käyttäjä voi puhua puhelimessa, lähettää perinteisiä tekstiviestejä ja surffailla internetissä töissä ja vapaa-ajalla niin paljon kuin ikinä tarve vaatii ilman suurta puhelinlaskua. Kätevää eikö vain!

Esimerkiksi Iltalehti vertaili vaativaan käyttöön soveltuvia puhelinliittymiä suurkuluttajille, jossa Moi Mobiili selviytyi voittajana ja ainoana, joka tarjoaa liittymää suurkuluttajalle alle 30 eurolla kuukaudessa!

Sopiva puhelinliittymä peruskäyttäjälle

Liittymän peruskäyttäjä käyttää puhelinta yleisesti vain vapaa-ajalla, huomattavasti vähemmän kuin suurkuluttaja.

Netin käyttö on melko vähäistä päivittäin, netin selaaminen jää sään ja uutisten katsomiseen.

Kuukausitasolla netin selaaminen jää todella vähäiseksi, välillä saattaa kulua jopa päiviä ilman netin käyttöä.

Puhetta kertyy kuukaudessa noin 200-300 minuuttia.

Perinteisiä tekstiviestejä lähtee noin 100-150 kpl kuukaudessa.

Mikäli puhelimen käyttö todella jää joka kuukausi näin vähäiseksi, sopiva puhelinliittymä voisi olla nykyaikainen 3G tai 4G liittymä, joka sisältää noin 200-300 tekstiviestiä ja noin 300 minuuttia puhetta.

Toinen vaihtoehto on rajaton puhelinliittymä, jossa puheminuuteista, tekstiviesteistä ja datan käytöstä maksetaan joka kuukausi sama kiinteä hinta.

Peruskäyttäjän kannattaa tutustua rauhassa vertailutaulukomme tarjouksiin ja selvittää mikä operaattori tarjoaa  sopivan paketin ja kannattaako puheluista, tekstiviesteistä ja datasta todella maksaa käytön mukaan vai kiinteä kuukausimaksu.

Sopiva puhelinliittymä vähäiseen käyttöön

Etsitkö sopivaa liittymää vanhemmalle ihmiselle, joka ei käytä puhelimella lainkaa nettiä, tekstiviestit ja puheminuutit jäävät kuukausitasolla hyvin vähäisiksi? Puhelinta käytetään lähinnä puheluihin vastaamiseen.

Vai etsitkö sopivaa puhelinliittymää vanhaan työpuhelimeen, jolla ei voi selata nettiä, tekstiviestejä ja puheminuutteja kertyy kuukausittain melko vähän?

Puhelinliittymä parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla ja kattavalla sekä nopealla 4G netillä on näissä tilanteissa yleensä turhan kallis vaihtoehto. Järkevämpi hankinta on puhelinliittymä, joka on suunniteltu vähäiseen käyttöön.

Yleisesti voisi sanoa, että puhelinliittymä jää melko vähäiselle käytölle, jos tekstiviestejä kuluu kuukaudessa alle 50 kpl ja puheminuutteja noin 50 tai maksimissaan 100 minuuttia.

Vähäiseen käyttöön tarkoitetuissa liittymissä hinta koostuu käytön mukaan puhutuista minuuteista ja lähetetyistä tekstiviesteistä, jolloin vähäiseen käyttöön tarkoitettu puhelinliittymä tulee pakostakin halvemmaksi kuin puhelinliittymä, joka sisältää rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja dataa kiinteään kuukausihintaan.

Vähäiseen käyttöön tarkoitetuissa perusliittymissä ei ole yleensä myöskään nettiä, joten et joudu maksamaan myöskään netistä, jota et edes tarvitse tai jota ei ole edes mahdollista käyttää vanhalla puhelimella.

Puhelinliittymä ilman nettiä on mahdollista hankkia, mutta niihin on tarvittaessa myös mahdollista liittää netti.

Vähäiselle käyttäjälle riittää helposti perusliittymä, jonka hinta koostuu puheesta ja tekstiviesteistä käytön mukaan. Sellainen on mahdollista saada tänä päivänä jopa alle 10 euron kuukausihintaan.

Katso halvimmat puhelinliittymät liittymätaulukostamme, johon on koottu tämän viikon parhaat liittymätarjoukset.

Ennakkoon maksettu puhelinliittymä

Normaali jälkikäteen laskutettava puhelinliittymä on Suomessa huomattavasti suositumpi kuin prepaid liittymä.

Suomessa prepaid liittymien käyttö on harvinaista verrattuna muuhun Eurooppaan.

Yleisesti Euroopan maissa prepaid liittymien osuus liittymämarkkinoista on noin 40-90 prosenttia.

Suomessa niiden osuus on kuitenkin vain noin 10 prosenttia, mutta niiden käytön odotetaan vielä yleistyvän.

Prepaid liittymä eroaa tavallisesta puhelinliittymästä siten, että käyttäjä maksaa sen käytöstä etukäteen.

Prepaid puhelinliittymä toimii siten, että käyttäjä ostaa liittymän netistä tai R-kioskilta ja liittymään ladataan saldoa esimerkiksi 10-20 eurolla.

Tällä maksulla asiakas saa vapaasti käyttää liittymää, eli soittaa, lähettää perinteisiä tekstiviestejä ja käyttää nettiä niin kauan kuin saldoa riittää.

Tämän jälkeen käyttäjän pitää maksaa jälleen etukäteen liittymästä joko kaupassa tai verkossa.

Prepaid puhelinliittymän hyvät puolet:

1.) Voit maksaa puhelinlaskun etukäteen.

2.) Voit olla täysin varma siitä, ettei puhelimen käytöstä kerry yllätyskuluja.

3.) Mahdollisimman simppeli puhelinliittymä.

4.) Mahdollisuus pitää tiukemmin huolta yksityisyydestäsi.

5.) Numeroasi ei löydy mistään numeropalveluista.

6.) Voit olla varma siitä, ettei ei-toivotut kauppiaat tai lehtimyyjät soittele sinulle.

Prepaid puhelinliittymän huonot puolet:

1.) Prepaid liittymä vanhenee, et voi saada samaa numeroa enää käyttöösi.

2.) Et voi käyttää kaikkia niitä lukuisia palveluja, joita voit käyttää perinteisellä laskutettavalla liittymällä.

3.) Useimmat joukkoliikenteen mobiililippusovellukset eivät toimi prepaid-liittymällä.

4.) Prepaid liittymä tulee pitää aktiivisena säännöllisillä, operaattorista riippuen korkeintaan 6 – 12 kk välein tapahtuvilla latauksilla.

5.) Mikäli saldo loppuu kesken, et pysty soittamaan tai lähettämään tekstiviestiä.

6.) Saldon ostaminen vaatii netin tai käynnin kaupassa.

10 syytä vaihtaa puhelinliittymä uuteen jo tänään

1.) Et ole tyytyväinen nykyisen operaattorisi asiakaspalveluun.

2.) Sama puhelinliittymä on ollut käytössä jo kaksi vuotta.

3.) Liittymä on mielestäsi liian kallis.

4.) Puhelinliittymä sisältää ominaisuuksia, joita et tarvitse.

5.) Liittymän netti pätkii ja on liian hidas.

6.) Nykyinen puhelinliittymä ei sisällä ominaisuuksia, joita tarvitset.

7.) Löysit paremman liittymän edullisempaan hintaan.

8.) Sait toiselta operaattorilta paremman liittymätarjouksen.

9.) Ystävä suositteli vaihtamaan puhelinliittymän nykyaikaisempaan.

10.) Et ole varma, mistä puhelinliittymäsi hinta koostuu.

Usein kysyttyä puhelinliittymistä

Miten puhelinliittymä tilataan?

Siirryt automaattisesti operaattorin omalle verkkosivuille klikkaamalla kohdasta ”Tilaa”.

Tämän jälkeen saat lisätietoa liittymästä ja voit tutustua siihen vielä tarkemmin.

Tilaa liittymä operaattorin verkkosivuilta seuraamalla saamiasi ohjeita.

Vaikuttaako maksuhäiriömerkintä liittymän saamiseen?

Yhä useammalla suomalaisella on maksuhäiriömerkintä, joka saattaa vaikeuttaa tavallisen kuukausimaksullisen liittymän saamista.

Puhelinliittymä on kuitenkin mahdollista saada vaikka luottotiedoissa olisi merkintä, varsinkin prepaid-liittymän hankkiminen onnistuu.

Jokainen operaattori tekee päätöksen liittymän myöntämisestä aina tapauskohtaisesti.

Osa operaattoreista ei välttämättä myönnä liittymää luottotiedottomalle, kun toiset myöntävät liittymän rajoituksilla, eli (lisämaksulliset palvelut estetty), toiset taas saattavat vaatia liittymää avatessa vakuusmaksua, joka voi olla suuruudeltaan esimerkiksi 100 – 200 euroa.

Onko puhelinliittymä helppo vaihtaa?

Se on todella helppoa ja nopeaa! Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tilata uusi puhelinliittymä joko nykyiseltä operaattorilta tai toiselta palveluntarjoajalta.

Teleoperaattorit hoitavat vaihdon puolestasi, joten kaikki tapahtuu automaattisesti.

Kuinka usein liittymä on mahdollista vaihtaa?

Puhelinoperaattoria tai liittymää voi vaihtaa vaikka kuukausittain, mikäli seuraa aktiivisesti markkinoita ja parhaita puhelinliittymä tarjouksia.

Operaattorien välinen kilpailu asiakkaista on tällä hetkellä erittäin kovaa ja siksi puhelinliittymien erilaiset alennukset ovat yleisiä. Siksi ei ehkä kannata sitoutua vuosien mittaisiin sopimuksiin.

Joudunko luopumaan nykyisestä puhelinnumerostani?

Voit halutessasi säilyttää nykyisen puhelinnumerosi, vaikka vaihtaisit operaattoria.

Uusi palveluntarjoaja saattaa kuitenkin ehdottaa sinulle uutta numeroa.

Yleensä kaikkien operaattorien välillä numeron siirtoaika on noin 4 – 10 arkipäivää.

Kuinka usein puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa?

Puhelinliittymä olisi hyvä kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa, silloin voit olla varma ettet maksa liittymästäsi liikaa.

Kilpailuttamalla liittymän säännöllisesti, tulet melko varmasti säästämään elämäsi aikana satoja tai luultavasti jopa tuhansia euroja.

Mikäli kilpailutat koko perheen puhelinliittymät säännöllisesti, saattaa säästö olla jopa kymmeniä tuhansia!

Voinko peruuttaa netistä tilatun liittymän?

Kyllä voit.

Verkosta tilattujen palveluiden ja laitteiden kohdalla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus.

Tilattu puhelinliittymä täytyy peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja erillistä syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Mikäli tilaamasi liittymä ei vastannutkaan odotuksia tai ei jostain muusta syystä ollut sellainen kuin odotit, ilmoita peruutuksesta mahdollisimman nopeasti operaattorille heidän verkkosivuillaan, kirjeellä tai puhelimitse.

Miten vanha puhelinliittymä irtisanotaan?

Sinun ei tarvitse ilmoittaa nykyiselle operaattorille vanhan liittymän sulkemisesta tai operaattorin vaihdosta, sillä uusi palveluntarjoaja hoitaa asian puolestasi.

Saat uudelta operaattorilta tekstiviestin heti, kun uusi puhelinliittymä on käyttövalmis ja voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Mikäli olet ottanut määräaikaisen liittymän, ei siirtoa välttämättä ole mahdollista tehdä ennen sopimuskauden päättymistä.

Miten puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa?

Yllä olevasta vertailutaulukosta löydät tämän hetken parhaat liittymätarjoukset Moi Mobiililta, DNA:lta, Telialta ja Elisa Saunalahdelta.

Kilpailuta nykyinen liittymäsi vertailemalla käyttöäsi vastaavien liittymien hintoja ja ominaisuuksia toisiinsa ja valitsemalla tilalle edullisempi paketti.

Oman puhelinliittymän kilpailuttaminen saattaa tuoda vuositasolla kymmenien eurojen säästöt, mutta kilpailuttamalla koko perheen puhelinliittymät, voit säästää vuodessa jopa satoja euroja!

Kuka voi tilata puhelinliittymän palvelustanne?

Puhelinliittymät tilataan aina suoraan operaattorien omilta verkkosivuilta.

Yleisesti operaattorit eivät vaadi liittymän tilaajalta muuta kuin 18 vuoden ikää.

Mikäli olet solminut nykyisestä liittymästäsi määräaikaisen sopimuksen, kannattaa tarkistaa onko sitä mahdollista irtisanoa kesken sopimuskauden.

Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa saattaa vaikuttaa liittymän saamiseen tai operaattori voi vaatia asiakkaalta ennakkomaksua tai vakuuden. Operaattori tekee päätöksen tapauskohtaisesti.

Mikä puhelinliittymä sopii minulle?

Tarkista puhelinlaskusi erittelystä käyttämäsi puheluminuutit, tekstiviestit, datan määrä ja laskun loppusumma.

Näitä tietoja tarkastelemalla on helppoa valita ominaisuuksiltaan parempi ja edullisempi puhelinliittymä.