Pikavippi

Hae pikavippi netistä ilman vakuuksia tai takaajia ja saat alustavan lainapäätöksen lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 lainantarjoajalle.

Näin voit saada yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta vertailtavaksi ja valita usean tarjouksen joukosta sopivan lainan.

Voit hakea uuden pikavipin, kilpailuttaa nykyisen lainasi tai yhdistää useamman lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi.
Uno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkOmalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkSortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Zmarta on yksityis- ja yrityslainojen vertailupalvelu, joka on perustettu vuonna 1999.
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,41 - 20%
15€
/kk

Pikavippi

Pikavippi on lainatuote, jolla on mahdollista rahoittaa pienempi hankinta. Pikavipin tunnuspiirteitä ovat lyhyt takaisinmaksuaika, pieni lainasumma ja korkeampi korko verrattuna muihin lainatuotteisiin. Pikavippi on tyypillisesti vakuudeton laina, joka tarkoittaa, ettei lainan saamiseksi vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia.

Pikavippien lainasummat vaihtelevat yleensä muutamista sadoista euroista useisiin tuhansiin euroihin. Tämä tekee pikavipistä vaihtoehdon pienempien, yllättävien menojen kattamiseen. Pikavippi on täysin vakuudeton laina ja sen hakeminen on melko suoraviivaista, mutta yleensä luotto tulee maksaa melko nopeasti takaisin.

Takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen, mutta voi olla jopa muutaman vuoden. Lyhyt takaisinmaksuaika tarkoittaa, että laina tulee maksaa takaisin nopeasti, mutta toisaalta se tarkoittaa myös, että lainan kokonaiskustannukset pysyvät usein pienempinä kuin pidemmällä aikavälillä maksettavissa lainoissa.

Pikavippien korkokatto on laskenut kuluja merkittävästi, mutta tästä huolimatta kannattaa aina vertailla lainat huolellisesti. Pikavippi voi kuitenkin olla lyhyestä takaisinmaksuajasta ja pienemmästä lainasummasta huolimatta kohtuuhintainen rahoitus, kunhan lainan maksaa takaisin sovitussa ajassa.

Pikavippi eroaa monin tavoin muista lainatuotteista. Esimerkiksi asuntolaina on suuri laina, jossa on pitkä takaisinmaksuaika ja alhainen korko ja se vaatii yleensä vakuuden. Kulutusluotto voi olla suurempi laina kuin pikavippi, mutta sen takaisinmaksuaika on pidempi ja joustoluotto on jatkuva luottotili, joka toimii samalla periaatteella kuin luottokortti.

Pikavippi on yksi monista mahdollisuuksista saada vakuudetonta lainaa, mutta sen kanssa tulee olla varovainen. Pikavippien lyhyiden takaisinmaksuaikojen takia on tärkeää olla varma, että laina pystytään maksamaan takaisin ajoissa. Ennen pikavipin ottamista kannattaa aina tehdä huolellinen lainavertailu ja varmistaa, että ymmärtää lainaehdot kunnolla.

Miten pikavipit toimii?

Pikavippi on laina, jossa rahaa lainataan pieniä summia ilman vakuuksia tai takaajia. Pikavipit ovat yleensä lyhytaikaisia lainoja, joiden takaisinmaksuaika on muutamasta viikosta kuukauteen, mutta joissain tapauksissa se voi ulottua muutamaan vuoteen. Esimerkiksi lyhyen takaisinmaksuajan takia se ei ole toimiva autolaina. Tässä on lyhyt kuvaus siitä, miten pikavippi toimii:

Lainahakemuksen tekeminen: Lainan hakeminen aloitetaan täyttämällä lainahakemus, jossa pyydetään perustietoja, kuten henkilötunnus, pankkitili, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Hakijalta voidaan myös pyytää tietoja tuloistaan ja menojensa määrästä.

Luottotietojen tarkistus: Pankit ja rahoituslaitokset tarkistavat hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Luottotietojen tarkistus on tärkeä osa prosessia, koska se auttaa lainanantajaa arvioimaan hakijan maksukykyä ja riskiä.

Lainapäätös: Kun lainahakemus on lähetetty ja luottotiedot on tarkistettu, lainanantaja tekee päätöksen siitä, myönnetäänkö pikavippi vai ei. Päätös tehdään yleensä melko nopeasti ja hakijalle ilmoitetaan päätöksestä.

Lainan maksaminen: Kun lainahakemus on hyväksytty ja allekirjoitettu, voi lainan saada pankkitilille jopa saman päivän aikana. Joissain tapauksissa rahansiirto voi kestää muutaman päivän ajan.

Lainan takaisinmaksu: Lainan takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta ja lainanantajan ehdoista. Takaisinmaksuaika voi olla muutamasta viikosta useisiin kuukausiin tai jopa muutamaan vuoteen.

Myöhästymismaksut ja perintä: Jos pikavippi jää maksamatta, lainanantaja voi veloittaa myöhästymismaksuja ja aloittaa perintätoimenpiteet. Tämä voi vaikuttaa negatiivisesti lainanhakijan luottotietoihin ja aiheuttaa lisäkuluja.

Pikavippi mahdollistaa pienemmän hankinnan rahoittamisen, mutta korot ja kulut voivat olla korkeampia kuin muissa lainatuotteissa. On tärkeää harkita huolellisesti ennen pikavipin ottamista ja varmistaa, että laina pystytään maksamaan takaisin sovitussa ajassa sekä tietenkin vertailla pikavipit kaikessa rauhassa. Useimmat kilpailutuspalvelut tarjovat mahdollisuuden kilpailuttaa pikavipit netissä ja monissa palveluissa on myös kätevä sähkön kilpailutus sekä mahdollista kilpailuttaa puhelinliittymät.

Vertaile ja kilpailuta pikavipit netissä

Pikavippien vertailu ja kilpailuttaminen netissä on nykyaikana mahdollista. Tämä menetelmä tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja löytää sopivan lainan tarpeisiinsa. Kilpailuta laina pyytämällä lainatarjous useasta pankista ja rahoituslaitoksesta tai vaihtoehtoisesti käyttämällä apuna kilpailutuspalveluja.

Kun haet pikavippiä netistä, sinun kannattaa tutustua useisiin eri lainantarjoajiin, jotta saat mahdollisimman hyvän yleiskuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on omat ehdot ja lainatuotteet, joten on tärkeää vertailla niitä ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Useat verkkosivustot myös tarjoavat tietoa pankeista, rahoituslaitoksista, kilpailutuspalveluista ja esittelevät erilaisia lainatuotteita. Pikavippiä on mahdollista hakea useista eri pankeista ja rahoituslaitoksista. Lainantarjoajien lainatuotteet, korot ja kulut voivat vaihdella yllättävän paljon, joten pikavippi vertailu kannattaa.

Kun olet löytänyt useita potentiaalisia lainanantajia, voit hakea lainaa jokaiselta heistä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, minkälaisia lainaehtoja kukin tarjoaja voi sinulle tarjota. Voit käyttää lisäksi apuna myös lainojen kilpailutuspalveluja, joiden avulla voit saada jopa 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Näin voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi ja valita sopivan pikavipin tarpeisiisi. Huolellinen kilpailuttaminen voi olla hyvä tapa löytää edullinen pikavippi. Oli tarpeesi sitten laina, liittymätarjous tai sähkösopimus, suosittelemme kilpailuttamaan sen huolellisesti useamman eri tarjoajan välillä.

Pikavippi heti tilille – onko se mahdollista?

Pikavippi heti tilille ei ole mahdollista saada, sillä lainahakemuksen täyttämisessä ja käsittelyssä kuluu aina oma aikansa. Pikavippi on täysin vakuudeton laina, jota voi hakea netissä ja raha on mahdollista saada pankkitilille jopa saman vuorokauden aikana. Suosittelemme aina kilpailuttamaan pikavipin mahdollisimman huolellisesti ja valitsemaan edullisimman vaihtoehdon. Tässä on vielä muutamia seikkoja, jotka on hyvä pitää mielessä, kun harkitset pikavippiä:

Lainahakemuksen käsittelyaika: Lainahakemuksen käsittely saattaa kestää vain muutaman minuutin, mutta rahojen siirto voi viedä muutamasta tunnista jopa yhteen päivään. Riippuen lainanantajasta ja ajankohdasta, jolloin hakemuksen jättää, se voi vaikuttaa rahojen saapumiseen tilille.

Luottotarkistus: Kaikki pankit ja rahoituslaitokset tekevät luottotarkistuksen ennen lainan myöntämistä. Tämä tarkoittaa sitä, että lainantarjoaja tarkistaa hakijan luottotiedot. Mikäli hakijalla on merkintöjä luottotiedoissa, lainahakemus hylätään eikä pikavippiä myönnetä.

Pankkiyhteydet: Rahojen saapuminen tilille riippuu myös lainanantajan ja lainanhakijan pankkien välisestä yhteydestä. Joissakin tapauksissa rahat siirtyvät heti, mutta toisinaan se saattaa kestää pidempään.

Hakemuksen ajankohta: Rahojen siirto voi olla nopeampaa, jos hakemus tehdään pankkipäivän aikana. Jos hakemuksen tekee viikonloppuna tai pyhäpäivänä, rahojen siirtyminen tilille voi kestää pidempään.

Pikavippi heti tilille ei ole mahdollista saada. Lainojen vertailu, lainahakemuksen täyttäminen ja käsittely vie aina oman aikansa. On myös tärkeää muistaa, että pikavippi ei ole välttämättä paras ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen ja sitä tulisi käyttää harkitusti. Ennen pikavipin hakemista kannattaa aina harkita myös muita edullisempia lainavaihtoehtoja.

Pikalaina soveltuu erilaisiin arjen tarpeisiin

Pikavippi on yksi monista rahoitusvaihtoehdoista, joka soveltuu erilaisten arjen hankintojen rahoittamiseen. Pikavippi tarjoaa mahdollisuuden lainata pieniä summia rahaa lyhyeksi ajaksi ilman vakuuksia tai takaajia. Kyseessä on täysin vakuudeton laina, minkä vuoksi se voi olla hyödyllinen heille, joilla ei ole tarvittavia vakuuksia tai henkilötakaajia.

Pakolliset menot: Pikavippi voi olla kätevä, jos sinulla on pakollinen meno, kuten auton korjauskulu tai muita kustannuksia jotka eivät voi enää odottaa. Pikavippi voi mahdollistaa näiden kulujen kattamisen. On kuitenkin tärkeä varmistaa ennen lainan hakemista, että pystyy varmasti maksamaan pikavipin takaisin sovitusti.

Kodin kunnossapito: Kodin ylläpitokustannukset, kuten remontit tai laitekorjaukset, voivat olla korkeita ja ne voivat tulla yllättäen. Pikavippi voi auttaa kattamaan näitä kuluja, jotta kotisi pysyy toimivassa kunnossa.

Arjen kulut: Joskus aivan tavallisia arjen kuluja tai hankintoja varten haetaan pientä rahoitusta. Tällaisessa tilanteessa pikavippi on yksi vaihtoehto. Lainaa on mahdollista hakea aina muutamasta sadasta eurosta tuhansiin euroihin saakka, mutta takaisinmaksuaika on usein melko lyhyt.

Matkustaminen: Äkilliset matkat, kuten perhetapaamiset tai hautajaiset, voivat tulla yllättäen ja matkakulut voivat olla korkeita. Pikavippi voi tarjota tarvittavan rahoituksen, jotta pääset matkaan nopeasti. Varmista kuitenkin ennen lainan hakemista, että saat maksettua lainan sovitusti takaisin.

Pikavippi voi olla hyödyllinen näissä ja monissa muissa tilanteissa, mutta on tärkeää muistaa, että markkinoilla voi olla myös edullisempia rahoituksia. Pikavippi on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitukseen, eikä sitä tulisi käyttää pitkäaikaiseen taloudelliseen suunnitteluun tai velkojen maksamiseen. Ennen pikavipin hakemista kannattaa harkita myös muita, lainavaihtoehtoja ja varmistaa, että pystyy maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli on kertynyt useita pikavippejä, voi lainojen yhdistäminen olla järkevää.

Kenelle pikavippi voidaan myöntää?

Pikavippi voidaan myöntää tietyin ehdoin, jotka voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Yleiset vaatimukset pikavipin saamiseksi ovat seuraavat:

Ikäraja: Suomessa lainanhakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Joissakin tapauksissa lainanantajat saattavat asettaa korkeamman ikärajan, kuten 20 tai 25 vuotta. Tämä johtuu siitä, että lainanantajat haluavat varmistaa, että lainanhakija pystyy laillisesti sitoutumaan lainasopimukseen ja että hänellä on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun.

Vakituinen osoite Suomessa: Lainanhakijalla on oltava pysyvä osoite Suomessa ja yleisesti asunut Suomessa viimeisen 3 vuoden ajan.

Säännölliset tulot: Useimmat lainanantajat edellyttävät, että hakijalla on säännölliset tulot. Nämä voivat olla esimerkiksi palkka-, eläke- tai sosiaalitulot. Säännölliset tulot osoittavat, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin.

Luottotiedot kunnossa: Pikavipin saaminen edellyttää useimmiten, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainanantajat tarkistavat hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Maksuhäiriömerkinnän omaavalle henkilölle pikavipin saaminen voi olla haastavaa.

Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset: Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja usein myös verkkopankkitunnukset. Nämä tarvitaan lainahakemuksen tekemiseen ja rahojen siirtämiseen.

On tärkeää muistaa, että vaikka täyttäisit nämä ehdot, lainan myöntäminen riippuu aina lainanantajan tekemästä arviosta hakijan maksukyvystä. Lainanantajat tekevät usein oman riskiarvionsa, joka määrittää, voidaanko pikavippi myöntää ja millä ehdoilla. Lisäksi on tärkeää muistaa, että laina tulee aina maksaa takaisin ja siksi lainaa ei kannata ottaa, ellei ole varma omasta maksukyvystään.

Miten löytää edullinen pikavippi netistä?

Pikavippien korot ja kulut voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä ja sopivan lainan löytäminen vaatii vertailua. Internet on tehnyt tästä prosessista kuitenkin hieman helpompaa. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit löytää edullisen pikavipin netistä:

Käytä lainojen kilpailutuspalveluja: Lainojen kilpailutuspalvelut voivat auttaa löytämään sopivan lainan. Kun jätät hakemuksen kilpailutuspalveluun, palvelu voi lähettää hakemuksen useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Näin voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Halutessasi voit vielä hakea lainatarjouksia muilta pankeilta, jolloin voit tehdä vielä kattavamman vertailun.

Vertaa tarjouksia huolellisesti: Mikäli saat useita lainatarjouksia, on tärkeää vertailla niitä huolellisesti. Älä tuijota pelkästään lainan nimelliskorkoa, vaan ota huomioon myös muut lainan kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Katso lainan todellista vuosikorkoa, joka kertoo lainan kustannukset prosentuaalisesti ottaen huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut.

Tutki lainaehtoja: Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota myös lainan ehtoihin. Esimerkiksi, kuinka joustavasti voit maksaa pikavipin takaisin? Onko mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia? Mitä tapahtuu, jos maksat lainan takaisin aikaisemmin kuin sovittu?

Hyödynnä arvosteluja ja kokemuksia: Verkossa on paljon sivustoja, joilla käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan eri lainanantajista. Näitä arvosteluja ja kokemuksia kannattaa hyödyntää, kun etsii sopivaa pikavippiä.

Ole kärsivällinen: Älä ota ensimmäistä tarjousta, jonka näet. Käytä aikaa tutkia ja vertailla eri lainavaihtoehtoja, jotta voit löytää parhaan ja edullisimman lainan omiin tarpeisiisi.

Muista, että halvin pikavippi ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle, jos ehdot eivät sovi tarpeisiisi. Mikäli mikään saamistasi lainatarjousksista ei vaikuta tarpeeksi edulliselta, voit aina tutustua myös muihin lainatuotteisiin, kuten joustoluottoon, kulutusluottoon tai pankkilainaan. Näissä vakuudettomissa lainoissa on yleisesti huomattavasti pidempi takaisinmaksuaika.

Hae pikavippi yksin tai yhteishakijan kanssa

Pikavippi on mahdollista hakea joko yksin tai yhteishakijan kanssa. Kummatkin vaihtoehdot tulevat omanlaisineen etuineen ja seikkoihin, joita on syytä harkita.

Hae pikavippi yksin:

Kun haet pikavippiä yksin, olet yksin vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämä tarkoittaa, että sinun on kyettävä maksamaan koko lainan määrä takaisin sovitussa ajassa, mikäli et halua saada maksuhäiriömerkintää tai muita seurauksia.

Toisaalta, kun haet pikavippiä yksin, sinulla on täysi päätäntävalta lainasta. Voit itse päättää, kuinka paljon haluat lainata, mihin tarkoitukseen lainaa käytät ja kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin.

Hae pikavippi yhteishakijan kanssa:

Hakemalla pikavippiä yhdessä toisen henkilön kanssa voit saada paremmat lainaehdot. Koska lainanantajalla on kaksi takaisinmaksun vakuutta, he saattavat tarjota alhaisempia korkoja tai suurempaa lainasummaa. Yhteishakijan kanssa haettaessa molempien hakijoiden tulot lasketaan yhteen, mikä voi parantaa lainansaanti mahdollisuuksia.

Kun haet pikavippiä yhteishakijan kanssa, molemmat hakijat ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämä tarkoittaa, että jos toinen hakija ei pysty maksamaan osuuttaan lainasta, toisen hakijan on maksettava koko summa. Tämä voi aiheuttaa ongelmia, jos suhde toiseen hakijaan muuttuu tai jos toinen hakija joutuu taloudellisiin vaikeuksiin.

Riippumatta siitä, haetko pikavippiä yksin vai yhteishakijan kanssa, on tärkeää varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin ajoissa. Ennen lainan ottamista on hyvä suunnitella tarkka budjetti ja arvioida realistisesti omaa maksukykyä. Myös lainaehtoihin on syytä tutustua huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä pikavippi tarkoittaa?

Pikavippi tarkoittaa pientä, tyypillisesti muutaman sadan tai tuhannen euron suuruista lainaa, joka myönnetään lyhyeksi ajaksi, yleensä muutamista päivistä muutamaan kuukauteen tai vuoteen. Pikavippiä voi hakea netissä ja alustavan lainapäätöksen saa usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kuinka suuren pikavipin voin saada?

Pikavippien suuruus voi vaihdella. Suomessa pienimmät pikavipit ovat muutaman kymmenen euron suuruisia ja suurimmat ovat tuhansia euroja. Pikavipin suuruus riippuu muun muassa lainantarjoajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Saako pikavipin heti tilille?

Pikavippi heti tilille ei ole mahdollista, sillä lainahakemuksen täyttämisessä ja käsittelyssä kuluu aina oma aikansa. Pikavippi voi kuitenkin olla mahdollista saada tilille yhden tai kahden vuorokauden välillä.

Kenelle pikavippi voidaan myöntää?

Pikavippi voidaan myöntää henkilölle, joka täyttää lainanantajan asettamat ehdot. Yleensä lainanhakijan on oltava vähintään 18-vuotias, hänellä on oltava säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa ja oltava suomalainen pankkitili.

Miten löydän edullisen pikavipin?

Mahdollisimman edullisen pikavipin löytäminen vaatii huolellista vertailua. Voit käyttää apuna esimerkiksi kilpailutuspalveluja, joista voit saada jopa 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Lisäksi voit pyytää lainatarjouksen valitsemistasi pankeista ja rahoituslaitoksista. Näin voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja kuluja.

Liittymätarjoukset.fi
Logo