Moi Rajaton 4G

Moi Rajaton 4G liittymä – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

Moi Rajaton 4G -liittymä tarjoaa nopean nettiyhteyden ilman datakattoa. Liittymän kuukausimaksu sisältää 300 Mbit/s internet-yhteyden sekä 23 gigatavun datan EU/ETA -alueella kotimaan hinnoin. Puheluiden ja tekstiviestien hinta kotimaassa on normaali 0,055 €/minuutti tai kappale, mutta maksat korkeintaan 4 euroa kuukaudessa hintaleikkurin ansiosta. Jos puhut ja lähetät viestejä alle 4 euron edestä kuukaudessa, maksat vain käyttösi mukaan. Puhelinliittymä on nyt saatavilla 22 euron kuukausimaksulla. Liittymän avausmaksu on 5,00 €, joka lisätään ensimmäiseen laskuusi. Mikäli sinulla on S-Etukortti, voit liittää sen tilauksen jälkeen asiakastietoihisi Mun Moissa kerryttääksesi liittymistäsi S-ryhmän Bonusta.

[adservice-comparison-feed feed=kaikkiliittymat2]

Hanki rajaton ja nopea liittymä hintaleikkurilla

Moi Rajaton 4G -liittymä on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat kustannustehokkaan, rajattoman datan sisältävän nettiliittymän huippunopealla yhteydellä. Tämä Moi liittymä tarjoaa rajattoman netinkäytön kotimaassa ilman datakattoa huippunopeudella, jopa 300 Mbit/s. Lisäksi voit nauttia jopa 23 gigatavun datasiirrosta kuukaudessa EU/ETA -alueella kotimaan hinnoin. Liittymä hyödyntää DNA:n luotettavaa ja nopeaa 4G-verkkoa.

Olipa puheluiden ja tekstiviestien käyttösi paljon tai vähän, ei sillä ole suurta vaikutusta. Puhelut maksavat 0,055 €/minuutti ja tekstiviestit 0,055 €/kappale, mikäli kuukausikulutuksesi jää alle 4 euron. Mikäli kuukausikulutus ylittää 4 euroa, hintaleikkuri astuu voimaan, jonka jälkeen puhelut ja viestit ovat rajattomia. Näin maksat puheluista ja viesteistä korkeintaan 4 euroa kuukaudessa.

Etkö tiennyt, että Moi Rajaton 4G -liittymän ostajana sinun ei tarvitse erikseen päättää, haluatko sen matkapuhelin vai dataliittymäksi? Voit hyödyntää liittymää molemmissa käyttötarkoituksissa, sillä maksat puheluista ja viesteistä vain, jos käytät niitä. Moi-liittymät ovat ihanteellisia kotisi langattomiksi verkoiksi, sillä niiden nopeus on riittävä ja ne hyödyntävät yhtä Suomen laajimmista verkoista.

Moi Rajaton 4G on palvelumme suosituin mobiililaajakaista. Se soveltuu yhtä hyvin matkapuhelimeen ja reitittimeen, josta saat jaettua nettiyhteyden kodin kaikille laitteille. Näin voit saada langattoman nettiyhteyden kotiisi vain 22 euron kuukausimaksulla. Netin nopeus ei varmasti hyydy aivan heti, sillä liittymän ilmoitettu maksiminopeus on 300 Mbit/s.

Suosittu hintaleikkuri pitää puhelinlaskun kurissa

Moi Rajaton 4G on liittymä, joka mullistaa tapamme yhdistyä maailmaan. Tämä huippunopea liittymä on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten, dataa janoavien kuluttajien tarpeita. Olipa kyseessä sitten sosiaalisen median selailu, suoratoistopalveluiden käyttö tai työskentely etäyhteydellä.

Liittymä tarjoaa rajattoman datakäytön ilman pelkoa ylisuurista laskuista. Sen ansiosta sinun ei tarvitse seurata datakäyttöäsi, vaan voit keskittyä nauttimaan suosikkielokuvistasi, musiikistasi tai pelaamaan nettipelejä huoletta.

Hintaleikkuri-toiminnolla varustettu liittymä on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat pitää kustannukset kurissa. Tämä ominaisuus takaa, että et koskaan maksa puheluista ja tekstiviesteistä enempää kuin 4 euroa kuukaudessa. Kun olet kuluttanut tämän summan, puhelut ja viestit ovat sinulle täysin ilmaisia loppukuun ajan.

Liittymän eräs suuri etu on sen kansainvälinen käytettävyys. Se tarjoaa jopa 23 gigatavua dataa kuukaudessa EU/ETA-alueella samaan hintaan kuin kotimaassa. Näin ollen voit reissata, surffata ja soittaa puheluita huoletta myös ulkomailla.

Moi Rajaton 4G on siis suunniteltu sinulle, joka haluat nopean, luotettavan ja ennen kaikkea edullisen yhteyden maailmaan. Se on enemmän kuin vain puhelinliittymä, se on digitaalisen elämäntapasi kumppani.

Mun Moi sovelluksessa voit tehdä muutokset itse

Moi Rajaton 4G -liittymän hankkija pääsee nauttimaan Moi-operaattorin omasta Mun Moi -sovellusta joka on omiaan helpottamaan liittymänhallintaa. Tämä ilmainen sovellus tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut liittymän muokkaamiseen, kulutuksen seurantaan ja muihin tarpeellisiin toimenpiteisiin – ilman tarvetta asiakaspalvelun jonottamiseen.

Mun Moi -sovelluksessa voit seurata kulutustasi reaaliajassa, tehdä tarvittavia muutoksia liittymääsi tai hallinnoida useampia liittymiä keskitetysti. Tarkka tieto liittymän hinnan muodostumisesta ja kulutuksen jakautumisesta on aina käsilläsi.

Erityisen kätevää Mun Moi -sovelluksessa on mahdollisuus rajoittaa käyttöä sim-korttikohtaisesti. Jos olet hankkinut Moi Rajaton 4G –liittymän lapsellesi ja haluat pitää puhelimen käytön hallinnassa, voit esimerkiksi estää mobiilidatan, maksulliset palvelut tai ulkomaan käytön. Jos haluat varmistaa, ettei mobiilidataa käytetä tietyissä tilanteissa, voit asettaa sim-kortille data-arestin, jota ei voida kiertää puhelimen asetuksista.

Mun Moi -sovelluksesta löytyvät myös muut tarvittavat tiedot, kuten PUK-koodit ja mahdolliset estot maksullisiin palveluihin. Jos puhelimesi joutuu hukkaan, voit helposti sulkea liittymän sovelluksen kautta. Kun puhelin taas on löytynyt, voit yhtä helposti palauttaa liittymän käyttöön.

Tarvitessasi lisää sim-kortteja, esimerkiksi uusia laitteita varten, voit tehdä tilauksen suoraan Mun Moi -sovelluksesta. Ja jos olosuhteet muuttuvat ja Moi Rajaton 4G -liittymä ei enää vastaakaan tarpeitasi, voit itse päivittää liittymäsi sovelluksen kautta. Kuten näkyy, Mun Moi -sovellus tekee sinusta itse oman liittymäsi operaattorin – enää ei tarvita puheluita tai jonottelua asiakaspalveluun.

Moi Rajaton 4G kokemuksia

Liittymä on saanut käyttäjiltään pääsääntöisesti positiivista palautetta. Erityisesti liittymän nopeus ja luotettavuus ovat osoittautuneet vahvuuksiksi. Liittymän 300 Mbit/s nopeus mahdollistaa sujuvan internetin käytön, olipa kyseessä sitten sivustojen selaus, videoiden katselu tai suurten tiedostojen lataus. 4G liittymä tarjoaa kattavan kuuluvuuden ympäri Suomea, joten yhteyksien kanssa ei juurikaan ole ollut ongelmia.

Moi Rajaton 4G -liittymän hinnoittelu on selkeä ja houkutteleva. Kuukausihintaan sisältyvä nopea ja rajaton nettiyhteys sekä 23 gigaa dataa EU/ETA-alueella ovat saaneet kiitosta. Erityisen suosittu on ollut hintaleikkuri, joka pitää puhelu- ja tekstiviestikulut enintään 4 eurossa kuukaudessa.

Asiakaspalvelu on ollut helposti tavoitettavissa ja liittymän hallinta Mun Moi -sovelluksen kautta on ollut vaivatonta. Käyttäjät ovat arvostaneet erityisesti sitä, että kaikki tarvittavat muutokset liittymään voi tehdä nopeasti ja helposti ilman tarvetta jonottaa asiakaspalveluun.

Liittymä on osoittautunut joustavaksi ja se on pystynyt mukautumaan käyttäjän tarpeiden mukaan. Esimerkiksi, jos kuukauden aikana tulee puhuttua ja lähetettyä tekstiviestejä alle 4 euron edestä, käyttäjä maksaa vain todellisen käytön mukaan. Tämä on tuonut lisäarvoa monille käyttäjille.

Rajattoman datan ominaisuus on saanut erityistä kiitosta. Käyttäjät voivat selata internetiä vapaasti ilman huolta datakaton ylittämisestä. Kokonaisuudessaan, Moi Rajaton 4G -liittymä on tarjonnut käyttäjilleen kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen ja se on vastannut monien käyttäjien odotuksiin.

Moi Mobiili tarjoaa samat edulliset hinnat kaikille

Moi Mobiili on tunnettu reilusta hinnoittelumallista, joka tarjoaa samat edulliset hinnat kaikille asiakkaille. Tämä tarkoittaa, että kaikki pystyvät hyödyntämään samat hinnat riippumatta siitä, ovatko he uusia vai nykyisiä asiakkaita. Hinta on sama jokaiselle, eikä liittymätarjous ole edullisempi uusille asiakkaille. Yksi esimerkki tästä on suosittu Moi Rajaton 4G -liittymä.

Liittymä tarjoaa rajattoman netin 300 Mbit/s nopeudella, mukaan lukien 23 gigaa dataa EU/ETA-alueella. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää nettiä niin paljon kuin haluat ilman pelkoa datakaton ylittämisestä. Tämä liittymä on saatavilla kaikille samaan edulliseen hintaan, joten sinun ei tarvitse olla uusi asiakas saadaksesi parhaat hinnat.

Myös puhelut ja tekstiviestit ovat edullisia liittymässä. Normaalihintaiset kotimaan puhelut ja tekstiviestit maksavat vain 0,055 euroa minuutilta tai kappaleelta, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Jos puhut ja tekstaat alle 4 euron edestä kuukaudessa, maksat vain todellisen kulutuksen mukaan. Ja tämäkin hinta on sama kaikille, riippumatta siitä, oletko uusi vai vanha asiakas.

Moi Mobiilin tavoite on tehdä liittymien hinnoittelusta avointa, reilua ja yksinkertaista. Moi Rajaton 4G -liittymä on tästä hyvä esimerkki. Se tarjoaa kaikille asiakkaille saman nopean ja luotettavan nettiyhteyden sekä edulliset puhelut ja tekstiviestit samaan hintaan. Tämä tekee Moi Mobiilista houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa puhelinliittymää.

Liittymätarjoukset.fi
Logo