Liittymävertailu

Liittymävertailu – Vertaa puhelinliittymät ja säästä

Oletko aikeissa vaihtaa operaattoria? Avaamassa uutta liittymää tai vaihtamassa nykyistä halvempaan?

Palvelumme liittymävertailu auttaa löytämään käyttöösi parhaiten soveltuvat puhelinliittymät.

Liittymävertailussa on mukana Moi Mobiili, Elisa Saunalahti, Telia ja DNA:n puhelinliittymät.

Valitse mitä ominaisuuksia uusi puhelinliittymä tulee sisältää ja liittymävertailu näyttää parhaat vaihtoehdot.

Liittymien vertailu ei siis voisi olla enää tämän helpompaa. Kerro vain mitä ominaisuuksia tarvitset liittymääsi ja liittymävertailumme näyttää sinulle sopivimmat vaihtoehdot asettamillasi kriteereillä muutamassa sekunnissa.

Aloita liittymävertailu ja löydä edullisin puhelinliittymä

Usein kysyttyä liittymävertailusta

Kuinka usein liittymävertailu kannattaa tehdä?

Operaattorien välinen kilpailu nykyisistä ja uusista asiakkaista on tällä hetkellä erittäin kovaa ja siksi markkinoille ilmestyy usein toinen toistaan houkuttelevimpia ja halvempia liittymätarjouksia. Näillä uskomattoman edullisilla tarjouksilla on tarkoitus tietenkin houkutella uusia asiakkaita. Tästä syystä puhelinliittymä suositellaan kilpailuttamaan ja vertailemaan ominaisuuksia markkinoilla oleviin paketteihin vähintään kerran vuodessa. Vaikka olisit vaihtanut liittymän puoli vuotta sitten, saattaa markkinoilla olla jo nyt sama paketti edullisempaan kuukausihintaan. Liittymävertailu on siis hyvä tehdä mielummin liian usein kuin harvoin.

Milloin liittymävertailu kannattaa tehdä?

Mikäli et halua maksaa liittymästäsi ylihintaan, kannattaa liittymävertailu tehdä kerran tai kaksi kertaa vuodessa. Mikäli vastaat johonkin alla olevaan lauseeseen myöntävästi, saattaa liittymävertailu olla ajankohtaista. 1.) Et ole täysin tyytyväinen nykyiseen liittymääsi. 2.) Haluat nykyistä halvemman liittymän. 3.) Liittymävertailusta on kulunut aikaa yli vuosi. 4.) Puhelinliittymäsi tarjousjakso päättyy kuukauden kuluttua. 5.) Liittymä sisältää ominaisuuksia, joita et enää tarvitse. 6.) Liittymän nettiyhteys on liian hidas.

Onko liittymävertailu vaikeaa?

Ei ole, se on helpompaa kuin koskaan. Netissä kuka vain voi vertailla operaattorien liittymiä ja ominaisuuksia helposti ja nopeasti toisiinsa kotoa käsin omalla tietokoneella, älypuhelimella tai vaikka tabletilla. Oma kulutus kannattaa tarkistaa vaikka viimeisimmästä puhelinlaskun erittelystä, josta näet nopeasti käytetyt puheluminuutit, tekstiviestit, datan määrän ja hinnan.

Kuinka kauan liittymävertailuun kuluu aikaa?

Liittymien vertailu onnistuu nykyään kokonaan netissä, joten siihen ei pitäisi kulua aikaa kuin muutama minuutti. Palvelumme taulukosta löydät tämän hetken suosituimmat puhelinliittymä tarjoukset Telialta, Moi Mobiililta, DNA:lta ja Elisa Saunalahdelta. Sinun ei siis tarvitse etsiä jokaisen operaattorin tarjouksia erikseen netistä, vaan kaikki liittymätarjoukset on lisätty samaan taulukkoon.

Miksi liittymiä kannattaa vertailla säännöllisesti?

Puhelinliittymä kannattaa vertailla ja kilpailuttaa säännöllisesti, koska silloin sinulla on aina käytössä omaan kulutukseesi ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto edullisimpaan hintaan. Jo vuodessa liittymävertailu saattaa tuoda pientä säästöä, mutta useamman vuoden kuluttua säästöä on kertynyt jo varmasti satoja euroja. Mikä parasta, et joudu karvistelemään hetkeäkään huonolla liittymällä, joka ei vastaa kulutustasi tai tarpeitasi.

Liittymävertailu auttaa löytämään sopivan puhelinliittymän

Palvelussamme on yleisimpien suomalaisten puhelinoperaattorien puhelinliittymät, mobiililaajakaistat ja yritysliittymät.

Palvelumme suuresta liittymävalikoimasta löydät:

Moi Mobiili liittymät

Saunalahti liittymät

Telia liittymät

DNA liittymät

Liittymävertailu on aina ajankohtaista kun olet vaihtamassa operaattoria, avaamassa uutta liittymää esimerkiksi lapselle tai haluat vain kilpailuttaa nykyisen puhelinliittymäsi.

Liittymävertailu ei ainoastaan auta löytämään halvinta puhelinliittymää, vaan sen avulla löydät helposti liittymän, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Puhelinliittymä vastaa silloin parhaiten tarpeita, kun se sisältää kaikki ne ominaisuudet, joita sen käyttäjä tarvitsee.

Liittymiä ei siis tule vertailla vain hintojen mukaan, sillä kaikki liittymät sisältävät hieman eri ominaisuuksia.

Sivuillamme voit helposti vertailla sinulle sopivien liittymäpakettien eroavaisuuksia, kuten kuukausimaksuja, netin nopeutta, datan määrää, puhepakettien ja tekstiviestien määriä.

Valitse vain kuinka paljon haluat liittymääsi puheaikaa, kuinka monta tekstiviestiä ja kuinka nopean netin tarvitset, niin liittymävertailu näyttää kaikki hakuasi parhaiten kuvaavat puhelinliittymät.

Milloin liittymävertailu kannattaa tehdä?

Liittymävertailu on suositeltavaa tehdä aina kun:

1.) Suunnittelet vaihtavasi operaattoria.

2.) Etsit nykyistä halvempaa puhelinliittymää.

3.) Haluat löytää halvimman vaihtoehdon nopeasti.

4.) Olet aikeissa avata aivan uuden liittymän.

5.) Haluat vertailla eri vaihtoehtoja maksutta.

Liittymävertailu paljastaa sinulle halvimmat ja suosituimmat puhelinliittymät ja näyttää sopivimmat vaihtoehdot asettamillasi kriteereillä muutamassa sekunnissa ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

Enää ei siis kannata kuluttaa aikaa etsien sopivaan puhelinliittymää netistä tai juosta operaattorien kivijalkaliikkeisiin pyytämään jokaiselta erikseen liittymätarjousta, sillä liittymävertailu näyttää kaikki vaihtoehdot.

Kun olet löytänyt itsellesi uuden puhelinliittymän, voit siirtyä tilaamaan sen edulliseen tarjoushintaan suoraan operaattorin verkkosivuilta klikkaamalla kohdasta ”Tilaa”.

Liittymätarjoukset.fi ei peri sivuston käytöstä mitään maksua, vaan saamme välityspalkkion suoraan operaattorilta.

Liittymävertailu paljastaa parhaat liittymäpaketit

Mistä sitten tietää, mitä ominaisuuksia uudessa puhelinliittymässä tulee olla?

Jos et ole varma siitä, kuinka paljon tarvitset puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa, kannattaa sinun edetä seuraavasti:

1. Etsi ensimmäisenä nykyisen liittymäsi puhelinlasku, josta näet mistä liittymäsi hinta koostuu.

2. Katso laskuerittelystä kuinka paljon olet käyttänyt tekstiviestejä, puhetta ja dataa kuukaudessa.

3. Mieti, onko nykyisessä puhelinliittymässä tarpeeksi nopea netti vai tarvitsetko nopeamman?

4. Sisältääkö nykyinen puhelinliittymä joitakin ominaisuuksia, joita et tarvitse?

Laskuun tutustuminen kertoi sinulle, mistä nykyisen puhelinliittymän lasku koostuu ja sen mukaan osaat valita itsellesi varmasti sopivan vaihtoehdon.

Nyt on oiva tilaisuus tehdä myös muutoksia, jos nykyisessä liittymässä on ollut turhia ominaisuuksia tai puutteita.

Oli tarpeesi sitten rajaton puhelinliittymä, käytön mukaan laskutettava liittymä tai 2G, 3G tai 4G nettiliittymä, löytää liittymävertailu sinulle varmasti sopivan paketin.

Kuinka usein vertailu kannattaa tehdä?

Tänä päivänä liittymävertailua suositellaan tekemään vähintään kaksi kertaa vuodessa.

Jos kilpailutat puhelinliittymän kaksi kertaa vuodessa, olemme melko varmoja siitä ettet sinä maksa nykyisestä liittymästäsi ylihintaa, kuten tuhannet kuluttajat, perheet ja yritykset tekevät kuukausittain.

Säännöllinen liittymävertailu ja liittymän kilpailuttaminen voi tuoda yksityishenkilöille kymmenien ellei jopa satojen eurojen säästöt vuodessa.

Mikäli viitsii kilpailuttaa koko perheen puhelinliittymät kaksi kertaa vuodessa, voidaan puhua jo takuulla satojen eurojen säästöistä.

Yritysliittymät kannattaa myös muistaa kilpailuttaa, sillä suurissa yrityksissä voi olla jopa 200 liittymää käytössä, joten säännöllinen liittymävertailu saattaa tuoda parhaassa tapauksessa jopa tuhansien eurojen säästöt!

Liittymävertailu ja puhelinliittymän kilpailuttaminen kahdesti vuodessa saattaa kuulostaa aluksi turhalta, koska puoli vuotta on melko lyhyt aika, mutta tänä päivänä operaattorien välillä on todella kova kilpailu asiakkaista, jonka takia liittymvertailu kannattaa tehdä usein.

Liittymämarkkinoilla kilpailevat suuret yritykset, kuten Elisa Saunalahti, Moi Mobiili, Telia, DNA ja tietystin monet muut pienemmät operaattorit.

Operaattorit tuovat muutaman kuukauden välein markkinoille todella edullisia liittymäpaketteja, joilla on tarkoitus houkutella uusia asiakkaita ja tietystin mielellään kilpailijalta.

Operaattorien välinen kilpailu on siis kuluttajan näkökulmasta vain hyvä asia ja siksi myös liittymävertailu kannattaa tehdä säännöllisesti.

Kaksi kertaa vuodessa tehty vertailu takaa sen, että sinulla on käytössä ominaisuuksiltaan paras ja halvin puhelinliittymä!

Liittymävertailu on kaikille ilmaista

Joko olet tutustunut suosittuun liittymävertailuumme, joka on todella hyödyllinen apuväline liittymää etsiessä?

Se on kaikille käyttäjille täysin maksuton työkalu nyt ja tulevaisuudessa, kokeile ja saatat yllättyä kuinka helppoa liittymävertailu voikaan olla!

Liittymävertailussa voit tutustua jopa 20 erilaiseen liittymäpakettiin samalla kertaa ja näet helposti vertailtavassa muodossa kaiken sen, mitä ominaisuuksia puhelinliittymät sisältävät.

Puhelinliittymien vertailu on helppoa kun näet helposti puhelinliittymien ominaisuudet, kuten avausmaksun, kuukausihinnan, puheajan, datan ja tekstiviestien määrän.

Samalla voit tarkistaa muutamassa sekunnissa sen, maksatko sinä kuinka paljon nykyisestä liittymästäsi liikaa. Kannattaa muistaa tarkistaa aina myös kilpailijan tarjoamat liittymätarjoukset, eikä vain oman operaattorin.

Taulukosta voit katsoa nykyisen liittymäsi hinnan ja vertailla sitä muiden operaattorien vastaaviin liittymäpaketteihin.

Sama puhelinliittymä saattaa löytyä eri operaattorilta huomattavasti halvemmalla, sillä operaattorit kilpailevat asiakkaista ja julkaisevat tasaisin väliajoin erittäin edullisia liittymätarjouksia.

Muutaman minuutin mittaisella vertailulla voit siis saada nykyistä paremman puhelinliittymän ja vielä edullisempaan kuukausihintaan! Aloita puhelinliittymien vertailu heti, äläkä maksa enää turhasta!

10 syytä tehdä liittymävertailu tänään

1.) Et ole täysin tyytyväinen nykyiseen liittymääsi.

2.) Puhelinliittymien vertailusta on kulunut aikaa jo kaksi vuotta.

3.) Nykyisen liittymän tarjousjakso päättyi juuri.

4.) Et ole tyytyväinen nykyiseen operaattoriisi.

5.) Puhelinliittymäsi sisältää ominaisuuksia, joita ei tarvitse.

6.) Liittymäsi nettiyhteys tökkii ja sitä on mahdotonta käyttää.

7.) Maksat mielestäsi aivan liikaa nykyisestä liittymästäsi.

8.) Puhelinliittymä ei sisällä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset.

9.) Ystävä suositteli toisen operaattorin puhelinliittymää.

10.) Et ole täysin varma siitä, mitä ominaisuuksia liittymäsi sisältää.