Kulutusluotto

Hae kulutusluotto netistä ilman vakuuksia tai takaajia ja saat alustavan lainapäätöksen heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 lainantarjoajalle.

Näin voit saada yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta vertailtavaksi ja valita usean tarjouksen joukosta sopivan lainan.

Voit hakea uutta kulutusluottoa, kilpailuttaa nykyisen lainasi tai yhdistää useamman lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi.
Uno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkOmalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkSortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Zmarta on yksityis- ja yrityslainojen vertailupalvelu, joka on perustettu vuonna 1999.
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,41 - 20%
15€
/kk

Kulutusluotto

Kulutusluotto on lainatuote, jolla voidaan rahoittaa erilaisia pieniä ja suurempia hankintoja, matkustamista tai muita elämän yllättäviä kuluja. Se on kertalaina, joka tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa jopa 60 000€ hankintoja. Kulutusluottoa voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, toisin kuin esimerkiksi asuntolainaa.

Kulutusluoton ehdot, kuten laina-aika ja korko, vaihtelevat luotonantajien ja lainasumman mukaan. Laina-aika voi olla muutamasta kuukaudesta useaan vuoteen. Korko määräytyy yleensä luotonantajan, lainan määrän, laina-ajan ja hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Tästä syystä kuluttajien on tärkeää kilpailuttaa laina huolellisesti ja vertailla eri ehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Kulutusluoton hakeminen onnistuu netissä. Kulutusluotto voidaan hakea suoraan pankilta tai rahoituslaitokselta. Lainahakemuksen täytettyään hakija saa yleensä alustavan luottopäätöksen välittömästi. Toinen vaihtoehto on hakea kulutusluotto kilpailutuspalvelun avulla, jolloin voit saada jopa 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Oli tarkoitus hakea kulutusluotto suoraan lainantarjoajalta tai lainojen kilpailutuspalvelun kautta, on tärkeää muistaa, että lainan hakeminen edellyttää aina vastuullisuutta ja lainavertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Kulutusluottoa ei tulisi hakea kevyin perustein, sillä se on sitova sopimus, joka velvoittaa lainan takaisinmaksuun.

Vaikka kulutusluotto voi olla kätevä vaihtoehto erilaisten hankintojen rahoittamiseen, se voi myös johtaa velkaongelmiin, jos sitä ei käytetä harkiten. On tärkeää, että lainanottaja ymmärtää lainaehdot ja on realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksusta. Joskus elämäntilanne voi muuttua odottamattomasti ja esimerkiksi tulot voivat pudota merkittävästi.

Kulutusluotto on yksi tapa rahoittaa suurempia hankintoja tai kattaa erilaisia kuluja, mutta se vaatii vastuullista käyttöä. Muita suosittuja lainatuotteita ovat esimerkiksi joustoluotto, pikavippi ja pankkilaina. Lainanhakijoiden tulisi aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja varmistaa, että heillä on suunnitelma lainan takaisinmaksusta.

Hae kulutusluottoa netistä 100-60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Internetin aikakaudella lainaa haetaan yhä enemmän netistä. Lähes kaikki pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat kulutusluottoja, joita voit hakea suoraan netistä. Jopa 60 000 euron suuruiset kulutusluotot ovat haettavissa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tarjoaa rahoituksen mahdollisuuden myös heille, joilla ei ole vakuuksia tai takaajia vakuudelliselle lainalle.

Kulutusluoton hakeminen verkossa

Pankit ja rahoituslaitokset ovat tehneet lainahakemuksen lähettämisestä vaivatonta. Prosessi on yksinkertainen: Valitse lainan määrä ja maksuaika, täytä lainahakemus henkilötiedoillasi ja tuloillasi ja lähetä hakemus. Useimmiten saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Vakuudeton kulutusluotto on mahdollista saada nopeammin pankkitilille kuin vakuudellinen laina.

Ei vakuuksia tai takaajia

Vakuudeton kulutusluotto voi olla joustava ratkaisu rahoitustarpeisiin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa lainalle vakuuksia, kuten asuntoa tai autoa, eikä sinun tarvitse hankkia takaajaa. Luoton saaminen ilman vakuuksia tai takaajia tekee lainanhausta suoraviivaista, koska se vähentää tarpeen osoittaa omaisuutta tai etsiä sopivaa henkilöä takaamaan laina.

Mihin kulutusluottoa käytetään?

Kulutusluotto on monikäyttöinen lainatuote, joka soveltuu moneen tarkoitukseen. Voit käyttää sitä esimerkiksi suurempien hankintojen, kuten auton tai kodinkoneiden, rahoittamiseen, lomamatkaan, remonttiin tai muihin yllättäviin menoihin. Koska laina on vakuudeton, voit käyttää sen mihin tahansa tarkoitukseen, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Kulutusluoton hakemisen vastuu

Vaikka kulutusluoton hakeminen verkosta on suoraviivaista, se edellyttää vastuullista taloudenhoitoa. Luottoa hakevan tulisi arvioida oma taloudellinen tilanne realistisesti ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu ei aiheuta taloudellista rasitusta. On tärkeää tarkistaa lainan ehdot ja korko sekä vertailla eri lainavaihtoehtoja löytääkseen itselle sopivimman.

Kulutusluotto netistä ilman vakuuksia tai takaajia tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta erilaisiin rahoitustarpeisiin. Kuitenkin, ennen lainan hakemista on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja ymmärtää lainaehtojen yksityiskohdat.

Vertaile ja kilpailuta halvin kulutusluotto netissä

Talousasioiden hallinta on olennainen osa nykypäivän elämää. Onneksi digitalisaatio ja teknologian kehitys ovat tuoneet mukanaan uusia välineitä ja palveluita, jotka tekevät tästä yhä helpompaa. Yksi näistä on netissä toimivat lainojen kilpailutuspalvelut, jotka tarjoavat tavan vertailla ja kilpailuttaa laina. Useimmissa palveluista löytyy myös sähkön kilpailutus ja on mahdollista kilpailuttaa myös puhelinliittymät sekä muut palvelut.

Miten lainojen kilpailutuspalvelut toimivat?

Lainojen kilpailutuspalvelut toimivat yksinkertaisesti. Täytät vain yhden hakemuksen, jonka jälkeen palvelu voi lähettää hakemuksen useille eri rahoituslaitoksille kerralla. Voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, jopa 25. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, koska sinun ei tarvitse itse täyttää erillisiä hakemuksia jokaiselle rahoituslaitokselle erikseen.

Vertaile ja valitse sopiva kulutusluotto

Mikäli saat useita lainatarjouksia, voit vertailla niitä rauhassa. Vertaile korot, kulut, laina-ajat ja muut ehdot ja valitse halutessasi se vaihtoehto, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseen. Kun vertailet kulutusluottoja, on tärkeää ottaa huomioon kokonaiskustannukset – ei vain korkoa, vaan myös kaikki lainaan liittyvät muut kulut.

Lainojen kilpailuttaminen on erityisen tärkeää, koska kulutusluottojen korot ja ehdot voivat vaihdella suuresti eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Kilpailuttamalla lainat huolellisesti mahdollisimman monen eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, voit löytää edullisen kulutusluoton.

Kilpailuttaminen voi säästää rahaa

Vaikka kilpailutuspalvelun käyttäminen saattaa tuntua ylimääräiseltä askeleelta, sitä hyödyntämällä voit parhaassa tapauksessa säästää rahaa. Lainojen korot ja kulut voivat vaihdella suuresti ja pienikin ero korossa tai kuluissa voi tarkoittaa satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöjä laina-aikana. Huolellinen kilpailuttaminen on tapa löytää edullinen kulutusluotto.

Lainojen kilpailutuspalvelut tarjoavat tavan vertailla ja kilpailuttaa kulutusluottoja. Ne voivat säästää aikaa, vaivaa ja auttaa sinua löytämään edullisen ja sopivan kulutusluoton. Mutta muista, että vaikka luotto olisi edullinen, sinun tulee aina olla varma, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa. On hyvä tietää, että kilpailutuspalvelut eivät tee yhteistyötä kaikkien pankkien kanssa, joten voi olla kannattavaa pyytää lainatarjous myös erikseen valitsemiltasi pankeilta ja rahoituslaitoksilta vaikka käyttäisit apuna kilpailutuspalvelua.

Hae kulutusluotto tarpeesi mukaan – jopa 60 000€ saakka

Kulutusluotto on monipuolinen lainatuote, joka voi olla saatavilla myös autolaina, remonttilaina tai matkalaina nimellä. Riippumatta siitä, tarvitsetko rahoitusta suurille hankinnoille, matkoille tai yllättäville menoille, voit hakea kulutusluottoa aina tarpeesi mukaan jopa 60 000 euroon saakka. Kulutusluotto soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Suuret hankinnat: Voit käyttää kulutusluottoa rahoittaaksesi suuret hankinnat, kuten auton, moottoripyörän, kodinkoneet tai huonekalut.

Remontit ja kodin parannukset: Kulutusluotto sopii erinomaisesti kodin remontteihin tai parannuksiin. Voit rahoittaa keittiöremontin, kylpyhuoneremontin, laajennukset tai jopa viheralueiden parannukset.

Matkustaminen: Unelmoitko matkasta maapallon toiselle puolelle tai haluatko vain viettää loman perheesi kanssa? Kulutusluotto voi kattaa matkakustannukset.

Yllättävät Menot: Yllättävät menot voivat aiheuttaa stressiä ja taloudellisia vaikeuksia. Kulutusluotto voi auttaa kattamaan esimerkiksi yllättävät terveydenhoitomenot, auton korjauskulut tai muut odottamattomat menot.

Velkojen yhdistäminen: Voit käyttää kulutusluottoa yhdistääksesi useita pienempiä luottoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa lainojen hallintaa ja saattaa säästää rahaa lainakorkojen ja kulujen osalta.

Joustavuutta ja mukavuutta

Koska kulutusluotto ei vaadi vakuuksia tai takaajia, se tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta lainanhakijoille. Voit hakea lainaa verkossa milloin tahansa ja hakemusprosessi on yleensä suoraviivainen.

Ennen kuin haet kulutusluottoa, varmista, että sinulla on suunnitelma lainan takaisinmaksusta ja että ymmärrät kaikki lainan ehdot. Muista myös kilpailuttaa kulutusluotto mahdollisimman monen pankin ja rahoituslaitoksen välillä löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Voit hakea kulutusluottoa yksin tai yhteishakijan kanssa

Kun suunnittelet kulutusluoton hakemista, yksi merkittävä asia, jota tulee harkita, on se, haetko luottoa yksin vai yhteishakijan kanssa. Sekä yksin- että yhteishakemisessa on omat etunsa ja valinta riippuu pitkälti omasta tilanteestasi ja tarpeistasi.

Yksin vai yhdessä?

Haettaessa kulutusluottoa yksin, lainan myöntäminen ja sen ehdot perustuvat yksinomaan sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Tämä tarkoittaa, että sinun tulisi olla varma siitä, että pystyt maksamaan luoton takaisin omilla tuloillasi ja säästöilläsi.

Toisaalta, voit hakea kulutusluottoa myös yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puolisosi, perheenjäsenesi tai ystäväsi. Yhteishakijan kanssa haettaessa molempien hakijoiden tulot otetaan huomioon luottoa myönnettäessä, mikä voi parantaa mahdollisuuksiasi saada kulutusluotto paremmilla lainaehdoilla.

Paremmat lainaehdot yhteishakijan kanssa

Yhteishakijan kanssa haettaessa voit usein saada paremmat lainaehdot. Koska lainan takaisinmaksun riski jakautuu kahden henkilön kesken, pankki tai rahoituslaitos voi tarjota pienempää korkoa ja suurempaa lainasummaa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos tarvitset suuremman kulutusluoton tai jos haluat saada mahdollisimman alhaisen koron.

Yhteishakijan kanssa hakevan vastuu

Vaikka yhteishakijan kanssa haettaessa on monia etuja, on myös tärkeää muistaa, että molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa kulutusluoton takaisinmaksusta. Jos toinen hakijoista ei pysty maksamaan osuuttaan lainasta, toinen hakija on vastuussa koko lainan takaisinmaksusta. Siksi on tärkeää, että molemmat hakijat ymmärtävät tämän ja ovat valmiita ottamaan vastuun lainasta.

Kulutusluottoa voi hakea joko yksin tai yhteishakijan kanssa. Molemmilla tavoilla on omat etunsa ja oikea valinta riippuu sinun omasta tilanteestasi. Jos päätät hakea kulutusluottoa yhteishakijan kanssa, voit usein saada paremmat lainaehdot, kuten pienemmän koron ja suuremman lainasumman. Kuitenkin, molempien hakijoiden tulee olla valmiita ottamaan vastuu lainan takaisinmaksusta.

Kenelle kulutusluotto voidaan myöntää?

Kulutusluotto on yleinen lainatuote, joka voidaan myöntää monenlaisille hakijoille. Kuitenkin pankeilla ja rahoituslaitoksilla on tietyt perusedellytykset, jotka lainanhakijan on täytettävä ennen kuin he voivat myöntää lainan.

Ikävaatimukset

Ensimmäinen yleinen vaatimus on ikä. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, eli lain osoittama täysi-ikäinen, jotta hän voi hakea kulutusluottoa. Jotkut rahoituslaitokset saattavat asettaa korkeamman alaikärajan, esimerkiksi 20 tai 25 vuotta.

Taloudelliset vaatimukset

Toinen tärkeä vaatimus koskee hakijan taloudellista tilannetta. Lainanantajat haluavat varmistaa, että lainanhakijalla on riittävä ja säännöllinen tulo, jolla hän voi maksaa lainan takaisin. Tämä tarkoittaa yleensä, että hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Luottotietojen tarkistus

Kolmas vaatimus on, että hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Lainanantajat tarkistavat hakijan luottotiedot varmistaakseen, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, hänen voi olla mahdotonta saada kulutusluottoa.

Asuinmaa ja pankkitili

Useimmat rahoituslaitokset vaativat, että hakijalla on vakituinen osoite samassa maassa, jossa rahoituslaitos toimii ja että hänellä on voimassa oleva pankkitili kyseisessä maassa.

Jokaisella rahoituslaitoksella on omat erityiset vaatimuksensa, mutta yleisesti ottaen, kulutusluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja voimassa oleva pankkitili. Jos olet epävarma, pystytkö täyttämään nämä vaatimukset, voit lähettää siitä huolimatta lainahakemuksen.

Kulutusluotto lainojen yhdistämiseen

Kulutusluotto on vakuudeton rahoitusväline, joka sopii moniin eri tarkoituksiin – yksi niistä on lainojen yhdistäminen. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden eri lainojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin lainanhoitoon liittyvä byrokratia vähenee ja talouden hallinta helpottuu. Kulutusluottoa voidaan käyttää lainojen yhdistämiseen aina 60 000 euroon saakka.

Lainojen yhdistäminen kulutusluotolla

Useiden eri lainojen, kuten luottokorttivelkojen, osamaksusopimusten tai muiden pikavippien hallinta voi olla haastavaa. Eri lainoilla on erilaiset ehdot, kuten korot ja maksuaikataulut, jotka tekevät niiden hallinnasta monimutkaista. Lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi kulutusluotoksi voi helpottaa tätä prosessia.

Kun yhdistät lainat kulutusluotolla, sinulla on vain yksi luotto, jota sinun tarvitsee hallita. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vain yksi kuukausimaksu, joka kattaa kaikki aiemmat lainat. Tämä yksinkertaistaa taloudenhallintaa, vähentää byrokratiaa ja voi myös parantaa budjetointiasi.

Edut ja huomioitavaa

Yksi suurimmista eduista lainojen yhdistämisessä on, että se voi mahdollisesti alentaa kuukausittaisia maksujasi. Jos pystyt saamaan kulutusluoton, jolla on alhaisempi korko kuin nykyisillä lainoillasi, voit säästää rahaa koroissa. Lisäksi laina-ajan pidentäminen voi pienentää kuukausieriä, jolloin sinulle jää enemmän rahaa muuhun käyttöön joka kuukausi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että pidemmän laina-ajan myötä maksat lainasta kokonaisuudessaan enemmän korkoja. Sinun tulisi myös varmistaa, että pystyt maksamaan uuden, suuremman lainan takaisin sovitussa ajassa.

Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto lainojen yhdistämiseen, mikäli haluat yksinkertaistaa taloudenhallintaasi, vähentää lainakustannuksia tai alentaa kuukausittaisia lainanlyhennyksiä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että ennen lainojen yhdistämistä kannattaa aina vertailla eri lainatarjouksia ja varmistaa, että uusi laina sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Oli tarpeesi sitten edullisempi lainatarjous, liittymätarjous tai sähkötarjous, voit löytää sen netistä huolellisesti kilpailuttamalla.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, jota voidaan käyttää mihin tahansa henkilökohtaiseen, perheeseen tai kotitalouteen liittyvään kulutukseen. Se ei yleensä vaadi vakuuksia ja sitä voi hakea pankista tai muusta rahoituslaitoksesta.

Kuinka paljon voin hakea kulutusluottoa?

Kulutusluoton määrä riippuu rahoituslaitoksesta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Yleensä kulutusluottoa voi hakea jopa 60 000 euroon saakka.

Mitkä ovat kulutusluoton vaatimukset?

Yleensä kulutusluoton hakijalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä, säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja asuminen samassa maassa, jossa rahoituslaitos toimii.

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Kulutusluotto maksetaan takaisin sovituissa kuukausierissä, jotka sisältävät lainan pääoman lisäksi koron ja mahdolliset muut kulut.

Voinko yhdistää useita lainoja yhdeksi kulutusluotoksi?

Kyllä, kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto lainojen yhdistämiseen. Se voi helpottaa parhaassa tapauksessa talouden hallintaa, alentaa kuukausittaisia maksuja ja mahdollisesti vähentää lainan kokonaiskustannuksia.

Liittymätarjoukset.fi
Logo