Joustoluotto

Hae joustoluotto netistä ilman vakuuksia tai takaajia ja saat alustavan lainapäätöksen lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 lainantarjoajalle.

Näin voit saada yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta vertailtavaksi ja valita usean tarjouksen joukosta sopivan lainan.

Voit hakea uuden joustoluoton, kilpailuttaa nykyisen lainasi tai yhdistää useamman lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi.
Uno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkOmalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkSortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Zmarta on yksityis- ja yrityslainojen vertailupalvelu, joka on perustettu vuonna 1999.
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,41 - 20%
15€
/kk

Joustoluotto

Joustoluotto on luottotili, joka antaa lainanhakijalle joustavuutta lainan nostamisen ja takaisinmaksun suhteen. Se on eräänlainen jatkuva luotto, jossa asiakas saa käyttöönsä ennalta määrätyn luottorajan. Asiakas voi nostaa luottoa käyttöönsä tarpeensa mukaan ja maksaa sen takaisin omassa tahdissaan, kunhan kuukausittainen minimilyhennys tulee suoritettua.

Joustoluotto eroaa perinteisestä kulutusluotosta, koska se ei ole kertaluonteinen laina, vaan joustava luottolimiitti, jota voi käyttää tarpeen mukaan. Joustoluotto toimii siis hieman samalla tavalla kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia.

Joustoluottoa hakiessa lainanhakijalta vaaditaan usein säännölliset tulot ja hyvä luottotietohistoria. Myös ikäraja saattaa olla korkeampi kuin perinteisissä kulutusluotoissa. Ikäraja voi vaihdella eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä aina 18-25 vuoden välillä ja lainasummat voivat olla suuruudeltaan 1000 – 60 000 euroa.

Joustoluotto voi olla hyödyllinen rahoitusratkaisu esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseksi tai hankintojen rahoittamiseksi. Se antaa käyttäjälleen vapauden päättää, milloin ja kuinka paljon rahaa nostetaan. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden maksaa laina takaisin omassa tahdissa.

Toisaalta joustoluottoon liittyy myös riskejä. Joustavuuden vuoksi laina-ajan pituus voi venyä ja kokonaiskustannukset kasvaa, jos takaisinmaksua ei hoideta suunnitellusti. Joustoluoton korko on yleensä vakuudellisia lainoja korkeampi, koska kyseessä on täysin vakuudeton laina. Lisäksi joustoluottoa käyttäessä on tärkeää pitää huoli siitä, ettei velkaa kerry liikaa.

Ennen joustoluoton ottamista on siis tärkeää tarkastella omia taloudellisia olosuhteita ja tehdä realistinen suunnitelma takaisinmaksusta. Lisäksi on hyvä vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja ehtoja löytääkseen itselle sopivan ratkaisun. Oli tarpeesi sitten joustoluotto, kulutusluotto, pankkilaina tai pikavippi, löydät netistä useita kilpailutuspalveluja. Useimmista palveluista löytyy myös sähkön kilpailutus ja on mahdollista kilpailuttaa puhelinliittymät ja muut sopimukset. Esimerkiksi edullisempi liittymätarjous voi tuoda merkittävästi säästöä vuositasolla.

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto on eräänlainen jatkuva laina, joka tarjoaa suurempaa joustavuutta kuin perinteiset luotot, kuten esimerkiksi autolaina. Tässä tarkastelemme, miten joustoluotto toimii:

Luottosopimuksen solmiminen: Kun olet päättänyt hakea joustoluottoa, sinun tulee ensin solmia luottosopimus lainanantajan kanssa. Tässä vaiheessa määritellään luottoraja, joka on enimmäissumma, jonka voit nostaa luottotililtäsi. Luottoraja voi olla esimerkiksi 1000 – 60 000 euroa, riippuen lainanantajasta, hakijan taloudellisesta tilanteesta ja haetusta luottorajasta.

Luoton nostaminen: Kun luottosopimus on hyväksytty, voit alkaa nostaa luottoa tarpeesi mukaan. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottorajaa kerralla, vaan voit nostaa pienempiä summia aina tarpeesi mukaan. Esimerkiksi voit nostaa 10 000 euron luottotililtäsi tänään 1000 euroa, kuukauden kuluttua 500 euroa ja vaikka puolen vuoden kuluttua 2000 euroa.

Korkojen ja kulujen maksaminen: Joustoluotosta peritään yleensä korkoa nostetulle luotolle. Korko voidaan periä joko kuukausittain tai vuosittain, riippuen lainanantajan ehdoista. Lisäksi jotkut lainanantajat perivät kuukausittaisia tilinhoitomaksuja tai nostopalkkioita. Muista, että maksat korkoa vain siitä osuudesta, jonka olet nostanut omalle pankkitilillesi, et koko luottorajastasi.

Luoton takaisinmaksu: Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittaisissa erissä. Vähimmäissumma, jonka sinun on maksettava kuukausittain, riippuu lainasopimuksestasi. Joissakin tapauksissa saatat pystyä maksamaan luoton takaisin ennen eräpäivää ilman lisämaksuja.

Luottorajan uudelleenkäyttö: Joustoluotossa maksamasi pääoma palautuu luottorajasi alle, jolloin voit nostaa sen uudelleen käyttöösi tarpeen vaatiessa. Tämä on merkittävä ero perinteisiin kulutusluottoihin, jotka maksetaan takaisin kertaluontoisesti eikä niitä voi nostaa uudelleen.

Vaikka joustoluotto tarjoaa joustavuutta, se voi olla kalliimpi vaihtoehto kuin perinteiset kulutusluotot. Korko ja muut maksut voivat kertyä nopeasti, erityisesti jos maksat vain minimilyhennyksiä. Siksi on tärkeää ymmärtää lainan ehdot ja suunnitella takaisinmaksu huolellisesti ennen joustoluoton ottamista.

Hae joustoluottoa netistä 1000 – 60 000€ ilman vakuuksia tai takaajia

Joustoluoton hakeminen netistä on suoraviivaista ja luottoa voi saada 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka, joten se soveltuu erinomaisesti moneen eri käyttötarkoitukseen. Joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja, joten niitä varten ei tarvitse olla takaajia tai vakuuksia, kuten kiinteistöä tai muuta omaisuutta. Tässä on yleiset vaiheet, jotka kuvaavat, miten joustoluottoa voi hakea netissä:

Valitse lainanantaja: Ensimmäinen askel on löytää luotettava ja edullinen lainanantaja. On olemassa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat joustoluottoja, joten kannattaa käyttää aikaa eri vaihtoehtojen vertailuun. Kiinnitä huomiota korkoihin, maksuaikoihin, mahdollisiin kuukausimaksuihin ja muihin ehtoihin.

Täytä lainahakemus: Kun olet valinnut lainanantajan, voit täyttää lainahakemuksen heidän verkkosivuillaan. Hakemuksessa kysytään usein henkilötietoja, tuloja ja menoja sekä muita taloudellisia tietoja. Täytä lainahakemus aina huolellisesti, täytä kaikki vaaditut kentät ja tarkista hakemus vielä ennen lähettämistä.

Hyväksy lainaehdot: Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, lainanantaja arvioi sen ja tekee tarjouksen. Lue lainaehdot huolellisesti ennen hyväksymistä. Varmista, että ymmärrät korko- ja maksuehdot, sekä mahdolliset sanktiot, jos et pysty maksamaan luottoa takaisin sovitussa ajassa.

Lainan nostaminen: Kun olet hyväksynyt lainaehdot, luottotili on usein melko nopeasti käytettävissä. Voit nostaa rahaa pankkitilillesi tarpeesi mukaan aina omaan luottorajaan saakka.

Lainan takaisinmaksu: Muista maksaa luotto takaisin sovitussa ajassa. Jos sinulla on ongelmia takaisinmaksun kanssa, ota yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian neuvotellaksesi maksusuunnitelmasta.

Joustoluoton hakeminen netistä on yksi tapa hankkia rahoitus erilaisiin menoihin, mutta on tärkeää muistaa, että lainalla on aina kustannuksia. Korot ja maksut voivat olla suurempia kuin vakuudellisissa pankkilainoissa, joten on tärkeää vertailla eri lainanantajia löytääksesi parhaan tarjouksen.

Muista vertailla ja kilpailuttaa joustoluotto

Joustoluottojen kilpailuttaminen netissä on tärkeä askel, kun etsit sopivaa ja edullista luottoa. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat joustoluottoja eri ehdoilla ja niiden korot, kulut ja maksuehdot voivat vaihdella. Tämän vuoksi on tärkeää vertailla eri tarjouksia ja valita sellainen, joka sopii parhaiten omiin taloudellisiin tarpeisiisi ja tilanteeseesi. Tässä on muutamia vinkkejä joustoluottojen vertailuun ja kilpailuttamiseen netissä:

Tutki useita lainanantajia: Älä tyydy ensimmäiseen saamaasi tarjoukseen, vaan tutki useita eri lainanantajia. Vertaile niiden korkoja, kuluja, maksuehtoja ja muita lainaehtoja.

Käytä lainalaskuria: Monilla verkkosivustoilla on lainalaskureita, joita voit käyttää arvioidaksesi kuukausittaisia maksuja, kokonaiskustannuksia ja muita lainaan liittyviä kuluja.

Tarkista todellinen vuosikorko: Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi myös muut kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Se antaa hyvän kuvan lainan todellisista kustannuksista.

Huomioi laina-aika: Pidempi laina-aika tarkoittaa usein pienempiä kuukausieriä, mutta se voi myös tarkoittaa suurempia kokonaiskuluja laina-ajan puitteissa, koska korkoa maksetaan pidemmän ajan.

Lue lainaehdot huolellisesti: Älä tyydy vain korkojen ja kulujen vertailuun, vaan lue myös lainaehdot huolellisesti. Tarkista, onko lainassa esimerkiksi mahdollisuutta maksuvapaisiin kuukausiin ja millaisia ehtoja niihin liittyy.

Kilpailuta joustoluotot: Useat kilpailutuspalvelut mahdollistavat lainojen kilpailuttamisen. Täytät vain yhden lainahakemuksen ja palvelu voi toimittaa hakemuksen jopa 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Voit saada näin yhdellä hakemuksella monta tarjousta ja voit sitten vertailla niitä rauhassa.

Joustoluoton houkuttelevuus piilee sen joustavuudessa, mutta sen korko ja kulut voivat olla korkeampia kuin perinteisissä lainoissa. Vertaile siis eri lainantarjoajia huolellisesti ja tee tietoinen päätös ennen joustoluoton hakemista. Oli tarpeesi sitten edullisempi lainatarjous, liittymätarjous tai sähkötarjous, voit löytää sen netistä huolellisesti kilpailuttamalla.

Joustoluotto heti tilille – onko se mahdollista?

Joustoluotto heti tilille ei ole mahdollista, sillä lainojen vertailemisessa ja lainahakemuksen täyttämisessä kuluu aina oma aikansa. Kyseessä on vakuudeton laina, jonka hakeminen on kuitenkin hieman suoraviivaisempaa kuin vakuudellisen lainan, mutta siitä huolimatta ei ole mahdollista saada joustoluottoa heti tilille.

Kun kyseessä on vakuudeton laina, lainanantajan ei tarvitse suorittaa vakuuksien tarkastusprosessia. Tämä prosessi voi olla aikaa vievä, sillä siinä lainanantajan on vahvistettava vakuuden arvo ja oikeus siihen. Joustoluoton kohdalla tämä vaihe voidaan jättää pois, minkä ansiosta käsittelyaika lyhenee merkittävästi.

Joustoluoton hakeminen on suoraviivaista netissä. Lainahakemuksen voi lähettää milloin tahansa ja yleensä alustava luottopäätös annetaan heti. Monet pankit ja rahoituslaitokset käyttävät automaattisia järjestelmiä lainahakemusten arvioinnissa, minkä ansiosta hakemuksen käsittely ja lainapäätöksen saaminen tapahtuu nopeasti.

Kun lainahakemus on hyväksytty, on mahdollista saada joustoluotto käyttöön jopa saman päivän aikana. On kuitenkin hyvä muistaa, että haettu luottoraja ei siirry automaattisesti pankkitilille, vaan voit itse nostaa tarvitsemasi summan pankkitilille aina tarpeesi mukaan tai vaikka koko luottorajan kerralla.

Vaikka joustoluotto voidaan hakea netissä, on tärkeää muistaa, että se ei välttämättä ole paras ratkaisu jokaisen tilanteessa. Kulutusluotto tai pankkilaina voi olla parempi ratkaisu. Vaikka tarkoitus olisi saada joustoluotto heti tilille tai mahdollisimman nopeasti, on tärkeää kilpailuttaa joutoluotto huolellisesti eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Mikäli lainoja on kertynyt jo useita, voi lainojen yhdistäminen olla yksi ratkaisu.

Miten löytää edullinen joustoluotto netistä?

Mahdollisimman edullisen joustoluoton löytäminen netistä vaatii jonkin verran tutkimusta ja vertailua, sillä lainantarjoajia on useita. Helpoin tapa on hakea joustoluotto yhdestä pankista ja hyväksyä lainatarjous, mutta silloin ei ole mahdollista vertailla useita tarjouksia ja valita edullisinta vaihtoehtoa. Tässä muutamia vinkkejä, jotka saattavat auttaa sinua löytämään edullisen joustoluoton:

Kilpailuta lainat: Kilpailuta laina on yksi tehokkaimmista tavoista löytää edullinen joustoluotto. Voit käyttää netissä toimivia lainojen kilpailutuspalveluita, jotka voi toimittaa hakemuksesi useille pankeille ja rahoituslaitoksille kerralla. Näin voit saada useita lainatarjouksia usealta eri lainantarjoajalta, joita voit vertailla ja halutessasi valita sopivan vaihtoehdon.

Tutki korkoa ja muita kuluja: Joustoluoton kustannukset koostuvat usein useista eri osista, kuten nimelliskorosta, avausmaksusta ja tilinhoitomaksusta. On tärkeää ottaa huomioon kaikki nämä kulut, kun vertailee eri lainavaihtoehtoja.

Tutustu lainaehtoihin: On tärkeää ymmärtää joustoluoton ehdot perinpohjaisesti. Esimerkiksi jotkin lainat saattavat näyttää halvoilta aluksi, mutta niissä saattaa olla ehtoja, jotka voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia pitkällä aikavälillä.

Arvioi tarpeesi realistisesti: On tärkeää miettiä, kuinka paljon rahaa todella tarvitset ja kuinka nopeasti voit maksaa joustoluoton takaisin. Mitä nopeammin voit maksaa lainan takaisin, sitä vähemmän korkoa kertyy ja sitä halvemmaksi laina tulee.

Muista, että joustoluottoa hakiessasi on tärkeää olla realistinen taloudellisen tilanteesi suhteen ja välttää ylivelkaantumista. Aina on suositeltavaa ottaa aikaa ja tehdä lainavertailu huolellisesti, jotta löytäisit parhaiten sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi sopivan joustoluoton.

Hae joustoluotto yksin tai yhteishakijan kanssa

Joustoluottoa on mahdollista hakea yksin tai yhteishakijan kanssa. Molemmilla vaihtoehdoilla on omat etunsa, jotka voivat vaikuttaa lainaehdotukseen ja sen kokonaiskustannuksiin.

Joustoluotto yksin: Tämä on useimmiten sopiva vaihtoehto henkilöille, joilla on vakaat tulot ja hyvä luottohistoria. Kuitenkin, lainanantajan riski on suurempi, jos haet lainaa yksin ja tämä saattaa heijastua korkeampina korkoina ja tiukempina lainaehdoina. Lisäksi yksin haettaessa luottoraja saattaa olla pienempi.

Joustoluotto yhteishakijan kanssa: Yhteishakijan kanssa hakeminen tarkoittaa, että kaksi ihmistä vastaa joustoluoton takaisinmaksusta. Tämä vähentää lainanantajan riskiä ja voi johtaa parempiin lainaehtoihin. Yhteishakijan kanssa hakiessa voi myös saada suuremman luottorajan, koska lainanantaja ottaa huomioon molempien hakijoiden tulot.

Yhteishakijan kanssa hakeminen on erityisen hyödyllistä, jos toinen hakijoista on vähemmän luottokelpoinen tai jos haetaan suurempaa luottoa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että molemmat hakijat ovat yhteisvastuullisia lainan takaisinmaksusta, joten molempien osapuolten on oltava varmoja, että joustoluotto voidaan maksaa takaisin sovitussa aikataulussa.

Ennen lainahakemuksen tekemistä on hyvä keskustella mahdollisen yhteishakijan kanssa ja varmistaa, että molemmat ymmärtävät vastuunsa. Lisäksi on tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ja ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset, mukaan lukien korot ja muut kulut, jotta voi tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Kenelle joustoluotto voidaan myöntää?

Joustoluoton saamiseen vaikuttavat useat tekijät ja lainaehdot voivat vaihdella eri lainanantajien välillä. Yleisesti ottaen joustoluottoa voidaan myöntää henkilöille, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

Ikä: Lainanottajan on yleensä oltava vähintään 18-vuotias, mutta jotkut lainanantajat saattavat vaatia korkeampaa ikärajoitusta, esimerkiksi 20 tai 25 vuotta.

Säännölliset tulot: Lainanantajat haluavat usein nähdä todisteita säännöllisistä tuloista ennen lainan myöntämistä. Tämä voi olla palkka, eläke tai jokin muu säännöllinen tulo.

Luottotiedot: Lainanantajat tarkistavat hakijan luottotiedot. Luottotietojen menetys voi olla este lainan saamiselle.

Asuinmaa: Joustoluottoa haettaessa lainanottajan on yleensä oltava asunut pysyvästi suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta.

Tilinumero ja sähköinen tunnistautuminen: Hakijalla on oltava käytössään suomalainen pankkitili ja hakijan on pystyttävä tunnistautumaan sähköisesti, esimerkiksi pankkitunnuksilla.

On tärkeää ymmärtää, että vaikka täyttäisi nämä vaatimukset, se ei takaa lainan saamista. Lopullinen päätös tehdään aina lainanantajan toimesta ja perustuu heidän omaan arvioonsa hakijan maksukyvystä ja luottokelpoisuudesta.

Huomaa myös, että joustoluoton saaminen voi olla hankalampaa, jos hakijalla on aiemmin ollut maksuhäiriöitä tai muita taloudellisia vaikeuksia. Vaikka joissakin tapauksissa joustoluottoa voidaan myöntää myös tällaisissa tilanteissa, se saattaa vaikuttaa lainan ehtoihin, kuten korkeampiin korkoihin tai pienempään luottorajaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä joustoluotto tarkoittaa?

Joustoluotto on lainatuote, jossa myönnetään tietty luottoraja, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan omalle pankkitilille. Maksat korkoa vain nostamastasi summasta, et koko luottorajasta.

Onko mahdollista saada joustoluotto heti tilille?

Joustoluottoa ei ole mahdollista saada heti tilille, sillä lainahakemuksen täyttämisessä ja käsittelyssä kuluu aina oma aikansa. Joustoluotto on kuitenkin mahdollista saada käyttöön jopa saman päivän aikana. Lainantarjoajissa ja heidän käsittelyajoissa voi kuitenkin olla eroja.

Tarvitsenko vakuuksia joustoluottoa varten?

Yleensä joustoluottoa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta tai toista henkilöä takaamaan lainaasi.

Voiko joustoluottoa hakea yhteishakijan kanssa?

Kyllä, useat lainantarjoajat mahdollistavat joustoluoton hakemisen yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa lainaa hakiessa saatetaan tarjota parempia ehtoja, kuten suurempaa lainasummaa tai alhaisempaa korkoa.

Mitä tarkoittaa joustoluoton uudelleen käyttö?

Joustoluottoa voi käyttää uudelleen sen jälkeen, kun olet maksanut osan siitä takaisin. Voit siis nostaa käyttämättömän osuuden tai maksamasi osuuden uudelleen luottorajan puitteissa.

Liittymätarjoukset.fi
Logo