DNA puhelinliittymät

DNA puhelinliittymät tarjoushintaan netistä

Olemme koonneet kaikki DNA puhelinliittymät alla olevaan vertaulutaulukkoon.

Vertailutaulukosta voit helposti ja nopeasti vertailla itsellesi edullisemman liittymäpaketin.

Puhelinliittymä olisi hyvä kilpailuttaa ainakin kerran vuodessa, silloin et maksa liittymästäsi ylihintaa.

Kilpailuttamalla liittymäsi säännöllisesti, voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Aloita liittymävertailu ja vaihda vanha liittymäsi nopeampaan ja edullisempaan.

Siinä kuluu aikaa vain muutama minuutti ja puhelinliittymän tilaamisessa 5-10 minuuttia.

Tässä kaikki halvimmat DNA puhelinliittymät

Etkö löytänyt liittymää DNA:n liittymävalikoimasta?

Tutustu siinä tapauksessa alla olevien operaattorien liittymävalikoimaan.

DNA puhelinliittymät ovat yhä useamman valinta

Eikä se ole mikään ihme, koska heillä on moniin muihin operaattoreihin verrattuna huomattavasti suurempi ja monipuolisempi liittymävalikoima sekä tietystin loistavat tarjoukset.

Monilla muilla operaattoreilla on myös liittymätarjouksia, mutta Dna valikoima on yli tuplasti suurempi. Heidän valikoimasta löytyy sopiva liittymä takuulla netin suurkuluttajalle, harvoin nettiä selaavalle sekä vähäiselle käyttäjälle.

Kuten jo aikaisemmin totesimme, Dna puhelinliittymä valikoimassa on useita erilaisia paketteja. Ensisilmäyksellä valikoima saattaa näyttää liiankin suurelta, josta sitten pitäisi osata valita itselle sopiva puhelinliittymä.

Kaikki Dna puhelinliittymät ovat kuitenkin melko selkeästi esitelty ja eri pakettien ominaisuudet nähtävillä samalta sivulta. Joukossa on useampi rajaton liittymä, joista maksetaan vain kiinteä kuukaushinta sekä käytön mukaan laskutettavia paketteja.

Mikäli et tahdo löytää itsellesi sopivaa DNA puhelinliittymää, suosittelemme siirtymään operaattorin verkkosivuille. Siellä voit tehdä ilmaiseksi testin, mikä puhelinliittymä sopii sinun käyttöösi parhaiten.

Testissä sinulle esitetään erilaisia kysymyksiä, joihin sinulla on vastausvaihtoehtoina kyllä ja ei. Testin tarkoitus on kartoittaa sitä, mikä DNA puhelinliittymistä olisi sinun käyttöösi edullisin ja ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto.

Testin tekeminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua ostamaan liittymää. Testin tehtyäsi sinulle tarjotaan käyttöösi sopivaa liittymää, jonka voit halutessasi ostaa.

DNA puhelinliittymäasiakkaille erilaisia laitteita asiakasetuhintaan

DNA:n puoleen on huoletonta kääntyä, sillä samasta paikasta saat hankittua kaiken tarpeellisen.

Oli kyseessä sitten puhelinliittymät, nettiliittymät, puhelin, tietokone, tabletti, televisio, pelikonsoli, modeemi, mokkula tai vaikka kanavapaketti.

Kaiken tämän ja paljon muuta saat helposti samasta paikasta ja vielä edulliseen asiakasetuhintaan.

Asiakasetuhinta tarkoittaa sitä, että saat esimerkiksi puhelinliittymäasiakkaana runsaasti muita laitetarjouksia.

Miksi siis hankkia puhelinliittymä yhdeltä operaattorilta, puhelin toiselta operaattorilta ja netti kotiin tai mökille kolmannelta operaattorilta?

Tilaamalla koko perheelle DNA puhelinliittymät ja keskittämällä kaikki muutkin tulevaisuuden hankinnat samalle operaattorille, säästät takuulla paljon rahaa vuositasolla.

Harvalla meistä on myöskään varaa ostaa kalliita laitteita kertamaksuna kaupasta, koska pelkästään hyvä älypuhelin maksaa nykyään 300-1200 euroa.

DNA tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan myöntämällä asiakkailleen täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Näin voit maksaa tarvitsemasi laitteen operaattorille sinulle sopivissa erissä.

Kuluton ja koroton maksuaika kannattaa ehdottomasti hyödyntää varsinkin kalliimmissa hankinnoissa, silloin voit maksaa tuotteen sinulle sopivissa kuukausierissä, etkä joudu maksamaan tuotteen hinnan lisäksi silti korkoa tai muita kuluja.

Dna tarjoaa lisäksi puhelinliittymäasiakkailleen muitakin etuja, kuten ilmaisia toimituksia, tuotteisiin pidemmät takuut sekä antaa vanhasta puhelimesta tai tabletista vaihtohyvityksen.

Kenelle DNA puhelinliittymät sitten sopivat?

DNA puhelinliittymä valikoima on moniin muihin operaattoreihin verrattuna huomattavasti suurempi, joten valinnan varaa todella riittää.

Juuri tästä syystä yhä useampi henkilö löytää valikoimasta itselle sopivan paketin. Mikäli liittymiä olisi tarjolla vain muutama, ei ne vastaisi ominaisuuksiltaan kaikkien puhelimen käyttäjien vaatimuksia.

Jokainen puhelimen käyttäjä käyttää liittymänsä ominaisuuksia hieman eri tavalla. Toiset selaavat päivittäin nettiä puhelimella, toiset ei selaa milloinkaan, kun toiset taas puhuvat paljon puhelimessa ja toiset hoitavat kaikki asiat nettipohjaisilla pikaviestisovelluksilla.

DNA puhelinliittymät sopivat suuren valikoiman ansiosta lähes jokaiselle. Olitpa sitten netin, puheen tai tekstiviestien suurkuluttaja tai käytät jotain ominaisuuksia vain harvoin, on valikoimassa runsaasti erilaisia rajattomia ja käytön mukaan laskutettavia vaihtoehtoja.

Mikäli et ole täysin varma siitä, mikä DNA puhelinliittymistä olisi sinun käyttöösi paras ja edullisin vaihtoehto, suosittelemme tutustumaan nykyiseen puhelinlaskuusi. Siitä näet nopeasti sen, kuinka paljon todellisuudessa olet käyttänyt kuukaudessa dataa, puhetta ja teksiviestejä.

DNA puhelinliittymien lisäpalvelut

DNA:n puhelinliittymät ovat muunneltavissa siten, että ne vastaavat varmasti käyttäjän tarpeita. Voit valita puhelinliittymääsi erilaisia maksullisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi:

Vastaaja – Vastaaja vastaa silloin, kun puhelin on varattu, verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella tai pois päältä.

Rajoitukset ja estot – Rajoitus- ja estopalvelut helpottavat puhelimen käyttöä ja pitävät kustannukset kurissa.

Deezer – Musiikkipalvelu, jossa on yli 53 miljoonaa kappaletta, omat soittolistat sekä paljon muuta.

Tunnistaudu puhelimellasi – Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin.

DNA puhelinliittymät tarjoavat asaikkailleen kaiken tämän

DNA tarjoaa suuren liittymävalikoiman, runsaasti rahanarvoisia etuja asiakkailleen ja edulliset hinnat myös muille tuotteille.

Nopea ja kattava 4G verkko – Huipputasoinen 4G netti, joka tavoittaa yli 99% suomalaisista. Valitse itsellesi sopivin netin nopeus.

Sopiva valikoima – Kattavasta valikoimasta löydät varmasti edullisen paketin, joka on juuri sellainen kuin sinulle parhaiten sopii.

Rajaton netti – Mahdollisuus valita rajaton käyttö, valmis paketti tai maksaa vain siitä, mitä todellisuudessa kulutat.

Asiakasetuhinta – Runsaasti rahanarvoisia etuja, valikoituja tarjouksia ja edulliset hinnat myös muissa tuotteissa.

DNA asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan kiperissä tilanteissa

Asiakaspalvelu – puh 044 144 044 (arkisin 8-18.00 la 9-16.30)

Soittaminen ja jottaminen asiakaspalveluun maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran.

DNA:n lankapuhelinliittymistä asiakaspalveluun soittaminen on maksutonta.

Seniorilinja – puh 044 144 244 (arkisin 9-16.00)

Seniorilinjan hinta on saman verran kuin muihinkin DNA:n liittymiin soittaessa.

Vika- ja katveilmoitukset – puh 0800 300 500

Vika- ja katveilmoituksien palvelunumero on maksuton kotimaasta soittaessa.