DNA salainen liittymätarjous – Numerosi toimii tarjouskoodina

DNA salainen liittymätarjous

DNA salainen liittymätarjous kampanja on tarjonnut jo useille markkinoiden halvimman puhelinliittymän. Etsitkö sinä mahdollisesti edullisinta puhelinliittymää tai oletko kiinnostunut siitä, minkä hinnan DNA voi tarjota sinulle? Jos näin on, suosittelemme tarkistamaan DNA:n salaisen liittymätarjouksen. Kirjoita vain puhelinnumerosi sille tarkoitettuun paikkaan DNA:n verkkosivuilla, niin saat katsottavaksesi juuri sinulle suunnatut liittymätarjoukset. Puhelinnumerosi toimii kuin tarjouskoodi ja sitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Tarkista hinnat heti ja hyödynnä DNA salainen liittymätarjous jo tänään.

Tarkista DNA:n salainen liittymätarjous – Numerosi toimii tarjouskoodina
Tarkista DNA:n salainen liittymätarjous – Numerosi toimii tarjouskoodina

Haluatko edullisemman puhelinliittymän?

Oletko väsynyt korkeisiin puhelinliittymälaskuihin ja mietitkö siirtymistä kustannustehokkaampaan vaihtoehtoon, tai oletko utelias näkemään, millaisen tarjouksen DNA voi tehdä sinulle? Mikäli sinulla on tällä hetkellä Telia liittymä, Moi liittymä tai Elisa liittymä, suosittelemme kurkistamaan DNA:n salaisen liittymätarjouksen. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää puhelinnumerosi siihen varatulle alueelle ja näet välittömästi räätälöidyt tarjoukset.

Kun annat puhelinnumerosi kyseiselle alueelle operaattorin verkkosivustolla, se ei tarkoita numerosi luovuttamista operaattorille. Järjestelmä tunnistaa numerosi perusteella, onko sinulla jo DNA liittymä ja pystyy näin osoittamaan sinulle räätälöidyt liittymätarjoukset. Jos olet toisen operaattorin asiakas, on hyvin todennäköistä, että DNA tarjoaa sinulle houkuttelevan liittymätarjouksen, joka on voimassa 12-24 kuukauden ajan riippuen liittymätyypistä.

Jos saatujen tarjousten joukossa ei ole nykyistä liittymääsi edullisempaa, voit vertailla suosituimpia puhelinliittymä tarjouksia kaikilta operaattoreilta liittymävertailun kautta. Liittymävertailu on loistava tapa tarkistaa päivän tarjoukset kaikilta Suomen merkittävimmiltä operaattoreilta. Tarkasta kuitenkin ensin DNA salainen liittymätarjous – se on täysin ilmaista eikä velvoita sinua ostamaan liittymää.

Suurin osa Suomen puhelinoperaattoreista tarjoaa uusille asiakkaille merkittävästi edullisempia puhelinliittymiä 12 tai 24 kuukauden tarjousjaksojen ajan. DNA:n liittymät saa aina parempaan hintaan, jos siirtyy toiselta operaattorilta DNA:lle. Tämän takia kannattaa ehdottomasti hyödyntää DNA:n salainen liittymätarjous, joka määritellään puhelinnumerosi perusteella.

Miksi DNA:n salainen liittymätarjous kannattaa hyödyntää?

Jos löydät henkilökohtaisen mobiililaajakaista tai puhelinliittymä tarjouksen, joka on sekä hinnaltaan edullisempi että ominaisuuksiltaan paremmin käyttöösi sopiva, liittymän vaihto on taloudellisesti järkevä valinta. Saat samalla käyttöösi entistä paremmat palvelut. Siirtymällä DNA:n asiakkaaksi voit myös hyödyntää muita etuja, jotka tulevat henkilökohtaisen liittymätarjouksen myötä.

Yleensä liittymän vaihdossa keskitytään hintaan ja palveluihin, mutta asiakasetujen vertailu jää usein tekemättä. Kaikki operaattorit eivät tarjoa asiakasetuja, kun taas toiset tarjoavat laajasti erilaisia rahanarvoisia etuja. Tämän vuoksi asiakasetujen vertailu on kannattavaa operaattoria vaihdettaessa.

DNA:n tarjoama ensimmäinen asiakasetu on tietenkin edullisempi nettiliittymä, joka voi olla voimassa jopa kaksi vuotta. DNA tarjoaa myös muita hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja, jotka ovat houkutelleet monia vaihtamaan palvelunsa ja ostoksensa nykyiseltä operaattoriltaan DNA:lle.

DNA:n asiakkaana sinulla on esimerkiksi mahdollisuus saada valikoituja kanavapaketteja alennetulla hinnalla, kolmen vuoden takuu kaikille puhelimille ja tableteille ilman lisämaksua, alennettuja hintoja valikoituja älypuhelimia varten, kaksi ensimmäistä kuukautta DNA TV -palvelua ilmaiseksi ja paljon muuta.

DNA:n salainen liittymätarjous on siis ehdottomasti hyödyntämisen arvoinen, koska saat käyttöösi monia etuja ja alennuksia. DNA:n verkkokaupasta voit löytää lähes kaikki tarvittavat laitteet ja matkapuhelimet kilpailukykyiseen hintaan. Voit maksaa ostoksesi heti tai käyttää tarjottua osamaksua. Osamaksulla maksat ostoksesi ilman korkoja ja muita kuluja valitsemallasi 12, 24 tai 36 kuukauden maksuajalla.

Näin tarkista henkilökohtaisen liittymätarjouksen DNA:lta

Anna puhelinnumerosi sille varattuun kenttään

Syötä puhelinnumerosi, jotta DNA voi näyttää sinulle henkilökohtaiset liittymäsuositukset ja tarjoukset. Puhelinnumeroasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin, ja tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Nopeaa ja vaivatonta

DNA näyttää sinulle hetkessä henkilökohtaiset liittymätarjoukset. Voit tustustua niin kaikessa rauhassa ja tehdä päätöksen. Mikäli päätät tilata uuden liittymän, voit päättää, haluatko säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vai vaihtaa uuteen.

Helppo ja hauskaa

DNA huolehtii kaikista toimenpiteistä puolestasi, joten sinun ei tarvitse olla yhteydessä entiseen operaattoriisi. Uusi puhelinliittymäsi saapuu postitse muutamassa päivässä, joten voit levätä rauhassa siihen saakka.

Pitääkö minun vaihtaa numeroa, jos hyödynnän DNA:n salaisen liittymätarjouksen?

Sinulla on aina vapaus päättää, haluatko säilyttää nykyisen puhelinnumerosi uudessa liittymässäsi vai haluatko ottaa käyttöösi uuden numeron. Jos päätät valita uuden numeron, uusi liittymäsi on käytössäsi nopeammin. Jos haluat säilyttää vanhan numerosi, numeron siirtoon menee noin 14 päivää, minkä jälkeen uusi liittymä on valmiina käyttöön.

On tärkeää huomata, että liittymän vaihtaminen ei tarkoita, että joutuisit olemaan ilman toimivaa puhelinliittymää. Vanha liittymäsi toimii normaalisti siihen asti, kunnes uusi liittymä on käyttövalmis. Saat uuden liittymän SIM-kortin toimitettuna antamaasi osoitteeseen ja operaattori ilmoittaa sinulle tekstiviestillä tarkasti, milloin voit ottaa uuden SIM-kortin käyttöön.

Pitääkö minun irtisanoa vanha liittymä?

Ei ole tarpeen. Kaikki tarvittavat toimenpiteet hoidetaan operaattorien toimesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Uuden liittymän tilauksen ja operaattorin vaihdon jälkeen ainoa tehtäväsi on asentaa uusi SIM-kortti puhelimeesi sopivalla hetkellä. DNA lähettää tiedon oikeasta ajankohdasta tekstiviestitse yleensä muutaman päivän varoitusajalla, ja lähettää muistutuksen, kun on aika vaihtaa SIM-kortti puhelimeesi.

Poistuuko yhteystietoni, kun otan uuden SIM-kortin käyttöön?

Jos yhteystietosi ovat tallennettuna puhelimesi sisäiseen muistiin tai pilvipalveluun, ne pysyvät tallessa operaattorin vaihdosta huolimatta. Jos olet säilyttänyt yhteystietoja SIM-kortillasi, sinun kannattaa ensin siirtää ne puhelimen muistiin tai pilvipalveluun. On suositeltavaa tarkistaa tämä ennen uuden SIM-kortin asennusta. Kaikki merkittävät tiedot on parasta tallentaa puhelimen sisäiseen muistiin, ei SIM-kortille.

Onko DNA:lla hyvä kuuluvuus?

DNA:n verkko on erittäin laadukas ja kuuluvuus on lähes parhaimmasta päästä. Sen huippunopea ja laaja-alainen verkko kattaa yli 99% Suomen väestöstä, ja sen uusi 5G-verkko laajenee jatkuvasti. Vaikka kuuluvuus on yleisesti ottaen erinomainen, on mahdollista, että jollakin alueella kuuluvuus saattaa olla ajoittain huono. Tämä ongelma voi olla yleinen kaikille operaattoreille tietyillä alueilla.

Liittymätarjoukset.fi
Logo