DNA Rajaton 5G 600M 32,99€/kk

DNA Rajaton 5G 600M liittymä – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

DNA Rajaton 5G 600M on DNA:n tarjoama huippunopea ja tehokas puhelinliittymä. Tämä liittymä mahdollistaa 600 Mbit/s maksiminopeuden 5G-verkossa, minkä ansiosta voit suorittaa kaikki verkkoaktiviteettisi sujuvasti ja ilman viivästyksiä. Olipa kyseessä sitten videoiden striimaus, musiikin kuuntelu tai suosikkisisältöjen selaaminen netissä. Liittymässä on rajaton määrä puheluita ja viestejä, joten voit pitää yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi huolettomasti. Lisäksi 5G liittymä tarjoaa erittäin järkevän hinnan, joten saat kaiken tarvitsemasi yhdessä kätevässä paketissa. Liittymä sisältää 41 Gt/kk EU-datapaketin, joten voit käyttää dataa myös matkoillasi EU:ssa. Saat liittymän nyt tarjoushintaan 32,99 €/kk 12 kuukauden ajan, minkä jälkeen hinta nousee 39,90 €/kk. Liittymän avaamisesta veloitetaan 6,90€ ensimmäisessä laskussa.

[adservice-comparison-feed feed=kaikkiliittymat2]

Huippunopea 5G-liittymä, jossa rajattomasti puheluita, viestejä ja nettiä

DNA Rajaton 5G 600M -liittymä tarjoaa käyttäjälle monipuolisen nettiliittymän, joka tukee niin työntekoa, viestintää kuin vapaa-ajan aktiviteettejäkin. Tarjolla on rajaton internet-yhteys Suomen lisäksi seitsemässä muussa maassa: Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Tämä mahdollistaa huolettoman tiedonsiirron ja yhteydenpidon kotimaisten rajojen ulkopuolella, olitpa sitten työmatkalla, lomalla tai vain päiväretkellä naapurimaissa.

Mutta DNA Rajaton 5G 600M -liittymän tarjoamat edut eivät lopu tähän. Jos matkustat muissa EU- ja ETA-maissa, voit hyödyntää liittymässä sisältyvää EU-datapakettia. Puheluiden ja viestien lähettäminen on samalla hinnalla kuin kotimaassakin, joten yhteydenpito onnistuu edullisesti ja helposti, olipa sijaintisi missä päin Eurooppaa tahansa.

Liittymä hyödyntää huippunopeaa 5G-teknologiaa, joka mahdollistaa datan nopean lataamisen ja lähettämisen. Tämä tekee esimerkiksi videoiden striimaamisesta, verkkopelaamisesta ja suurten tiedostojen lataamisesta sujuvaa ja vaivatonta. Kun 5G-verkko ei ole saatavilla, liittymä toimii DNA:n laajalle levinneessä ja tehokkaassa 4G-verkossa. Tämä tarkoittaa, että olet aina yhteydessä – missä ikinä liikutkin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että DNA Rajaton 5G 600M -liittymän kuukausimaksu ei sisällä puheluita tai teksti- tai multimediaviestejä palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai ulkomaille. Soittoihin palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle lisätään palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu. Tämänhetkinen matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min.

Edullinen myös reissussa

DNA Rajaton 5G 600M -liittymässä EU/ETA-alueen datan käyttö kuuluu liittymän kuukausimaksuun EU-datapaketin rajoissa. Kun datapaketti on käytetty, tiedonsiirrosta EU/ETA-alueella veloitetaan erillinen EU-lisämaksu hinnaston mukaisesti.

Kun taas kyseessä ovat puhelut ja viestit, ne laskutetaan EU/ETA-alueella samaan hintaan kuin kotimaassakin. Näin ollen voit huoletta pitää yhteyttä läheisiisi tai hoitaa työasioita, missä päin Eurooppaa oletkaan.

Suomesta ulkomaille lähetetyt puhelut ja viestit laskutetaan erikseen ja niiden hinnat määrittyvät maakohtaisesti. Ulkomaanpuheluiden hintoihin voit tutustua DNA:n hintahaun kautta tai voit lukea lisätietoja roamingista heidän verkkosivuiltaan. Muista, että tiedonkulku ja yhteydenpito ovat vaivatonta ja edullista liittymällä, missä ikinä liikutkin.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

DNA Rajaton 5G 600M -liittymä mahdollistaa tavallisten puheluiden soittamisen ja vastaanottamisen WiFi-puheluiden muodossa, kun olet EU/ETA-alueen ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että puhelut laskutetaan kotimaan puheluhintojen mukaisesti riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Puhelut ja viestit, jotka soitat tai lähetät Suomesta ulkomaille, laskutetaan erillisen hinnaston mukaan. Tämä hinnasto määrittyy kohdemaan mukaan, joten suosittelemme tutustumaan hintoihin ennen puheluiden soittamista tai viestien lähettämistä ulkomaille.

WiFi-puhelut ovat erinomainen tapa ylläpitää yhteyksiä, kun matkustat EU/ETA-alueen ulkopuolella. Ne tarjoavat selkeän ja vakaan äänenlaadun, ja ne mahdollistavat yhteydenpidon paikoissa, joissa matkapuhelinverkko ei ole saatavilla. Jos haluat tietää lisää WiFi-puheluista, kannattaa tutustua aiheeseen DNA:n verkkosivuilla.

DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat useita etuja

DNA Rajaton 5G 600M -liittymä on paljon muutakin kuin vain mobiililaajakaista. Se on merkittävä sijoitus, joka tuo käyttäjälleen lukuisia henkilökohtaisia etuja, jotka parantavat elämänlaatua sekä tarjoavat taloudellista säästöä.

Liittymän omistajille on tarjolla useita asiakasetuja, jotka lisäävät liittymän hankkimisen houkuttelevuutta. Tämän lisäksi voit hyödyntää DNA:n tarjoamia erikoistarjouksia ja kulutonta sekä korotonta maksuaikaa, mikä helpottaa suurempien ostosten suunnittelua ja budjetointia. Usein voit myös löytää matkapuhelimet ja muut laitteet alennettuun hintaan.

DNA Rajaton 5G 600M -liittymä ei vain tarjoa rajatonta nettiyhteyttä Suomessa, Baltiassa ja Pohjoismaissa, vaan se avaa myös ovet DNA:n tv-palvelun kokeiluun kahdeksi kuukaudeksi ilmaiseksi. Kanavapakettejakin on tarjolla alennetuin hinnoin, joten voit monipuolistaa viihdetarjontaasi taloudellisesti.

DNA:n tuotteita ostaville liittymän omistajille on tarjolla kolmen vuoden pidennetty takuu, mikä tuo lisää turvaa ja luotettavuutta laitehankintoihin. Kun päivityksen aika tulee, DNA tarjoaa hyvän vaihtohyvityksen vanhoista laitteista, auttaen sinua saamaan paremman vastineen rahoillesi.

Kaiken kaikkiaan, DNA:n Rajaton 5G 600M -liittymä tarjoaa käyttäjälleen paljon muutakin kuin pelkän puhelinliittymän. Se on käyttäjänsä passi moniin etuihin, jotka tekevät elämästä parempaa ja säästävät rahaa pitkällä aikavälillä.

Mikä on määräaikainen DNA Etudiili sopimus?

DNA Etudiili -sopimus on määräaikainen liittymätarjous, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada DNA Rajaton 5G 600M -liittymä edullisesti 12 kuukauden ajan. Sopimuksen aikana liittymän kuukausihinta on 32,99 €, jonka jälkeen se nousee normaalihinnaksi, 39,90 €/kk. Tämä tarkoittaa, että 12 kuukauden ajan liittymän kokonaiskustannus on vähintään 395,88 €, sisältäen avaamiskulut 6,90 €.

Huomioi, että etu ei ole voimassa, jos liittymätyyppiä vaihdetaan sopimuksen voimassaoloaikana. Jos sopimus tehdään etämyynnin kautta, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus.

Tämän lisäksi Etudiili-sopimukseen sisältyy 75 € etukoodi, jota voi käyttää DNA Kaupoissa, DNA:n verkkokaupassa tai puhelinmyynnissä. Etukoodi toimitetaan Oma DNA -sovellukseen aikaisintaan 14 vrk sopimuksen teon jälkeen ja vasta liittymän aktivoiduttua. Saat tekstiviestin, kun etukoodi on käytettävissä. Etukoodilla voi ostaa kertamaksullisia tai osamaksullisia laitteita sekä lisätarvikkeita.

Huomaa, että Etudiili-sopimuksen hinta koskee uusia numeroita sekä numeronsiirtoja DNA:lle. Sopimuksen tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. DNA Etudiili -sopimus on siis loistava tapa saada huippunopea 5G-liittymä edullisesti ja hyötyä lisäksi 75 € etukoodista.

Hyödynnä DNA Rajaton 5G 600M liittymätarjous ja säästä puhelinlaskuissa

DNN Rajaton 5G 600M -liittymä tarjoaa huippunopean 5G-yhteyden, rajattoman määrän puheluita ja viestejä, ja nyt se on saatavilla upealla tarjouksella, joka voi auttaa sinua säästämään merkittävästi puhelinlaskuissasi.

DNA:n erikoistarjouksen myötä voit nauttia rajattomasta 5G-netistä nopeudella jopa 600 Mbit/s ja kaikista puheluista sekä viesteistä hintaan 32,99 €/kk ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämä tarkoittaa, että voit säästää kuukausittain puhelinlaskussasi verrattuna normaaliin hintaan, joka on 39,90 €/kk.

Lisäksi, kun otat DNA Rajaton 5G 600M -liittymän, saat mukana myös 75 € etukoodin, joka toimitetaan Oma DNA -sovellukseen aikaisintaan 14 vrk sopimuksen teon jälkeen ja vasta liittymän aktivoiduttua. Voit käyttää etukoodia DNA Kaupoissa, DNA:n verkkokaupassa tai puhelinmyynnissä, joten saatat päästä nauttimaan lisäalennuksista uusien laitteiden tai lisätarvikkeiden ostamisessa.

Hyödyntämällä tämän erikoistarjouksen, voit saada DNA:n luotettavan ja nopean 5G-nettiyhteyden, sekä rajattomasti puheluita ja viestejä huomattavasti edullisemmin. Joten, miksi et tekisi päivitystä ja aloittaisi säästämistä puhelinlaskuissasi tänään? Tämä tarjous on voimassa uusille numeroille ja numeronsiirroille DNA:lle.

Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä – nappaa DNA Rajaton 5G 600M -liittymätarjous ja tee viisaat säästöt puhelinlaskuissasi.

DNA Rajaton 5G 600M kokemuksia

DNA Rajaton 5G 600M -liittymä on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia nopeimmista yhteyksistä, joita uusi 5G-teknologia tarjoaa. Tässä liittymässä on maksiminopeus jopa 600 Mbit/s, joka tarjoaa käyttäjälle huippunopeaa ja keskeytymätöntä verkkoyhteyttä.

Kokemukset liittymästä voivat vaihdella käyttäjän tarpeiden ja odotusten mukaan. Kuitenkin, monien käyttäjien mukaan, liittymä on erittäin luotettava ja tarjoaa jatkuvan, nopean yhteyden, joka mahdollistaa vaivattoman verkkoselailun, videoiden striimauksen ja tiedostojen lataamisen.

Monet käyttäjät arvostavat liittymän rajattomuutta, joka tarkoittaa sitä, että he voivat lähettää viestejä, soittaa puheluita ja käyttää dataa ilman rajoituksia. Tämä on erityisen hyödyllistä käyttäjille, jotka kuluttavat paljon dataa esimerkiksi musiikkia striimaamalla, suoratoistovideoita katsomalla tai työskentelemällä etänä.

DNA Rajaton 5G 600M -liittymä on saanut positiivista palautetta myös siitä, että se toimii Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa ja Baltiassa ilman datakattoa. Lisäksi EU-datapaketti sisältyy liittymän kuukausihintaan, mikä tekee matkustamisesta ja datan käytöstä ulkomailla helpompaa.

Liittymän hinnan suhteen DNA tarjoaa usein etuja uusille käyttäjille. Monet käyttäjät ovat kertoneet säästäneensä merkittävästi rahaa hyödyntämällä tällaisia tarjouksia. Myös DNA:n asiakaspalvelu on saanut kiitosta sen nopeudesta ja avuliaisuudesta.

Kaiken kaikkiaan liittymä tarjoaa käyttäjilleen korkealaatuisen, nopean ja luotettavan yhteyden, joka vastaa modernin digitaalisen elämäntavan tarpeita. Jokaisen käyttäjän tulisi kuitenkin arvioida omia tarpeitaan ja vertailla eri liittymävaihtoehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Liittymätarjoukset.fi
Logo