DNA Rajaton 5G 400M 29,99€/kk

DNA Rajaton 5G 400M liittymä – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

DNA Rajaton 5G 400M on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka nautit viihteestä suoraan älypuhelimestasi. Tämä 5G liittymä tarjoaa viiveettömän ja nopean yhteyden kaikkiin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien teräväpiirtovideot, ilman datakaton rajoituksia. Netin maksiminopeus on 400 Mbit/s, joka takaa sujuvan käyttökokemuksen. Saat myös rajattoman määrän puhetta ja viestejä, joten voit pitää yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi vaivatta. Tarvitsetpa sitten nettiyhteyttä työhön, opiskeluun tai viihteenkäyttöön, tämä puhelinliittymä vastaa tarpeisiisi. Kuukausihintaan sisältyy rajaton netin käyttö Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, mikä tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin. Lisäksi saat käyttöösi 34 Gt/kk EU-datapaketin. Liittymän voit saada erikoishintaan 29,99 €/kk 12 kuukauden ajan, minkä jälkeen hinta nousee 36,90 €/kk. Liittymän avaamisesta veloitetaan 6,90 € ensimmäisessä laskussa.

Nopea 5G-liittymä, jossa rajattomasti puheluita, viestejä ja nettiä

DNA Rajaton 5G 400M on huipputason nettiliittymä, joka on suunniteltu vastaamaan nykyajan älypuhelimen käyttäjän tarpeita, joka vaatii rajatonta, nopeaa ja laajaa yhteyttä. Tämä liittymä tarjoaa rajattoman internetyhteyden Suomessa ja useissa muissa maissa, mukaan lukien Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia keskeytyksettömästä netinkäytöstä näissä maissa ilman pelkoa datamäärän loppumisesta.

Lisäksi liittymän avulla voit käyttää nettiä edullisesti myös muissa EU- ja ETA-maissa kuuluva EU-datapaketin puitteissa. Tämä on erittäin kätevää, jos matkustat usein näissä maissa. Samalla puhelut ja viestit näihin maihin laskutetaan kotimaan hinnaston mukaisesti, mikä tarkoittaa, että yhteydenpito ulkomailla ei maksa sinulle maltaita.

Vaikka 5G-verkko onkin DNA Rajaton 5G 400M -liittymän tärkein ominaisuus, se toimii luotettavasti myös DNA:n laajassa ja nopeassa 4G-verkossa 5G-verkon ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että saat luotettavan ja nopean nettiyhteyden myös alueilla, joilla 5G-verkko ei ole vielä saatavilla.

DNA:n Rajaton 5G 400M -liittymässä puhelut ja viestit palvelu- tai yritysnumeroihin sekä ulkomaille eivät kuulu kuukausimaksuun. Tällaisista puheluista ja viesteistä laskutetaan erikseen. Palvelu- tai yritysnumeroihin ja EU:n ulkopuolelle soittaessa peritään matkapuhelinmaksu (mpm) palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi. Tämä maksu on tällä hetkellä 0,09 €/min.

DNA:n Rajaton 5G 400M -liittymä on erittäin monipuolinen ja kattava mobiililaajakaista, joka on suunniteltu vastaamaan eri tarpeisiin, riippumatta siitä, oletko viihteenkäyttäjä vai aktiivinen matkustaja. Tämä liittymä tarjoaa laajan ja nopean yhteyden DNA:n verkon alueella ja on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat rajattomuutta, nopeutta ja yleistä käyttömukavuutta.

Edullinen myös reissussa

Liittymän kuukausimaksuun sisältyy datan käyttö EU/ETA-alueella EU-datapaketin rajoissa. Tämän paketin ylittyessä tiedonsiirrosta peritään erillinen EU-lisämaksu hinnaston mukaisesti. Tällöin voit jatkaa netin käyttöä ilman huolia suuresta laskusta.

EU/ETA-alueella tehtävät puhelut ja viestit laskutetaan samalla hinnalla kuin kotimaassakin, mikä tekee yhteydenpidosta helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Kuitenkin, kun soitat tai lähetät viestejä Suomesta ulkomaille, laskutetaan nämä erikseen, riippumatta siitä, onko kohdemaasi EU/ETA-alueella.

Hinnat ulkomaanpuheluille ja viesteille vaihtelevat maittain. Suosittelemme tutustumaan tarkemmin hintoihin DNA:n hintahaun kautta tai lukemaan lisätietoja roaming-palvelusta. Näin voit varmistaa, että ymmärrät kaikki mahdolliset lisämaksut ja voit suunnitella yhteydenpitoa ulkomailla ilman yllätyksiä.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolisissa maissa voit hyödyntää WiFi-puhelutoimintoa, joka mahdollistaa tavallisten puheluiden soittamisen ja vastaanottamisen WiFi-yhteyden kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että nämä puhelut laskutetaan samoin kuin jos olisit soittanut ne kotimaasta, vaikka oletkin toisessa maassa.

Puheluiden ja viestien lähettäminen Suomesta ulkomaille laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Tämä koskee kaikkia maita, olivatpa ne EU/ETA-alueella tai eivät. Suosittelemme tutustumaan tähän hinnastoon ja ymmärtämään, kuinka näitä maksuja sovelletaan.

Lisätietoa saat tutustumalla DNA:n verkkosivustolla oleviin yksityiskohtaisiin ohjeisiin ja tietoihin. Se auttaa sinua ymmärtämään ja hyödyntämään liittymäsi ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat useita etuja

DNA Rajaton 5G 400M liittymä tarjoaa käyttäjälleen joukon yksilöllisiä etuja, jotka tuovat lisäarvoa niin päivittäiseen viihtyvyyteen kuin taloudelliseen hyötyynkin.

Liittymän omistajana pääset nauttimaan erilaisista asiakasetueduista, jotka tekevät liittymän hankkimisesta entistä kannattavampaa. Esimerkiksi, voit saada erikoistarjouksia ja voit halutessasi käyttää DNA:n kulutonta ja korotonta maksuaikaa, mikä voi auttaa budjetoimaan suurempia hankintoja. Myös matkapuhelimet ja muut laitteet voit saada toisinaan alennettuun hintaan.

DNA liittymä ei tarjoa ainoastaan rajatonta nettiyhteyttä Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, vaan myös mahdollisuuden kokeilla DNA:n tv-palvelua kahden kuukauden ajan täysin ilmaiseksi. Lisäksi kanavapaketteja on saatavilla alennetulla hinnalla, joten voit rikastuttaa viihdetarjontaasi edullisesti.

Ostettaessa DNA:n tuotteita, liittymän omistajat saavat myös kolmen vuoden pidennetyn takuun, mikä tuo lisäturvaa laitehankintoihin. Kun on aika päivittää laitteita, DNA tarjoaa reilun vaihtohyvityksen vanhoista laitteista, joten saat paremman vastineen rahoillesi uusimpien laitteiden hankinnassa.

DNA:n Rajaton 5G 400M liittymä on paljon enemmän kuin pelkkä puhelinliittymä – se on avain lukuisiin erilaisiin etuihin, jotka parantavat kokemustasi ja säästävät sinulle rahaa pitkällä tähtäimellä.

Mikä on määräaikainen DNA Etudiili sopimus?

DNA Etudiili on määräaikainen sopimus, joka on suunniteltu tuomaan erityisiä etuja DNA:n asiakkaille. Yksi tällainen etu on mahdollisuus saada DNA Rajaton 5G 400M -liittymä hintaan 29,99 euroa kuukaudessa 12 kuukauden ajan. Tämä tarjous on saatavilla 12 kuukauden määräaikaisella DNA Etudiili-sopimuksella. Sopimuskauden jälkeen, eli 12 kuukauden kuluttua, liittymän hinta on 36,90 euroa kuukaudessa.

Tämän DNA Etudiili -sopimuksen kokonaishinta on vähintään 359,88 euroa 12 kuukauden aikana, ja avausmaksu on 6,90 euroa. Huomioi, että mikäli liittymätyyppiä vaihdetaan etuuden voimassa ollessa, etu poistuu.

Kaikki sopimukset, jotka on tehty etämyyntinä, sisältävät 14 päivän peruutusoikeuden. Kaikki tilaukset noudattavat DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

DNA Etudiili -sopimukseen sisältyy myös 50 euron etukoodi, jonka voit käyttää DNA Kaupoissa, DNA:n verkkokaupassa tai puhelinmyynnissä. Etukoodi toimitetaan Oma DNA -sovellukseen aikaisintaan 14 vrk sopimuksen teon jälkeen ja liittymän aktivoiduttua. Saat tekstiviestin, kun etukoodi on valmis käytettäväksi. Voit käyttää etukoodia kertamaksullisiin tai osamaksullisiin laitteisiin ja lisätarvikkeisiin.

DNA Etudiili -sopimus on saatavilla uusille numeroille ja niille, jotka siirtävät numeronsa DNA:lle. Sopimus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää DNA:n laajaa palveluvalikoimaa erityishinnoin.

Hyödynnä DNA Rajaton 5G 400M liittymätarjous ja säästä puhelinlaskuissa

Hankkimalla DNA Rajaton 5G 400M -liittymän, voit saavuttaa merkittäviä säästöjä puhelinlaskuissasi. Erityisesti, jos olet raskaan datan käyttäjä tai haluat nauttia sujuvasta netin käytöstä ilman viiveitä, on tämä liittymätarjous erityisen houkutteleva.

DNA Rajaton 5G 400M -liittymätarjous tarjoaa liittymän hintaan 29,99 €/kk ensimmäisen 12 kuukauden ajaksi, minkä jälkeen hinta on 36,90 €/kk. Tämä merkitsee säästöjä, jos otetaan huomioon, että monien muiden operaattorien vastaavat liittymät maksavat huomattavasti enemmän.

DNA Rajaton 5G 400M -liittymällä saat käyttöösi nopean ja luotettavan 5G-verkon ilman datakattoa. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa HD-videota, striimata musiikkia, pelata pelejä tai tehdä video-puheluita ilman, että sinun tarvitsee murehtia datan loppumisesta tai hitaasta yhteydestä.

Liittymän kuukausihintaan sisältyy myös rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, mikä takaa, että voit käyttää liittymääsi viiveettömästi myös ulkomailla. Mukana tulee myös 34 Gt/kk EU-datapaketti.

Kun hyödynnät tämän tarjouksen, saat myös 50 euron etukoodin, jota voit käyttää DNA Kaupoissa, DNA:n verkkokaupassa tai puhelinmyynnissä. Etukoodi on voimassa 14 vrk sopimuksen teon jälkeen ja liittymän aktivoiduttua.

Liittymätarjous on erinomainen tapa saada enemmän arvoa rahoillesi. Se mahdollistaa huippunopean netin käytön ilman rajoituksia, ja samalla voit säästää huomattavasti puhelinlaskuissasi.

DNA Rajaton 5G 400M kokemuksia

DNA Rajaton 5G 400M on yksi DNA:n lippulaivaliittymistä, ja sen nopeus ja rajattomuus voivat tarjota käyttäjille huippuluokan puhelinliittymäkokemuksen. Tämän liittymän avulla käyttäjät voivat streamata videoita, pelata verkkopelejä ja suorittaa muita datan intensiivisiä tehtäviä 5G-verkossa, joka tarjoaa poikkeuksellisen nopean ja luotettavan yhteyden.

Rajattoman datan ansiosta DNA Rajaton 5G 400M -liittymä voi tarjota käyttäjille mielenrauhan, koska he eivät tarvitse murehtia datarajojen ylittämisestä tai yllättävistä lisäkustannuksista. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon raskaan datan käyttäjille tai niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan huolettomasti ilman rajoituksia.

Lisäksi liittymän käyttäjät saavat nauttia vapaudesta käyttää mobiilidataa myös Pohjoismaissa ja Baltian maissa ilman lisäkustannuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka matkustavat usein näissä maissa.

Liittymän mukana tuleva 34 Gt/kk EU-datapaketti voi myös tarjota lisäarvoa niille, jotka matkustavat usein muualla EU:ssa. Tämä paketti sisältyy kuukausihintaan ja se mahdollistaa mobiilidatan käytön EU-maissa ilman yllättäviä lisäkustannuksia.

Vaikka DNA Rajaton 5G 400M -liittymä tarjoaa monia etuja, jotkin käyttäjät saattavat kohdata haasteita tai pettymyksiä. Esimerkiksi, joissakin alueilla 5G-verkon peitto saattaa olla puutteellinen, mikä voi rajoittaa netin nopeutta ja suorituskykyä.

Lisäksi, vaikka liittymän hinta on kilpailukykyinen, se voi olla korkeampi kuin jotkut muut markkinoilla olevat liittymät. Tämä voi olla haitta niille, jotka etsivät edullisempaa liittymävaihtoehtoa.

Käyttäjien kokemukset saattavat vaihdella riippuen heidän tarpeistaan, asuinpaikastaan ja henkilökohtaisista odotuksistaan. On tärkeää, että jokainen käyttäjä arvioi omaa käyttöä ja tarpeitaan sekä tutkii eri liittymävaihtoehtoja ennen päätöksentekoa.

Liittymätarjoukset.fi
Logo