DNA Rajaton 200M 27,99€/kk

DNA Rajaton 200M liittymä – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

DNA Rajaton 200M -liittymä tarjoaa huolettoman ja tehokkaan netin käyttökokemuksen. Olipa kyseessä työasiat tai vapaa-ajan viihdekäyttö, tämä puhelinliittymä on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Mukana tulee rajattomasti puheluja ja tekstiviestejä, sekä uskomattoman nopea 200 Mbit/s internet-yhteys. Voit käyttää yhteyttä vapaasti kotimaassasi, Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi, saat 30 Gt dataa käytettäväksesi muissa EU/ETA-maissa. Tällä hetkellä liittymä on saatavilla erikoishintaan. Ensimmäisen 12 kuukauden aikana maksat vain 27,99 €/kk. Tämän jälkeen kuukausimaksuksi muodostuu 31,99 €. Aloitusmaksu on 6,90 €, joka laskutetaan ensimmäisen kuukauden yhteydessä.

[adservice-comparison-feed feed=kaikkiliittymat2]

Rajaton puheaika, viestit ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

DNA Rajaton 200M mobiililaajakaista on loistava valinta sinulle, joka arvostat jatkuvaa, rajoittamatonta ja luotettavaa internet-yhteyttä. Tämä nettiliittymä antaa sinun hyödyntää nettiä rajattomasti paitsi kotimaassasi Suomessa, myös naapurimaissamme Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä Baltian maissa, eli Virossa, Latviassa ja Liettuassa. 4G liittymän laaja alueellinen kattavuus takaa, että olet yhteydessä maailmaan silloinkin, kun liikut laajalti Pohjoismaissa tai Baltian alueella.

Kun olet matkalla muissa EU- ja ETA-maissa, netinkäyttö kuuluu kuukausihintaan EU-datapaketin osalta. Puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla, mikä tekee liittymän käytöstä ulkomailla huolettoman ja edullisen.

Huomioithan kuitenkin, että kuukausimaksu ei kata kaikkia puheluita eikä teksti- tai multimediaviestejä. Puhelut palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai ulkomaille Suomesta eivät sisälly kuukausimaksuun. Samoin teksti- tai multimediaviestit näihin numeroihin ovat erikseen laskutettavia.

Lisäksi, kun soitat palvelu- tai yritysnumeroihin tai EU:n ulkopuolisiin maihin, sinulta veloitetaan erikseen palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksu sekä matkapuhelinmaksu (mpm). Tämä matkapuhelinmaksu on tällä hetkellä 0,09 €/min.

DNA:n Rajaton 200M -liittymä on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat pitää yhteyden maailmaan huolettomasti, nopeasti ja laajasti. Mikäli haluat vielä nopeamman nettiliittymän, tutustu DNA liittymät valikoimassa pykälää nopeampaan vaihtoehtoon.

Edullinen myös reissussa

DNA Rajaton 200M -liittymän kuukausihintaan sisältyy tiedonsiirto EU/ETA-maissa EU-datapaketin rajoissa. Kun tämä datamäärä on käytetty, netin käytöstä peritään hinnaston mukainen EU-lisämaksu.

EU- ja ETA-maissa puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit laskutetaan kotimaan hinnaston mukaan, kun yhteyttä otetaan normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin, olivatpa ne sitten Suomessa tai muissa EU- ja ETA-maissa.

Kuitenkin, kun soitat ulkomaille, puheluiden hinnat vaihtelevat maittain. Ennen ulkomaille soittamista kannattaa tutustua voimassa oleviin hintoihin hintahaun kautta tai lukea lisätietoa roamingista. Tämä varmistaa, että tiedät tarkalleen, mitä maksuja puhelusi tulee aiheuttamaan, ja voit välttää yllättävät lisämaksut.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

Jos olet EU/ETA-alueen ulkopuolella, sinulla on mahdollisuus käyttää WiFi-puheluita sekä soittaessasi että vastaanottaessasi normaaleja puheluita. Tämä tarkoittaa, että puhelut laskutetaan aina kuin olisit soittanut ne kotimaasta, riippumatta siitä, missä maailmankolkassa olet. Lisätietoa WiFi-puheluista ja niiden toiminnasta löydät lukemalla lisää aiheesta WiFi-puhelut.

DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat useita etuja

DNA Rajaton 200M liittymän omistajana voit päästä nauttimaan monista ainutlaatuisista eduista, jotka eivät ole saatavilla muille. Nämä edut voivat tehdä merkittävän eron sekä viihtyvyydessäsi että taloudessasi.

Esimerkiksi, voit hyödyntää erityiset asiakasetuhinnat ja halutessasi hyödyntää DNA:n maksuaikaa kuluttomasti ja korottomasti. Lisäksi voit saada matkapuhelimet ja muita laitteita alennettuun hintaan, ja nauttia DNA tv-palvelusta kaksi kuukautta veloituksetta.

DNA:n liittymä tarjoaa sinulle rajattoman netin käytön Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, mikä takaa, että pysyt yhteydessä missä tahansa liikutkin. Lisäksi kanavapaketit ovat saatavilla alennettuun hintaan, ja saat kolmen vuoden pidennetyn takuun DNA:n tuotteille.

Kun aika on vaihtaa uuteen laitteeseen, DNA tarjoaa reilun vaihtohyvityksen vanhasta laitteestasi. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän arvoa rahoillesi, kun päivität uusimpiin laitteisiin.

DNA:n puhelinliittymä on paljon enemmän kuin vain puhelinliittymä – se on portti joukkoon arvokkaita etuja, jotka parantavat kokemustasi ja säästävät rahaa pitkällä aikavälillä.

Mikä on määräaikainen DNA Etudiili sopimus?

DNA Etudiili -sopimus on määräaikainen sopimus, joka on suunnattu erityisesti edullisen puhelinliittymän etsijöille. Sopimuksessa DNA tarjoaa Rajaton 200M -liittymän erikoishintaan 27,99 € kuukaudessa 12 kuukauden ajan. Tämä hinta on merkittävästi alempi kuin normaali hinta, joka on 31,90 € kuukaudessa määräajan jälkeen.

12 kuukauden määräaikaisen DNA Etudiili -sopimuksen kokonaishinta on vähintään 335,88 €, mikä sisältää liittymän avausmaksun, joka on 6,90 €. Huomionarvoista on, että tämä etu poistuu, jos päätät vaihtaa liittymätyyppiä sopimuskauden aikana.

DNA Etudiili -sopimuksen avulla voit saada uuden numeron tai siirtää nykyisen numerosi DNA:lle. Sopimus tarjoaa myös 14 päivän peruutusoikeuden, jos olet tehnyt sopimuksen etämyynnin kautta.

On tärkeää huomata, että DNA:n yleiset sopimus- ja erityisehdot koskevat DNA Etudiili -sopimusta. Näihin ehtoihin kannattaa tutustua ennen sopimuksen allekirjoittamista, jotta ymmärrät kaikki sopimuksen näkökohdat ja sitoumukset. DNA Etudiili -sopimus on houkutteleva vaihtoehto, jos haluat saada hyvän diilin puhelinliittymästäsi.

Hyödynnä DNA Rajaton 200M liittymätarjous ja säästä puhelinlaskuissa

DNA Rajaton 200M -liittymän tarjous on erinomainen tilaisuus säästää merkittävästi puhelinlaskuissa. Tämä liittymätarjous on suunniteltu tuomaan sinulle korkealaatuiset mobiilipalvelut huomattavasti edullisempaan hintaan.

Rajaton 200M -liittymä tarjoaa sinulle monia rahanarvoisia etuja. Sen ensisijainen etu on sen tarjoama rajaton pääsy internetiin. Pääset nauttimaan erittäin nopeasta 200 Mbit/s internetyhteydestä paitsi Suomessa, myös Pohjolassa ja Baltiassa. Tämä varmistaa, että sinulla on aina käytettävissäsi nopea ja luotettava internetyhteys, oli sitten kyseessä työ tai vapaa-aika.

Tarjouksen yhteydessä sinulle tarjotaan myös muita etuja, kuten DNA tv-palvelu kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta, alennettu hinta kanavapaketeille sekä laitteille ja jopa reilu vaihtohyvitys vanhasta laitteestasi uuteen päivitettäessä.

Lisäksi tämä liittymä sisältää rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit, joten sinun ei tarvitse murehtia ylimääräisistä puhelu- tai tekstiviestikustannuksista. Kaikki tämä on saatavilla erittäin kohtuulliseen kuukausihintaan.

DNA Rajaton 200M -liittymä tarjoaa siis erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää laadukasta palvelua merkittävillä säästöillä. Tartu tarjoukseen ja tee puhelinlaskuistasi huomattavasti edullisempia. Tarjous on voimassa uusille asiakkaille rajoitetun ajan, joten älä missaa tilaisuuttasi säästää.

DNA Rajaton 200M kokemuksia

DNA Rajaton 200M -liittymä on saanut useilta käyttäjiltä erittäin positiivista palautetta, ja se on tunnettu sen kattavista ominaisuuksista ja edullisesta hinnastaan.

Käyttäjät ovat erityisesti kiitelleet liittymän tarjoamaa rajatonta netin käyttöä nopealla 200 Mbit/s yhteydellä. Tämä mahdollistaa sujuvan netin käytön sekä työhön että vapaa-aikaan, ja käyttäjät ovat huomauttaneet, että liittymä on pitänyt lupauksensa tarjoamalla jatkuvasti korkealaatuista yhteyttä ilman katkoksia.

Puhelinliittymän mahdollisuus soittaa ja lähettää tekstiviestejä rajoituksetta on myös saanut paljon kiitosta. Monet käyttäjät ovat huomauttaneet, että tämä on helpottanut heidän viestintäänsä huomattavasti, koska heidän ei tarvitse murehtia ylimääräisten kustannusten syntymisestä.

DNA:n asiakaspalvelu on saanut kiitosta ystävällisyydestään ja tehokkuudestaan. Asiakkaat ovat kertoneet, että heidän kysymyksiinsä on vastattu nopeasti ja asiantuntevasti, mikä on lisännyt luottamusta yritykseen.

DNA Rajaton 200M -liittymän tarjoamat edut, kuten alennetut hinnat kanavapaketeille ja laitteille, ovat myös saaneet kiitosta. Käyttäjät ovat arvostaneet mahdollisuutta säästää näissä tuotteissa, mikä on tehnyt liittymästä vieläkin houkuttelevamman.

Kaiken kaikkiaan DNA Rajaton 200M -liittymä on saanut laajasti positiivisia arvioita sen monipuolisuuden, luotettavuuden ja kustannustehokkuuden ansiosta. Se on selkeä valinta monille, jotka etsivät laadukasta ja edullista puhelinliittymää.

Liittymätarjoukset.fi
Logo