Voita Samsung The Frame QLED 4K Smart TV 65″

Voita Samsung The Frame QLED 4K Smart TV 65"

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa upea Samsung The Frame QLED 4K Smart TV 65″! Tämä televisio ei ole pelkästään huippulaadukas katseluelämys, vaan se on myös tyylikäs osa sisustusta. Ohut ja vaihdettavilla kehyksillä varustettu The Frame sulautuu täydellisesti kotiisi ja muuttaa huoneesi taidegalleriaksi mattapintaisella näytöllä, joka eliminoi heijastukset ja tarjoaa täyteläiset, luonnolliset värit. Osallistu arvontaan ja tuo kotiisi ainutlaatuinen yhdistelmä taidetta ja teknologiaa!

Voita Samsung The Frame QLED 4K Smart TV 65″

Kuvittele kotisi olohuoneeseen täydellisesti sulautuva taideteos, joka muuttuu tarvittaessa huippuluokan televisioksi. Tämä on nyt mahdollista Samsung The Frame QLED 4K Smart TV:llä ja sinulla on mahdollisuus voittaa tämä unelmiesi televisio DNA:n järjestämässä arvonnassa!

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) yhdistää kauniin designin ja huippuluokan teknologian. Sen tyylikäs kehys ja taulunäyttö tekevät siitä täydellisen lisän jokaiseen kotiin, ja se tarjoaa erinomaisen katseluelämyksen upean kuvanlaadun ansiosta. QLED-teknologia varmistaa kirkkaat värit ja syvät mustat sävyt, joten voit nauttia suosikkiohjelmistasi ja elokuvistasi aivan uudella tavalla.

Osallistuminen on helppoa. Jättämällä yhteystietosi DNA:lle, saat samalla tilaisuuden saada houkuttelevan liittymätarjouksen puhelimitse. DNA:n asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka vastaa tarpeitasi ja tarjoaa parasta vastinetta rahallesi.

Kilpailuaika on 2.5.2024 – 31.8.2024, joten älä jätä tätä mahdollisuutta väliin. Osallistu nyt, ja olet askeleen lähempänä uutta Samsung The Frame QLED 4K Smart TV:tä. Tämä on tilaisuutesi päivittää sekä kotisi viihdeteknologia että puhelinliittymä yhdellä kertaa!

Tietoa Samsung The Frame QLED 4K Smart 65″ TV:stä

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV 65″ on suunniteltu täydentämään kotisi sisustusta, olipa televisio päällä tai pois päältä. Sen ohut ja tyylikäs muotoilu sulautuu saumattomasti osaksi huoneesi estetiikkaa. Vaihdettavat kehykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet sisustukseen; voit valita eri värejä ja kehyksiä, joiden avulla muokkaat The Frame -televisiostasi juuri sinun tyyliisi sopivan.

Samsung The Frame -television mattapintainen näyttö eliminoi häiritsevät heijastukset, jolloin voit nauttia kuvasta kirkkaissa ja tummissa olosuhteissa ilman häiriöitä. Quantum Dot -tekniikka tuottaa täyteläiset ja luonnolliset värit, ja Pantone-validointi sertifioi 2030 Pantone-värin ja 110 ihosävyn tarkan toiston, mikä takaa tarkat ja todenmukaiset värit kaikissa katseluolosuhteissa.

Minimalistinen Samsung The Frame TV voidaan kiinnittää Slim Fit -seinäkiinnikkeellä tiiviisti seinään, aivan kuin taulunkehys. Tämä antaa television ulkonäölle viimeistellyn ja taiteellisen ilmeen. The Framelle on saatavilla erivärisiä magneettisia kehyksiä, jotka voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti sopimaan sisustukseesi. Sen suoraviivainen ja sileä viimeistely yhdistettynä moderniin muotoiluun tekee tästä televisiosta todellisen katseenvangitsijan.

Samsung The Frame -television valosensori säätää automaattisesti kuvan kirkkautta huoneen valaistuksen mukaan, varmistaen aina optimaalisen katseluelämyksen. Lisäksi liiketunnistin havaitsee, kun joku tulee huoneeseen tai poistuu sieltä, siirtäen television lepotilaan, kun kukaan ei ole katsomassa, ja kytkeytyen automaattisesti päälle, kun joku tulee huoneeseen.

The Frame muuttaa kotisi taidegalleriaksi Art Store Stream -palvelun avulla, joka tarjoaa pääsyn yli 2500 taideteokseen. Voit nauttia taidekuraattorin kuukausittain valitsemista teoksista tai esitellä omia perhekuviasi. SmartThings-sovellus, joka on yhteensopiva sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa, tekee valokuvien hallinnasta helppoa ja vaivatonta.

Liittymätarjoukset.fi
Logo