Puhelinliittymä vertailu – Vertaa liittymät kerran vuodessa

puhelinliittymä vertailu

Puhelinliittymä vertailu kehoitetaan tekemään riittävän usein, mutta kuinka usein puhelinliittymät on syytä vertailla? Tässä artikkelissa käsittelemme liittymien vertailemista ja mitä asioita tulee muistaa ottaa huomioon.

Puhelinliittymä vertailu paljastaa parhaan liittymäpaketin

Milloin viimeksi sinä olet vertaillut operaattorien liittymäpaketteja?

Tiesitkö, että puhelinliittymä vertailu on suositeltavaa tehdä vähintään kerran vuodessa?

Olisiko nyt aika käyttää muutama minuutti vertailuun ja vaihtaa puhelinliittymä edullisempaan?

Vaihtamalla liittymäsi edullisempaan, voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Palvelumme valikoimasta halvin liittymätarjous löytyy muutamassa minuutissa.

Milloin puhelinliittymä vertailu kannattaa tehdä?

Vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa olisi hyvä kilpailuttaa puhelinliittymä.

Palvelustamme löydät alla olevien operaattorien palvelut: Moi liittymät, Telia liittymät, DNA liittymät ja Elisa liittymät.

Mikäli vastaat alla oleviin kysymyksiin ”Myöntävästi” saattaa olla aika vertailla puhelinliittymät.

Maksat nykyisestä liittymäpaketistasi yli 30 euroa kuukaudessa?

Olet vaihtanut liittymäsi viimeksi yli vuosi sitten?

Liittymäsi netti olisi aika päivittää nopeampaan ja nykyaikaisempaan?

Et tiedä mitä ominaisuuksia nykyinen liittymäsi sisältää?

Puhelinlaskut paisuvat jostain syystä kohtuuttoman suuriksi?

Et ole täysin tyytyväinen nykyiseen pakettiisi?

Netin selaaminen puhelimella on lähes mahdotonta?

Paketista puuttuu joitain ominaisuuksia joita tarvitset?

Toisella operaattorilla oli huomattavasti edullisempi liittymätarjous.

Vertailussa punnitaan tärkeitä ominaisuuksia

Oma puhelinliittymä kehoitetaan monessa paikassa kilpailuttamaan säännöllisesti, jolloin käytössä olisi aina omia käyttötottumuksia vastaava halvin puhelinliittymä.

Usein silloin tulee ensimmäisenä mieleen, että jokainen kilpailuttaa puhelinliittymän ja etsii sitä monipuolisinta sekä ominaisuuksiltaan suurinta pakettia edullisesti, vaikka todellisuudessa jokainen ei sellaista tarvitse.

Liittymän hintaan vaikuttaa moni asia ja jokainen henkilö tarvitsee hieman erilaisen paketin.

Toiset haluavat vain sen markkinoiden halvimman paketin, toiset kattavimman ja mahdollisimman nopean nettiyhteyden, toiset puhelinliittymän ilman nettiä sekä kolmannelle paras on halvin puhelinliittymä netillä.

Myös ominaisuuksiltaan ja hinnoittelultaan paras puhelinliittymä lapselle on yksi tärkeä vertailukohde.

Niin tai näin, yllä olevasta vertailutaulukosta voit vertailla itsellesi sopivimman paketin täysin maksutta.

Liittymävertailu vie aikaasi vain muutaman minuutin ja se voi kuitenkin tuoda vuositasolla suuretkin säästöt.

Puhelinliittymä vertailu on taloudellisesti kannattavaa

Vielä useampi vuosi sitten liittymän kilpailuttaminen ja vaihtaminen oli melko työlästä puuhaa. Silloin harva viitsi kilpailuttaa omaa liittymää säännöllisesti paremman paketin tai säästöjen toivossa.

Ennen liittymätarjoukset piti käydä katsomassa tai pyytämässä erikseen kunkin operaattorin kivijalkaliikkeessä, johon tuhraantui aikaa helposti useampi tunti.

Nykyään liittymien hintaa ja ominaisuuksia on todella helppo vertailla esimerkiksi Vet.fi puhelinliittymävertailu palvelussa.

Liittymätarjoukset.fi on käyttäjille maksuton palvelu, jossa voit vertailla puhelinliittymien ominaisuuksia ja hintoja.

Jostain syystä silti varsinkin vanhemmat ihmiset jättävät vertailun kokonaan edelleen tekemättä ja tyytyvät maksamaan ylihintaan vanhasta liittymästä.

Oli kyseessä sitten puhelin- tai  internet liittymä, kiinteä laajakaista, puhelin tai tietokone on vertailu aina paikallaan.

Muutaman minuutin vertailu eri tuotteissa, voi tuoda tuhansien ellei jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt koko elämän aikana.

Myös puhelinliittymä vertailu voi tuoda säännöllisesti tehtynä melkoiset säästöt elämän aikana.

Vaikka yhden liittymän kilpailuttaminen ei toisi merkittävää säästöä mutta entäs sitten, kun kilpailuttaa kerralla koko perheen puhelinliittymät? Suuressa perheessä voi nimittäin olla käytössä jopa yli kymmenen liittymää. Useamman puhelinliittymän kilpailuttamisessa kannattaa käyttää Puhelinliittymä.com palvelua.

Mikäli yhden liittymän kilpailuttaminen tuo kuukaudessa säästöä esimerkiksi 3 euroa tekee se vuodessa 36 euroa.

Tämä muutaman euron säästö tekee kymmenen henkisessä perheessä 30 euron säästöt kuukaudessa ja vuodessa huikeat 360 euroa.

Miksi puhelinliittymät kannattaa vertailla?

 • Muutaman minuutin vertailulla voit säästää vuositasolla satoja ellet jopa tuhansia euroja.
 • Voit olla aina varma siitä, ettet maksa nykyisestä paketistasi ylihintaa.
 • Liittymien nettiyhteydet paranevat vuosi vuodelta, joten pysyt aina kehityksen mukana.
 • Et joudu kärvistelemään vanhan määräaikaisen sopimuksen kanssa vaan käytössäsi on nykyaikainen liittymä, jossa et sitoudu mihinkään, etkä maksa turhasta.
 • Puhelinliittymäsi ominaisuudet vastaavat aina käyttötottumuksiasi.
 • Voit halutessasi vinkata edullisesta liittymästä myös kavereille tai sukulaisille.
 • Pysyt ajantasalla eri operaattorien toiminnasta ja heidän tarjoamista palveluista.
 • Mikäli et ole kilpailuttanut mobiililaajakaistaasi vuosiin, saat melko varmasti samalla rahalla nopeamman netin.

Muistilista puhelinliittymän vaihtajalle

 • Puhelinliittymä vertailu kannattaa tehdä aivan ensimmäisenä, jolloin saat varmasti rahoillesi parasta mahdollista vastinetta. Myös yritysliittymä kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti.
 • Älä turhaan luovu vanhasta numerostasi, ellet välttämättä itse sitä halua. Voit nimittäin säilyttää nykyisen numerosi vaikka vaihtaisit liittymän toiselle palveluntarjoajalle.
 • Älä valitse määräaikaista sopimusta, sillä silloin olet sen vanki sopimuksen loppuun saakka. Valitse mielummin toistaiseksi voimassa oleva paketti, jonka voimassaolo päättyy 14 vuorokauden irtisanomisajan jälkeen.
 • Muista siirtää kaikki tärkeät tiedot vanhasta sim-kortista puhelimen muistiin tai muistikortille, silloin sinulla on kaikki puhelinnumerot yms tallessa, kun vaihdat uuden liittymän sim-kortin puhelimeen.

Tärkeää tietoa puhelinliittymien vertailemisesta

Miten puhelinliittymä vertailu tehdään?

Liittymävertailu kannattaa aloittaa tutustumalla viimeisimpään puhelinlaskuun, jossa on eritelty käytetyt puheluminuutit, tekstiviestit ja datan määrä. Laskun erittelystä voit tarkistaa oman tarpeesi ja kuinka paljon nykyinen liittymäsi maksaa kuukaudessa. Vertailutaulukostamme voit näitä tietoja tarkastelemalla etsiä nykyistä edullisemman ja paremman vaihtoehdon. Parhaassa tapauksessa saat ominaisuuksiltaan monipuolisemman, nopeamman ja edullisemman liittymän vanhan tilalle, jolloin muutaman minuutin puhelinliittymä vertailu toi merkittävät säästöt ja paremmat ominaisuudet.

Kuinka kauan varata aikaa liittymien vertailuun?

Palvelussamme hintojen ja ominaisuuksien vertaileminen vie aikaasi vain muutaman minuutin. Uuden liittymän tilaamiseen on hyvä varata aikaa arviolta 5 – 10 minuuttia.

Onko puhelinliittymien vertaileminen vaikeaa?

Liittymien vertailu oli vielä muutama vuosi sitten melko aikaa vievää hommaa, kun liittymien vertailu piti tehdä operaattorien kivijalkaliikkeissä. Tänä päivänä liittymien vertailu on todella helppoa ja vaivatonta, sillä kaikkien operattorien liittymät löytyvät palvelumme vertailutaulukosta.

Kuinka usein vertailu kannattaa tehdä?

Puhelinliittymä on hyvä kilpailuttaa ja ominaisuudet tarkistaa ainakin kerran vuodessa. Silloin voit olla varma, ettet maksa nykyisestä liittymästäsi ylihintaa ja liittymä sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Onko puhelinliittymän vaihtaminen vaikeaa?

Ei ole. Puhelinliittymän vaihtaminen tapahtuu nykyään kokonaan netissä helposti ja nopeasti. Sinun työksesi jää vain puhelinliittymä vertailu ja uuden liittymän tilaaminen nykyiseltä operaattorilta tai toiselta palveluntarjoajalta, joka vie aikaasi vain noin 5-10 minuuttia. Operaattorit hoitavat liittymän vaihdon puolestasi, joten kaikki tapahtuu automaattisesti. Saat uuden liittymän sim-kortin kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Operaattori ilmoittaa tekstiviestillä heti, kun voit vaihtaa uuden sim-kortin puhelimeesi.

Liittymätarjoukset.fi
Logo