Puhelinliittymä ilman nettiä on vielä saatavilla

puhelinliittymä ilman nettiä

Liittymät ilman nettiä alkavat olemaan kiven alla

Onko sinulla haussa puhelinliittymä ilman nettiä? Silloin tulit juuri oikeaan paikkaan.

Mikäli et surffaile puhelimella verkossa, voit hankkia liittymän ilman datapakettia.

Vaikka nykyiseen liittymääsi kuuluisi netti, voit halutessasi hankkia perusliittymän.

Mikäli et selaa puhelimella milloinkaan nettiä, ei siitä silloin kannata turhaan maksaa.

Palvelumme vertailutaulukossa löytyy varmasti edullinen liittymätarjous.

Vaihtamalla puhelinliittymäsi edullisempaan, voit säästää vuositasolla kymmeniä euroja.

Vaihtamalla koko perheen puhelinliittymät, saattaa säästö kasvaa satoihin euroihin vuositasolla.

Miksi hankkia puhelinliittymä ilman nettiä?

Liittymä ilman nettiyhteyttä saattaa kuulostaa monen mielestä aluksi vanhanaikaiselta, sillä mobiililaajakaistat ovat tuntuneet vallanneen liittymämarkkinat.

Todellisuudessa varsinkin vanhemmat ihmiset käyttävät vielä vanhoja puhelimia, joilla ei pysty selaamaan nettiä.

Monilla ihmisillä on myös toisena puhelimena halpa työpuhelin, jota käytetään ainoastaan puheluihin vastaamiseen, soittamiseen ja silloin tällöin myös perinteisten tekstiviestien lähettämiseen.

Näissä tapauksissa puhelinliittymä ilman nettiä on siis huomattavasti järkevämpi hankinta kuin huippunopea 4G tai 5G liittymä rajattomalla datalla.

Nykyään operaattorit mainostavat toinen toistaan nopeampia, suurempia ja monipuolisempia liittymiä, joissa kilpaillaan netin nopeudella ja datan määrällä, mutta silti markkinoilla on edelleen useampi puhelinliittymä, jossa ei ole ollenkaan nettiä.

Osa suurista operaattoreista näyttäisi kuitenkin luopuneen viime vuosien aikana kokonaan netittömistä liittymäpaketeista, kuten esimerkiksi Telia liittymät ei tarjoa tällä hetkellä ollenkaan kiinteähintaista liittymää, joka ei sisältäisi datapakettia.

Katso millaisia liittymiä muut operaattorit tarjoavat:

Moi Mobiili liittymät

DNA liittymät

Elisa liittymät

Mikäli tarpeesi on kuitenkin halvin puhelinliittymä netillä, suosittelemme katsomaan kaikki Telia liittymät.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä

Vaikka monet suuret operaattorit ovat alkaneet jostain syystä karsimaan valikoimastaan netittömiä puhelinliittymiä, näyttäisi niitä vielä onneksi olevan jokunen markkinoilla.

Ensimmäistä vaihtoehtoa ei kannata suoraan valita, vaan puhelinliittymä ilman nettiä kannattaa aina kilpailuttaa samoin kuin muutkin liittymät, sillä näissäkin liittymätyypeissä on paljon eroja.

Netittömiä puhelinliittymiä on nimittäin kahta erilaista vaihtoehtoa, kuten rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä sisältävä paketti kiinteään kuukausihintaan sekä käytön mukaan laskutettava paketti, jossa hinta koostuu puhutuista minuuteista ja lähetetyistä tekstiviesteistä.

Jos käytät puhelinta vain harvoin, ei sinun kannata ostaa liittymää, joka on varustettu rajattomalla puheella ja tekstiviestillä.

Halvempi vaihtoehto on ostaa puhelinliittymä ilman nettiä, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan.

Mikäli taas puhut päivittäin puhelimessa esimerkiksi työn takia, suosittelemme valitsemaan liittymä rajattomalla puheella.

Voi olla että tulevaisuudessa kaikki netittömät puhelinliittymät poistuvat markkinoilta, jolloin kaikkien tulee hankkia nettiliittymä vaikka ei pystyisi vanhalla ns ”karvalakkimallilla” nettiä selaamaan.

Uskomme kuitenkin, että ne eivät ole silloin sen kalliimpia kuin nyt puhelinliittymät ilman nettiä.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä voi olla myös Prepaid liittymä

Jos tarpeesi on halvin puhelinliittymä ilman datapakettia, kannattaa miettiä olisiko Prepaid liittymä oikea valinta?

Markkinoilla on nimittäin tällä hetkellä monta Prepaid liittymää, jotka eivät sisällä lainkaan internettiä.

Prepaid eroaa tavallisesta liitymästä siten, ettei siinä ole lainkaan kuukausimaksua, vaan kaikki maksetaan etukäteen.

Mikäli et käytä puheminuutteja tai lähetä tekstiviestejä, ei sinulle kerry mitään maksettavaa.

Vähän puhelinta käyttävälle Prepaid-liittymä ilman nettiyhteyttä saattaa olla jopa halvin vaihtoehto, mutta vain puhelinliittymä vertailu kertoo sen, mikä on sillä hetkellä edullisin paketti.

Prepaid-liittymä on kätevä tapa rajata puhelimen käyttöä ja siksi se onkin erinomainen puhelinliittymä lapselle ensimmäiseksi liittymäksi.

Osa prepaid-liittymistä saattaa sisältää nykyään myös nettipaketin, mutta yleisesti halvimmat puhelinliittymät eivät sisällä datapakettia.

Mikäli tuntuu siltä, että prepaid-liittymä on sinulle sopivin vaihtoehto, löydät sivuiltamme kaikkien operaattorien puhelinliittymät ilman nettiä.

Lisäksi voit kysyä lisätietoa prepaid-paketeista useilta kioskeilta ja kaupoista.

Puhelinliittymä ilman nettiä vähäiseen käyttöön

Monet ihmiset tarvitsevat puhelimessa päivittäin nettiä niin töissä kuin vapaa-ajalla, mutta kaikki sitä ei kuitenkaan tarvitse tai edes halua.

Operaattorit karsivat jakuvasti täysin netittömiä liittymiä ja tänä päivänä täysin ilman nettiä olevia liittymiä on todella vähän. Puhelimen vähäisen käyttäjän kannattaakin ottaa vertailuun mukaan kaikki halvimmat puhelinliittymät.

Osa paketeista saattaa sisältää myös hitaan netin, mutta se on melko varmasti halvimmissa paketeissa niin hidas, ettei sitä kannata edes laskea miksikään.

Mikäli vertaillaan maltilliselle käyttäjälle halpa puhelinliittymä ilman nettiä, ei valinnanvaraa hirveästi ole.

1.) Elisa Saunalahti Tarkka Puhe liittymä ilman nettiä on hyvä perusliittymä puhelimen vähäiselle käyttäjälle. Liittymän avausmaksu on vain 3,90 euroa ja kuukausihinta 4,90 euroa. Puheluista veloitetaan 6,9 senttiä minuutilta ja tekstiviesteistä samoin 6,9 senttiä kappaleelta.

2.) DNA Puhe puhelinliittymä ilman internettiä on toinen varteenotettava vaihtoehto puhelimen maltilliselle käyttäjälle. Liittymän avausmaksu on sama kuin Elisalla 3,90 euroa ja kuukausihinta 4,90 euroa. Puheluista veloitetaan käytön mukaan 7 senttiä minuutilta ja tekstiviesteistä samoin 7 senttiä kappaleelta. Puhelut ja viestit maksavat siis sentin enemmän Elisalla.

Olisiko Elisan tai DNA:n puhelinliittymä ilman nettiä sopiva sinun käyttöösi? Vilkaise ennen päätöstä vielä yllä olevasta liittymävertailusta muut vaihtoehdot läpi ja valitse niitä paras liittymä.

Usein kysytyt kysymykset

Millä operaattorilla on tarjota puhelinliittymä ilman nettiä?

Palvelustamme löydät kaikki Telian, Moi Mobiilin, DNA:n ja Elisa Saunalahden liittymätarjoukset listattuna. Liittymä ilman internettiä löytyy näistä vaihtoehdoista vain DNA:lta ja Elisa Saunalahdelta. Molemmilla on valikoimassaan vain yksi liittymä ilman datapakettia.

Onko liittymä ilman datapakettia halvin vaihtoehto?

Liittymä ilman datapakettia on melko varmasti kuukausimaksultaan halvin vaihtoehto. Yleensä tällaiset liittymät hinnoitellaan kulutuksen mukaan, joten jos puheluminuutteja ja tekstiviestejä käyttää paljon, saattaa liittymän lasku kasvaa yllättävän suureksi.

Voinko tilata perusliittymän, jossa ei ole nettiä?

Kyllä voit tilata puhelinliittymän myös ilman internettiä. Suurin osa operaattoreista on kuitenkin viime vuosien aikana poistanut valikoimastaan kaikki puhelinliittymät, jotka ei sisällä datapakettia. Liittymävalikoimastamme löytyy kuitenkin vielä muutama liittymä ilman nettiä.

Liittymätarjoukset.fi
Logo