Puhelinliittymä.com

Puhelinliittymä.com

Mikä Puhelinliittymä.com palvelu on?

Puhelinliittymä.com on kotimainen puhelinliittymien vertailupalvelu, joka tarjoaa kuluttajille tärkeää tietoa Suomen suurimmista operaattoreista sekä heidän liittymätarjouksista.

Voit tutustua ja lukea milloin vain lisätietoa jokaisesta operaattorista ja heidän tarjoamista asiakaseduista.

Palvelun kattavasta vertailutaulukosta löydät Suomen suosituimmat puhelinliittymät ja ajankohtaiset tarjoukset.

Etusivulla olevaan vertailutaulukkoon on koottu kaikki suosituimmat Moi liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät ja Telia liittymät.

Kuluttajille suunnattujen liittymien lisäksi palvelussa esitellään myös jokaisen operaattorin yritysliittymät.

Mikäli haluat tarkistaa vain oman operaattorisi uudet liittymätarjoukset, onnistuu sekin muutamassa minuutissa, sillä jokaisen operaattorin liittymät löytyvät myös omilta sivuilta.

Puhelinliittymien vertaileminen on helppoa ja nopeaa, kun kaikkien operaattorien puhelinliittymät on samassa taulukossa.

Puhelinliittymä.com palvelun taulukosta näet kaikki liittymät, puheluiden ja tekstiviestien hinnoittelun, liittymien ominaisuudet ja tarjoushinnan.

Lähes kaikki liittymät ovat tilattavissa ilman kytkykauppaa ja sitoutumispakkoa, jonka ansiosta voit vaihtaa puhelinliittymäsi uudelleen silloin kuin itse haluat.

Miksi kokeilla Puhelinliittymä.com palvelua?

Operaattorien välinen kilpailu uusista asiakkaista on kasvanut vuosi vuodelta, joka on pudottanut puhelinliittymien hintoja merkittävästi.

Suomen liittymämarkkinoille on tullut muutaman vuoden sisällä myös aivan uusia operaattoreita, jotka houkuttelevat asiakkaita huipputarjouksilla.

Kovan kilpailun myötä liittymien hinnat ovat välillä erittäin edullisia, jonka takia puhelinliittymät suositellaan kilpailuttamaan vähintään kerran vuodessa.

Operaattorien välinen kilpailu on kuluttajille erinomainen asia, sillä se tarkoittaa halvempia hintoja, jolloin liittymä on mahdollista saada entistäkin edullisempaan hintaan.

Kaikkien operaattorien tarjousten perässä on kuitenkin vaikea pysyä, sillä jokaisen operaattorin tarjoukset pitäisi etsiä eri verkkosivuilta, joka on aika turhauttavaa.

Tästä syystä ilmainen liittymävertailu on avattu, se säästää paljon aikaa, hermoja, rahaa ja pitää käyttäjät kartalla uusista tarjouksista.

Puhelinliittymä.com palvelussa liittymävertailu vie aikaa vain muutaman minuutin, sillä kaikkien operaattorien liittymätarjoukset löytyvät samasta paikasta.

Taulukkoon on koottu kaikki uusimmat ja halvimmat liittymätarjoukset, josta liittymien ominaisuudet ja hinnat ovat helppo tarkistaa.

Voit tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset niin usein kuin itse haluat ja vaihtaa liittymän edullisempaan muutamassa minuutissa.

Kuinka paljon voin säästää Puhelinliittymä.com palvelun avulla?

Se kuinka paljon voit säästää liittymävertailumme avulla riippuu monesta eri asiasta.

Esimerkiksi siitä, kuinka suuri kuukausimaksu nykyisessä liittymässäsi on ja onko sinulla rajaton vai käytön mukaan laskutettava paketti.

Puhelinliittymien hinnat ja ominaisuudet muuttuvat nykyään todella usein, joka takia liittymä suositellaankin kilpailuttamaan säännöllisesti.

Mikäli sinulla on käytössä usemman vuoden vanha liittymä, maksat melko varmasti liittymästäsi reilusti ylihintaa.

Tänä päivänä rajaton 4G puhelinliittymä on mahdollista saada 19,90 euron kuukausihintaan, kun monet maksavat vastaavista vanhoista liittymistä yli 30 euroa.

Mikäli maksat nykyisestä liittymästäsi esimerkiksi 30 euroa kuukaudessa, tekee se vuodessa yhteensä 360 euroa.

Mikäli vaihdat liittymäsi rajattomaan 4G liittymään, maksat vuodessa liittymästäsi vain 238,80 euroa, jolloin säästät rahaa vuodessa 121,20 euroa.

Puhelinliittymän kilpailuttamisella voi säästää siis vuositasolla helposti yli 100 euroa.

Tästä syystä puhelinliittymä.com palvelussa kannattaa kilpailuttaa puhelinliittymä säännöllisesti.

Kuinka paljon palvelun käyttäminen maksaa?

Puhelinliittymä.com on kaikille käyttäjille täysin ilmainen alusta, jossa on mahdollista tutustua tarkemmin operaattoreihin ja tarkistaa ajankohtaiset liittymätarjoukset.

Voit tarkistaa ajankohtaiset puhelinliittymä tarjoukset niin usein kuin haluat täysin ilmaiseksi.

Sivuston käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä tai kirjautua palveluun, vaan kaikkien liittymien tiedot ja hinnat ovat kaikkien käyttäjien nähtävillä.

Liittymätarjoukset.fi
Logo