Liittymävertailu on helpointa tehdä netissä

liittymävertailu

Liittymävertailu kehoitetaan tekemään säännöllisesti. Näin varmistat sen, ettet varmasti maksa puhelinliittymästäsi enempää kuin olisi tarve.

Liittymävertailu voi tuoda yllättävän suuret säästöt

Liittymävertailu kannattaa tehdä mielummin liian usein kuin harvoin, näin varmistat sen ettet maksa liittymästäsi ylihintaa. Oletko aikeissa vaihtaa operaattoria? Avaamassa uutta liittymää vai haluatko vaihtaa nykyisen halvempaan? Sivuillamme voit vertailla operaattoreita, liittymien ominaisuuksia ja tarkistaa liittymätarjoukset.

Älä kuluta aikaasi vertailemalla liittymiä eri verkkosivuilla, sillä voit tutustua kaikkiin palvelussamme. Tutustu liittymien ominaisuuksiin alla olevassa taulukossa, jossa on Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, Telian ja DNA:n tarjoukset.

Ennen puhelinliittymien vertailemista on tärkeä selvittää oma kulutus ja tarve ominaisuuksien suhteen. Ei ole järkevää ostaa liittymää, jonka kaikkia ominaisuuksia ei todellisuudessa tarvitse. Kaikki liittymän ominaisuudet nostavat tietyn verran kokonaishintaa, jonka takia turhat ominaisuudet on syytä karsia pois.

Liittymävertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, silloin sinulla on aina käytössä ominaisuudet, joita todella tarvitset parhaaseen hintaan.

Liittymävertailu kannattaa tehdä säännöllisesti

Palvelussamme on yleisimpien suomalaisten puhelinoperaattorien puhelinliittymät, mobiililaajakaistat ja yritysliittymät.

Palvelumme suuresta liittymävalikoimasta löydät kaikki Moi liittymät, Elisa liittymät, Telia liittymät ja DNA liittymät.

Liittymävertailu on ajankohtaista silloin, kun olet vaihtamassa operaattoria, avaamassa uutta liittymää esimerkiksi lapsellesi tai haluat vain tarkistaa sen, maksatko nykyisestä puhelinliittymästäsi ylihintaa.

Puhelinliittymien vertaileminen ei paljasta vain halvinta puhelinliittymää, vaan sen avulla löydät helposti paketin, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Puhelinliittymä vastaa silloin parhaiten tarpeita, kun se sisältää kaikki ne ominaisuudet, joita käyttäjä tarvitsee.

Liittymiä ei siis tule vertailla vain hintojen mukaan, sillä kaikki liittymät sisältävät hieman eri ominaisuuksia.

Sivuillamme voit helposti vertailla sinulle sopivien liittymäpakettien eroavaisuuksia, kuten kuukausimaksuja, netin nopeutta, datan määrää, puhepakettien ja tekstiviestien määriä.

Valitse vain kuinka paljon haluat liittymääsi puheaikaa, kuinka monta tekstiviestiä ja netin nopeuden, niin näet taulukosta nopeasti parhaat vaihtoehdot.

Oli tarpeesi sitten puhelinliittymä ilman nettiä, liittymä lapselle, halvin liittymä tai yritysliittymä, löydät sen varmasti palvelustamme.

Liittymävertailu on mahdollista tehdä myös Puhelinliittymä.com palvelussa, joka on kaikille käyttäjille täysin maksuton.

Liittymien ominaisuuksia ja hintoja kannattaa vertailla aina, kun:

 • Suunnittelet vaihtavasi operaattoria.
 • Etsit nykyistä halvempaa puhelinliittymää.
 • Haluat löytää halvimman vaihtoehdon nopeasti.
 • Olet aikeissa avata aivan uuden liittymän.
 • Haluat vertailla eri vaihtoehtoja maksutta.

Muutaman minuutin liittymävertailun jälkeen tiedät, mikä puhelinliittymä on paras ja edullisin käyttöösi. Mikä parasta, voit vertailla puhelinliittymien ominaisuuksia ja hintoja täysin maksutta.

Enää ei siis kannata kuluttaa aikaa etsien sopivaa liittymää useilta verkkosivuilta tai juosta operaattorien kivijalkaliikkeisiin pyytämään jokaiselta erikseen liittymätarjous.

Kun olet löytänyt itsellesi uuden puhelinliittymän, voit siirtyä tilaamaan sen edulliseen tarjoushintaan suoraan operaattorin verkkosivuilta klikkaamalla kohdasta ”Tilaa”.

Lisätietoa liittymävertailusta ja puhelinliittymistä tarjoaa Puhelinliittymä.com puhelinliittymävertailu, joka on erikoistunut operaattorien tarjouksiin.

Liittymävertailu paljastaa parhaat liittymäpaketit

Mistä sitten tietää, mitä ominaisuuksia uudessa puhelinliittymässä tulee olla?

Jos et ole varma siitä, kuinka paljon tarvitset puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa, kannattaa sinun edetä seuraavasti:

 • Etsi ensimmäisenä nykyisen liittymäsi puhelinlaskun erittely, josta näet mistä liittymäsi hinta koostuu.
 • Katso laskuerittelystä kuinka paljon olet käyttänyt tekstiviestejä, puhetta ja dataa kuukaudessa.
 • Mieti, onko nykyisessä liittymässä tarpeeksi nopea netti vai tarvitsetko nopeamman?
 • Sisältääkö nykyinen puhelinliittymä joitakin ominaisuuksia, joita et tarvitse?

Laskuun tutustuminen kertoi sinulle, mistä nykyisen puhelinliittymän lasku koostuu ja sen mukaan osaat valita itsellesi varmasti sopivan vaihtoehdon.

Nyt on oiva tilaisuus tehdä myös muutoksia, jos nykyisessä liittymässä on ollut turhia ominaisuuksia tai puutteita.

Oli tarpeesi sitten rajaton puhelinliittymä, käytön mukaan laskutettava liittymä tai 2G, 3G tai 4G nettiliittymä, olemme varmoja, että löydät sivuiltamme varmasti sopivan paketin.

Kuinka usein puhelinliittymiä kannattaa vertailla?

Tänä päivänä liittymävertailu suositellaan tekemään 1-2 kertaa vuodessa.

Jos kilpailutat puhelinliittymän kaksi kertaa vuodessa, olemme melko varmoja siitä, ettet maksa nykyisestä liittymästäsi ylihintaa, kuten tuhannet kuluttajat, perheet ja yritykset tekevät kuukausittain.

Säännöllinen liittymävertailu ja liittymän kilpailuttaminen voi tuoda kuluttajille kymmenien ellei jopa satojen eurojen säästöt vuodessa.

Mikäli kilpailuttaa koko perheen puhelinliittymät kaksi kertaa vuodessa, voidaan puhua jo huomattavasti suuremmista säästöistä.

Yritysliittymät kannattaa myös muistaa kilpailuttaa, sillä suurissa yrityksissä voi olla jopa 200 liittymää käytössä, joten säännöllinen liittymien vertaileminen saattaa tuoda parhaassa tapauksessa jopa tuhansien eurojen säästöt.

Liittymien vertaileminen kahdesti vuodessa saattaa kuulostaa aluksi turhalta, koska puoli vuotta on melko lyhyt aika, mutta tänä päivänä operaattorien välillä on todella kova kilpailu asiakkaista, jonka takia vertailu kannattaa tehdä usein.

Liittymämarkkinoilla kilpailevat suuret yritykset, kuten Elisa Saunalahti, Moi Mobiili, Telia, DNA ja tietystin monet muut pienemmät operaattorit.

Operaattorit tuovat muutaman kuukauden välein markkinoille todella edullisia liittymäpaketteja, joilla on tarkoitus houkutella uusia asiakkaita ja tietysti mielellään kilpailijalta.

Teleoperaattorien välinen kilpailu on kuluttajan näkökulmasta vain hyvä asia ja siksi myös liittymävertailu kannattaa tehdä säännöllisesti.

Kaksi kertaa vuodessa tehty vertailu takaa sen, että sinulla on käytössä ominaisuuksiltaan paras ja halvin puhelinliittymä.

Liittymävertailu on kaikille ilmaista

Joko olet tutustunut suosittuun liittymävertailuumme, joka on todella hyödyllinen apuväline liittymää etsiessä?

Se on kaikille käyttäjille täysin maksuton työkalu nyt ja tulevaisuudessa, kokeile ja saatat yllättyä, kuinka helppoa liittymien vertaileminen voikaan olla.

Voit tutustua jopa 20 erilaiseen liittymäpakettiin samalla kertaa ja näet helposti vertailtavassa muodossa kaiken sen, mitä ominaisuuksia puhelinliittymät sisältävät.

Puhelinliittymien vertailu on helppoa, kun näet puhelinliittymien ominaisuudet, kuten avausmaksun, kuukausihinnan, puheajan, datan ja tekstiviestien määrän yhdestä taulukosta.

Samalla voit tarkistaa muutamassa sekunnissa sen, maksatko sinä kuinka paljon nykyisestä liittymästäsi liikaa.

Kannattaa muistaa tarkistaa aina myös kilpailijan tarjoamat liittymätarjoukset, eikä vain oman operaattorin.

Taulukosta voit katsoa nykyisen liittymäsi hinnan ja vertailla sitä muiden operaattorien vastaaviin liittymäpaketteihin.

Sama puhelinliittymä saattaa löytyä eri operaattorilta huomattavasti halvemmalla, sillä operaattorit kilpailevat asiakkaista ja julkaisevat tasaisin väliajoin erittäin edullisia liittymätarjouksia.

Muutaman minuutin mittaisella vertailulla voit siis saada nykyistä paremman puhelinliittymän ja vielä edullisempaan kuukausihintaan.

Aloita puhelinliittymien vertailu heti, äläkä maksa enää turhasta.

10 syytä tehdä liittymävertailu tänään

 • Et ole täysin tyytyväinen nykyiseen liittymääsi.
 • Puhelinliittymien vertailusta on kulunut aikaa jo kaksi vuotta.
 • Nykyisen liittymän tarjousjakso päättyi juuri.
 • Et ole tyytyväinen nykyiseen operaattoriisi.
 • Puhelinliittymäsi sisältää ominaisuuksia, joita ei tarvitse.
 • Liittymäsi nettiyhteys tökkii ja sitä on mahdotonta käyttää.
 • Maksat mielestäsi aivan liikaa nykyisestä liittymästäsi.
 • Puhelinliittymä ei sisällä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset.
 • Ystävä suositteli toisen operaattorin puhelinliittymää.
 • Et ole täysin varma siitä, mitä ominaisuuksia liittymäsi sisältää.

Tärkeää tietoa liittymävertailusta

Kuinka usein liittymävertailu tulisi tehdä?

Puhelinliittymä suositellaan kilpailuttamaan ja vertailemaan ominaisuuksia markkinoilla oleviin paketteihin vähintään kerran vuodessa. Vaikka olisit vaihtanut liittymäsi puoli vuotta sitten, saattaa markkinoilla olla jo nyt sama paketti edullisempaan kuukausihintaan.

Onko liittymien vertaileminen vaikeaa?

Ei ole. Sivuillamme on kaikkien operaattorien ajankohtaiset liittymätarjoukset samassa taulukossa, joten voit vertailla ominaisuuksia ja hintoja helposti ja nopeasti.

Miksi liittymävertailu kannattaa tehdä säännöllisesti?

Liittymien ominaisuudet ja hinnat muuttuvat todella usein, jonka takia saatat maksaa nykyisestä puhelinliittymästäsi huomaamattasi ylihintaa. Suosittelemme tarkistamaan säännöllisesti, onko valikoimassa nykyistä liittymääsi edullisempi vaihtoehto.

Kuinka kauan puhelinliittymien vertailemisessa kuluu aikaa?

Liittymien vertaileminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Palvelumme taulukosta löydät tämän hetken halvimmat puhelinliittymät. Sinun ei siis tarvitse etsiä jokaisen operaattorin tarjouksia erikseen netistä, vaan kaikki liittymätarjoukset löytyvät samasta taulukosta.

Liittymätarjoukset.fi
Logo