Liittymät perheelle – Säästä liittymälaskusta joka kuukausi 10%

Liittymät perheelle – Säästä liittymälaskusta joka kuukausi 10%

Tiesitkö, että Telia Dot liittymät ovat perheiden taloudellisen hyödyn lähde? Jos tilaat kaksi tai useampia näitä liittymiä, saat 10% alennuksen kuukausittaisista laskuistasi. Tämä on erinomainen vaihtoehto perheille, jotka haluavat säästää kustannuksissa hallitessaan useita puhelinliittymiä. Telia Dot mahdollistaa perheen puhelinpalveluiden yhdistämisen yhteen laskuun, mikä tekee taloudenpidosta helpompaa ja tuo taloudellisia säästöjä.

Liittymät perheelle – Säästä liittymälaskusta joka kuukausi 10%

Kun kyse on perheen liittymien hallinnasta ja taloudellisista säästöistä, Telia Dotin valinta voi olla viisas päätös. Tarjoamalla monipuolisia ja joustavia ratkaisuja, Telia Dot vastaa koko perheen tarpeisiin. Liittymien yhdistäminen samaan operaattoriin mahdollistaa etujen hyödyntämisen.

Telia Dot -liittymien keskittämisellä saat 10% alennuksen kuukausittaisista laskuista, mikä pienentää automaattisesti liittymäkuluja. Esimerkiksi kahdella Telia Dot 4G rajaton -liittymällä säästät vuositasolla 55,20 euroa, kolmella liittymällä 82,80 euroa ja neljällä liittymällä 110,40 euroa, mikä kertyy merkittäväksi säästöksi vuoden mittaan.

Telia Dot 4G rajaton -liittymä sisältää rajoittamattoman puheajan, tekstiviestit ja nettiyhteyden, jonka nopeus on enintään 100 Mbit/s. Tämä sopii erinomaisesti sekä aikuisille että lapsille, tarjoten laadukkaan ja kattavan yhteyden perheen kaikkiin tarpeisiin. Telia Dot puhelinliittymä ja nettiliittymä valikoimassa on myös useita erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

Perheen liittymätarpeiden suunnittelussa on tärkeää huomioida jokaisen jäsenen erityistarpeet. Liittymien keskittämisen sekä käytännölliset että taloudelliset edut kannattaa ottaa huomioon. Uusille Telia Dot 4G rajaton -liittymien tilaajille tarjotaan 14 päivää peruskäyttöä ilmaiseksi ja 0€ avausmaksu, mikä tekee aloittamisesta vaivatonta ja edullista.

Näin paljon voit säästää keskittämällä

Telia Dot 4G Rajaton liittymä on kattava ratkaisu puheluille, tekstiviesteille ja netin käytölle, tarjoten nopeuden jopa 100 Mbit/s. Tämä liittymä on saatavilla kuukausihintaan 23 euroa, joka koskee sekä uusia että nykyisiä asiakkaita. Uudet käyttäjät hyötyvät lisäksi 14 päivän maksuttomasta peruskäytöstä. Lisäksi, kun tilaat useamman liittymän, saat alennuksia.

Kahden Telia Dot 4G Rajaton liittymän tilaaminen tuo 10% kuukausisäästön, jolloin yhteismaksu on 46 euroa kuukaudessa. Vuosittainen säästö on 55,20 euroa, mikä tarkoittaa 4,60 euroa kuukaudessa. Tämä bonus vähennetään laskustasi joka kuukausi automaattisesti.

Kolmen liittymän tilaus tuo saman 10% säästön, jolloin kuukausimaksu on yhteensä 69 euroa. Tästä kertyy vuosittainen säästö 82,80 euroa, eli 6,90 euroa kuukaudessa. Tämäkin bonus vähennetään suoraan kuukausittaisesta laskustasi.

Neljällä liittymällä säästö on niin ikään 10% kuukaudessa, jolloin kuukausimaksu on 92 euroa. Tämä tarkoittaa vuosittaista säästöä 110,40 euroa, eli 9,20 euroa kuukaudessa. Tämä keskittämisbonus hyödyttää asiakasta vähentämällä summan automaattisesti jokaisesta kuukausilaskusta. Oli tarpeesi puhelinliittymä tai mobiililaajakaista kotiin tai mökille, tutustu Telia liittymät valikoimaan.

Miksi Telia Dot liittymä?

Telia Dot -liittymä on kätevä ja joustava valinta, jossa Telia Dot -sovellus keskeisenä osana mahdollistaa liittymän hallinnan yhdessä paikassa. Sovelluksessa voit säätää liittymän asetuksia, tilata lisäliittymiä ja seurata laskutusta sekä keskittäjäetujen kertymistä. Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa sovelluksen chatin kautta arkisin, mikä tekee liittymän hallinnasta sujuvaa ja vaivatonta.

Telia Dotin hinnoittelupolitiikka on suunniteltu reiluksi ja läpinäkyväksi. Ei tarvitse jahdata kampanjoita, sillä Telia Dot tarjoaa vakituisesti kilpailukykyiset hinnat kaikille asiakkaille. Liittymä on helposti mukautettavissa omiin tarpeisiin ja sen irtisanominen on yksinkertaista ilman monimutkaisia menettelyjä.

Kun useampi liittymä keskitetään Telia Dotiin, taloudelliset edut ovat merkittäviä. Vähintään kahden liittymän keskittäminen tuo 10% alennuksen peruskäytön laskusta. Tämä etu vaatii, että kunkin liittymän kuukausikulut ylittävät 5 euroa, mikä tekee Telia Dotista taloudellisesti kannattavan valinnan liittymien hallintaan ja pitkän aikavälin säästöihin.

Telia Dot on ihanteellinen vaihtoehto perheille, jotka haluavat yhdistää puhelinliittymänsä yhden operaattorin alle. Tarjoten tasaiset hinnat sekä uusille että vanhoille asiakkaille, Telia Dot eliminoi tarpeen seurata jatkuvasti muuttuvia liittymätarjouksia, tarjoten samalla houkuttelevia keskittäjäetuja.

Mitä sisältyy 14 päivän maksuttomaan kokeilujaksoon?

Telian 14 päivän maksuton tutustumisjakso tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla Telia Dot -liittymää ilman taloudellista riskiä. Jakson aikana asiakkaat saavat täyden pääsyn peruspalveluihin, kuten datan käyttöön, puheluihin ja tekstiviesteihin, ilman lisämaksuja. Tämä antaa heille mahdollisuuden arvioida palvelun sopivuutta omiin tarpeisiinsa ennen kuukausimaksujen aloittamista.

Kun asiakas tilaa Telia Dot 4G rajaton -liittymän, hän pääsee nauttimaan liittymän perustoiminnoista kahden viikon ajan maksutta. Tämän ajanjakson aikana uudet käyttäjät voivat tutkia liittymän toimivuutta ja määrittää, vastaako se heidän odotuksiaan.

On tärkeää muistaa, että vaikka peruskäyttö on ilmaista kokeilujakson ajan, tietyt palvelut, kuten maksulliset numerot ja roaming-maksut EU:n ulkopuolella, voivat aiheuttaa lisäkuluja. Tämä tarkoittaa, että vaikka tavalliset puhelut ja datankäyttö ovat ilmaisia, erikoistilanteissa saattaa ilmetä lisämaksuja.

Kun tutustumisjakso päättyy, liittymä jatkuu normaalisti voimassa olevana sopimuksena ja asiakasta laskutetaan Telian hinnaston mukaisesti. Jos asiakas ei peruuta liittymää kokeilujakson aikana, hän siirtyy automaattisesti maksavaksi asiakkaaksi.

Tutustumisjakso on suunnattu uusille asiakkaille ja se on käytettävissä vain kerran per käyttäjä. Tämä varmistaa, että etu on tarkoitettu ainoastaan uusien käyttäjien ensikokemukseen Telia Dot -palvelusta, mahdollistaen heille harkitun päätöksen liittymän jatkosta.

Liittymätarjoukset.fi
Logo