Keskitä liittymäsi Telialle ja voit voittaa 10 000€ lahjakortin Telia Kauppaan

Keskitä liittymäsi Telialle ja voit voittaa 10 000€ lahjakortin Telia Kauppaan

Liittymäsi keskittämisellä Telialle voit nyt olla askeleen lähempänä uskomatonta 10 000€ lahjakorttia Telia Kauppaan. Telia haluaa näin osoittaa arvostavansa uskollisia asiakkaitaan. Ole osa tätä kutkuttavaa kilpailua – hanki, uudista tai keskitä kaikki liittymäsi Telialle.

Keskitä liittymäsi Telialle ja voit voittaa 10 000€ lahjakortin Telia Kauppaan

Telian liittymää kannattaa miettiä juuri nyt. Ei ainoastaan heidän korkealaatuisten ja varmojen palveluidensa ansiosta, vaan myös koska Telia haluaa hemmotella asiakkaitaan jollakin poikkeuksellisella.

Yksi onnekkaista asiakkaista pääsee käsiksi peräti 10 000 € lahjakorttiin Telia Kaupassa. Ajattelepa, että sinulla olisi mahdollisuus uusia puhelimesi, hankkia upouusi tietokone tai valita joukko lisävarusteita tuolla kortilla.

Miten osallistua?

Oletko jo Telian asiakas?

Jos näin on ja käytät Telian kuukausilaskutettavaa puhelin- tai nettiliittymää (poislukien prepaid, yritysliittymät tai taloyhtiölaajakaistan perusyhteydet), olet jo mukana tässä mahtavassa arvonnassa ilman lisätoimenpiteitä.

Eikö Telia ole vielä valintasi?

Ei syytä huoleen. Hankkimalla Telian liittymän 15.8.–17.9.2023 välisenä aikana ja antamalla suostumuksen sähköpostimarkkinointiin, olet mukana kisassa. Yksinkertaista ja vaivatonta.

Tämä erityinen tilaisuus on avoinna nyt. Telia ei ole vain operaattori – se on porttisi elämyksiin, viimeisimpään tekniikkaan ja nyt mahdollisuus voittaa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja.

Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi voittaa 10 000€ lahjakortin?

Haluaisitko parantaa voittomahdollisuuksiasi 10 000€ lahjakortissa Telia Kauppaan? Telia tarjoaa juuri nyt siihen oivan paikan.

Ei ole mikään salaisuus, että Telia tunnetaan huippuluokan palveluistaan ja kyvystään palkita ne asiakkaat, jotka valitsevat keskittää palveluitaan Telian alle. Tämän kampanjan aikana voittomahdollisuutesi kasvavat suhteessa siihen, kuinka monta Telia liittymää ja palvelua sinulla on Telian kautta.

Jos pohdit uuden liittymän hankintaa itsellesi tai perheenjäsenellesi tai jos suunnittelet liittymäsi uudistamista, nyt on paras aika toimia. Jokaista uutta liittymää kohti mahdollisuutesi voittaa paranevat.

Telia tarjoaa laajaan skaalan erityyppisiä liittymiä. Oli tarpeesi sitten puhelinliittymä, mobiililaajakaista tai kotilaajakaista, Telialta löydät varmasti vastauksen tarpeisiisi. Jokainen lisäliittymä ei ainoastaan tehosta yhteyksiäsi, vaan myös kasvattaa voittomahdollisuuksiasi.

Telian asiakkaana et ole pelkkä numero. Olet arvostettu jäsen yhteisössä, joka palkitsee sitoutuneisuudestasi. Joten miksi viivyttelisit? Syvenny Telian liittymätarjontaan, keskitä palvelusi ja koe, kuinka mahdollisuutesi voittoon kasvavat.

Liittymätarjoukset.fi
Logo