Halvin puhelinliittymä löytyy vertailemalla tarjouksia

halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä suositellaan tarkistamaan säännöllisesti, sillä operaattorien välinen kilpailu uusista asiakkaista on kovaa. Monessa tapauksessa halvin liittymä on saatu vaihtamalla operaattoria.

Vertaile liittymät ja löydä halvin puhelinliittymä

Onko sinulla käytössä varmasti halvin puhelinliittymä vai maksatko nykyisestä liittymästäsi ylihintaa? Tiesithän, että puhelinliittymä suositellaan kilpailuttamaan vähintään kerran vuodessa?

Mikäli olet tehnyt liittymävertailun yli vuosi sitten, maksat melko varmasti liittymästäsi liikaa. Alla olevasta listasta voit tarkistaa tämän hetken parhaat liittymätarjoukset muutamassa minuutissa.

Halvin liittymä kannattaa tarkistaa vähintään kerran vuodessa, sillä yleisesti liittymätarjous onvoimassa vain 12 kuukauden ajan. Tarjousjakson päättyessä liittymän kuukausimaksu palaa normaaliin, joka tarkoittaa omistajalle suurempaa puhelinlaskua.

Vertaa liittymät ilmaiseksi palvelussamme niin usein kuin haluat, jolloin et maksa ylihintaa puhelinliittymästäsi. Suosittelemme tarkistamaan samalla koko perheen käytössä olevien liittymien hinnat ja etsimään jokaiselle halvin puhelinliittymä. Näin voit saavuttaa yllättävän suuren säästön vuositasolla pienellä vaivalla.

Mistä puhelinliittymän hinta koostuu?

Mikäli tarkoitus on etsiä halvin puhelinliittymä on hyvä ensin miettiä mistä liittymien hinnat yleensä koostuvat.

Yhä useampi henkilö ei nimittäin osaa vastata kysymykseen, kuinka paljon he maksavat nykyisestä liittymästä ja mistä tämä hinta tarkalleen koostuu.

On hyvä olla kartalla siitä, kuinka paljon liittymien erilaiset ominaisuudet maksavat, silloin tietää oman tarpeen ja puhelinliittymän kilpailuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa.

Yleisesti liittymän hinta koostuu avaamisesta, kuukausittaisesta kiinteästä maksusta ja puheesta sekä tekstiviesteistä.

Liittymän avausmaksuissa ei ole suurta eroa, mutta jos halvin puhelinliittymä on kiikarissa, silloin kaikki maksut kannattaa ottaa huomioon. DNA:lla ja Elisa:lla liittymän avausmaksu on 3,90 euroa ja Moi Mobiililla 5,00 euroa.

Avausmaksuissa ei siis ole suurta eroa mikäli avaa yhden liittymän, mutta entäs sitten kun avataan kerralla esimerkiksi kymmenen liittymää, silloin avausmaksuissa on jo melko suuri ero.

Suosituimmat niin sanotut huolettomat puhelinliittymät sisältävät rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja dataa kiinteään kuukausihintaan. Toiset liittymät sisältävät ilmoitetun määrän dataa, puhetta ja tekstiviestejä.

EU-roaming merkintä tarkoittaa sitä, että pystyt käyttämään liittymää EU-alueella kotimaan hinnoilla.

Datalla tarkoitetaan määrää, jolla pystyt käyttämään nettiä. Mikäli datan määrä ylittyy kertyy siitä lisämaksu, joka vastaa ylitettyä datan määrää.

Vertailutaulukossa on esillä jokaisen liittymän avausmaksu, kuukausimaksu, datan, puheen ja tekstiviestien hinta. Selkeästä taulukosta liittymävertailu on helppoa ja nopeaa.

Selkeän taulukon avulla halvin liittymätarjous löytyy varmasti muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit tilata liittymän helposti palvelumme kautta.

Lisätietoa puhelinliittymien hinnoittelusta ja ominaisuuksista tarjoaa kotimainen Puhelinliittymä.com palvelu.

Kannattaako valita halvin puhelinliittymä?

Vaikka puhelinliittymä vertailu ja kilpailuttaminen suositellaan tekemään säännöllisesti ja vaihtamaan edullisempaan säästöjen toivossa, emme koskaan suosittele valitsemaan liittymää pelkän hinnan perusteella.

Halvin liittymä ei ole missään nimessä ominaisuuksiltaan paras ja edullisin jokaiselle, sillä kaikki ihmiset käyttävät puhelinta eri tavoin.

Se liittymä mikä on sinulle halvin ja ominaisuuksiltaan vastaa parhaiten käyttötottumuksiasi, ei ole sitä välttämättä toiselle henkilölle.

Yleensä esimerkiksi vanhukset käyttävät puhelinta vain soittamiseen ja perinteisten tekstiviestien lähettämiseen, kun taas nuoret selaavat nettiä ehkä jopa hieman liikaakin sekä käyttävät erilaisia sovelluksia viestittelyyn.

On selvää, että kuukausitasolla vanhemmilla ihmisillä puhelimen käyttö jää vähäiseksi ja silloin edullisin puhelinliittymä saattaa olla käytön mukaan laskutettava liittymä, jonka hinta koostuu puheesta ja lähetetyistä tekstiviesteistä tai ehkä jopa puhelinliittymä ilman nettiä.

Vaikka käytön mukaan laskutettava liittymä saattaa olla halvin vaihtoehto vanhemmille henkilöille, jotka eivät käytä nettiä puhelimella, ei se ole halvin puhelinliittymä lapselle, joka selaa päivittäin nettiä.

Jokaisella operaattorilla on tarjolla monta edullista vaihtoehtoa nuorille, jotka selaavat nettiä puhelimella. Useat mobiililaajakaistat ovat yleensä nimensä mukaisesti huolettomia liittymiä, jotka sisältävät rajattomasti dataa, puhetta ja tekstiviestejä kiinteään kuukausihintaan.

Miltä operaattorilta löytyy halvin liittymä?

Suomessa toimii varmasti tälläkin hetkellä useita kymmeniä operaattoreita ja satoja erilaisia liittymiä.

Näistä kuitenkin vain neljä ovat suuria operaattoreita, joiden puhelinliittymät ovat varmasti jokaiselle tuttuja televisiossa ja netissä pyörivistä mainoksista.

Nämä operaattorit ovat tietenkin Moi Mobiili, Telia, DNA ja Elisa Saunalahti.

Verkkopalvelustamme ei valitettavasti löydy kaikkien operaattorien palveluja, vaan kaikki: Moi liittymät, DNA liittymät, Elisa liittymät ja Telia liittymät.

Yllä olevasta liittymätauluskosta löydät kaikkien operaattorien liittymät helposti vertailtavassa muodossa. Mikäli tarvitset uutta liittymää yritykselle, tutustu valikoimaan tästä – yritysliittymät.

On hyvä pitää mielessä, että halvin puhelinliittymä ei ole välttämättä hinnan perusteella valittu paketti, sillä listassa on paljon erilaisia liittymiä, kuten nopeita nettiliittymiä, rajattomia vaihtoehtoja sekä pelkkiä puhepaketteja.

Yllä olevaan kysymykseen on siis lähes mahdotonta antaa selvää vastausta, sillä jokaisella operaattorilla on valikoimissa varmasti se halvin puhelinliittymä mikä ei välttämättä vastaa tarpeitasi.

Ominaisuuksiltaan halvin liittymä löytyy kuitenkin melko vaivattomasti vertailutaulukosta, josta näet nopeasti puhelinliittymän ominaisuudet, hinnat ja avausmaksut.

Halutessasi voit tutustua myös Vet.fi puhelinliittymä vertailu palvelun valikoimaan, joka kasvaa jatkuvasti.

Miten halvin liittymä sitten löytyy helpoiten?

Aluksi monesta saattaa tuntua siltä, että puhelinliittymän kilpailuttaminen ja liittymien vertailu on vaikeaa.

Eikä mikään ihme, sillä liittymävalikoima on nykyään todella suuri ja paketit muuttuvat jatkuvasti.

Jos sinulla on vielä käytössä useamman vuoden vanha puhelinliittymä, saattaa vertailu tuntua haastavalta.

Itselle sopivimman ja halvimman puhelinliittymän löydät miettimällä mitä ominaisuuksia tarvitset.

Selaatko esimerkiksi internettiä puhelimella runsaasti päivittäin, vain joskus vai et ollenkaan?

Jos et ole täysin varma siitä, mitä ominaisuuksia uudessa liittymässä tulee olla, suosittelemme tarkistamaan asian vanhasta puhelinlaskusta, jossa on eritelty datan, tekstiviestien ja puheen määrä.

Seuraavaksi voit vertailla taulukosta eri liittymiä ja katsoa, miltä operaattorilta löytyy halvin puhelinliittymä asettamillasi kriteereillä.

Kaikkien operaattorien puhelinliittymät löytyvät samasta vertailutaulukosta, joten kaikkien tarjousten läpi käyminen ei pitäisi viedä aikaa kuin muutaman minuutin.

Halvin puhelinliittymä voi olla myös prepaid liittymä

Onko sinulla käytössä niin vanha puhelin, että sillä netin selaaminen on lähes mahdotonta?

Tarvitsetko vain edullisen paketin, joka tarjoaa puhelut ja tekstiviestit edullisesti, mutta ei sisällä lainkaan dataa?

Vai oletko vain lomalla Suomessa ja tarvitset mahdollisimman nopeasti liittymän muutamaksi viikoksi?

Prepaid on varteenotettava vaihtoehto, jos haluat käyttöösi etukäteen maksetun puhelinliittymän.

Se on monille puhelimen vähäisille käyttäjille halvin puhelinliittymä, sillä yksi latauskerta saattaa riittää jopa vuodeksi.

Tämä on myös siitä mukava liittymätyppi, että se maksetaan etukäteen eikä saldo pääse ylittymään milloinkaan.

Vaikka Prepaid liittymätyyppi ei olisi aivan halvimmasta päästä, moni valitsee sen myös seuraavista syistä.

  • Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa saattaa vaikuttaa puhelinliittymän saamiseen useilla operaattoreilla ja silloin etukäteen maksettu prepaid on ainoa vaihtoehto.
  • Prepaid liittymän hinnassa ei tule milloinkaan jälkikäteen ikäviä yllätyksiä, kun käyttö maksetaan etukäteen.
  • Prepaid ei ole käyttäjän nimellä, se siis takaa erinomaisen yksityisyydensuojan verrattuna tavallisiin liittymiin.
  • Kaupasta ostettava Prepaid on melko varmasti paras ja halvin puhelinliittymä esimerkiksi turisteille.
  • Prepaid on hyvä ja nopea vaihtoehto lyhytaikaista liittymää tarvitsevalle.

Usein kysyttyä halvimmista puhelinliittymistä

Millä operaattorilla on halvin liittymä?

Jokaisella operaattorilla on suuri valikoima ominaisuuksiltaan erilaisia ja eri hintaisia paketteja. Liittymävalikoima myös vaihtuu melko usein, joten kannattaa tarkistaa ajankohtaiset liittymätarjoukset säännöllisesti. Palvelumme vertailutaulukosta voit tarkistaa sen, onko halvimman puhelinliittymän tarjoaja tällä hetkellä Moi Mobiili, DNA, Telia vai Elisa Saunalahti.

Mistä tiedän, onko minulla halvin puhelinliittymä?

Voit tarkistaa asian muutamassa minuutissa vertailemalla nykyistä liittymääsi palvelumme vertailutaulukon paketteihin. Selkeän vertailutaulukomme ansiosta tarkistat asian helposti ja nopeasti. Mikäli nykyinen liittymäsi ei ole kulutukseesi halvin vaihtoehto, voit tilata uuden paketin helposti palvelumme kautta.

Mikä on halvin puhelinliittymä minulle?

Halvin liittymä vastaa yksinkertaisesti kulutustasi mahdollisimman pieneen hintaan. Mikäli hoidat lähes kaikki asiat puhelimella netissä, on rajaton nettiliittymä varmasti halvin vaihtoehto. Jos käytät nettiä vain vähän puhelimella, valitse kulutuksen mukaan laskutettava vaihtoehto. Sama kaava pätee myös puheluihin ja perinteisiin tekstiviesteihin. Valitse oman käytön perusteella edullisempi vaihtoehto, eli käytön mukaan laskutettava tai rajaton vaihtoehto.

Kannattaako tilata halvin liittymä?

Ei kannata. Emme suosittele valitsemaan liittymää vain hinnan perusteella. Etsi vertailutaulukostamme halvin puhelinliittymä, joka vastaa myös parhaiten tarpeitasi. Jos et ole varma mitä ominaisuuksia tarvitset, tutustu puhelinlaskuusi, jossa on eritelty käytetyt puheluminuutit, tekstiviestit ja datan määrä.

Liittymätarjoukset.fi
Logo