Halvin puhelinliittymä netillä löytyy vertailemalla

halvin puhelinliittymä netillä

Operaattorit tarjoavat erittäin edullisia nettiliittymiä

Oletko miettinyt jo pitkään, miltä operaattorilta mahtaa löytyä halvin puhelinliittymä netillä?

Vai haluatko vain kilpailuttaa nykyisen liittymäsi ja vaihtaa sen hieman edullisempaan?

Niin tai näin, sivuiltamme löydät kaikki halvimmat puhelinliittymät listattuna.

Palvelumme vertailutaulukosta löydät Telian, Moi Mobiilin, DNA:n ja Elisa Saunalahden liittymät.

Vaihtamalla liittymäsi edullisempaan, voit säästää kymmeniä ellet jopa satoja euroja vuodessa.

Liittymätarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten hyödynnä tarjoukset jo tänään.

Halvin puhelinliittymä netillä, mutta mistä?

Nykyään harvalla meistä on käytössä puhelinliittymä ilman nettiä.

Muutaman vuoden sisällä saattaa käydä myös niin, että kaikki netittömät puhelinliittymät poistuvat markkinoilta.

Useampi suuri operaattori on nimittäin poistanut viime vuosien aikana kokonaan valikoimastaan liittymät, jotka ei sisällä lainkaan internettiä.

Jos käydään läpi esimerkiksi Telian liittymät, ei heiltä löydy yhtään kiinteähintaista liittymää, joka ei sisältäisi datapakettia.

Älypuhelimien yhä yleistyvän ja vanhojen puhelimien poistuminen kasvattaa yhä nettiliittymien menekkiä, sillä harva älypuhelimen omistaja hankkii puhelinliittymää ilman nettiä.

Tällä hetkellä lähes jokainen lapsi ja aikuinen omistaa älypuhelimen eikä vanhoja värinäytöttömiä peruspuhelimia enää hirveästi kaupoissa myydä.

Lapset ja aikuiset ovat siis nettiliittymien suurkuluttajia ja vanhemmat ihmiset käyttävät mielellään viimeiseen asti vanhoja puhelimia, joihin ei ole edes mahdollista liittää nettiä.

Tänä päivänä hankitaan hyvin harvoin sellainen puhelinliittymä lapselle, joka ei sisällä lainkaan nettiä.

Vaikka operaattorit kilpailevat asiakkaista ja yrittävät pitää valikoimissaan jatkuvasti se nopein ja halvin puhelinliittymä netillä, on valikoimissa onneksi edelleen aivan tavallisia perusliittymiä vanhuksille.

Valitse alta operaattori, jonka tarjoukset haluat nähdä:

Moi liittymät

DNA liittymät

Elisa liittymät

Onko sinulla halvin puhelinliittymä netillä?

Nettiliittymien jyrätessä markkinoille kannattaa kuluttajien muistaa kilpailuttaa puhelinliittymä säännöllisesti ja valita omaan käyttöön halvin puhelinliittymä netillä. Myös yritysliittymät on syytä muistaa kilpailuttaa.

Tällä hetkellä jokaiselta operaattorilta löytyy suuri valikoima halpoja nettiliittymiä, joten puhelinliittymä vertailu kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa.

Mikäli sinulla on mielestäsi käytössä edullisin liittymä netillä, mutta et ole kilpailuttanut pakettia viimeiseen kahteen vuoteen, saattaa markkinoilla olla ominaisuuksiltaan saman veroinen nettiliittymä huomattavasti halvempaan kuukausihintaan.

Muista kilpailuttaa nettiliittymä kaikkien suurten operaattorien kesken, eikä vilkaista vain oman operaattorin liittymätarjouksia.

Yhä useammin halvempi puhelinliittymä löytyy juuri kilpailijalta, sillä operaattorien välinen kilpailu asiakkaista on kasvanut rajusti viime vuosina.

Ennen liittymän kilpailuttamista kannattaa pohtia sitä, onko nykyinen nettiliittymä tarpeeksi kattava ja nopea?

Tässä vaiheessa on hyvä miettiä myös sitä, mitä ominaisuuksia uuden puhelinliittymän tulee sisältää.

Kun olet hieman listannut omia tarpeitasi, voit vertailla operaattoreita ja nettiliittymiä toisiinsa.

Jokaiselle operaattorilla on paras liittymä netillä

Suomessa toimii useita suuria ja pieniä operaattoreita, joista jokainen yrittää saada tietysti mahdollisimman paljon uusia asiakkaita talliinsa ja pitää kaikin tavoin kiinni nykyisistä.

Operaattorien välinen kilpailu kuumeni tuntuvasta muutama vuosi sitten, kun markkinoille ilmestyi uusi ja toimintatavoiltaan täysin erilainen operaattori, eli Moi Mobiili.

Operaattorien kilpaileminen asiakkaista on kuitenkin kuluttajalle vain erinomainen asia, sillä kilpailu tarkoittaa alhaisempia hintoja ja parempia palveluja.

Mikäli operaattoreilta kysytään, löytyy heiltä jokaiselta varmasti ominaisuuksiltaan paras ja halvin puhelinliittymä netillä.

Siksi on erittäin tärkeää, että kuluttajat voivat vartailla kaikkien operaattorien hintoja itsenäisesti ilman turhaa tuotteiden tyrkyttämistä.

Vaikka kaikilla operaattoreilla olisi valikoimissaan halpa nettiliittymä, ominaisuuksiltaan näissä paketeissa on varmasti suuria eroja.

Tässä tapauksessa esimerkiksi netin nopeus on varmasti ensimmäinen asia, joka ei välttämättä vastaa omia tarpeita.

Halvin puhelinliittymä netillä helposti ja edullisesti verkosta

Onneksi nykyään halvimman nettiliittymän voi tilata vaivattomasti verkosta.

Vaikka liittymien vertailu ja tilaaminen onnistuu nopeasti ja helposti kotoa käsin verkossa, ei liittymää kannata valita hätiköiden.

Mikäli kuitenkin tiedät tarkalleen millaisia ominaisuuksia uusi nettiliittymä tulee pitää sisällään, voit siinä tapauksessa tilata liittymän vaikka heti.

Mikäli taas et ole täysin varma mitä omiaisuuksia uusi puhelinliittymä tulisi sisältää, että se olisi takuulla paras vaihtoehto, kannattaa pohtia muutama asia valmiiksi.

1.) Halutko liittymääsi rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä vai kulutuksen mukaan laskutettavan vaihtoehdon?

2.) Selaatko puhelimella internettiä päivittäin vai vain muutaman kerran kuukaudessa?

3.) Onko sinulle tärkeää, ettei netti pätki ja takkuile nettiä selatessa?

4.) Katsotko puhelimella usein videoita tai elokuvia?

5.) Haluatko selata puhelimella nettiä rajattomasti ilman pelkoa suuresta laskusta?

Yllä olevia kysymyksiä pohtimalla tiedät jo hieman millainen liittymä on sinulle sopiva, tämän jälkeen halvin liittymätarjous on helppo löytää.

Aloita liittymien vertailu, jonka jälkeen voit siirtyä ”Tilaa” nappia klikkaamalla operaattorin omille verkkosivuille lukemaan vielä tarkemmat tiedot liittymästä.

Toivomme, että tämän sivuston ohjeilla ja neuvoilla löydät halvimman puhelinliittymän netillä helposti ja nopeasti.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako valita halvin liittymä netillä?

Emme suosittele valitsemaan pakettia vain hinnan perusteella. Edullisin puhelinliittymä omaan käyttöön löytyy yleensä tutustumalla ensin nykyisen liittymän laskun erittelyyn. Selvittämällä omat tarpeesi voit vertailla nykyistä liittymääsi uusiin paketteihin ja selvittää sen, mikä on halvin vaihtoehto kulutukseesi.

Mistä tiedän, onko minulla halvin vaihtoehto?

Voit selvittää asian muutamassa minuutissa palvelussamme täysin ilmaiseksi. Helpoin tapa selvittää se, onko sinulla tällä hetkellä halvin paketti netillä on vertailla vanhaa liittymääsi vertailutaulukon paketteihin. Jos löydät vertailutaulukosta ominaisuuksiltaan paremman, nopeamman tai halvemman liittymän, voit tilata sen helposti sivustomme kautta.

Millä operaattorilla on halvin nettiliittymä?

Jokaiselta operaattorilta löytyy erittäin monipuolinen valikoima erilaisia paketteja. Edullisin liittymä netillä löytyy muutamassa minuutissa palvelumme vertailutaulukosta. Taulukkoon on koottu ajankohtaiset tarjoukset Telialta, Moi Mobiililta, DNA:lta ja Elisa Saunalahdelta.

Miltä operaattoreilta voin tilata puhelinliittymän netillä?

Sivuiltamme löydät kaikkien suurimpien operaattorien puhelinliittymät listattuna, kuten Telia, Moi Mobiili, DNA ja Elisa Saunalahti. Halvin puhelinliittymä netillä löytyy varmasti myös monilta muilta pienemmiltä operaattoreilta.

Liittymätarjoukset.fi
Logo